"نان لقمه ای
تخم مرغ 1 عدد
آب ولرم 1 پیمانه سرخالی
شیر ولرم 1 پیمانه سرخالی
ماست نصف پیماه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری پر
سرکه 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید حدودا 4 و نیم پیمانه
میزان آرد ممکن است کمی متغیر باشد
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
آب و شیر رو مخلوط کرده ولرم کنین
ماست ، تخم مرغ ، نمک ، شکر ، سرکه و روغن رو اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنین
حالا بیکینگ پودر و آرد رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین
در حد 10 دقیقه ورز بدین که به دست نچسبه
روی ظرف رو کیسه بکشید و حوله بندازین بزارین جای گرم 15 تا 30 دقیقه استراحت کنه
حالا سطح کار رو آردپاشی کنین
خمیر را با وردنه به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و به دلخواه برش یا قالب بزنین و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین
همیشه روغن رو با حرارت ملایم گرم کنین و با حرارت ملایم هم خمیر را سرخ کنین که مغز پخت و پوک شه
نوش جان❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_مرغ و نخود
سینه مرغ یک عدد
نخود یک پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شوید و گشنیز و جعفری به میزان دلخواه (می تونید سبزیحات خشک هم بریزید)
پیاز یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو ۱ تا ۲ ق غ
روغن زیتون یا سس مایونز به میزان دلخواه
نخود رو از چند ساعت قبل خیس کردم و بعد ابش رو تعویص کردم و گذاشتم بپزه . می تونید جاش کنسرو نخود هم استفاده کنید .
مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه گداشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم . جای مرغ می تونید از ماهی هم استفاده کنید .
تخم مرع رو هم آبپز کردم و بعد رنده کردم .
پیاز رو هم نگینی ریز خرد کردم .جای پیاز از پیازچه هم می تونید استفاده کنید .
سبزی ها رو هم خرد کردم .
همه مواد رو با هم ترکیب کردم
نمک و فلفل و اب یک دونه لیموی تازه رو هم گرفتم و ریختم . می تونید رژیمی درست کنید و روغن زیتون بریزید و یا می تونید داخلش سس مایونز بریزید . من ترکیب سس مایونز و سس فرانسوی ریختم همه مواد خوب مخلوط شد آماده است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای شطرنجی
🌹🌹مواد لازم ؛
گوشت چرخ کرده قرمز ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم میتونید از گوشت بوقلمون استفاده کنید که قرمزه و تضاد رنگی داره
گوشت مرغ (ران و سینه) ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
کره یا روغن کمی
ادویه (فلفل و زردچوبه به میزان لازم من از ادکیه جادویی خودمون زدم که بوی گوشت میگیره و نمک
🌼نکته :
خیلی مهم موقع چرخ کردن یا پوره کردن با غذاسازتون داخل ترکیب مرغ یا بوقلمونتون ی تیکه دنبه اضافه کنید خشکی مرغتون مخصوصا سینرو میگیره فوق العاده لطیف و خوشمزه میشه گوشتتون و اصلا بوی دنبه نمیده خیلی مهمه
نکته بعد داخل هر ماهیتابه ای مد نظرتون میتونید بچینید
اصلا اب نزنید این اب داخل کلیپ مال خود گوشت
شعله کم باشه حتما قبل روشن کردن شعله کمی با لیسک یا هررچی دارید گوشتهارو به هم فشرده کنید منسجم بشه
از کره یا روغن میتونید استفاده کنید اختیاری
نوش جونتون عالی میشه 👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل خونگی😋
خب بریم سراغ دستور تهیه🔻
نصف بسته پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید
اینجا من از پودر ژله پرتقال و انگور استفاده کردم
نصف پودر ژلتونو با یک لیوان اب گرم مخلوط کنید تا حسابی پودرش مخلوط بشه وواثری از پودرش نمونه بعد بریزیدش داخل قابلمه و شعله گاز رو روشن کنید و یه قاشق غذا خوری شکر و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو بهش اضافه کنید
بعضیا گلوکز هم میزنن یه قاشق که باعث میشه بیشتر کش دار بشه ولی من اینجا نزدم
پودر ژله رو که با اب گرم مخلوط کرده بودید رو دونه دونه جدا داخل قابلمه روی حرارت بزارید و داخل هرکدوم یه قاشق غذاخوری شکر و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بریزید و حسابی بزارید جوش بخوره که مخلوط بشن و کف روش رو بگیرید و بزارید از دما بیفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️نکته🔻
یک لیوان اب رو با چند قطره رنگ خوراکی مخلوط کنید و اب یه لیمو تازهرو بهش اضافه کنید
بعد یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و یا قاشق غذا خوری شکر رو بهش اضافه کنید اصلا شیرین نیست این نوع پاستیل ولی رنگ و ظاهری کاملا مشابه پاستیل داره اگه خواستید شیرین نر باشه میتونید شکر رو بیشتر بهش اضافه کنید
بزارید از حرارت بیفته و اونارو با یه سرنگ داخل قالب سیلکونی مخصوص پاستیل بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت دوساعت تا خودشو کامل بگیره.
بعداز دوساعت ژله های خونگی خوشمزه و سالم ما اماده هستن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#غوره_مسما
این مقدار برای چهار یا پنج نفره
مرغ چهار یا پنج تکه
بادمجون متوسط پنج عدد
گوجه فرنگی دو عدد
غوره نصف پیاله الانه که فصلش نیست فریزیری استفاده کردم
پیاز یک عدد
رب یک قاشق
پوره گوجه فرنگی پنج عدد (گوجه فرنگی رو رنده کردم و از صافی رد کردم تا تخم گوجه فرنگی گرفته بشه )
روغن ونمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه زعفران دم کرده به میزان لازم
یکی دو عدد هویج ،سه حبه سیر،یک عدد پیاز چهار قاچ،یک تکه کوچک زنجبیل تازه برای پخت مرغ
مثل بقیه دستورات مرغ را با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد اما جوش نزنه فقط کفش بیاد بالا کافیه آبشو دور بریزید دوباره بشورید.
تکه های مرغ را با یکی دو عدد هویج ،یکی دوحبه سیر،یک عدد پیاز چهار قاچ ، ویک تکه کوچک زنجبیل تازه ،نمک وزردچوبه بزارید بپزه توجه کنید بپزه اما وااا نره ،
تو ماهی تابه نچسب چند قاشق روغن بریزید تکه های مرغ پخته شده رو باهاش سرخ کنید زعفران بزنید. مرغ که سرخ شد از ماهی تابه خارج کرده. تو همون ماهی تابه پیاز را رنده ویا ریز خرد کنید وتفت بدید پیازها که طلای شدن رب اضافه وباهاش تفت بدید فلفل قرمز وسیاه بزنید پوره گوجه فرنگی هم اضافه،درشو بزارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته سپس آب مرغ را از صافی رد کرده همراه نمک بهش اضافه میکنیم و میزاریم بجوش بیاد تو این فاصله سس بادمجون ها را که نمک پاشیده بودیم روش آب سرد میکشیم روش و دوطرفشو سرخ میکنیم
سس که جوش اومد تکه های مرغ سرخ شده همراه چند قاچ گوجه فرنگی اضافه ومیزاریم حدود ده دقیقه باهم بپزن سپس بادمجون سرخ شده به همراه غوره اضافه،دوباره درشو میزاریم تا سس غلیظ و خورش جا بیفته 😍نوش جااان
زنجبیل نداشتید نزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاناپه_کوکو_سبزی
مواد لازم :👇
سبزی کوکو ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۳ الی ۴ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
نان تست
گوجه گیلاسی برای تزیین
دستور تهیه :👇
قالب سلیکونی طرح دلخواه(اگه میخواین طرحتون زیبا بشه حتما از قالب هایی استفاده کنین که شیار داشته باشه)
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه کاری
طرز تهیه : سبزی و روغن و آرد و ادویه ها و تخم مرغ هارو داخل یه کاسه ریخته و با همزن هم میزنیم تا حسابی ترکیب بشه بعد،قالب سلیکونیمون رو روی سینی فر میزاریم،داخلش رو با روغن مایع حسابی چرب میکنیم و از مواد کوکو داخل قالب ها میریزیم،فر رو از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم میکنیم و کوکو هارو به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با همون درجه ۱۸۰ میزاریم.
نکته مهمی که باید بگم و همیشه هم خدمتتون گفتم مهربونا،درجه دماهای فرها شاید با هم فرق کنن، شما حین پخت چک کنین،سعی کنین قلق فر دستتون بیاد که چطوره مثلا من درجه دمای پخت این کوکو رو حدسی زدم(از روی شناختی که نسبت به دمای فرم داشتم).
نکات رعایت بشه و قالب اگه خوب چرب بشه،قاعدتا کوکو اصلا به قالب نمیچسبه،دقیقا مث فیلم.
نکته بعدی اینکه در ترکیب بالا مغز گردو خورد شده و زرشک هم میتونین بزنین.
و این مقدار مواد داخل این قالب به تعداد ۳۰ عدد بهم فینگرفود داد.
اضافه ی کاتر خورده ی هویج رو در سالاد استفاده کنین،و اضافه ی لبه های نون رو همراه کوکو میل کنین
نان تست بهتره از نان سحر استفاده بشه چون نونش خیلی خمیری و نرم نیست و راحت قالب میخوره.
اگه دوس داشتین میتونین پیاز رنده شده هم به مواد کوکو بزنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل_مرغ
آرد پانصد گرم
تخم مرغ یک عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
روغن مایع شش قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری
شیر ولرم یک پیمانه میتونید از آب هم استفاده کنید
نمک یک قاشق مرباخوری
همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز آرد وقتی که با هم خوب مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه کنید زیاد آرد به خوردش ندید تا نون خشک نشه شاید کمتر از پانصد گرم هم لازم داشته باشه بستگی به ارد داره از آرد قنادی استفاده کنید
پس از اینکه خمیر نرم ولطیفی بدست اومد روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر شه شاید یک ساعت ونیم تا دوساعت طول بکشه پس از استراحت خمیر رو باز کتید فیلم گویای نوشته های منه
مواد داخلش هر چیزی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید چرخ کرده هم داخل این اشترودل خیلی خوشمزس من سینه مرغ رو با یک عدد پیاز تفت دادم ودرشو گذاشتم تا با پیاز بپزه وسرخ شه مقداری هویج هم بخار پز کردم ونگینی خرد کردم قرمزا فلفل دلمه هستن البته فلفل دلمهای سبز خوشمزه من نداشتم من پیازی که با سینه هم سرخ کردم اضافه کردم قارچ هم تفت بدید تا قارچ موقع پخت آب نداره مواد رو که داخل خمیر گذاشتی پنیر بریزید وبپیجید وروشو با یک عدد زرد یک قاشق روغن مایع کمی چند قطره زعفران دم کرده رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا هروقت روش طلای شد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای
😋❤️😋❤️😋❤️
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط: ۸ عدد
رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای متوسط: ۱ عدد اختیاری
پیاز بزرگ : ۱ عدد
زردچوبه فلفل سیاه و ادویه کاری : هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک آبغوره و روغن (کره): به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و نصف نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه خوب ورز می دهیم، کف ماهیتابه به صورت یکدست پهن می کنیم و روی #گوشت را #گوجه های حلقه ای برش خورده قرار می دهیم.
سه قاشق غذاخوری آبغوره را با رب گوجه و بقیه ادویه ها مخلوط و با یک و نیم لیوان آب مخلوط کرده و به همراه روغن یا کره توی ماهیتابه و روی #غذا می ریزیم بعد از جوش آمدن درب ماهیتابه را بسته بعد از حدود یکساعت با توجه به ذائقه و به اختیار، فلفل دلمه ای نگینی ریز شده را می ریزیم. حدود ۴۰-۳۰ دقیقه دیگر درب ماهیتابه را قرار داده تا آب غذا خشک بشه و به روغن بیفته. غذای ما آماده است.
نوش جان 😄😍
👀نکات:
ریختن آبغوره و مقدار آن به ذائقه شما بستگی دارد.
فلفل دلمه ای به صورت کاملا اختیاری هست و می توانید کامل آن را حذف کنید.
طبخ کباب تابه ای به صورت #سرخکرده به این صورت هست که کف تابه را قبل قرار دادن مخلوط گوشت ورز داده، روغن ریخته، گوشت را قرار می دهیم بعد از سرخ شدن یک طرف برگردانده، گوجه و مخلوط رب گوجه، ادویه ها و آبغوره را بدون آب اضافه می کنیم و با شعله کم صبر می کنیم تا کامل پخته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شیر
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز بزرگ چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید نزارید آبش کاملا بخار شه از آبش برای سوپ استفاده میکنیم سینه که پخته شد در بیارید وریش ریش کنید آبشو از صافی رد کنید
عزیزانی که میگن شیر بریده میشه آب لیمو رو نباید داخل سوپ ریخت باعث میشه شیر بریده شه وحالت پنیری پیدا کنه آب لیمو رو موقع سرو بزنید
جو پخته شده دو لیوان(من تو فریزیر داشتم)
هویج نگینی دو عدد متوسط
قارچ اسلایس شده حدود هشت عدد
ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان کمی کمتر
شیر حدود سه لیوان دسته دار فرانسه
خامه صبحانه درصورت تمایل دو قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده کمی
لیموی ترش تازه موقع سرو
هویج نگینی شده رو با یک قاشق روغن تفت بدید جو پخته رو اضافه کنید واب مرغ رو اضافه(آب مرغ نداشتید اشکال نداره آب بریزید)درشو بزارید تا نیم پز شه
تو این فاصله قارچ اسلایس شده رو با یک قاشق کره تفت میدیم
وقتی نیم پز شدن سینه مرغ ریش ریش شده وقارچ تفت داده شده بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و ذرت هم اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب پخته شه
وقتی پخته شدن شیر داغ رو کم کم اضافه میکنیم مرتب میزنیم که بریده نشه جعفری آضافه میکنیم ده دقیقه دیگه بپزه کافیه سپس خامه رو با چند قاشق آب سوپ رقیق میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه چند جوش بزنه گاز رو خاموش کنید تو ظرف مورد نظر بریزید وبا لیمو ترش تازه نوووووش جان بفرمایید 😊
جو حتما شب خیس کنید تا بهتر بپزه ولعاب بده
به مقدار کافی آب بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید
شیر حتما داغ باشه وگرنه میبره
آگه مواد به اندازه کافی بپزن لعاب میندازه بخصوص جو نیازی به آرد نیست آگه دیدید سوپتون خیلی رقیقه یک قاشق آرد رو با یه ذره کره تفت بدید وبه سوپ اضافه کنید
موقعی که خواستی شیر اضافه کنید آرد هم اضاف کنید
از جو پرک هم میتونید استفاده کنید
آگه از جو پرک استفاده میکنید نیاز نیست خیس کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_ماش
دوستان گلم . یه سوپ خوشمزه و عالی و متمایز بودنش به خاطر بودن ماش در داخل این سوپ هست و ماش یکی از حبوبات بسیار عالی و مخصوصا کلسیم و آهن خوبی داره توی غذاهامون بگنجونیم .
شما می تونید با شیر هم این سوپ رو درست کنید و جای رب گوجه نیم ساعت اخر کار شیر اصافه کنید و یا حتی به این روش که یکی دو قاشق آرد رو یه کم تفت و یکی دو قاشق کره بهش اضافه کنید و بعد دو لیوان شیر گرم اصافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد داخل سوپ بریزین و حتی می تونید خامه هم بریزید .
کلا هر طور دوست دارید دست خودتون هست🤗 می تونید مرغ نریزین جاش عصاره مرغ بریزید و این شما هستید و ذایقه تون 😊. .
برای ۳ نفر
مرغ چند تکه
هویج یک عدد
ماش نصف پیمانه
جو پرک ۳ ق غ سر پر (از جو هم می تونید استفاده کنید)
پیاز یک عدد
جعفری خرد شده ۳ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
یه پیاز روخرد کردم و کمی تفت دادم تکه های مرغ رو اصافه کردم و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کردم و کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و گذاشتم مرغ نیم پز بشه .
ماش رو شستم به مواد اصافه کردم و هویج رو هم رنده کردم و داخلش ریختم .
یه کم گذاشتم بپزه و بعد جوپرک رو اضافه کردم . رب گوجه رو هم کمی با روعن تفت و اب اصافه کردم و داخل سوپ ریختم و در اخر جعفری خرد شده داخلش ریختم و بعد از پنج تا ده دقیقه سوپ آماده است .
من مرع ها رو در اخر بیرون اوردم و ریش ریش کردم و داخل سوپ ریختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا_پسته_ای_ترکی
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم
کره آب شده پنج قاشق
برای شربت:
آب ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
۱/۴ آب یک لیمو
طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید)
اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامي كته حرفه اي با سس گوجه
مواد لازم ٥ نفر
گوشت ٤٠٠ گرم
پياز درشت ١ عدد
سيب زميني ١ عدد
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
زرده تخم مرغ ١ عدد
آرد نخودچي ٢ قاشق غ خ
مواد سس 👇
گوجه ٨ عدد
سير ٢ عدد
كره ٢٠ گرم
نمك و فلفل سياه
مواد برنج 👇
برنج ٤ پيمانه
نمك ١ قاشق چ خ
روغن ٥ قاشق غ خ .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون بخیر 🌸
#قرابیه_فندقی_نمکی
مواد لازم:
250 گرم کره (دردمای محیط)
2 عدد تخم مرغ (سفیده وزرده جدا، زرده برای داخل خمیر وسفیده برای رومال خمیر) 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری سرکه
1/2استکان شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 بسته بکینگ پودر10گرمی(1 قاشق مرباخوری)
3/5 تا 4 لیوان آرد
1 استکان فندق خرد شده
کنجد برای تزیین
طرز تهیه:
همه مواد رابجز فندق وآرد وبیکینگ پودررا درظرفی بریزید وهمزده ومخلوط کنید.
بیکینگ پودر رااضافه وآرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیف بدست بیاد وبه دست نچسبه. فندق رادر آخر ریخته وکمی ورز دهید.
خمیر را دررینگ و یا میزکاربا دست به ضخامت 1 سانت باز کنید وطبق ویدئو برش بزنید وروی خمیر را با فرچه سفیده تخم مرغ بزنید وکنجد را روی سفیده بپاشید تاهمه سطح خمیر کنجدی شود.
بعد سینی را درفر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه گذاشته تا زمانی که قرابیه ها پخته و طلایی شوند.
پ. ن. زمان پخت به فر شما بستگی دارد زمان پخت حدود15 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوهان_کنجدی
کنجد بو داده ۱۴۰ گرم (یک لیوان)
شکر ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۲۵ گرم
کنجدی که من استفاده کردم کنجد بو داده هستش . اگر کنجد بو داده نیست قبلش داخل تابه کمی تفت بدبو و بو بدید .
داخل تابه شکر رو ریختم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا آب بشه و کاراملی بشه . توی این مدت اصلا قاشق نزدم . به هیچ وجه شکر هم زده نشه تا زمانی که آب بشه .
تایم نمیشه دقیق گفت من به ساعت نگاه کردم نزدیک نیم ساعتی یک کم شاید بیشتر زمان برد.
وقتی شکر آب شد کره اضافه بشه که من فراموش کردم آخرین لحظه ریختم .
و بعد کنجد رو اضافه کردم و مخلوط کردم اولش بعد ریختن کنجد کاملا سفت میشه اما طبیعیه چون کنجد خنکه و مواد گرمه و این پیش میاد کم کم روی حرارت که می مونه میشه دیگه باهاش کار کرد. وقتی کل کنجد با مواد یکدست شد و طوری که یک جا مواد جمع شد کافیه و زیاد نمونه دیگه و بعد همون طور که گرم هست روی فویل مواد رو ریختم و با پشت قاشق و یا وردنه خوب مواد رو پهن کردم .ارتفاع خیلی زیاد نشه البته اگر کمی پهن هم بشه بازم تردی رو داره . بلافاصله که همون طور گرمه با چاقو یا پیتزا بر برش دادم و روش کمی پودر پسته ریختم . حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه موند و خنک شد و مواد سفت شد دیگه جدا کردم و آماده هست .
داخل ظرف درب بسته تا مدت های زیاد می مونه .
بعضی ها داخلش کمی زعفران هم می ریزند .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛