eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نون باگتو خودت درست كن ۵۰۰گرم یا سه و یک سوم لیوان آرد ۲۰۰گرم یا یک لیوان سر پر آب ولرم ۱۰۰گرم یا نصف لیوان شیر ولرم یک ق غ شکر یک ق غ پودر خمیر مایه یک ق م نمک نصف لیوان روغن مایه برای پخت نان باگت بهتره که از آرد نون فانتزی استفاده کنید اما اگه در دسترس نداشتید مثل من میتونید از آرد قنادی استفاده کنید. خمیر رو به ۷ قسمت ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید نون باگت های سایز متوسط رو به شما میده اما اگه دوست دارید سایز نون ها بزرگ تر باشه میتونید خمیر رو به ۴یا ۵ قسمت تقسیم کنید. حتما قبل از گذاشتن توی فر روی نون ها آب اسپری کنید تا روی نون ها ترک نخوره. بعد از اینکه از فر بیرون آوردید روش پارچه بکشید تا خنک شن و در غیر این صورت نونها خشک میشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی سنتی قزوین که بسیار خوشمزه و خوش طعم و با بافتی نرم هستش😊😋 . برای حدودا ۱۴۰ عدد روغن جامد (صاف قنادی) یا نیمه جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) آرد سفید (قنادی ) ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان) آرد برنج ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان) پودر قند ۲۵۰ گرم (حدودا یک و دو سوم لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد زعفران و پودر کاکائو و پودر هل به میزان لازم اگر از روغن صاف قنادی استفاده نمی کنین می تونین از نیمه جامدها استفاده کنین فقط بهتره قبلش صاف کنین بزارین روی حرارت آب بشه بعد از حرارت بردارین از دما افتاد بزارین یخچال ببنده و بعد استفاده کنین . مواد به دمای محیط برسه . پودر قند و اردها رو جدا الک کردم . من از ترکیب روغن حیوانی (کرمانشاهی) و روغن صاف قنادی توی این شیرینی استفاده کردم با پودر قند خوب مخلوط کردم بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد ابتدا آرد برنج و بعد آرد سفید رو کم کم ریختم آرد کم کم اضافه کنید ممکنه مقداری ازش بمونه برای من کمی موند ‌ خمیر رو شروع کردم به ورز دادن ، حواستون باشه زیادی ورز ندین که به روغن میفته . به ۳ قسمت تقسیم کردم . قسمت ساده کمی پودر هل ریختم . یه قسمت رو ۱ ق چ زعفران غلیظ داخلش ریختم و قسمت سوم هم ۱ تا ۲ ق غ پودر کاکایو الک شده ریختم . خمیرها رو داخل کیسه فریزر توی محیط خنک ۱۲ ساعت استراحت دادم . چون آرد برنج داره این مدت استراحت نیاز داره . بعد خمیر ها رو جدا بین دو کیسه فریزر باز کردم قطر خمیر بستگی به علاقه شما و قالبتون داره من نسبت به قالب هام خمیر رو به قطر نیم سانت باز کردم و قالب زدم هر بار هم قالب رو داخل آرد زدم و بعد قالب زدم . از هر نوع قالب هر طرحی می تونین استفاده کنین . داخل سینی فر چیدم . روشون کنجد و پودر پسته ریختم . داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم. شیرینی نرمی هست حسابی خنک بشه و بعد از سینی بردارید . نکات : ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست تا ماه ها در محیط خنک در ظرف درب بسته با کیفیت می مونه . جای روغن ، کره نمیشه . باعث میشه شیرینی تون ماندگاریش کم و همچنین بو بگیره و بافتش تغییر کنه . بدون فر داخل فر دست ساز می تونید درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز بزرگ چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید نزارید آبش کاملا بخار شه از آبش برای سوپ استفاده میکنیم سینه که پخته شد در بیارید وریش ریش کنید آبشو از صافی رد کنید عزیزانی که میگن شیر بریده میشه آب لیمو رو نباید داخل سوپ ریخت باعث میشه شیر بریده شه وحالت پنیری پیدا کنه آب لیمو رو موقع سرو بزنید جو پخته شده دو لیوان(من تو فریزیر داشتم) هویج نگینی دو عدد متوسط قارچ اسلایس شده حدود هشت عدد ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان کمی کمتر شیر حدود سه لیوان دسته دار فرانسه خامه صبحانه درصورت تمایل دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده کمی لیموی ترش تازه موقع سرو هویج نگینی شده رو با یک قاشق روغن تفت بدید جو پخته رو اضافه کنید واب مرغ رو اضافه(آب مرغ نداشتید اشکال نداره آب بریزید)درشو بزارید تا نیم پز شه تو این فاصله قارچ اسلایس شده رو با یک قاشق کره تفت میدیم وقتی نیم پز شدن سینه مرغ ریش ریش شده وقارچ تفت داده شده بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و ذرت هم اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب پخته شه وقتی پخته شدن شیر داغ رو کم کم اضافه میکنیم مرتب میزنیم که بریده نشه جعفری آضافه میکنیم ده دقیقه دیگه بپزه کافیه سپس خامه رو با چند قاشق آب سوپ رقیق میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه چند جوش بزنه گاز رو خاموش کنید تو ظرف مورد نظر بریزید وبا لیمو ترش تازه نوووووش جان بفرمایید 😊 جو حتما شب خیس کنید تا بهتر بپزه ولعاب بده به مقدار کافی آب بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید شیر حتما داغ باشه وگرنه میبره آگه مواد به اندازه کافی بپزن لعاب میندازه بخصوص جو نیازی به آرد نیست آگه دیدید سوپتون خیلی رقیقه یک قاشق آرد رو با یه ذره کره تفت بدید وبه سوپ اضافه کنید موقعی که خواستی شیر اضافه کنید آرد هم اضاف کنید از جو پرک هم میتونید استفاده کنید آگه از جو پرک استفاده میکنید نیاز نیست خیس کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای خامه کشی کیک هم میتونید از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید وهم از خامه آماده هردوشون خوشمزس 👌آسون ترین راه خریدن خامه قنادی بدون دردسر😍من از خامه آماده استفاده کردم جای که خامه کشی انجام میدید نباید گرم باشه حتما باید خنک باشه تا خامه شل و آبکی نشه آگه دیدید خامه تون شل شده با همزن دوباره یکی دو دقیقه بزنید واستفاده کنید کیک اسفنجی سرد سرد شده باشه یک روز قبل هم درست شده باشه بهتره وقتی آماده کردید وسرد شد سلفون روش بکشید وفرداش خامه کشی کنید من برای این کیک از ۱۲ تخم مرغ استفاده کردم دو قالب هم سایز داشتم ویک قالب کوچکتر کیک کوچکتر رو به چهار قسمت تقسیم کردم (طبق فیلم) تا با کیکای دیگه هم سایز باشه با کارد اره ای سطح کیک رو صاف کنید کیک رو با آب میوه یا شربت قنادی خیس کنید(زیاد خیس نباشه)من با آب میوه آناناس خیس کردم واسه این کیک یک سوم لیوان استفاده کردم بعد از خیس کردن خامه بکشید وصاف کنید ومیوه یا خشکبار دلبخواهی بریزید من از موز وگردو استفاده کردم پسته خام هم خیلی خوشمزس هر طبقه رو که میزارید با آب میوه یا شربت خیس کنید/ خامه/ میوه یا خشکبار/دوباره کیک این کار رو انجام میدید تا تموم بشه آخرین مرحله خامه میزنید وصاف میکنید وبه سلیقه خود تزیین کنید کناره های کیک رو با تکه ای پلاستیکی از قوطی مایع ظرفشوی که برش زدم صاف کردم وبا چنگال شیار زدم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این شیرینی یه جور شیرینی مدرنه که بافت بسیار ترد و لطیفی داره و برای تهیه اون نمیتونید از روغن جامد استفاده کنید. بافت این شیرینی با کوکی کاملا متفاوته👌 . مارگارین 225 گرم(میتونید کره رو جایگزین کنید البته طعم کره در شیرینی محسوس هست) پودر قند 120 گرم(حدود 3/4 لیوان) پودر کاسترد(3 قاشق غذاخوری استاندارد) ◀پودر کاسترد رو از لوازم قنادی یا سوپر مارکت میتونید تهیه کنید. آرد 300 گرم(حدود 2 لیوان پر سرصاف) ◀طبق معمول از آرد سه صفر استفاده میکنیم ،از لوازم قنادی یا سوپر مارکت قابل تهیه ست. ◀میتونید برای شکلاتی شدن خمیر 1 یا 2 قاشق از آرد را با پودر کاکائو جایگزین کنید. وانیل 1/4 قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 2 عدد . مارگارین یا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه. مارگارین+پودر قند را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کاملا سبک و حجیم شود. سپس زرده ها+وانیل را اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید. آرد سفید را الک کنید و کم کم اضافه و مخلوط کنید(با لیسک یا همزن) ◀خمیر بسیار نرم و لطیف و چسبنده ست. خمیر را به 2 یا چند قسمت تقسیم و رنگ خوراکی ژله ای اضافه و مخلوط کنید. روی خمیر را پوشانده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. ◀از رنگ مایع استفاده نکنید باعث شل شدن خمیر میشود. سپس هر بار مقدار کمی خمیر را از یخچال خارج و بین دو نایلون باز کنید و با کاتر فشاری گل مینا کاتر بزنید. ◀این خمیر مثل خمیر شیرینی مارمالادی خیلی زود نرم میشه و باید مدام بین کار اونو در یخچال قرار بدید تا قابل کاتر خوردن بشه. ◀کاتر فشاری گل مینا رو از لوازم قنادی تهیه کنید. ◀میتونید کاتر را هر بار در کمی آرد بزنید تا خمیر به کاتر نچسبه. خمیرهای کاتر خورده را در سینی بچینید ◀سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی نداره. سپس سینی شیرینی را 30 دقیقه در یخچال قرار داده و بعد بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید تا حدی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده. بعد از فر در بیارید و صبر کنید تا خنک شده و از سینی جدا کنید چون شیرینی خیلی ترده و ممکنه بشکنه. ◀میتونید شیرینی رو در تابه دو طرفه درست کنید و کف تابه را باید دو لایه کاغذ بندازید . ◀برای فر برقی دما 20 درجه کمتر باشد. ❎این دستور حدود100تا 140 عدد شیرینی به شما میده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. زرده تخم مرغ 5 عدد پودر قند 1لیوان سرخالی حدود 150 گرم(اگه پودر قند رو کمتر بریزید زرده خوب کشدار و غلیظ نمیشه) گردوی نگینی ریز شده 150 تا 300 گرم (مقدار گردو به سلیقه خودتون بستگی داره) وانیل 1/8 قاشق چایخوری . زرده ها+وانیل+پودر قند را با دور متوسط همزن 10 تا 12 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و غلیظ شود. سپس گردوی خرد شده را اضافه و آروم با لیسک مخلوط کنید. سپس با کمک دو قاشق چایخوری از مواد با فاصله روی کاغذ روغنی داخل سینی بریزید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید. برای فرهای برقی دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید. ◀وقتی شیرینی آماده ست که راحت از کاغذ روغنی جدا بشه. ◀شیرینی نباید تغییر رنگ دهد. ◀اگه تخم مرغتون کهنه باشه یا وانیلتون مرغوب نباشه و مهم تر از همه خوب هم نزنید شیرینی بوی تخم مرغ میگیره. ◀اگه کمتر از 10 دقیقه هم بزنید شیرینی داخل فر پهن میشه و داخل شیرینی پفکی نمیشه. ◀این شیرینی رو در ظرف دربسته و جای خشک نگهداری کنید ،نیازی به گذاشتن داخل یخچال نیست و حدودا 2 تا 3 هفته ماندگاری داره. ◀در تابه دو طرفه یا فر دست ساز هم قابل تهیه ست. ◀تعداد شیرینی بستگی به سایز دلخواه شیرینی شما داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز بزرگ چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید نزارید آبش کاملا بخار شه از آبش برای سوپ استفاده میکنیم سینه که پخته شد در بیارید وریش ریش کنید آبشو از صافی رد کنید عزیزانی که میگن شیر بریده میشه آب لیمو رو نباید داخل سوپ ریخت باعث میشه شیر بریده شه وحالت پنیری پیدا کنه آب لیمو رو موقع سرو بزنید جو پخته شده دو لیوان(من تو فریزیر داشتم) هویج نگینی دو عدد متوسط قارچ اسلایس شده حدود هشت عدد ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان کمی کمتر شیر حدود سه لیوان دسته دار فرانسه خامه صبحانه درصورت تمایل دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده کمی لیموی ترش تازه موقع سرو هویج نگینی شده رو با یک قاشق روغن تفت بدید جو پخته رو اضافه کنید واب مرغ رو اضافه(آب مرغ نداشتید اشکال نداره آب بریزید)درشو بزارید تا نیم پز شه تو این فاصله قارچ اسلایس شده رو با یک قاشق کره تفت میدیم وقتی نیم پز شدن سینه مرغ ریش ریش شده وقارچ تفت داده شده بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و ذرت هم اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب پخته شه وقتی پخته شدن شیر داغ رو کم کم اضافه میکنیم مرتب میزنیم که بریده نشه جعفری آضافه میکنیم ده دقیقه دیگه بپزه کافیه سپس خامه رو با چند قاشق آب سوپ رقیق میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه چند جوش بزنه گاز رو خاموش کنید تو ظرف مورد نظر بریزید وبا لیمو ترش تازه نوووووش جان بفرمایید 😊 جو حتما شب خیس کنید تا بهتر بپزه ولعاب بده به مقدار کافی آب بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید شیر حتما داغ باشه وگرنه میبره آگه مواد به اندازه کافی بپزن لعاب میندازه بخصوص جو نیازی به آرد نیست آگه دیدید سوپتون خیلی رقیقه یک قاشق آرد رو با یه ذره کره تفت بدید وبه سوپ اضافه کنید موقعی که خواستی شیر اضافه کنید آرد هم اضاف کنید از جو پرک هم میتونید استفاده کنید آگه از جو پرک استفاده میکنید نیاز نیست خیس کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۳۰۰گرم گوشت گوساله ۳۰۰گرم گوشت گوسفندی رو دوبار چرخ کردم دو عدد پیاز رو رنده زدم(جمعا ۲۰۰گرم پیاز درسته احتیاج داریم) و اب گرفتم به گوشتم اضافه کردم کمی فلفل سیاه. زعفرون آبزده .نمک هم زدم حسابی ورز دادم بعد هم یه ظرف آبگرم کنار دستم گذاشتم و به اندازه لازم از گوشت برداشتم و به سیخ کشیدم گاهی دستمو داخل اب میزدم که گوشتها یکدست بشن بعدهم روی کبابپز گازی بردم اول تند تند چرخوندم که گوشتها فیکس بشن بعدم آروم هر طرف رو کباب کردم ورز دادن در پخت کباب کوبیده خییییلی تاثیرداره و مهمه .گوشت کباب هرچی بیشتر ورز بخوره بهتر عمل میاد و روی سیخ وایمیسته. لازم نیست پیاز خیلی ریز رنده بشه با رنده معمولی عالیه. بعضی از دوستان طبق تجربه هاشون گفتن که اگر آب پیاز رو به سیخ بزنید بعد گوشت رو روی سیخ بکشید دیگه گوشت از سیخ نمیریزه. به هیچ وجه به گوشت آرد.آردسوخاری.آردنخودچی و..نزنید گوشت رو سفت و گلوگیر میکنه. حتماااا کبابپز یا منقل قبلش گرم و داغ شده باشن. با این مقدار گوشت ۷سیخ کوبیده درست شد. یه نکته جدید:وقتی دارین گوشت رو ورز میدین( که حتما داخل ظرفی فلزی هستش )چند دقیقه ظرف گوشت رو روی شعله خییییلی کم قرار بدین و همزمان ورز بدین تا گوشت نرم و چسبناک بشه و تیکه های چربی داخلش از حالت دون دون دربیاد که در این صورت به رااااحتی دور سیخ میچسبه. گوشت رو حتما چندبار چرخ کنید. حتما از قصاب گوشت مخصوص کباب کوبیده بخواین.گوشت رو بهتره چندساعت داخل یخچال بزارین تا کمی بیات بشه .بعد استفاده کنید. 😋نوش جون😋 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. زرده تخم مرغ 5 عدد پودر قند 1لیوان سرخالی حدود 150 گرم(اگه پودر قند رو کمتر بریزید زرده خوب کشدار و غلیظ نمیشه) گردوی نگینی ریز شده 150 تا 300 گرم (مقدار گردو به سلیقه خودتون بستگی داره) وانیل 1/8 قاشق چایخوری . زرده ها+وانیل+پودر قند را با دور متوسط همزن 10 تا 12 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و غلیظ شود. سپس گردوی خرد شده را اضافه و آروم با لیسک مخلوط کنید. سپس با کمک دو قاشق چایخوری از مواد با فاصله روی کاغذ روغنی داخل سینی بریزید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید. برای فرهای برقی دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید. ◀وقتی شیرینی آماده ست که راحت از کاغذ روغنی جدا بشه. ◀شیرینی نباید تغییر رنگ دهد. ◀اگه تخم مرغتون کهنه باشه یا وانیلتون مرغوب نباشه و مهم تر از همه خوب هم نزنید شیرینی بوی تخم مرغ میگیره. ◀اگه کمتر از 10 دقیقه هم بزنید شیرینی داخل فر پهن میشه و داخل شیرینی پفکی نمیشه. ◀این شیرینی رو در ظرف دربسته و جای خشک نگهداری کنید ،نیازی به گذاشتن داخل یخچال نیست و حدودا 2 تا 3 هفته ماندگاری داره. ◀در تابه دو طرفه یا فر دست ساز هم قابل تهیه ست. ◀تعداد شیرینی بستگی به سایز دلخواه شیرینی شما داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❎این دستور اختصاصی خودم هست که ازش خیلی راضیم. اندازه گیری برای شیرینی نارگیلی باید با ترازو انجام بشه. پودر نارگیل تازه 150 گرم(1 لیوان سرصاف+1لیوان یک بند انگشت خالی) شکر 300 گرم(1و1/3 لیوان) روغن مایع 90 گرم(حدود نصف لیوان) سفیده تخم مرغ 150 گرم(حدود 5 عدد) وانیل 1/8 قاشق چایخوری آبلیمو 1 و نیم قاشق چایخوری . شکر+پودر نارگیل+نصف بیشتر سفیده+نصف بیشتر روغن را با هم مخلوط و یکبار از چرخ گوشت رد کنید تا یکدست شود. یا میتونید اول شکر و پودر نارگیل رو توی غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا ریز تر شوند و بعد سفیده و روغن را اضافه و دوباره پالس بزنید تا مواد یکدست شود(در صورت عدم دسترسی به چرخگوشت یا غذاساز ،پودر نارگیل رو فقط چند ثانیه در آسیاب برقی بریزید تا کمی دانه ریز شده و بعد بقیه مراحل) . مواد را در ظرف بریزید و روی بخار آب قرار بدید و مدام از کف ظرف به صورت دورانی هم بزنید تا کمی گرم شود. وقتی مواد گرم شد باقیمانده سفیده+روغن+وانیل +آبلیمو را هم اضافه و دوباره ظرف را روی بخار آب (بن ماری) قرار بدید و مدام و سریع هم بزنید . ◀مواظب باشید موادتون نباید قل بزنه و بجوشه وگرنه شیرینی براق نمیشه. مواد شیرینی روی بخار آب کم کم لعاب میندازه و کم کم به غلظت فرنی میرسه و کاملا غلیظ و کشدار میشه و از قاشق به صورت پیوسته میریزه وجمع میشه ◀وقتی به این حالت رسید انگشت را داخل مواد بزنید شکر کاملا ذوب شده و دانه شکر حس نمیشود و انگشت کاملا داغ میشه ولی نمیسوزه. . ❎در اینجا داغ زدن به اتمام رسیده...انجام صحیح این مرحله به تجربه نیاز داره و اگه درست انجام بشه رویه شیرینی براق و زیبا میشه و ترک میخوره. چون حرارت گاز کم بود مرحله داغ زدن حدود 45 دقیقه برای من طول کشید.(تایم دقیق نمیشه گفت) . ❎اگه زمان داغ زدن موادتون زیاد شل بود کمی پودر نارگیل و اگه زیادی سفت بود کمی سفیده اضافه کنید ولی اندازه ها دقیق باشه نیازی نیست. . سپس مواد را در کاسه دیگری بریزید و در دمای محیط استراحت دهید تا کاملا خنک شود(به هیچ عنوان در یخچال نذارید) فر را با حرارت 200 درجه روشن کنید. سپس در قیف بریزید. کف سینی کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید و مواد را با فاصله به سایز دلخواه روی سینی بریزید و در آخر نوک انگشت را کمی چرب و قسمت قله ای خمیر را در سینی صاف کنید. 10 دقیقه با حرارت 200 درجه بپزید و بعد حرارت را روی 175 درجه قرار داده و 15 دقیقه دیگه صبر کنید شیرینی در فر پف میکنه و ترکدار میشه. ◀فر برقی دما 20 درجه کمتر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شکلاتی 🍫 شیر 3 لیوان پودر ژلاتین 3 ق پودر کاکائو 2 ق وانیل نوک ق شکر 9 ق ژلاتین را در کمی آب حل کنید و به طریق بن ماری حل کنید شیر را در ظرفی ریخته شکر و پودر کاکائو را اضافه کنید تا زمانی ک شور کاملا حل شود سپس پودر ژلاتین را اضافه کنید نگذارید به نقطه جوش برسد گاز را خاموش کنید وانیل اصافه کنید یکم از داغی بیوفته و در قالب مورد نظر بریزید قالب را کنی چرب کنید 6 ساعت داخل یخچال بمونه تا خنک بشه سپس با دست به ارامی از لبه های طرف جدا کنید ودر ظرف مورد نظر برمیگردونیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. همون طور که قبلا بارها تاکید کردم بهتره همه مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید. آرد 500 گرم(3لیوان پر سرصاف+1/3لیوان) ◀آرد و پودر قند باید الک شوند. پودر قند 125 گرم(1لیوان سرخالی) ◀اگه دوست دارید شیرینی شیرین تری داشته باشید میتونید تا 250 گرم پودر قند رو بیشتر بریزید. روغن جامد یا روغن صاف قنادی 250 گرم(1 لیوان پر سر صاف) ◀در صورت استفاده از روغن نیمه جامد حتما روغنتون رو صاف کنید. زرده تخم مرغ 2 عدد ماست غلیظ و کم آب 90 گرم(1/3 لیوان) بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی) پودر هل 1 قاشق مرباخوری ◀مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+1قاشق چایخوری ماست+نصف قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ+1قاشق چایخوری عسل یا شربت بار(به دلخواه) . ابتدا روغن+پودر قند را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. زرده ها+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. ماست+بیکینگ پودر را مخلوط و چند ثانیه صبر کنید تا بیکینگ پودر فعال شود و بعد به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید و در انتها با نوک انگشت خمیر را منسجم کنید. روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را کم کم بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز و کاتر بزنید. ◀کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر کارتر خورده را در سینی بچینید و رومال کرده به دلخواه پودر پسته یا کنجد بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد. کف شیرینی کمی تغییر رنگ دهید و روی شیرینی طلایی شود. در صورت نیاز یکی دو دقیقه گریل بزنید تا روی شیرینی طلایی تر شود. ◀این مقدار مواد حدود 180 عدد شیرینی به من داد با این سایز کاتر ◀ماندگاری شیرینی زیاده و در ظرف دربسته جای خنک نگهداری کنید. ◀در فر دستساز یا تابه دو طرفه هم میتونید درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩آموزش ۳ مدل شیرینی خرمایی🤩 قنادجانم سلام🥰 اومدم با آموزش ۳ مدل شیرینی خرمایی که با یه خمیر پایه آماده شده☺️ که میتونین به راحتی تو خونه درستش کنین و شیرینی های شیک و عالی داشته باشین😚😚 حتی برای پذیرایی تو مراسمات مذهبی هم مناسبن😋 اینم بگم که ماندگاریشونم بالاست😍😍😍😍 خمیر پایه کره هم دمای محیط ۲۰۰ گرم پودر قند ۸۰ گرم (۱/۲ پ) تخم مرغ ۷۲ گرم (بدون پوست یکی و نصفی حدودا) وانیل ۱/۴ ق چ عسل یا شربت بار غلیظ ۴۰ گرم ( یک و نیم ق س) آرد ۴۰۰ گرم ( ۳ پ) 🌺همه مواد هم دمای محیط باشد 🌺تخم مرغ رو تو ظرف بشکنین هم بزنین و بعد به مقدار لازم جدا کنین مواد خرمایی خرما چرخ شده ۴۰۰ گرم روغن مایع ۲ ق س پودر نارگیل ۳۰ گرم (۳ ق س) بیسکوییت پودر شده ۵۰ گرم ( ۱/۲ پ) پودر دارچین ۱ ق چ پودر کاکائو ۱ ق چ آشپزی خاص 🌺من پوست و هسته خرمارو جدا کردم و تو دستگاه مخلوط کن چند پالس زدم که کاملا له شد 🌺مغزهای استفاده شده سلیقه ایه شربت بار .شکردپ لیوان آب یک لیوان سرخالی وابایمو ا ق چ میزاریم روی حرارت تا به قوام لازم برسه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛