eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مارگارین یا کره به دمای محیط رسیده 300 گرم(اگه طعم کره رو دوست ندارید از مارگارین یا کره گیاهی استفاده کنید...من مارگارین استفاده کردم) پودر قند 1 پیمانه(لیوان فرانسوی) پودر کاسترد 1 پیمانه(لیوان فرانسوی) ❎پودر کاسترد رو از سوپر مارکت یا لوازم قنادی میتونید تهیه کنید. وانیل 1/8 قاشق چایخوری آرد 2 و 1/2 پیمانه(لیوان فرانسوی) ◀من از آرد سه صفر برای همه شیرینیها استفاده میکنم که از لوازم قنادی یا سوپر مارکت میتونید تهیه کنید. . ابتدا مارگارین+پودر قند را حدود 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن و حجیم شود. سپس وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید. پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خمیر جمع شود. 30 دقیقه خمیر را در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را کم کم بین دو نایلون پهن و کاتر بزنید. و در سینی بچینید(سینی نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی نداره) ◀میتونید از خمیر گلوله هایی بردارید و با چنگال فرم بدید. ◀من از کاتر فشاری استفاده کردم سپس سینی را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بپزید ,شیرینی نباید تغییر رنگ دهید. ◀شیرینی بافت تردی داره واصلا خشک و بیسکوئیتی نیست. ◀در پایان بعد از سرد شدن شیرینی با شکلات ذوب شده تزئین کنید. ◀من از بریلو و شکلات ذوب شده برای تزئین استفاده کردم. ◀بریلو رو میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید. ❎ممکنه آرد کمتری بنا به جنس آرد مصرف بشه بنابراین آرد رو کم کم بریزید و وقتی خمیر جمع شد دیگه آرد نریزید وگرنه خمیر خشک میشه و شیرینی موقع قالب زدن ترک میخوره ❎با این مقدار حدود 150 عدد شیرینی خواهی داشت. ❎اگه از مارگارین استفاده کنید تا سه هفته در جای خنک و در ظرف دربسته این شیرینی ماندگاری داره. ❎طعم شیرینی عالیه و مزه کاسترد و وانیل داره. ❎اگه کاسترد رو حذف کنید شیرینی مثل بیسکوییت سفت و خشک میشه،پس چیزی رو حذف و جایگزین نکنید. ❎برای فر برقی دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید ❎در تابه دو طرفه یا در فر دستساز هم میتونید شیرینی رو درست کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پست آموزشی 👇👇👇 لطفا ورق بزنید ومراحل کاررو ببینید 🙏 سلام به روی ماه تک تکتون 🌺 با این مقدار مواداولیه و با این سایز ۹ عدد کوکی خواهید داشت . این کوکی بسیار خوشمزه و خوش بافت و نرم میباشد پیشنهاد میکنم حتما درست کنید منتظر عکس های قشنگتون هستم 🙏🥰 موادلازم 👇👇 ۱-آرد قنادی ۱۸۰گرم ۲_ بيکینگ پودر یک قاشق چایخوری استاندارد ۳_کره پاستوریزه حیوانی مثل شکلی ،دامداران ۱۰۰گرم حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد ۴_شکر ۷۰گرم ۵_تخم مرغ کامل یک عدد با احتساب پوست ۶۰ تا۶۵ گرم ۶_وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ۷_ نمک ۱/۸قاشق چایخوری ۸_پودر کاکائو هلندی ۳۰گرم ۹_نشاسته ذرت ۲۰گرم مواد میانی (مغزی)👇👇 ۱_پودر نارگیل چرب ۷۰گرم ۲_شير عسلي ۴ قاشق غ خوری (شیرعسلی جایگزین ندارد ) دمای فر 👇👇👇 فررا از نیم ساعت قبل روی دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طبقه وسط نکات مهم 👇👇 ترکهای روی خمیر را درزمان گلوله کردن باید گرفته شود خمیر کوکی ۵۰ گرم و خمیر مغزی ۱۵ گرم میباشد لطفا بیش از حد در فر قرار ندهید تا خشک و سفت شود بافت کوکی کاملا نرم میباشد . خیییییلی کم روی کوکی را با آب مرطوب کنید وسپس ترافل شکلاتی مقاوم به حرارت روش بریزید آب مثل چسب عمل میکند با مغز نارگیل و شیرعسلی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه. . من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم. . اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه. در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه. اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید. بقیه مراحل کاملا واضح هست. اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید. برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید. میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آرد ۳ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱ ق چ کره ۲۲۷ گرم (هم دمای محیط امام گرم نباشه مکعبی خرد کنین) شکر ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای روشن ۱ پیمانه وانیل ۱ ق چ تخم مرغ درشت و هم دمای محیط ۲ عدد چیپس شکلات ۲ پیمانه من چیپس شکلات را مخلوط شیرین و تلخ استفاده کردم طرز تهیه: ابتدا کره را داخل ظرف همزن بریزید شکر را اضافه کنید و‌شروع به هم زدن کنین تا سفید و سبک بشه حالا تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید خوب مخلوطش کنین آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید حالا تو دو یا سه مرحله به مواد اضافش کنید و به ارامی یا با دستگاه یا با لیسک مخلوط کنین نوبت قسمت هیجان انگیزش ،چیپس شکلات بریزین با لیسک مخلوط کنین و با نوک انگشتا در حد مخلوط شدن هم بزنین و خمیر را جمع کنین این خمیر بهتر ۲۴ ساعت تو یخچال استراحت کنه ولی بیشتر از ۷۲ ساعت نشه این استراحت تو یخچال هم باعث میشه طعم بهتری داشته باشه و هم ترد تر باشه بعد استراحت کمی خمیر را در محیط قرار بدین که کار باهاش راحتتر بشه حالا کل خمیر را وزن کنین و به تعداد دلخواهتون تقسیم کنین که وزن هر کوکی را به دست بیارین این خمیر تقریبا ۳۰ تا کوکی بهم داد چون من کوکیام را کوچیک در نظر گرفتم تقریبا ۳۰ گرمی حالا یا با اسکوپ بستنی یا با دست خمیر را گرد کنین و با فاصله در سینی بچینین تو فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۲ تا۱۳ دقیقه بپزین اینجوری کوکی های نرم و لذیذی دارین بیشتر پختن باعث میشه کوکیا سفت بشه وقتی از فر خارج کردین تا کوکیا داغ اگر روی کوکیاتون برجسته شده به ارامی با دست فشار بدین تا تخت بشن البته این سلیقه ای نکته این کوکی تقریبا کم شیرین اگر شیرین تر دوست دارین ۱/۴ دیگه شکر قهوه ای اضافه کنین نکته ی بعدی اینکه اگر سری همزن من را ندارین اصلا مهم نیست با همزن برقی با سری معمولی درست کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من فکر نمیکردم دم گوساله اینقدر گوشتش لذیذ باشه .پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید 😉😍 اول گوشت و تو قابلمه بچینید روش پیاز تکه شده چوب دارچین و چند حبه سیر و یه هویج بندازید آب جوش بریزید و بزارید حدود سه ساعت بپزه. بعد پیاز نگینی سرخ شده با رب گوجه و زعفران و نمک و مخلوط میکنیم خلال پوست پرتغال و که سه بار جوشوندیم اضافه میکنیم. آب گوشت پخته شده رو اضافه میکنیم و میزاریم دوباره یه ساعت بپزه و مزه ها با هم ترکیب بشه بعد سرو میکنیم👌😊 یه نکته پوست پرتغال طعم بی نظیری به این غذا میده حتما ازش استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: خمير يوفكا مثلثى ١ بسته گوشت چرخ كرده ٤٥٠گرم پياز يك عدد بزرگ قارچ ٥٠٠ گرم فلفل دلمه اى ١ عدد پودر پاپريكا و اويشن و فلفل ونمك پنير پيتزا به مقدار لازم تخم مرغ يك عدد،ماست يك فنجان روغن مايع نصف فنجان طرز تهيه: ابتدا پياز رو خرد كرده باكمى روغن داخل ماهيتابه ميريزيم بعد گوشت رو اضافه كردتفت ميديم سپس قارچ ورق ورق شده رو اضافه تاابش كشيده بشه بعد دو ق غ روغن و يك ق غ ابليمو اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم تا قارچها سرخ در اين مرحله ميتونين از كمى سس خردل ياسس گوجه ويا رب گوجه براى خوشمزه تر شدن مواد به همراه ادويه ها استفاده كنيد،مواد را كنار ميگذاريم و اجازه ميديم تا كمى خنك بشه(بنابه ذائقه ميتونيد ازسوسيس يا كالباس هم استفاده كنيد) ماست وتخم مرغ وروغن مايع رو باهم مخلوط كرده وبا قلمو روى خمير ميماليم(اينكار هم خميرو چسبنده ميكنه براى رول كردن راحت تا باز نشه هم نرم شدن داخل خميربعداز سرخ شدن بورك ها ميشه)يك قاشق از مواد داخل خمير ميگذاريم كمى پنير پيتزا روى مواد ميگذاريم و خمير را رول ميكنيم و داخل روغن شناور سرخ ميكنيم وروى دستمال روغن كش قرار ميديم البته داخل فر هم ميتونيد رژيمى تر تهيه كنيد😉 سينى فر كمى چرب شده باشه فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميپزيم تا روى بوركها طلايى بشه و خود بوركها برشته و ترد ميشن وداخلش كاملا نرمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد مرغ و انار یه سالاد زمستونی خیلی خوشمزست که میتونید تو این شبای سرد درستش کنید و به عنوان یه شام سبک یا پیش غذای عالی ازش لذت ببرید😋 سینه مرغ: ۲ عدد پیاز،سیر،برگ بو و نمک و پولبیبر: برای پخت مرغ مخلوط شوید و جعفری: نصف لیوان مغز گردوی خورد شده: نصف لیوان ذرت کنسروی: نصف لیوان انار دون شده: نصف لیوان سس مایونز: به مقدار لازم سیر رنده شده: ۲حبه نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی . سینه مرغو با پیاز،سیر،دوتا برگ بو و نمک و فلفل میذاریم بپزه. وقتی کامل پخت از آب در میاریمو میذاریم خنک بشه بعد خوردش میکنیم. شوید و جعفری و مغز گردو رو هم خورد میکنیم.انارمونم دون میکنیم و بعد همه موادو به همراه ذرت داخل ظرفمون میریزیم. سس مایونز،سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاهو بهش اضافه میکنیم و مواد سالادو خوب با هم مخلوط میکنیمو برای یکی دو ساعت یا بیشتر تو یخچال میذاریم تا مزه ها به خورد هم برن.اگر هم بخواییم بصورت قالبی سرو کنیم تو ظرف مورد نظرمون کیسه فریزر میندازیم و سالادو داخلش میریزیم یکم فشردش میکنیم و داخل یخچال میذارم چند ساعت بعد برمیکردونیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۲۵۰ میل آب ولرم رو با یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایه مخلوط کنین ،ده دقیقه روشو بپوشونین تا خمیر مایه عمل بیاد یک قاشق چایخوری نمک و ۴۵۰ گرم آرد بریزین و مخلوط کنین خمیر رو به همراه سی میل روغن خوب ورز بدین ظرف رو چرب کنین و خمیر رو بزارین و روشو بپوشونین و یکساعت در جای گرم استراحت بدین پف خمیر رو بگیرین و خمیر رو ورز بدین به هشت قسمت تقسیم کنین و چانه کنین خمیر ها رو داخل تابه که چرب و آرد پاشی کردین بچینین و در تابه رو بزارین و نیم ساعت استراحت بدین تابه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین و درشو ببندین بعد از پانزده دقیقه ، روی نان یک کاغذ روغنی بزارین و برگردونین تا سمت دیگه هم برشته بشه مقداری جعفری رو خرد کنین و دو حبه سیر رو رنده کنین دو قاشق غذاخوری کره آب شده و دو قاشق غذاخوری روغن اضافه و مخلوط کنین روی نان رو با موادی که درست کردین به فرچه چرب کنین نوش جان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماست اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد دولیوان(سفید قنادی) تخم مرغ چهار عدد ماست یک لیوان حتما از ماست استفاده کنید ماست شیرین باشه فرقی نمیکنه چه ماستی باشه شکر یک لیوان روغن مایع دو سوم لیوان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق سوپ سرخالی کشمش وگردو نگینی هر کدوم یک چهارم لیوان اختیاریه همه مواد آماده ودم دستتون باشه شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(متوسط باشه) وماهی تابه رژیمی رو بزارید روش تا گرم شه ومثل فر عمل کنه پانزده دقیقه برای گرم کردن ماهی تابه کافیه تخم مرغا رو با شکر ووانیل بزنید حدود سه الی چهار دقیقه تا کرم رنگ وکش دار شه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط کردن روغن مایع اضافه کنید اونم در حد مخلوط کردن بزنید آرد وبکینگ پودر که باهم مخلوط والک شوند. درسه مرحله به مواد اضافه میکنیم واخر سر یک دور با هم زن میزنیم تا خوب مخلوط بشه. کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۵ دقیقه عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کیک نسوزه عزیزان آگه بخوای برگردونید طرف دیگه ماهی تابه چرب کردن نمیخواد چون کیک پخته فقط میخوایم طرف روش طلای بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 ق چ نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 ق غ سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 ق چ سس تند(دلخواه ) و سویا سس همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توجه کنین که بعضی از میوه ها مانع از بستن ژله میشه ،آناناس،کیوی،انبه . اگه از این میوه ها بخواین استفاده کنین حدودا ده دقیقه در آب و شکر بجوشونین و بعد استفاده کنین . ابتدا یه بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . مقداریش رو داخل قالب ریختم . قالب من اینجا فلزی هستش (تاکید می کنم هر قالبی میشه ربطی نداره که من چه جنسی استفاده کردم )قبلش کمی با آب مرطوب کردم پنج دقیقه فریزر قرار دادم و بعد ژله رو ریختم . گذاشتم در یخچال تا ژله نیم بند بشه حالت کشسانی مثل سفیده تخم مرغ . این تایم رو عزیزان همیشه از من سوال کردن نمیشه دقیق گفت بستکی به مقدار ژله خنکی و گرمیش جنس قالبتون و حتی خنک کنندگی یخچال ها ربط داره حتما باید خودتون چک کنین . بعد از این که ژله نیم بند شد میوه ها رو بر حسب سلیقه چیدم . من از سیب که قالب زدمش ، کمی آلو و نارنگی(البته این ژله برای چند مدت پیشه 😉🙈) استفاده کردم . بعد دوباره داخل یخچال گذاشتم تا ببنده مجددا مقداری ژله آلووورا خنک ردوش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و باز دوباره میوه چیدم . در آخر نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم خنک خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی نرم شده رو اضافه کردم و خوب هم زدم و روی ژله ریختم و گذاشتم یخچال . و بعد از اینکه کلا ژله بست در آوردم . دورش رو با چاقو آزاد کردم من یه ربع قبل بیرون آورده بودم کمی آزاد شده بود و راحت با چاقو یا دست به طرف مرکز کشیدم دیدم آزاد شده یه دیس گذاشتم و برگردوندم . اما چون میوه داره و سخت تر از قالب ممکنه جدا بشه برای راحتی کار می تونین یه کوچولو توی آب ولرم (نه داغ) بزارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه خشک این مدلی درست کن 😍😋 برای شربت،مقداری شکر رو داخل آب حل کنید،کمی آبلیمو اضافه و هم بزنید (شکر برای اینکه میوه ها شیرین تر بشه و ابلیمو برای اینکه میوه هایی مثل سیب و موز سیاه نشن) سیب قرمز رو حلقه حلقه کنید، هسته هاش رو با کاتر یا چاقو دربیارید و داخل شربت بذاریدتوی این فاصله پرتقال رو به همون شکل برش بزنید سیب رو توی سبد بریزید تا شهد اضافه ش گرفته بشه پرتقال رو با سیب جایگزین کنید، به همین صورت کیوی رو هم برش بزنید و توی شهد بذارید روی شوفاژ یا بخاری فویل بکشید وبا کمی روغن چربش کنید تا میوه ها نچسبن میوه هارو بچینیدبعد از دو سه ساعت زیر و رو کنید تا مطمئن بشید به فویل نچسبیدن( کیوی بعد از سه چهار ساعت تقریبا خشک میشه پرتقال و سیب هم یک شب کافیه برای خشک شدنشون.)موز رو به این صورت برش بزنید.داخل شربت بذارید. (موز کمی بیشتر باید توی شهد بمونه چون زود سیاه میشه.)خرمالو رو هم به همین شکل، اما نیاز نیست داخل شرب بزنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛