eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست سون کاله نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم . برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم . برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم . نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
املت کاهو این هم شد نتیجه اش که نگم براتون انقدر خوب شد که باورم نمیشد و حتی بعد از اینکه تموم شد یکی دیگه هم درست کردیم و با خانواده خوردیم این ترکیب عالی شد عالی اما چندتا نکته بگم خدمتتون💥 نمک و فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری پودر نان که تو پست قبلی دیدین چجوری درست میشه به ترکیبتون بزنید حتما کاهو ها خشک باشند و به هیچ وجه خیس نباشند و بعد تخم مرغ رو به ترکیب اضافه کنید چون ممکنه بوی زهم بگیره😃 من یک کاری که کردم یه نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم تا بوی تخم مرغ از بین بره املت کاهو خیلی سریع درست میشه و میدونم درستش کنید عاشقش میشید😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید مواد لازم سس کره 25گرم اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری شیرولرم یک لیوان پر اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊 حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم زرده ;6عدد سفيده؛7عدد آرد دو و 1/4;پيمانه شير؛3/4 پيمانه روغن؛3/4 پيمانه بكينگ پودر ؛1ق غ خ وانيل مقدارى نمك ؛1پنس پودر تارتار ؛1ق چ خ(جايگزين ان ابليمو هم ميشه) طرزتهيه اول سفيده رو خوب زده و بعد پودر تار تار و دو ق غ خ شكر رو اضافه تا كف و سفيد رنگ بشه (بزاريد يخچال تا مواد ديگه اماده بشه) حالا در ظرفى جدا زرده و وانيل و بقيه ى شكر رو با همزن برقى زده و بعد شير و روغن هم اضافه ميكنيم آرد و بگينگ پودر رو كه سه بار الك كردين رو كم كم به مخلوط اضافه و همزده و بعد مخلوط شدن سفيده رو بهش اضافه و با ليسك حالت دورانى مخلوط كرده تا يكدست بشه و در قالب چرب شده و كف قالب رو كه كاغذ روغنى انداختيم رو مواد كيك درونش ريخته و سه دفعه روى زمين كوبيده تا حبابها خارج شده و در فرى كه يك ربع قبل گرم شده به مدت يك ساعت بزاريد بپزه تا زمانى كه به خلال دندان نچسبه نكته ؛ زمان پخت بستگى به دماى فر داره كه احتمال داره ده دقيقه بيشتر يا كمتر از زمانى كه گفته شده باشه بعد پخت كامل ؛كيك رو ده دقيقه در فر خاموش شده بزاريد و بعد بيرون اورده و بعد خنك شدن از قالب خارج و روسه پايه گذاشته و كاغذ رو رو جدا و اماده براى خامه كشى ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات دارین مواد لازم ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم گوشت چرخی 200 گرم لازانیا یک بسته پیاز یک عدد قارچ بزرگ سه عدد خرد شده فلفل دلمه نگینی یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم رب یک قاشق غذاخوری مواد شیر ولرم یک لیوان آرد سفید یک قاشق کره 25 گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم سبک که شد گوشت چرخی ریختم خوب که سرخ شد رب رو ریختم تفت دادم رنگ که گرفت قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و آبلیمو رو ریختم و یه هم زدم و خاموش کردم گذاشتم کنار لازانیا رو تو آب جوش به مدت 8دقیقه جوشوندم و آبکش کردم یه مقدار از آب جوش رو موقع آبکش کنار گذاشتم و با آب سرد، ولرمش کردم لازانیا رو توش قرار دادم تا خشک نشه سس رو آماده میکنیم کره رو میریزیم آب شد آرد رو اضافه میکنیم تفت میدیم بعد شیر رو میریزیم و تا جایی هم میزنیم که سس به غلظت ماست برسه یکم آبکی باشه بهتره چون سرد بشه غلیظ‌تر میشه یکی یکی ورقه های لازانیا رو از ظرف آب بیرون آوردم اول سس بعد مواد گوشتی و روش پنیر پیتزا ریختم همه رو آماده کردم داخل ظرف پیرکس رو کمی چرب کردم لازانیا رو چیدم روش سس و پنیر ریختم و در فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه‌ صد و هشتاد پختم 👇 تو تابه معمولی یا دوطرفه👇 اول یه ردیف سیب زمینی نازک می‌چیند بعد لایه های لازانیا رو به ردیف میذارید بعدم روش پنیر ميريزيد دمکنی میذارید و بیست و پنج دقیقه میپزید فقط روش طلایی نمیشه، ولی میتونید روش چند تکه پنیر گودا بریزید زرد رنگ و طلایی میشه تو تابه دوطرفه واشر قرمز رو درمیاریم و دمکنی نمیخواد نکته : اگر خواستید روش طلایی بشه یک دقیقه گریل یا شعله بالا رو روشن کنید 😜 برای اینکه لازانیا خشک نشه، بعد از آبکش، لازانیا رو تو آب ولرم میذاریم و اصلا از ظرف آب خارج نمی‌کنیم چون خشک میشه، فقط موقع رول کردن یکی یکی از ظرف برمی‌داریم فقط خیلی آروم رول کنید تا ورقه ها نشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینقدر این رول های دارچین خوشگلن که آدم باورش نمیشه خوردنی باشن🤤😍 ۲ عدد سیب رو نازک برش بزنید ۵ دقیقه داخل آبگرم بریزید، وقتی نرم شد آبکش کنید. ۱ بسته خمیر هزارلا کاغذ ازش جدا کنید و به ۶ قسمت تقسیم کنید. به ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ ق چ پودر دارچین اضافه و ترکیب کنید. با فرچه از کره روی خمیر بزنید یک سمتشو سیب بچینید انتهای خمیر برگردونید، به آرامی رول کنید روی سیب ها از مخلوط کره و دارچین بزنید. نصف لیوان عسل با ۲ ق چ دارچین ترکیب کنید. توی هر کپسول ۲ ق از مخلوط عسل بریزید ( میتونید بجای عسل از کارامل هم استفاده کنید ) دونه دونه از رول هایی که درست کردید بزارید داخل کپسول ها یمقدار هم فشار بدید. بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه. از فر آوردین بیرون بزارید خنک بشه بعد از توی قالب دربیارید. بعد کپسول دربیارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : یوفکای باقلوا 500 گرم(24 عدد) اسفناج 500 گرم پیاز 500 گرم(4_5)عدد روغن مایع از نصف استکان کمی بیشتر نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری مواد لازم برای سس : کره 100 گرم شیر 1 لیوان روغن مایع 1 استکان برای رویه : باقیمانده سس را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و رومال کنید. طرز تهیه : پیاز ها را تفت داده سپس اسفناج را اضافه کرده تفت بدید تا آب اسفنجها کشیده شود.ادویه جات را اضافه کرده مخلوط کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.من چون عجله داشتم بورک ها را داغ پیچیدم. برای سس کره را ذوب کرده بقیه مواد را اضافه مخلوط کنید. از یوفکا 4 عدد برداشته و روی بقیه را دستمال تمیز بکشید که خشک نشوند. بین 4 یوفکا را سس مالیده روی هم بچینید و روی لایه ی آخر خیلی کم سس بمالید.از قسمت پهن باقلوا مواد میانی را بگذارید و رول کنید.تمام یوفکاها را به همین صورت آماده کنید.اگر از سس اضافه ماند با روی یوفکاها را رومال کنید.اگر نه یک قاشق غذاخوری روغن مایع را با یک فرچه روی بورک ها را رومال کنید.در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی زیر و روی بورکها کاملا برشته شود بپزید. نکته : هر بورک از 4 لایه یوفکا درست میشود. سسی که آماده کردم کافیست. اگر خواستید میتونید با پنیر ، مایع ماکارونی ، سیب زمینی درست کنید با همه ی اینها بورکمون خوشمزه میشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس دیگه از بیرون نخر 😍😋 قول میدم این روش رو یکبار انجام بدی عاشقش میشی 😍😍😍 . برای درست کردن چیپس ترد و خوشمزه اول از همه سیب‌ زمینی هامون رو به صورت حلقه های خیلی نازک برش میزنیم داخل آب یخ به همراه چند تکه یخ میندازیم بعد از ۲ دقیقه سیب زمینی هامون رو برمیداریم و با دستمال قشنگ خشک میکنه آرد ذرت رو اضافه میکنیم‌ به سیب زمینی ها تا قشنگ همه قسمت های سیب زمینی رو بپوشونه داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه به مدت ۲دقیقه رو حرارت متوسط باشه تا چیپس های‌ تردمون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنه آلفردو از اون غذاهاییه که همه عاشقشن 🤌🏻طرز تهیه رو‌ برانون مینویسم 😍😋 سینه مرغ مکعبی خرد شده برای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم پاستای خشک برای هر نفر ۱۰۰ گرم که پخته بشه میشه ۲۰۰ گرم خامه یک بسته دویست گرمی برای پاستا سه نفر پنجاه گرم کره رو با روغن زیتون و نصف ق.غ حریره سیر در حد چند لحظه حرارت میدیدیم تا عطر سیر آزاد شه و بعد سریع مرغ های مزه دار سده با پودر سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و‌نمک(حدود ۲ساعت تو یخچال بمونه مزه دار شه خیلی بهتره) اضافه میکنم تفت میدیم تا مرغ سفید بشه و قارچ ها رو که حدود ۲۵۰ گرم بود رو با شعله بالا تفت میدیم روی قارچ ها قبل اینکه با مرغ مخلوط کنیم نصف آب لیمو ترش رو‌میریزم که فقط تغییر رنگ نده تفت که خورد خامه به دمای محیط رسیده رو اضافه میکینم از قبل پاستا پنه رو با آب و نمک و روغن دو سه دقیقه کمتر از زمانی که روی بسته نوشته شده میپزیم تا اصطلاحا دندون گیر باشه و آبکش میکینم و آب سرد حتمااا روش میریزیم پاستا رو به سس خامه ایی اضافه میکنیم حدود یک فنجان شیر پرچرب میریزیم و میزاریم دو دقیقه با شیر بجوشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیم کیلو گوشت_چرخ_کرده( می تونید مخلوط سویا وگوشت بریزیید) تخم_مرغ ۱ عدد پودر نان سوخاری ۱/۴ پیمانه جعفری ریز خرد شده ۲ ق غذاخوری نمک ۱/۲ ق غذاخوری فلفل۱/۲ ق غذاخوری در کاسه ای باهم مخلوط میکنیم مایه را به کوفته_قلقلی های کوچک تقسیم میکنیم در ماهی تابه ای چرب کوفته ها را سرخ میکنیم و کنار میگذاریم خمیر_پیتزا را به تعداد کوفته های تقسیم میکنیم هر قسمت را با دست کمی باز و مقداری سس_گوجه پنیر_موزارلا رنده شده و یک کوفته روی خمیر میگذاریم خمیر را جمع و گرد میکنیم در ظرفی مناسب فر میچینیم در کاسه ای کوچک کره ۱/۴ پیمانه سیر ۲ حبه ریز خرد شده جعفری ریز خرد شده ۲ ق غذاخوری پودر پنیر پارمسان ۲ق غذاخوری باهم مخلوط کرده و روی خمیرها میزنیم به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه خورشت قیمه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پاستا پاستا پنه آب پز به اندازه کافی پنیر پیتزا رنده شده به اندازه کافی سوسیس(سوجوک) ذرت زیتون برای سس👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 1 حبه سیر رنده شده آب خیلی کم برای رقیق کردن سس نمک، ریحان خشک یا آویشن پاستاهای آبپز شده را به سیخ چوبی بکشید،تمام مواد سس را در کاسه مخلوط کنید سپس سس را با برس روی پاستا بمالید،مقدار زیادی پنیر رنده‌ شده بپاشید،مواد مورد نظرتان را روی آن قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود. (10 دقیقه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨در این شب زیبا و نورانی 🌸دعا می ڪنم ✨شبتون پر امید 🌸برکت در زندگیتون فراوان ✨زندگیتون آرام 🌸 لحظه هاتون پراز خوشبختی ✨دنیاتون پراز آدمهای خوب 🌸و امضاء خدا ✨پای تک تک آرزوهاتون 🌸بهترینها رو در ✨هر شب شعبان براتون آرزومندم شبتون بخیر ✨🌸
صبح‌ها لبخندی بچسبانید گوشه لب‌تان! دلیلش مهم نیست لبخند است دیگر هفت خان رستم که نیست! یک لیوان چای تازه‌ دم بنوشید گذشته و آینده را بگذارید به حال خودشان..