#شیرینی_اسکار
مواد لازم :
پودر قند (یا شکر آسیاب شده) یک دوم پیمانه (57گرم)
کره 1 پیمانه (160 گرم)
زرده تخم مرغ 2 عدد ( 40 گرم)
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه ( 250 گرم)
هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق چایخوری (2 گرم)
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ ۲ عدد (30 گرم)
گردو (خرد شده) ۱ پیمانه (120 گرم)
آماده سازی :
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
در ظرفی آرد، نمک و پودر هل را مخلوط و دوبار الک کنید. طرز تهیه :
1. پودر قند و کره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا نرم، پوک و لطیف شود، سپس وانیل و زرده های تخم مرغ را یکی یکی به آن اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
2. مخلوط آرد را به تدریج به مایه بالا بیافزایید و با همزن برقی هم بزنید، سپس کمی هم با دست ورز دهید در حدی که خمیر به دست نچسبد، سپس خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و صاف کنید. به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
3. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
4. از خمیر آماده شده به اندازه گردو بردارید و در دست به شکل توپ فرم دهید. توپ ها را ابتدا در ظرف حاوی سفیده تخم مرغ، سپس در ظرفی حاوی گردو خرد شده بغلتانید. وسط شیرینی ها را به اندازه ی انگشت کوچک دست،گود کنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
5. پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه در دمای محیط بمانند تا خنک شوند. پس از این مدت، شیرینی ها را به کمک کاردک به مدت ۱۵ دقیقه، روی پنجره ی فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نکته :
من اون مرحله ی با انگشت گود کردن و استفاده از مارمالاد رو مطابق سلیقه ام انجام ندادم و ساده بیشتر می پسندم. در ظرف در بسته، درون یا خارج از یخچال به مدت یک ماه نگهداری کنید.
در صورت تمایل کمی پودر قند روی شیرینی ها الک کنید.
با این مواد حدود ۱۶ الی ۲۰ عدد شیرینی خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول سیب زمینی و گوشت
۶ عدد سیب زمینی را پوست کنده و به صورت ورقه ای نازک برش میدهیم
بر روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته
۲ پیمانه پنیر پارمسان را روی سطح کاغذ پخش میکنیم
سیب زمینی های ورقه شده را طوری روی سینی میچینیم که قسمتی از آنها روی هم قرار بگیرند .
مقدار کمی دیگر پنیر و نمک روی سیب زمینی ها میریزیم
به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
در ماهیتابه ای یک عدد پیاز ریز خرد شده راه به همراه کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود و تغییر رنگ دهد
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رابه پیاز ها اضافه کرده و تفت میدهیم
۴۷۰ گرم گوجه خرد شده
۳ ق غذاخوری جعفری خرد شده
۱ ق چایخوری پاپریکا
۱ ق چایخوری نمک
۱/۲ ق چایخوری فلفل
اضافه کرده و تفت میدهیم تا جا بیفتد و. کنار میگذاریم.
۶ پیمانه اسفناج را با کنی روغن تفت میدهیم ۲ حبه سیر له شده و نمک را اضافه کرده هم میزنیم تا اسفناج بپزد
۱ پیمانه پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای را با اسفناج پخته شده مخلوط میکنیم
تا این مرحله تمام مواد آماده شده است
مخلوط اسفناج و پنیر را بر روی سیب زمینی ها ریخته و پخش میکنیم
بر روی اسفناج مایه گوشت را میریزیم و کاملا پهن میکنیم
۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده در نهایت اضافه میکنیم
به کمک کاغذ روغنی زیر سیب زمینی آن را رول میکنیم
به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تیرامیسو_لیوانی
مواد لازم برای کرم:
2 لیوان شیر
2 قاشق سوپ خوری آرد
2 قاشق سوپ خوری نشاسته (ذرت)
نزدیک 1 استکان شکر (70 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری پر کره
مواد لازم برای سس شکلاتی:
نصف قوطی خامه صبحانه (100 میلی)
100 گرم شکلات تلخ
برای سس قهوه:
نصف استکان آب داغ
1 قاشق مرباخوری نسکافه
طرز تهیه:
برای کرم شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد سپس اجاق را خاموش کنید. وانیل و کره را اضافه کنید و با همزن برقی حداقل 5 دقیقه هم بزنید.
برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) وقتی به درجه ای رسید که شکلات را آب کند اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. اگر کیک خانگی دارید میتوانید در اندازه کوچک خرد کنید و استفاده کنید. و یا از کیک آماده استفاده کنید. برای سس قهوه نسکافه را در آب داغ حل کنید.
میتوانید داخل کاسه و یا داخل لیوان به ترتیب کرم ، کیک ، سس شکلاتی و سس قهوه را داخل لیوان بریزید در آخر با تکه های شکلات ، فندق... به دلخواه خودتان تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمش
کیک کشمش وگردو با طعم پرتقال طعمش محشرررره حتمااا حتما امتحان کنید 😍
این کیک بدون فر هم عااالی میشه هر قالبی که دارید میتونید استفاده کنید تو قالب رویی حتمااا کاغذ روغنی بندازید .قالب نچسب چرب و آرد پاشی کنید میخواید بدون فر درست کنید
همه مواد رو اندازه گیری ،ودم دستتون باشه
فر رو تو دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
شیر یک چهارم لیوان
آب پرتقال یک چهارم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
آرد دو لیوان
پبکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری (غذا خوری)
پوست رنده پرتقال یک قاشق مرباخوری فقط قسمت نارنجی رنگش
کشمش به مقدار لازم (حدود یک دوم پیمانه)
کشمش رو بشورید وبزارید خشک بشه
تخم مرغ وشکر رو حدود سه دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم وکشدار بشه پوست پرتقال هم اضافه کنید
سپس شیر واب پرتقال اضافه حدود یک دقیقه بزنید روغن مایع هم بریزید چند ثانیه بزنید فقط در حد مخلوط کردن
آرد و پکینگ پودر رو با هم مخلوط والک کرده در سه مرحله به مواد اضافه کرده هر دفعه پنج الی شش ثانیه بزنید حدود از موقع ریختن آرد باید ۱۵ ثانیه زده بشه میریزیم تو قالب آماده شده کشمش روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد به مدت ۴۵ دقیقه الی یکساعته روش که طلای شد از فر در بیارید تو دمای محیط بزارید خنک بشه سپس از قالب در بیارید و برش بزنید وبا چای داغ وخوش رنگ ویا شیر نوش جان بفرماییر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرنگ
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (تقریبا معادل ۳عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه،هر سفیده تخم مرغ تقریبا معادل ۳۵_۳۰گرم هست)
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم(من حدود یک لیوان سرخالی زدم)
معمولا دوبرابر وزن سفیده شکر اضافه میشه،اگر شکرتون درشت بود کمی اسیاب شود،با این میزان از شکر مطمئنا مرنگ شیرین خواهد بود می توان شکر دستور راکمترازمیزان گفته شده ریخت به شرطی که سفیده راخوب فرم دهید،
اب لیموترش تازه ۱ق چ
وانیل یا اسانس دلخواه کمی
برای تهیه مرنگ بهتراست از سفیده های تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا کردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزی وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفی تمیز (ظرفی که خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا کف کند وسپس فومی شکل شود،دراین مرحله کمی آبلیمو اضافه ومخلوط کنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود،
حال به سفیده فومی شکل قاشق قاشق شکر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید،تا شکر کاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم بگیرد،به حدی که با خارج کردن سریهای همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روی سفیده باقی بماند ومرنگ قابلیت شکل گرفتن پیدا کند،
مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره های دلخواه ریخته وروی سینی کاغذ انداخته پایپ کنید،سینی رادرفر،با کمترین حرارت ممکن ،حدود صددرجه،تاجایی شعله راکم کنید که فرخاموش نشه،بگذارید حدودتقریبا یک ساعت ونیم دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود وبراحتی ازروی کاغذ روغنی جداشوند،
اگر دمای فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده،
اگر بیشتر داخل فربمونه کاملا خشک میشه،اگر کمتر داخل مرنگها کمی نرم وادامسی شکل میشه،
هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره،
برای مرنگ های خوکی شکل،کمی رنگ قرمز زدم وبا قیف بدون ماسوره سر خوک رازدم وبا ماسوره برگ کوچک گوشها، پس از خشک شدن با شکلات ذوب شده چشم وبینی راکشیدم،
مهمترین نکته تهیه مرنگ دمای پایین فرهست باید بادمای خییلی کم خشک بشن که هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلی بالا هست ولی بازم مرنگها بد نمیشن فقط کمی براق نیستن،،،،
اگر حرارت فرتون زیاده می تونین درب فر را بعد ازحدود ۴۵ دقیقه یکساعت ازپخت مرنگها کمی نیمه باز بگذارید تا کمی ازحرارت داخل فرکم بشه،پس از خشک شدن کمی درون فرخاموش بمانندوسپس خارج کنید،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی
نکته اول اینکه ژله پایه نبايد خيلي شل و يا خيلي سفت باشد. اگر زياد شل باشد تزريق ها وا رفته و در صورتي كه خيلي سفت باشند مثل پاستيل كش مياد و تزريق داخلش سخت ميشه
میتونید به جای خامه رنگ شده از دَنِت های رنگی هم استفاده کنید. ولی کار با خامه رنگ شده حرفه ای تر از آب در میاد
موقع درست کردن گلها ، نباید سوزن رو خیلی عمیق فرو کنیم چون در واقع داریم ژله پایه رو سوراخ می کنیم . درنتیجه موقع برگردوندن ، ژله پاره میشه. سطحی از ژله پایه که موقع برگردوندن روی ژله گل دیده می شه باید نسبتاً ضخیم باشه تا موقع برگردوندن ، استحکام ژله رو حفظ کنه.
هیچگاه ژله گلدار رو تو قالب طرح دار درست نکنید چون همه زحماتتون به باد میره مگه اینگه خیییلی حرفه ای باشید و چون معمولا موقع برگشتن ژله شما نصف میشه
نکته بعدی این که برای درست کردن ژله تزریقی این است که چند سرنگ داشته باشید تا برای انجام کار مجبور نباشید مدام یک سرنگ را بشویید و برای رنگ بعدی استفاده کنید . آب مانده از هر شستشو داخل سرنگ کار را خراب می کند و خامه ی داخل سرنگ را شل می کند. و چنانچه سرنگ را نشویید و برای رنگ بعدی استفاده کنید روی زیبایی کار شما اثر منفی می گذارد.
برای درست کردن یک ژله تزریقی خوب و زیبا این است که هرگز برای تزریق داخل ژله از پارگی و یا بازشدن ژله نترسید زیرا هنگامی که ژله را داخل یخچال قرار می دهید مجدد ژله خودش را می گیرد و پارگی و شل شدگی ها از بین می رود . پس با دلی آرام و با نشاط کار کنید. نکته بعدی این که حتما وقتی داخل ژله آلوئه ورا مدل گل خود را کشیدید آن را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را کامل بگیرید و شما در این فاصله یک مقدار از ژله ای به هررنگ که دوست دارید با کمی آب ( به دمای محیط رسیده باشد یعنی نه گرم و نه سرد ) مخلوط کنید تا در آب باز شود سپس به همان میزان که آب ریختید شیر اضافه کنید و مخلوط را آن قدر هم بزنید تا یکدست شود . بعد روی ژله آلوئه ورا بریزید و مجدد داخل یخچال گذارید تا خوب خودش را بگیرد .
و در اخر هنگامی که ژله خود را درست کردید می توانید فقط تا دوروز و یا پایان تاریخ مصرف خامه ی موجود در ژله آن را در یخچال نگه دارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_مغز_دار_کشمش_فندق
نان عصرانه یا نان صبحانه با بافتی نرم وخوشمزه 😉
مواد لازم
آرد به مقدار لازم اندازه ش مشخص نیست قاشق قاشق بریزید تا حساب کار دستتون بیاد😉
شیر نصف لیوان
شکر ۶۰ گرم یک چهارم پیمانه
خمیر مایه ۱۴ گرم یا دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ کامل یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن مایع ۶۰ گرم یا یک چهارم پیمانه
شیر را کمی ولرم کرده کیک قاشق چایخوری از شکر دستور را درآن حل کرده خمیر مایه روی سطح شیر میپاشیم حدود ده دقیقه تا یک ربع بزارید عمل بیاد (شیر انگشترو نسوزانه)
در این فاصله تمام مواد به جز آرد داخل کاسه میریزیم وخوب با همزن دستی میزنیم تا شکر حل بشه خمیر مایه عمل شده اضافه کرده ووارد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه به تخته کار انتقال میدهیم وبا آرد پاشی وورز زیاد چسپندگی خمیر رو میگیریم بخش اعظم خمیر با چسپندگی گرفته میشه دقت کنید آرد زیادی به خورد خمیر ندید که نون سفت بشه
کاسه رو با چند قطره روغن مایع چرب کرده وخمیر رو استراحت میدیم تا حجم اون دوبرابر بشه(روشو بپوشونید )
مواد میانی
فندق ۱۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
پودر نان ویا کیک ۸۰ گرم من از مغز نان باگت خشک شده استفاده کردم(قبلا خشک کرده بودم تو فریزیر داشتم)
کشمش ۱۰۰ گرم
مارمالا زردالو یا هلو یک چهارم پیمانه
جز کشمش ومارمالا همه مواد رو با غذا ساز یا مخلوط کن پودر کنید
سپس کشمش که قبلا خوب شسته وروی بخار آب نرم کردیم همراه مارمالاد تو غذا ساز ریخته چند پالس میزنیم تا له بشه سپس مواد پودر شده اضافه کرده تا خمیر چسپناکی بدست بیاد
خمیر نان اماده شده روی سطح کار انتقال داده کمی ورز دهید تا پفش بخوابه با وردنه باز کرده طبق فیلم مواد میانی ریخته ورول میکنیم تو سینی چیده پارچه نازک روشو میپوشدنیم برای استراحت دوم (بیست دقیقه)سپس رومال کرده کنجد ویا فندق پودر شده میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا روی نان طلای بشه
مواد رومال
تخم مرغ یک عدد کمی زعفران خوب زده تا کف کند
کنجد به مقدار لازم
به دلیل حجم زیاد فیلم بسیار از قسمتها رو پاک کردم از جمله بافت نون
این نون رو میتونید با فر دست ساز درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ سس_پرتقال
اول از همه تکه های مرغ را با کمی نمک+فلفل+زعفران مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
در قابلمه یک عدد پیاز را رنده کنید و کمی در روغن تفت دهید در حدی که پیاز کمی سبک شده ولی نباید تعییر رنگ دهد.
سپس به دلخواه کره اضافه و وقتی کره ذوب شد تکه های مرغ مزه دار شده را روی پیاز بچینید و حرارت را ملایم و در قابلمه را ببندید تا مرغ آب بیندازد و با آب خودش پخته شود.
وقتی مرغ آب انداخت میتونید دوباره مقداری زعفران دمکرده به مرغها اضافه کنید تا در نهایت #مرغ_پرتقالی خوشرنگ تری داشته باشید.
هر از گاهی در قابلمه را بردارید و مرغ ها را پشت و رو کنید تا همه جای مرغ یکدست پخته و به تدریج طلایی شود.
در پایان که آب مرغ کاملا کشیده و مرغ به روغن افتاد مدام مرغها را پشت و رو کنید تا طلایی شود.
.
من برای این تعداد مرغ حدود 3 لیوان آب پرتقال استفاده کردم.
حتما خودتون در منزل آب پرتقال رو به صورت طبیعی استفاده کنید و مواظب باشید پوست نازک روی پره های پرتقال داخل آبمیوه نشه وگرنه مرغ تلخ میشه.
اگه آب پرتقال از ابتدا اضافه بشه ممکنه باعث تلخی بشه.
این سس باید غلیظ باشه بنابراین برای غلظت سس حتما پالپ پرتقال را به آب پرتقال اضافه کنید.
مزه این سس به نوع پرتقال بستگی داره که شیرین باشه یا ترش مزه البته با اضافه کردن مقداری آبلیمو یا شکر میتونید طعم سس رو بنا به ذائقه خودتون تغییر بدید.
.
خوب حالا آب مرغها کشیده شده و مرغها سرخ و کمی طلایی شدن و نوبت اضافه کردن آب پرتقال هست،آب پرتقال رو هم اضافه و در قابلمه را ببندید و حرارت رو ملایم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغ بره و آهسته بجوشه و سس غلیظ بشه.
در اواسط کار سس رو بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید و اگه دوست دارید سس ترش بشه کمی آبلیمو و اگه میخواید شیرین تر بشه کمی شکر اضافه کنید.
وقتی سس غلیظ شد مرغ خوشمزه ما آماده ست😋👌❤
.
میتونید آب پرتقال کمتری اضافه و مقداری آب به جای آن به مرغ اضافه کنید.
هر چی آب پرتقال پالپ دار بیشتری به مرغ بیفزائید در نهایت سس شما غلیظ تر میشه.
از آب پرتقالهای صنعتی استفاده نکنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین شکم پر😍😋
مواد لازم:
برای مزه دار کردن:
زعفران
پیاز،سیر،نمک و فلفل و زردچوبه
برای داخل شکم بلدرچین:
پیاز🧅
سیر🧄
کشمش
زرشک
رب انار
گشنیز و جعفری 🍀
نمک،فلفل و زرچوبه🌶🧂
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک دنده پیازی با کته شوید😍😋
مواد لازم:
دنده گوسفندی🥩: ۷-۸ عدد
دنده هارو با ادویههای زیر مزهدار کنید
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه🌶🧂
۲ تا پیاز 🧅و ۴-۵ تا حبه سیر🧄 رو به همراه روغن، نمک و فلفلسیاه کاراملی کنید. هر موقع داشت میسوخت، یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه.
بعد از اینکه کاراملی شد، اونهارو بردارید، تو همون ماهیتابه یکم روغن بزنید و دندههارو ۴-۵ دقیقه با حرارت زیاد سرخ کنید. یه چیکه آب بزنید، پیاز کاراملی، پیازچه و فلفلشیرین رو رو اضافه کنید، مخلوط کنید، حدود نصف لیوان آب بزنید، حرارت رو خیلی کم کنید تا یک ساعت بپزه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی😍😋
مدل اول :سیب زمینی خامه ای
مواد لازم :
سیب زمینی ۵۰۰ گرم ،پیاز ۱عدد،سیر ۳ حبه ، خامه ۱۰۰ گرم ، کره ۵۰ گرم ،قارچ ۱۰۰ گرم ،شوید خرد شده ۲ ق غ ، ادویه(پودر سیر،آویشن،پاپریکا،پول بیبر از هر کدام ۱ق چ و لیموفلفلی ۱/۲ ق چ ، نمک بمقدار لازم ) ، شوید خرد شده ۲ ق غ
مدل دوم : سیب زمینی با سس قارچ
مواد لازم :
سیب زمینی
ادویه (نمک و فلفل و آویشن )
برای سس قارچ : قارچ ۷الی ۸ عدد،کره ۱ ق غ ، آرد سفید ۱ ق غ ، شیر ۱ الی ۱/۵ لیوان ، خامه ۱۰۰ گرم ، نمک و فلفل سیاه و در صورت تمایل پنیر پیتزا 2 ۲ ق غ یا پنیر گودا۲ورق
مدل سوم : سیب زمینی با دیپ پنیر گودا
سیب زمینی
نمک و فلفل و آویشن
برای دیپ پنیر : آرد سفید ۲ ق
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه ی گوجه فرنگی متفاوت😍😋
مواد لازم:
گوجه فرنگی 🍅
تخم مرغ 🥚
پنیر پارمسان یا پیتزا🧀
گوشت چرخ کرده پخته شده🥩(برای داخل گوجه فرنگی )
گوشت رو می تونید به همراه پیاز،نمک ،زردچوبه و پاپریکا کمی تفت بدید تا بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر😍😋
بیسکویت پتی بور شکلاتی۲ بسته،شیر 1 لیتر معادل ۴ لیوان،شکر 1 پیمانه سر خالی،آرد 1 پیمانه، پودر کاکائو ۲ ق غ، شکلات سکه ای ۸۰ گرم، وانیل 1ق چ، خامه قنادی ۳۰۰ گرم
🔴بیسکویت پودر کرده در داخل قالب مورد نظر پهن میکنیم من از قالب فر استفاده کردم
شیر و آرد و شکر روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آرد داخل شیر بپزه و شکر با گرمای شیر خوب حل بشه پودر کاکائو اضافه میکنیم وقتی غلیظ شد حباب هایی ایجاد شد حرارت خاموش کرده شکلات و وانیل اضافه میکنیم
تا وقتی گرمه روی بیسکویت ها میریزیم میذاریم کاملا خنک بشه بعد در یخچال بزارید ۸ ساعت یا از شب تا صبح تا کاملا ببنده
خامه قنادی که از شب قبل داخل یخچال گذاشتم تا مثل بستنی آب شده بشه در ظرفی که داخلش یخ داره با دور تند همزن آنقدر میزنم تا جای پره های همزن روی خامه پیدا بشه وقتی کاسه رو بر میگردونیم خامه بیرون نریزه. خامه روی کاسترد که داخل یخچال بود پهن میکنین، برش هایی با سلیقه خودتون ایجاد کنید، من داخلش موز قرار دادم با لیسک یا کفگیر شروع به رول کردن میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا...!
تو زیباترین " ﺣﻀﻮﺭ "
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣایی ﻭ ﻣا ﻋﺠﯿﺐ
ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم...
ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم ﺑﻪ ﺁﺑﯽ ﺁﺳﻤﺎﻧﺖ
ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻫﺎﯼ بیشماﺭﺕ
ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭتمندانه ات
*الهی*
یاریمان کن که در این روزگار
گرفتار نامردان نگردیم....🍃💐
صبح به خیر🌿💖
#کلوچه_کنجدی
سلام یه کلوچه راحت و خوشمزه و نرم و لطیف 😋.
این کلوچه ها زود در معرض هوا خشک میشن . بعد از پخت و خنک شدن داخل ظرف درب بسته قرار بدین حتما .
برای میان وعده بسیار عالی هست 😊🤗. .
برای ۱۷ عدد کلوچه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۴۵۰ گرم (۳لیوان)
پودر شکر ۲۰۰ گرم ( یک لیوان)
ماست شیرین ۶۰ گرم (۳ ق غ)
پودر هل ۱/۴ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
نمک نوک قاشق
بیکینگ پودر ۸ گرم (۱ ق غ)
روغن مایع ۱۸۰ میلی (۳/۴ لیوان)
کنجد به میزان لازم
تخم مرغ و وانیل و پودر شکر رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه .
اگه پودر شکر ندارین همون شکر رو خوب اسیاب و الک کنین میشه . من خودم شکر رو آسیاب کردم . روغن رو اضافه کردم . بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و یه کوچولو با همزن زدم .
آرد و نمک و پودر هل رو ۳ بار الک کردم و به مواد اصافه کروم و هم زدم ، خمیر حاصله کمی سفته و مثل حلواست . توی ظرف درب دار ریختم و نیم ساعت فریزر گذاشتم .
بعدکف سینی فر کاغذ روغنی انداختم . دستم رو به روغن مایع زدم و آغشته کردم و از خمیر به اندازه یه گردو برداشتم و گرد کردم و کف دستم بین دو دست باز کردم و بعد یه طرفش رو توی کنجد غلطوندم و توی سینی با فاصله چیدم حتما فاصله رعایت بشه چون حسابی پف می کنه . خمیرم چسبنده است هر بار دستتون رو حسابی به روغن بزنین .
سینی رو در طبقه وسط فر که از قبل گرم کردم با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
👈بدون فر در فر دست ساز روی گاز می تونین درست کنین .
به همون روشی که قبلا کیک و شیرینی رو بهتون نشون دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛