مواد کیک🔻
آرد قنادی: ۲ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
نسکافه حل شده در آب: ۱ لیوان
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
پودرکاکائو: ۷۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
جوش شیرین: ۲ قاشق چایخوری
آبلیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد سس شکلاتی🔻
خامه صبحانه: ۱۲۰ گرم
شکلات تلخ: ۷۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
آبلیمو رو داخل شیر می ریزیم و هم می زنیم، بیست تا سی دقیقه کنار میزاریم تا کمی بریده بشه.
شکر ، وانیل و تخم مرغ را با همزن انقدر هم می زنیم تا شکر کامل حل و مواد کرم رنگ بشه.
شیر بریده شده، نسکافه حل شده و روغن مایع را به مواد اضافه و هم می زنیم، به ترتیب جوش شیرین، پودرکاکائو و آرد را الک می کنیم و داخل مایه کیک می ریزیم و هم می زنیم.
کف و اطراف قالب را با کمی روغن چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایه کیک داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۶۰-۵۰ دقیقه می پزیم.
برای سس شکلاتی روی کیک؛ خامه روی حرارت میزاریم وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد شعله رو خاموش می کنیم شکلات تلخ و روغن مایع را اضافه و هم می زنیم تا با دمای خامه، شکلات آب و یکدست شود.
بعد از پخت و سرد شدن کیک، روی کیک و با خلال سوراخ می کنیم و سس را روی آن می ریزیم و کاملا پخش می کنیم.
⚠️نکات🔻
آرد قنادی را سه بار الک کنید.
تمام مواد و قبل استفاده نیم ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
مقدار نسکافه حل شده داخل آب به ذائقه شما بستگی دارد.
سی دقیقه ابتدای پخت کیک به هیچ عنوان در فر و باز نکنید و دما رو کم و زیاد نکنید چون پف کیک میخابه.
برای تست پخت کیک از خلال دندان استفاده کنید در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندان پخت کیک کامل شده.
این کیک بعد پخت خوب بزارید خنک بشه چون این کیک خیلی حساسه و برای جابجا کردنش باید دقت کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• .
سلام عزیزای دلم
عاشقان کیک خیس دستا بالا اول خودم✋✋😍
این کیک خیلی خوشمزه و پرطرفدار و میتونید تو فر دستساز هم عالی درست کنید اگر با قالب اگر نه تو قابلمه یا تابه هم عالی میشه 😍 سس و من جدا مخصوص درست میکنم از خود مواد برنمیدارم😉
بچه ها برای فر تو دمای ١٨٠ بزارید
من اینجا تو همون خود قالب کیک به روش فر دستساز درست کردم غیر این باز میشه تو تابه
برای تابه ای نیاز به گرم کردن تابه نیست فقط شعله گه کن رو زودتر رو حرارت بزارید ولی برای فر دستساز باید قابلمه رو ده دقیقه قبل بزارید گرم بشه سرش هم دمکنی بزارید برای داخلش هم از رینگ یا قالب یا پایه استفاده کنید
خب
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
ارد دو پیمانه+یک سوم پیمانه
بکینگ پودر دو ق م
پودر کاکائو ۳ ق غ
تخم مرغ وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید یکدست شد پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید در اخر ترکیب ارد و بکینگ پودر الک شده و کمی باهمزن خاموش بزنید مخلوط بشه در آخر چند ثانیه روشن کنید تا یکدست بشه بریزید توی قالب چرب شده من پیرکس بیست در سی استفاده کردم بعد بزارید توی فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت تا چهار دقیقه چک کنید
.
حالا تا کیک بپزه سس اون رو آماده کنید
سس_کیک
یک پیمانه شیر
یک چهارم پیمانه روغن مایع
یک چهارم پیمانه شکر
پنجاه گرم شکلات
یک ق غ پودر کاکائو
همه رو باهم مخلوط کمی با همزن دستی بزنید بعد بزارید روی حرارت تا شکلات و شکر حل بشه و یکدست شد خاموش کنید تا ولرم بشه
بعد اینکه کیک آماده شد همونطور داغ برش بزنید و سس رو روش بریزید و اجازه بدید تا کاملا به خورد کیک بره بعد میتونید سرو کنید
به همین سادگی
نوش جانت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان پیده مخصوص افطار
با این مقدار مواد 2 عدد پیده آماده میشود.
موادلازم
شیر ولرم ۱ استکان(استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
آب ۱/۵ استکان (150 گرم)
روغن مایع ۳ ق غ
نمک ۱ ق م
شکر ۱ ق غ
خمیر مایه خشک فوری ۱ ق غ (و یا نصف پاکت (21 گرم)خمیر مایه خیس)
آرد ۵لیوان (بعد از لیوان چهارم با کنترل اضافه کنید )
برای روی نان:
آرد ۱ ق م
زرده تخم مرغ ۱عدد
روغن مایع ۱ق غ
کنجد ، سیاه دانه
آرد سوخاری برای کف پیده
طرز تهیه:
شیر ولرم، آب ولرم، خمیر مایه خشک فوری ، شکر ، نمک و روغن مایع را داخل کاسه ای بریزید و کمی هم بزنید. (اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکند خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید) سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید ابتدا با لیسک یا همزن دستی هم بزنید وقتی خمیر شروع به شکل گرفتن کرد با دست ورز بدید.
آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود (اگر کمی به دست بچسبد اشکال ندارد بافت خمیر نرم میشود). روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت بدید. سپس با کاردک خمیر را داخل ظرف از کنار به سمت داخل تا کنید تا هوای خمیر گرفته شود. روی میز کمی آرد بپاشید و خمیر را روی میز بذارید و به دو چانه تقسیم کنید.
برای روی پیده آرد ، زرده تخم مرغ و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
کف سینی را چرب کنید و 3_2 ق غ آرد سوخاری کف سینی بپاشید (میتوانید آرد سوخاری نپاشید) یکی از خمیرها را داخل سینی بذارید و با دست کمی باز کنید. نصف مخلوط زرده تخم مرغ را روی خمیر بریزید و با دست روی تمام قسمتهای خمیر بمالید سپس با نوک انگشتان به خمیر شکل بدید. روی خمیر کنجد و سیاه دانه بپاشید (میتوانید کنجد و سیاه دانه نریزید) و 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس در فر 190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی نان سرخ شود بپزید.(حدود 20 دقیقه ، اگر روی نان خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_شيفون
مواد لازم
زرده ;6عدد
سفيده؛7عدد
آرد دو و 1/4;پيمانه
شير؛3/4 پيمانه
روغن؛3/4 پيمانه
بكينگ پودر ؛1ق غ خ
وانيل مقدارى
نمك ؛1پنس
پودر تارتار ؛1ق چ خ(جايگزين ان ابليمو هم ميشه)
طرزتهيه
اول سفيده رو خوب زده و بعد پودر تار تار و دو ق غ خ شكر رو اضافه تا كف و سفيد رنگ بشه (بزاريد يخچال تا مواد ديگه اماده بشه)
حالا در ظرفى جدا زرده و وانيل و بقيه ى شكر رو با همزن برقى زده و بعد شير و روغن هم اضافه ميكنيم
آرد و بگينگ پودر رو كه سه بار الك كردين رو كم كم به مخلوط اضافه و همزده و بعد مخلوط شدن سفيده رو بهش اضافه و با ليسك حالت دورانى مخلوط كرده تا يكدست بشه و در قالب چرب شده و كف قالب رو كه كاغذ روغنى انداختيم رو مواد كيك درونش ريخته و سه دفعه روى زمين كوبيده تا حبابها خارج شده و در فرى كه يك ربع قبل گرم شده به مدت يك ساعت بزاريد بپزه تا زمانى كه به خلال دندان نچسبه
نكته ؛ زمان پخت بستگى به دماى فر داره كه احتمال داره ده دقيقه بيشتر يا كمتر از زمانى كه گفته شده باشه
بعد پخت كامل ؛كيك رو ده دقيقه در فر خاموش شده بزاريد و بعد بيرون اورده و بعد خنك شدن از قالب خارج و روسه پايه گذاشته و كاغذ رو رو جدا
و اماده براى خامه كشى
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_سبزیجات
🔷مواد لازم:
🔹1 کاسه گل کلم خرد شده (آب پز شده میتوانید خام هم استفاده کنید چون سیب زمینی ها رو خام گذاشتم خوب پخت)
🔹2 عدد سیب زمینی متوسط (درشت رنده شده )
🔹1 عدد فلفل قرمز (ریزخرد شده)
🔹2عدد پیاز چه یا 1 عدد پیاز متوسط (خرد شده)
🔹مقداری جعفری
🔹مقداری شوید
🔹2 قاشق غذا خوری سر پر آرد
🔹2 عدد تخم مرغ درشت یا 3 عدد تخم مرغ متوسط
🔹1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
🔹1 قاشق چای خوری زیره
🔹نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
🔹1 قاشق مربا خوری نمک
🔹 1 فنجان روغن زیتون
♨️طرز تهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و داخل قالب مافین چرب شده بریزید و در فر 180 درجه بپزید تا وقتی که سرخ شود بپزید . با این مقدار مواد 12عدد در میاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام چطورین بچه ها چه خبرا خوبین امروز یه آموزش خیلی سریع و فوری بی نهایت عالی و خوشمزه داریم
مواد لازم برای پانزده عدد پیراشکی
تخم مرغ یک عدد
ماست شیرین سه ق غ سر پر
آرد یک لیوان سر پر
بکینگ پودر دو ق چ سرخالی
شکر دو ق غ
مواد لازم برای شربت
شکر یک لیوان ..آب دو سوم لیوان ..گلاب دو ق غ .زعفران یک ق غ .آبلیمو یک ق چ
اول مواد شیره رو مخلوط میکنیم روی حرارت میزلریم شکر کامل حل بشه و خاموش میکنیم میزلریم کنار تا کامل سرد بشه
برای خمیر پیراشکی
تمام مواد به جز آرد رو مخلوط میکنیم بعد یکدست شد آرد رو اضافه میکنیم خمیر کاملا چسبناک و سفت
خمیر رو داخل قیف پلاستیکی میرزیم روغن رو میزلریم خوب داغ بشه بعد با قیف داخل روغن میزنیم با قیچی تمیز چرب برش بدین
حرارت باید ملایم باشه هم خوب سرخ بشه
هم مغز پخت بشه خوب سرخ شد ار روغن دربیارین داخل شربت سرد سه دقیقه بمونه و دربیارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لوبیا_پلو
لوبیا پلو یکی از اون غذاهایی که خیلی ها دوسش دارن . مخصوصا با سالاد شیرازی یه چیز دیگه است
دوستای گلم لوبیا پلو رو هم مثل من میشه با گوشت چرخ کرده و هم حتی با گوشت مرغ و حتی با گوشت گوساله و گوسفند هم میشه درست کرد .
برای ۴ نفر
لوبیا سبز منجمد ۲۵۰ گرم (حدودا بیشتر از نصف بسته )
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پاپریکا به میزان لازم
پودر گل محمدی و ادویه پلویی(آمادا عطاری ها دارند) به میران لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
برنج رو از قبل خیس کردم .
بعد داخل آب جوش ریختم و گداشتم روی حرارت تا نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . برنج رو توی لوبیا پلو کمی زنده تر آبکش کنید .
یک بسته لوبیا سبز منجمد نوبر سبز رو باز کردم و نثف بیشترش رو داخل قابلمه ریختم بعد آب ریختمو نمک هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه اگه موقع پخت درش رو نزارین لوبیا ها هم خیلی تغییر رنگ نمیده .
یه پیاز رو نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و لوبیاهای پخته شده رو بهش اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و پاپریکا اضافه کردم و بعد رب گوجه هم اضافه کردم . و بعد مقدار کمی تفت از حرارت برداشتم .
از هر ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین من سیب رمینی قرار دادم کف قابلمه و بعد
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشت و لوبیا ریختم و مقداری ادویه پلویی و پودر گل محمدی . نبود قابل حذفه مشکلی پیش نمیاد.
بعد هم قابلمه رو ردی حرارت کم قرار دادم تا پلو دم بکشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیکها دو نوع پختنی و یخچالی دارن ، چیز کیکی امروز اموزشش رو براتون میزارم از نوع یخچالی هست .
کراست این چیز کیک بیسکوئیتی هست که اگه تمایل داشته باشید میتونید به سلیقه خودتون از کراست کیک شکلاتی هم استفاده کنید.
من خودم به شخصه عاشق چیز کیک ها هستم 😋
امیدوارم شماهم این دسر رو درست کنید و دوس داشته باشید 😉ازاستادزحمتی
❇️قالبی که من استفاده کردم ، قالب کمربندی قطر ۱۸ سانت هست .
❇️من از پنیر مارک ویلی استفاده کردم ، ویلی کم نمک هست . اگه بخواین بی نمک استفاده کنید باید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
❇️بیسکوئیت شکلاتی رو ، بیسکوئیت پتی بور استفاده کردم .
#چیز_کیک_شکلاتی
بیسکوئیت شکلاتی ۱۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
پودر کاکائو دو قاشق ِغذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
برای گاناش :
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
کف قالب کمربندی رو پلاستیک بندازید بعد کمربند قالب رو ببندید تا قالب اماده باشه .
بیسکوئیت ها رو آسیاب کنید تا کاملا پودر بشه . کره رو ذوب کنید و اجازه بدید خنک بشه بعد به بیسکوئیت ها اضافه کنید تا حالت خمیری بشه . مواد رو کف قالب پهن کنید و فشرده کنید و بزارید یخچال تا خودش رو بگیره .
پودر ژلاتین رو با آب ترکیب کنید بعد بزارید رو بخار کتری و بن ماری کنید .
پنیر خامه ای و خامه صبحانه رو با همزن بزنید تا یکدست بشه ، بهش پودر قند و پودر کاکائو رو اضافه کنید و دوباره بزنید تا یکدست بشه . حالا ژلاتین بن ماری شده رو هم اضافه و مخلوط کنید .
مواد پنیری رو بریزید روی کراست بیسکوئیتی که خودش رو گرفته و دوباره بزارید یخچال حدود ۴ ساعت تا دسر کاملا ببنده.
برای تهیه گاناش خامه صبحانه رو گرم کنید بعد شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید تا گاناش آماده و یکدست بشه و بریزید روی مواد پنیری که خودش رو گرفته ، قالب رو یکساعت دیگه بزارید یخچال تا خودش رو بگیره .
بعد از آماده شدن دسر ، دیواره قالب رو کمی سشوار بگیرید تا دسر از دیواره قالب جدا بشه بعد کمربند قالب رو باز کنید و دسر رو از قالب جدا کنید.
و به دلخواه تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیکها دو نوع پختنی و یخچالی دارن ، چیز کیکی امروز اموزشش رو براتون میزارم از نوع یخچالی هست .
کراست این چیز کیک بیسکوئیتی هست که اگه تمایل داشته باشید میتونید به سلیقه خودتون از کراست کیک شکلاتی هم استفاده کنید.
من خودم به شخصه عاشق چیز کیک ها هستم 😋
امیدوارم شماهم این دسر رو درست کنید و دوس داشته باشید 😉ازاستادزحمتی
❇️قالبی که من استفاده کردم ، قالب کمربندی قطر ۱۸ سانت هست .
❇️من از پنیر مارک ویلی استفاده کردم ، ویلی کم نمک هست . اگه بخواین بی نمک استفاده کنید باید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
❇️بیسکوئیت شکلاتی رو ، بیسکوئیت پتی بور استفاده کردم .
#چیز_کیک_شکلاتی
بیسکوئیت شکلاتی ۱۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
پودر کاکائو دو قاشق ِغذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
برای گاناش :
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
کف قالب کمربندی رو پلاستیک بندازید بعد کمربند قالب رو ببندید تا قالب اماده باشه .
بیسکوئیت ها رو آسیاب کنید تا کاملا پودر بشه . کره رو ذوب کنید و اجازه بدید خنک بشه بعد به بیسکوئیت ها اضافه کنید تا حالت خمیری بشه . مواد رو کف قالب پهن کنید و فشرده کنید و بزارید یخچال تا خودش رو بگیره .
پودر ژلاتین رو با آب ترکیب کنید بعد بزارید رو بخار کتری و بن ماری کنید .
پنیر خامه ای و خامه صبحانه رو با همزن بزنید تا یکدست بشه ، بهش پودر قند و پودر کاکائو رو اضافه کنید و دوباره بزنید تا یکدست بشه . حالا ژلاتین بن ماری شده رو هم اضافه و مخلوط کنید .
مواد پنیری رو بریزید روی کراست بیسکوئیتی که خودش رو گرفته و دوباره بزارید یخچال حدود ۴ ساعت تا دسر کاملا ببنده.
برای تهیه گاناش خامه صبحانه رو گرم کنید بعد شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید تا گاناش آماده و یکدست بشه و بریزید روی مواد پنیری که خودش رو گرفته ، قالب رو یکساعت دیگه بزارید یخچال تا خودش رو بگیره .
بعد از آماده شدن دسر ، دیواره قالب رو کمی سشوار بگیرید تا دسر از دیواره قالب جدا بشه بعد کمربند قالب رو باز کنید و دسر رو از قالب جدا کنید.
و به دلخواه تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی
✍مواد لازم
بیسکویت پتی بود شکلاتی و ساده از هر کدوم دوبسته
پودینگ هر طعمی که دوست دارید یک و نیم بسته
خامه صبحانه ازین صورتیا یک بسته
وانیل نصف ق.چ
🍜طرز تهیه
من قالب کمربندی مربع ۲۰*۲۰با ارتفاع ده سانت استفاده کردم,پودینگ طعم نسکافه میگیرم یا تیرامیسو یا شکلاتی یا موزی،بهش یک ق.غ پودر کاکایو میزنم،یک ق.غ نسکافه ،نصف ق.چ وانیل و با دو لیوان شیر میذارم رو شعله تا قوام بیاد،،چون مواد باید غلیظ باشه با دولیوان شیر درستش میکنم،بعد که خنک شد،خامه رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم،میتونید کف قالب و نایلون بندازید که راحت منتقل کنید به ظرف سرو،به یک سمت بیسکوییت (یک سمت،نه دو طرف)از مواد پودینگ با قلمو میزنید و یک ردیف میچینید،من عمودی چیدم،((افقی هم میشه،بیسکوییتهارو کف قالب بچینید،از مواد پودینگ بریزید روش،بعد لایه بعد و بچینید))بستگی به فرم قالب داره،بعد ردیف بعد و به بیسکوییت ساده، از موادتون میزنید و به صورت عمودی میچینید ،به همدیگه میچسبونید،تا مرکز قالب همینکارو کنید ،مواد پودینگ اضافه میاد و اونو میریزید روی کل بیسکوییتهای چیده شده،دو سه بار قالب و بزنید به میز که مواد پودینگ بره یه خرده پایینتر و روی کیک نمونه،اگر احساس کردید بعضی جاهاش خالی مونده ،بیسکوییت بذارید،نگران دیواره ها نباشید که بیسکوییت از دیواره فاصله داره،وقتی میره تو یخچال و نرم میشه،شکل قالب و میگیره،من این دسر و همیشه شب درست میکنم و صبح از قالب جدا میکنم،چون شش،هفت ساعتی باید بمونه،اول دیواره هارو با چاقو آزاد کنید ،بعد کمربند قالب و باز کنید😉،من دور کیک و گاناش زدم ،روشم با خامه فرم گرفته شکوفه زدم.
میتونید به مواد پودینگ ،موز له شده یا گردو ریز خرد شده هم بزنی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی_رولی
برای تهیه ژله رولی ، هر رنگ ژله که دوست دارین من از ژله آلبالو استفاده کردم . یه بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . بعد داخل یه سینی ۲۰ در ۳۰ کفش یه کیسه فریزر انداختم و روی اون رو بسیار جزیی با روغن مایع چرب کردم و بعد ژله رو ریختم ژله گرم باشه و بعد بهش حدودا سه قاشق بستنی وانیلی اصافه کردم و یه کوچولو مخلوط کردم و داخل یخچال حدودا ۴۵ دقیقه قرار دادم .
بعد از یخچال بیرون آوردم و دالبری برش دادم و رول کردم . این برای ژله رولی .
حدودا نصف بسته ژله آلوورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش حل کردم .
قالب رو هر جنسی می تونه باشه پلاستیکی و فلزی خوبه . برای من فلزی بود کمی با آب مرطوب کردم و گذاشتم پنج دقیقه فریزر . بعد کمی از ژله آلوورا رو داخلش ریختم و توی فریزر یه پنج الی ده دقیقه قرار دادم تا نیم بند (حالت کشسانی ) بشه و بعد بیرون اوردم و ژله های رولی رو داخلش قرار دادم . برای برگهاش هم از سبزی استفاده کردم .
دوباره کمی یخچال (یا فریزر ) قرار دادم به صورت کج و مجددا روش کمی آلوورا ریختم و دوباره یخچال قرار دادم .
رفتم سراع درست کردم لایه سفید . حدودا دو بسته پودر ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی مخیط خنک خنک بشه و بعد حدودا ۵ الی ۶ ق غ بستنی نرم شده بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم .
قالب رو از یخچال بیرون آوردم و داخلش ریختم و دیگه قالب رو صاف توی یخچال قرار دادم تا بسته بشه .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و قالب رو یه کوچولو داخل آب ولرم (جوش ابدا) قرار دادم و بعد روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول مرغ و پنیر مکزیکی:
اول مرغ رو گذاشتم پخته بشه و بعد ریز ریش ریش کردم.بعد یه پیاز رو خوب تفت دادم و مرغ رو بهش اضافه کردم و یه تفتی دادم ونمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز وپودر پاپریکا و زردچوبه زدم بهش و یک و نیم قاشق رب گوجه.بعد که مواد کاملا مخلوط شد و رب و ادویه ها از خامی در اومدن از رو شعله برداشتم گذاشتم سرد شد بهش مخلوط پنیر پیتزا و گودا اضافه کردم و خوب هم زدم.تو نان تریلا اول یکم سس ریختم و بعد از مخلوط مرغ و پنیر توش ریختم و و لبه نان رو زرده تخم مرغ زدم و نون رو رول کردم و بعد روی رول ها زرده تخم مرغ زدم و کنجد ریختم و گذاشتم تو فر 200درجه و با زمان یک ربع تا بیست دقیقه.نوش جان
پ.ن.اگر نون ترتیلا ندارید میتونید بجاش نون لواش رو گرد ببرید و استفاده کنید یا این تافتون های کوچیک که بسته بندیه تهیه کنید.
اموزش نان ترتیلا رو براتون خواهم گذاشت.
ریختن یک مدل پنیر هم کفایت میکنه اما من گودا ریختم طعمش عالی تر شد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
سینه مرغ ۲ تکه
نان تست ۲ تا ۳ عدد(یا باگت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب سرد ۱/۸ پیمانه
نمک
فلفل سیاه ، فلفل قرمز
آویشن ۱/۲ قاشق چ
پودر سیر ۱/۴ قاشق چ
پاپریکا ۱ قاشق چ
.
نان تست رو دورگیری کنید و بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید داخل دستگاه بریزید و چند پالس بزنید تا پودر بشه.
سینه مرغ رو خرد شده، پیاز، سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و باز دستگاه رو روشن کنید و خوب میکس کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن در آخر آب سرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن.
مواد رو داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد از این مدت مواد رو از یخچال خارج کنید و بهش فرم بدید اول تو تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلطونید و بعد در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لحاف
مواد لازم کیک:
لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
آرد ۳ لیوان
پودرکاکائو ۳ ق غ
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ)
برای مواد پنیری:
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۳ ق غ
نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛