eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اینقدر این رول های دارچین خوشگلن که آدم باورش نمیشه خوردنی باشن🤤😍 ۲ عدد سیب رو نازک برش بزنید ۵ دقیقه داخل آبگرم بریزید، وقتی نرم شد آبکش کنید. ۱ بسته خمیر هزارلا کاغذ ازش جدا کنید و به ۶ قسمت تقسیم کنید. به ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ ق چ پودر دارچین اضافه و ترکیب کنید. با فرچه از کره روی خمیر بزنید یک سمتشو سیب بچینید انتهای خمیر برگردونید، به آرامی رول کنید روی سیب ها از مخلوط کره و دارچین بزنید. نصف لیوان عسل با ۲ ق چ دارچین ترکیب کنید. توی هر کپسول ۲ ق از مخلوط عسل بریزید ( میتونید بجای عسل از کارامل هم استفاده کنید ) دونه دونه از رول هایی که درست کردید بزارید داخل کپسول ها یمقدار هم فشار بدید. بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه. از فر آوردین بیرون بزارید خنک بشه بعد از توی قالب دربیارید. بعد کپسول دربیارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : یوفکای باقلوا 500 گرم(24 عدد) اسفناج 500 گرم پیاز 500 گرم(4_5)عدد روغن مایع از نصف استکان کمی بیشتر نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری مواد لازم برای سس : کره 100 گرم شیر 1 لیوان روغن مایع 1 استکان برای رویه : باقیمانده سس را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و رومال کنید. طرز تهیه : پیاز ها را تفت داده سپس اسفناج را اضافه کرده تفت بدید تا آب اسفنجها کشیده شود.ادویه جات را اضافه کرده مخلوط کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.من چون عجله داشتم بورک ها را داغ پیچیدم. برای سس کره را ذوب کرده بقیه مواد را اضافه مخلوط کنید. از یوفکا 4 عدد برداشته و روی بقیه را دستمال تمیز بکشید که خشک نشوند. بین 4 یوفکا را سس مالیده روی هم بچینید و روی لایه ی آخر خیلی کم سس بمالید.از قسمت پهن باقلوا مواد میانی را بگذارید و رول کنید.تمام یوفکاها را به همین صورت آماده کنید.اگر از سس اضافه ماند با روی یوفکاها را رومال کنید.اگر نه یک قاشق غذاخوری روغن مایع را با یک فرچه روی بورک ها را رومال کنید.در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی زیر و روی بورکها کاملا برشته شود بپزید. نکته : هر بورک از 4 لایه یوفکا درست میشود. سسی که آماده کردم کافیست. اگر خواستید میتونید با پنیر ، مایع ماکارونی ، سیب زمینی درست کنید با همه ی اینها بورکمون خوشمزه میشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس دیگه از بیرون نخر 😍😋 قول میدم این روش رو یکبار انجام بدی عاشقش میشی 😍😍😍 . برای درست کردن چیپس ترد و خوشمزه اول از همه سیب‌ زمینی هامون رو به صورت حلقه های خیلی نازک برش میزنیم داخل آب یخ به همراه چند تکه یخ میندازیم بعد از ۲ دقیقه سیب زمینی هامون رو برمیداریم و با دستمال قشنگ خشک میکنه آرد ذرت رو اضافه میکنیم‌ به سیب زمینی ها تا قشنگ همه قسمت های سیب زمینی رو بپوشونه داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه به مدت ۲دقیقه رو حرارت متوسط باشه تا چیپس های‌ تردمون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنه آلفردو از اون غذاهاییه که همه عاشقشن 🤌🏻طرز تهیه رو‌ برانون مینویسم 😍😋 سینه مرغ مکعبی خرد شده برای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم پاستای خشک برای هر نفر ۱۰۰ گرم که پخته بشه میشه ۲۰۰ گرم خامه یک بسته دویست گرمی برای پاستا سه نفر پنجاه گرم کره رو با روغن زیتون و نصف ق.غ حریره سیر در حد چند لحظه حرارت میدیدیم تا عطر سیر آزاد شه و بعد سریع مرغ های مزه دار سده با پودر سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و‌نمک(حدود ۲ساعت تو یخچال بمونه مزه دار شه خیلی بهتره) اضافه میکنم تفت میدیم تا مرغ سفید بشه و قارچ ها رو که حدود ۲۵۰ گرم بود رو با شعله بالا تفت میدیم روی قارچ ها قبل اینکه با مرغ مخلوط کنیم نصف آب لیمو ترش رو‌میریزم که فقط تغییر رنگ نده تفت که خورد خامه به دمای محیط رسیده رو اضافه میکینم از قبل پاستا پنه رو با آب و نمک و روغن دو سه دقیقه کمتر از زمانی که روی بسته نوشته شده میپزیم تا اصطلاحا دندون گیر باشه و آبکش میکینم و آب سرد حتمااا روش میریزیم پاستا رو به سس خامه ایی اضافه میکنیم حدود یک فنجان شیر پرچرب میریزیم و میزاریم دو دقیقه با شیر بجوشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیم کیلو گوشت_چرخ_کرده( می تونید مخلوط سویا وگوشت بریزیید) تخم_مرغ ۱ عدد پودر نان سوخاری ۱/۴ پیمانه جعفری ریز خرد شده ۲ ق غذاخوری نمک ۱/۲ ق غذاخوری فلفل۱/۲ ق غذاخوری در کاسه ای باهم مخلوط میکنیم مایه را به کوفته_قلقلی های کوچک تقسیم میکنیم در ماهی تابه ای چرب کوفته ها را سرخ میکنیم و کنار میگذاریم خمیر_پیتزا را به تعداد کوفته های تقسیم میکنیم هر قسمت را با دست کمی باز و مقداری سس_گوجه پنیر_موزارلا رنده شده و یک کوفته روی خمیر میگذاریم خمیر را جمع و گرد میکنیم در ظرفی مناسب فر میچینیم در کاسه ای کوچک کره ۱/۴ پیمانه سیر ۲ حبه ریز خرد شده جعفری ریز خرد شده ۲ ق غذاخوری پودر پنیر پارمسان ۲ق غذاخوری باهم مخلوط کرده و روی خمیرها میزنیم به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه خورشت قیمه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پاستا پاستا پنه آب پز به اندازه کافی پنیر پیتزا رنده شده به اندازه کافی سوسیس(سوجوک) ذرت زیتون برای سس👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 1 حبه سیر رنده شده آب خیلی کم برای رقیق کردن سس نمک، ریحان خشک یا آویشن پاستاهای آبپز شده را به سیخ چوبی بکشید،تمام مواد سس را در کاسه مخلوط کنید سپس سس را با برس روی پاستا بمالید،مقدار زیادی پنیر رنده‌ شده بپاشید،مواد مورد نظرتان را روی آن قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود. (10 دقیقه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨در این شب زیبا و نورانی 🌸دعا می ڪنم ✨شبتون پر امید 🌸برکت در زندگیتون فراوان ✨زندگیتون آرام 🌸 لحظه هاتون پراز خوشبختی ✨دنیاتون پراز آدمهای خوب 🌸و امضاء خدا ✨پای تک تک آرزوهاتون 🌸بهترینها رو در ✨هر شب شعبان براتون آرزومندم شبتون بخیر ✨🌸
صبح‌ها لبخندی بچسبانید گوشه لب‌تان! دلیلش مهم نیست لبخند است دیگر هفت خان رستم که نیست! یک لیوان چای تازه‌ دم بنوشید گذشته و آینده را بگذارید به حال خودشان..
خوراک مرغ خوشمزه😋🍗 . مواد مزه دار کردن مرغ ها: ران مرغ: ۸-۶ عدد آب لیمو: ۶-۵ قاشق غذاخوری روغن: ۴-۳ قاشق غذاخوری سس: ۱ قاشق غذاخوری (کچاپ یا فلفل یا باربیکیو یا تریاکی) ماست: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، پودر سیر، زیره سبز و آویشن: به مقدار لازم مواد مزه دار کردن سیب زمینی ها: سیب زمینی متوسط: ۶ عدد خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و زیره: به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا مرغ ها رو با آب لیمو، روغن، سس، ماست و ادویه ها (نمک، فلفل، پودرسیر، زیره و آویشن) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، همین طور سیب زمینی های خرد شده را با خامه و ادویه ها (نمک، فلفل، پودر سیر، زیره و آویشن) مزه دار کرده و در سینی فر بچینید. در انتها در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه بپزید.اگر زیر و روی مواد رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرف نچسبند و همین طور خشک نشوند.به جای سیب زمینی می توانید از سبزیجات دلخواه استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کوفته گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم برنج نیم دانه ایرانی یک دوم پیمانه لپه نیم پز کوبیده شده یک چهارم پیمانه سبزی معطر یک چهارم پیمانه اگر سبزی تازه استفاده میکنید یک پیمانه پیاز متوسط رنده شده واب گرفته شده تخم مرغ یک عدد لپه برای داخل سس یک دوم پیمانه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من تازه نداشتم ادویه ها همه رو به اضافه کرده مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید حدود ده دقیقه چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک نارنگی بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی زرشک آلوی خیس خورده کمی پیاز داغ وزرشک بریزید وببندید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو سرخ کنید ویک قاشق سر پررب وکمی زردچوبه وفلفل بهش اضافه کنید و تفت بدید وبه مقدار کافی آب بریزید من مخلوط آب ساده واب قلم استفاده کردم لپه رو بریزید لپه اختیاریه دوست ندارید نریزید کوفته ها رو از یخچال بیرون آورده به آرومی داخل سس گذاشته درشو کیپ نکنید تا سس به جوش بیاد سس که جوش اومد شعله رو کم کنید درشو کیپ بزارید حدود دو الی سه ساعت همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی کوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وکوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید پخت کوفته دو الی سه ساعت طول میکشه با شعله متوسط گوشت گوسفندی خوب ورز داده نشه کوفته هاش وا میره برای جلوگیری از وا رفتن کوفته کمی سینه مرغ رو باهاش چرخ کنید . مخلوط گوشت گوسفندی وگوساله عالی میشه میتونید نیم ساعت آخر چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید. میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید. داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد آرد نخودچی ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آب ولرم به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم . گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم . بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن . بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم . توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم . دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه ) بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم .
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 440 گرم ارد قنادی 225 میلی لیتر آب/شیر (من از شیر استفاده کردم) 145 گرم شیر تغلیظ شده یا شیرعسلی 7 گرم پودر خمیر مایه 4 گرم نمک 37 گرم کره طرز تهیه: شیر و شیر تغلیظ شده شیرین را با هم مخلوط کنید...سپس مایه خمیر را اضافه کنید،خوب مخلوط کنید...آرد را اضافه کنید... ورز دهید نمک و کره را اضافه کنید. ورز بدهید روی خمیر رو بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید. خمیر را 60 گرم به 14 عدد تقسیم کنید. پنج عدد خمیر رو به اندازه تصویر باز کنید مابین هر کدوم کره ذوب شده بزنید و طبق تصویر برش بزنید و داخل قالبتون کاغذ روغنی پهن کنید و 5 تا خمیر رو وسط قالب بگذارید و یکی یکی از وسط خمیرهاتون که برش خوردند روی خمیر برگردونید. 8 خمیر دیگر را طبق تصویر با چاقو یا برش زن برش بدهید و دور تا دور قالبتون بچینید . یک عدد باقی مانده رو به دو قسمت تقسیم کنید و طبق اسلاید اخر بشکل گلبرگ در بیاورید و روی نان تون بزارید. با حرارت 180 به مدت 25-30 دقیقه بپزید... هر فر را تنظیم کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک شکلاتی ژاپنی😋👇 130 گرم شیر پر چرب (کمی بیشتر از نصف لیوان) 130 گرم کره آرد 80 گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان) 40 گرم پودر کاکائو (⅓ فنجان) 8 عدد زرده تخم مرغ 1 وانیل 8 عدد سفیده تخم مرغ شکر سفید 130 گرم (یک انگشت از 1 فنجان وجود ندارد) 🟦برای حجم کمتر تمام مواد رو نصف کنین🟦 اندازه قالب ۳۰ سانت با ارتفاع ۱۵ سانت طرز تهیه👇👇👇 شیر و کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​مخلوط کنید تا کره ذوب شود. آرد و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ الک کرده و روی شیر و کره داغ بریزید و خوب مخلوط کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سفیده ها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با همزن بزنید تا پف کنه و پفکی بشه. شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا شکر حل شود. 1/3 از مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی به هم زدن ادامه دهید. سپس دوباره به همان مقدار اضافه کنید، مخلوط کنید و این کار را 3 بار تکرار کنید. خمیر را به قالب چرب شده منتقل کنید و روی یک سینی پخت بزرگتر پر از آب داغ اما نه جوش قرار دهید. آن را به فر از قبل گرم شده با دمای 140 درجه سانتیگراد بفرستید. به مدت 75 دقیقه یا تا زمانی که کیک با دست زدن به آن برگردد بپزید. آن را از فر بیرون بیارین و بزارین کاملا خنک بشه بعد از قالب خارج کنین. 🟥نکته:برای پخت کیک ژاپنی حتما ظرف آب قرار بدین و دمای فر بالاتر از ۱۴۰ درجه نباشه.این کیک باید خیلی آرام و با حرارت آب و بخار بپذه.روی کیک و زیرش نیازی به برشته شدن نداره😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) . 1 لیوان روغن مایع . 2 قاشق غذاخوری شکر . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) . 1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده 4/5تا5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتراست ) طرز تهیه: ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخم‌مرغ را اضافه وهم بزنید. سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود. خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ). خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود. بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ، میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛