دیگه یواش یواش بریم به استقبال ماه رمضان و شیرینیهای خاص این ماه عزیز
_من قبلاً هم لگیمات درست کردم ولی چون از رسپیش راضی نبودم در پیج نذاشتم ولی این سری دستور رو از یک کلیپ عربی گرفتم که کار ترجمشم خودم انجام دادم ،البته با کمک دیکشنری 😉 ، رسپیش عالی و بی نقصه لگیمات لقیمات لقمه_قاضی
پیجای آشپزی کپی با ذکر منبع بعد از سه روز مجاز
آرد سفید یک ونیم پیمانه(۱۹۰گرم
پودر نشاسته یکسوم پیمانه
شیر خشک دو قاشق غذاخوری(یک پنجم پیمانه)اگر نداشتید بجاش یک قاشق غذاخوری آرد بریزید
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری سرصاف
روغن مایع. ۴ قاشق غذاخوری
شربت بار یا عسل یا شکر. یک ق غ
آب ولرم. سه چهارم پیمانه (۱/۲ پ+ یک چهارم پ)
تخم مرغ متوسط یک عدد
وانیل نوک قاشق چ
نمک نوک قاشق چ
_
مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد آب،تخم مرغ،روغن،شربت رو اضافه وخوب مخلوط کنید سپس روی ظرفو بپوشونید تا یک ساعت استراحت کنه و حجمش چند برابر بشه
درتابه روغن بریزیدو بذارید رو حرارت ملایم تا خوب داغ بشه، حالا مواد خمیر روهم بزنید تا پفش گرفته شه و بعد در قیف بریزید ،سر قیف رو با قیچی بچینید ،هر چی سوراخ سر قیف بزرگتر باشه، درشتتر میشه و پختش طول تر
_ماسوره لازم نیست ولی من ماسوره گرد ساده گذاشتم
_حالا قیچی رو در روغن داغ بزنید وباهاش خمیرو در روغن داغ بندازید، خمیر در روغن پف میکنه و گرد میشه باقاشق لگیماتهارو در روغن حرکت بدین تا یکدست سرخ بشه ،
بعدش دو سه ثانیه روی دستمال کاغذی بذارید روغنشو بگیره و بعد در شربت ولرم بندازید،سپس در صافی بذارید تا شربت اضافیش بره ،من شربت از قبل داشتم ولی به همش نرسید ،منم باقیشو در پودرقند زدم ،اتفاقا پودر قندیشو خییلی بیشتردوستداشتم مزه ش مثل دونات بود ک روش پراز پودرقنده و بافتش پوک و ترده ،عااالی بود👌
#شربت_بار
یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با نصف پیمانه مخلوط اب و گلاب، یک ق غ زعفران دم کرده و نوک قاشق چ جوهر لیمو رو حرارت خیلی کم مخلوط کنید ووقتی ک شکر خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سرپر گلوکز اضافه وحرارت رو بیشتر کنید تا بجوش بیاد ،بزارید دو دقیقه بجوشه بعد حرارت و خاموش و دربش رو بذارید تا ولرم بشه
🔴حرارت لقیمات حتما باید ملایم باشه
🔴هربار خمیر رو هم بزنید و پفش رو بگیریدو فقط به اندازه ظرفیت تابه ازش بردارید و داخل قیف بریزید، چون اضافی خمیرک در قیف بمونه پف میکنه وظاهر لقیمات خوب نمیشه
از شورو شیرین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کرم_خرما
زياد كار نيک انجام دادن، عمر را مى افزايد و نام را پرآوازه مى سازد. امام علی (ع) (غررالحکم)
این یه دسر خوشمزه و عاالیه و تموم شیرینیش از خرما تامین میشه . برای افطار خیلی عالیه .
خرما ۲۰ تا ۲۵ عدد
شیر ۳.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۳۵ گرم (۳.۵ ق غ)
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۷۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق م
روی خرماها یه کم آب جوش ریختم و بعد از یکی دو دقیقه پوستش رو به راحتی جدا کردم . هسته هاش رو هم بیرون آوردم .
داخل میکسر خرما و ۳ لیوان شیر رو با هم ترکیب کردم . بعد از صافی رد کردم که صاف و یکدست بشه .
نصف لیوان شیر رو روش پودر ژلاتین پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم ذراتش به روش بن ماری حل بشه .
داخل موادم ژلاتین حل شده که خنک شده باشه ریختم و مخلوط کردم .
خامه صبحانه رو هم یه کم با چنگال زدم و اضافه کردم و مخلوط کردم .
(جای خامه صبحانه ، خامه قنادی بخواید بریزین توجه کنین که این خامه شیرین هست و به میزان خرماهاتون توجه کنین)
من این ترکیب رو ۳ قسمت کردم .
یه قسمت رو بهش شکلات آب شده اضافه کردم .
به قسمت دیگه اش خیلی کم پودر کاکائو رو با آب حل کردم و ریختم تا رنگش تیره نشه و میانه رنگ شکلاتی و رنگ خود دسر بشه .
جنس قالب من پلاستیکی هست و چون این دسر خامه داره نیازی به چرب کردن قالب هم نیست اما می تونین با دو قطره روعن مایع چرب کنین .
من داخل حباب های این قالب اول از دسر ام که شکلاتیش کردم ریختم و مابقیش روخود دسر رو ریختم و گذاشتم یخچال تا یه کم ببنده . و بعد روی اون دسررو که خیلی کم پودر کاکایو ریخته بودم یه لایه ریختم و باز یخچال گذاشتم .
و لایه بعدیش دسر که شکلاتی شده بود و آخرین لایه خود مواد دسر رو ریختم .
نکته : همیشه بین ریختن لایه ها فاصله طولانی ایجاد نکنین تا لایه ها به هم بچسبن . وقتی که یه کم از نیم بند سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه .
در اخر کل دسر در یخچال حدودا ۵ ساعتی بمونه و بعد دورش روبا چاقو آزاد کردم و دیدم که حسابی از جاش آزاد شده ، یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_گوشت
خوبى عادت است و بدى لجاجت. پیامبر اکرم (ص)
سلام ته چین از غذاهای خوشمزه و عالی هست😍🙂
بریم سراغ طرز تهیه 😊
برای ۳ نفر
گوشت گوساله یا گوسفند ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست پارسی نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
زعفران دم کرده مقداری
برنج را از قبل خیس کردم .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم ، زردچوبه و فلفل سیاه و چوب دارچین اضافه کردم بعد کمی تفت آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه . وقتی پخت نمکو زعفران ریختم . چوب دارچین رو جدا کردم . کمی از آبگوشت هم می تونید بزارید بمونه داخل مواد ته چین اضافه می تونید کنید. میتونین گوشت رو هم ریش ریش کنید و داخل ته چین استفاده کنید.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، زعفران، روغن ، کمی هم گلاب مخلوط کردم.
برنج را آبکش کردم و با مواد ترکیب کردم.
کف قابلمه و دیواره ها رو چرب کردم.
از این برنج زعفرانی نصفش رو داخل قابلمه ریختم و با پشت قاشق صاف کردم ، روش گوشت ریختم . روی اون بقیه برنج زعفرانی رو ریختم و با پشت قاشق صافش کردم .
روی برنجم کمی روغن و آب رو مخلوط کردم و روی برنج دادم .قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم .بعد از روی حرارت برداشتم و روش دیس گذاشتم و برگردوندم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم و روی ته چین رو باهاش تزیین کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون
اوردم😍😍😋😋
مثل #دسرهای_بیسڪوئیتے دیگه اس ولے خوشمزه هایے ڪه داخل ڪرم میزاره ونحوه ے سروِ دسر متفاوت و عالیه .
ےه قالب مستطیل شڪل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسڪوئیت پتے بور . اینجا ٢۴ تا استفاده ڪرده . ۵۰۰ گرم ڪرم شیر نستله و ۱ قوطے شیر عسلے . مقدارے هم خوراڪے هاے خوشمزه . مثل بیسڪوئیت اورئو , اسمارتیز , ڪیت ڪت , پاستیل شڪرے و یا هر خوشمزه ے دیگه اے . مثل مغز ها یا شڪلات سنگے یا مورس و ... یک لایه بیسڪوئیت با ڪمے فاصله و مرتب ڪف قالب بچینید . اگر ڪرم شیر نستله نتونستید تهیه ڪنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاڪاملا فرم بگیره و بعد یک قوطے شیر عسلے بهش اضافه ڪنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط ڪنید . حالا نیمے از خامه رو روے بیسڪوئیت ها بریزید . ڪیت ڪت و بقیه ے چیزها رو روے خامه بزارید وڪمے فشار بدید . حالا نصف دیگه ے خامه رو بریزید و روے خامه مثل الگوے بیسڪوئیت هاے ڪف قالب , بیسڪوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسڪوئیت ها برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_زعفرانی_برنج_قالبی
برای برنج قالبی حتمااااا از قابلمه تفلون وبدون خش استفاده کرد تا حال از چدن استفاده نکردم نمیدونم قالبی در میاد یا نه.
برنج رو چند ساعتی خیس کنید وسپس بپزید وابکش کنید
ته قابلمه چند قاشق روغن بریزید وداغ کنید
کمی برنج آبکش شده با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کرده وته قابلمه میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدهیم وروشو صاف میکنیم
یکی دو کفگیر برنج سفید میریزیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدهیم این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید؛ وبزارید رو شعله کم تا بخار کنه بخار که کرد کمی روغن روش بریزید وبزارید دم بکشه معمولا یکساعت طول میکشه
توجه کنید زمان دم کشیدن بستگی به زیادی وکمی برنجتون داره این مقدار برنج من یکساعت طول کشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
مواد لازم:
پاستا جامبو نصف بسته
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
قارچ ریز خرد شده ۳۰۰گرم
فلفل دلمه رنگی خرد شده نصف پیمانه
پیاز یکعدد
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا یک پیمانه
ادویه ها شامل(نمک،فلفل،زرچوبه،پودر سیر،پودر پیاز،پول بیبر،آویشن)
کره
.
مواد سس:
گوجه ۴عدد
سیر یک حبه درشت
فلفل سبز تند ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه
.
پیاز خرد شده رو تو کره تفت بدید بعد بهش گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید به همراه ادویه ها
فلفل دلمه و رب رو هم اضافه کنید و مواد رو بزارید کنار
برای سس:
کره و سیر رو بریزید تو قابلمه بوی سیر که بلند شد کافیه نزارید سرخ بشه بهش گوجه های رنده شده رو اضافه کنید نمک و فلفل و فلفل سبز رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا سس غلیظ بشه و به روغن بیفته
.🥰🌱
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیاپلو_مجلسی
گوشت چرخ كرده ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم( از مرغ پخته و ريش شده هم ميتونيد)، لوبيا پخته و اماده ٤٠٠ گرم، پياز خلالى ٢ عدد متوسط، نمك و فلفل و زعفران، رب گوجه ٢/٣ ق غ خ
✅ ٤ پيمانه برنج را ٢ ساعت با اب ولرم خيسانده گوشت را با پياز رنده شده مخلوط و اماده ، لوبيا رو از فريز بيرون اورده تا يخش باز بشه و پياز ها هم خلالى كرده
اول پياز رو سرخ و طلايي كرده ، بعد گوشت را سرخ و ادويه و رب گوجه اضافه و در اخر لوبيا سرخ و نمك و دارچين زده
برنج رو ابكش كرده و جوشانده و ابكش كنيد
كف قابلمه رو به اندازه كافى روغن و كمى اب بريزين و داغ بشه
نيمى از برنج رو زعفرانى و كف قابلمه بريزين و برنج سفيد روش خالي كنيد و مواد ميانى رو بزنيد و همين كار تكرار تا برنج و مواد تمام شده بزارين دم بكشه به مدت نيم ساعت اول حرارت متوسط كنيد بهار برنج كه بلند شد حرارت ملايم و شعله پخش كن بزارین خوب دم بكشه و به ظرف سرو منتقل بشه
لذت و عطر و طعم اين لوبيا پلو به دارچین و پياز داغشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_پاستا
به مردم ناسزا نگوييد، كه با اين كار در ميان آنها دشمن پيدا مى كنيد پیامبر اکرم (ص) (کافی)
سلام از غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی 🙂 ، این گراتن خیلی شبیه لازانیاست و جای ورقه های لازانیا از پاستا استفاده میشه 😌
برای ۳ نفر
ماکارونی فرمی شکل نصف بسته (فرقی نداره چه طرحی باشه هر چی دلتون بخواد)
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه کوچیک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
مواد گوشتی که من استفاده کردم مواد مایه ماکارونی هست در واقع . می تونین جای گوشت مرغ هم استفاده کنین .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .
قارچ رو ورقه ای کردم و اضافه کردم .
گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم ،فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه کردم . نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و رب گوجه هم اضافه کردم .
ماکارونی فرمی رو داخل آب جوش که کمی نمک و روغن داره ، ریختم و بعد از حدودا ۱۲ دقیقه آبکش کردم و روش کمی آب سرد ریختم تا به ام نچسبن .
برای تهیه سس سفید یا بشامل : ۱ ق غ آرد سفید(قنادی) رو خیلی کم تفت دادم بهش ۲۵ گرم (۱ ق غ) کره اضافه کردم . بعد یک لیوان شیر گرم داخلش کم کم ریختم مدام هم زدم تا کمی سفت بشه . کمی نمک و فلفل هم ریختم .
داخل یک ظرف کفش رو کمی از این سس سفید زدم تا موادم بعد از پخت نچسبه و خشک نشه . بعد یه لایه مقداری پاستا ، روش مقداری مواد گوشتی ، روی اون پنیر پیتزا و بعد کمی سس سفید ریختم . باز دوباره به همین شکل پاستا ،مواد گوشتی و بعد پنیر پیتزا و سس سفید .
بعد ظرفم رو در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . آخر هم ۲ دقیقه گریل رو روشن کردم روش برشته بشه .
پ.ن : بدون فر داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید فقط رویه گراتن شما خیلی برشته نمیشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تخم_شربتی
اندیشه کردن در خوبیها انگیزه ی به کار بستن آنها می شود . امام علی(ع) (میزان الحکمه)
سلام مهربونا ، این ژله خیلی درست کردنش ساده است 🤗😊. البته شما می تونید از تخم شربتی بیشتر در ژله بیشتر هم استفاده کنید😊 .
من برای این ژله از ۲ بسته پودر ژله استفاده کردم .ترکیب رنگ ها کاملا دل به خواهی هستش .
من از دو رنگ آبی و نارنجی که تضاد هم هستند استفاده کردم .
پودر ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش (به روش بن ماری) روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خنک بشه . دو قسمت تقسیم کردم .یکیش رو داخل یخچال قرار دادم تا یک کم بگیره و حالت کشسانی و نیم بندی کمی بشه . از این طرف کمی تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کردم . تا تخم شربتی لعاب بندازه . بعد زله که یک کمی نیم بند شده تخم شربتی رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . اگر بخواید تخم شربتی داخل ژله ته نشین نشه و همه جا باشه ژله تون باید یک کمی بگیره حالت کشسانی بشه .
قالب رو با خیلی کم روغن مایع چرب کردم .قالب من پلاستیکی هستش .داخل طرح قلبی این ژله ترکیب شده با تخم شربتی رو ریختم .
برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم .گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد بهش ۲ ، ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم ریختم و مخلوط کردم . (جای بستنی می تونید نصف لیوان شیر هم بریزید فقط شیر از قبل در دمای محیط قرار بگیره) روی لایه قبلی نصف از این ژله ریختم و یخچال گذاشتم و بعد مابقی زله ها رو آبی و پرتقال رو هم لایه لایه ریختم . فقط هر لایه از نیم بند کمی سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه و بین ریختن لایه ها وقفه نیفته تا لایه ها به هم بچسبند .
بعد از اینکه قالب با ژله ها پر شد در آخر ۵ ، ۶ ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ رستورانی 🍜
.
⚫️ مواد لازم : 👇🏻
پیاز متوسط : یک عدد
سیب زمینی متوسط : چهار عدد
هویج : دو تا سه عدد
گوجه فرنگی : سه عدد
سیر : یک یا دو حبه
آبجوش : هشت پیمانه
نمک : نصف قغ
فلفل سیاه : نصف قغ
زردچوبه : نصف قچ
جو پرک : یک لیوان
پودر آویشن : نصف قچ
زرشک تازه : چهار قغ
.
⚫️ طرز تهیه : 👇🏻
پیاز ، سیب زمینی ، هویج ، گوجه فرنگی و سیر رو به قطعات درشت خرد کنید و داخل قابلمه به همراه هشت تا ده پیمانه آب جوش بریزید ، نمک ، فلفلسیاه و زردچوبه رو اضافه کنید و اجازه بدید روی حرارت ملایم آبپز بشن ، بعد از پخت مواد رو آبکش و پوست گوجه فرنگی رو جدا کنید و با بلندر یا گوشت کوب پوره کنید و مجدد داخل قابلمه بریزید جو پرک ، آویشن و زرشک رو اضافه کنید و اجازه بدید جو بپزه و لعاب بندازه ، در آخر هم اگر دوست داشتید ، یک تا دو قغ آبلیموترش تازه اضافه کنید.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق_ژله_ای
شکر را غنیمت شمارید ، که کم ترین بهره آن افزایش نعمت است . امام علی(ع) (غررالحکم)
یکی از شیرینی های خوشمزه و دوست داشتنی که برای یلدا خیلی عالیه 😊☺️ قبلا هم باسلوق ژله ای گداشته بودم این بار هم مفصل تر کلیپ گرفتم و چهار مدل و رنگ درست کردم .
همین مواد زیر رو هر بار برای هر رنگ و طعم دلخواه تکرار کردم ، اولی رو با پودر ژله هلو و بعدی ها ، بلوبری ، هندوانه ، لیمو هست . و کلی باسلوق ژله ای میشه باهاش درست کرد 😊.
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی)
آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی)
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه ، (من قبلا در این مورد با نشاسته ذرت درست کردم فقط مواد کمی دیرتر سفت میشه و شل می مونه خیلی فرق نمی کنه ولی در دسترس اگر نشاسته گل دارید استفاده کنید) شکر اضافه کردم .
(میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . هر طعم و رنگی بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . اواخر کار هم روغن رو ریختم .
حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره .
این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق .
این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه .
وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم .
می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
با مواد بالا برای یک بسته ژله ، به سایزی که درست می کنید داره اگر گردالی ها بزرگ باشند حدودا ۱۵ عدد و اگر کوچک حدودا ۲۵ تا ۳۰ عدد میشه .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_لقمه_ای
کم آسایش ترینِ مردم، بخیل است. پیامبر اکرم (ص) (میزان الحکمه)
سلام دوستان گلم ، شیرینی سه سوته و دوست داشتنی ، خیلی راحت و مواد آسون ، در عین حال خیلی خوش خوراک 😊😍
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ)
ماست سفت ۱۲۰ گرم(نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی( یا برقی) خوب زدم . وانیل رو ریختم . ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر خیلی شل و خیلی سفت نیست اگر خیلی خیلی سفت بود خیلی کم ماست بریزید. من برای راحتی کار مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم .
روغن رو داخل ظرف گودی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه . حرارت هم ملایم رو به کم هستش . با قیچی موادی که از قیف بیرون مباد برش دادم . میشه جای قیف حتی از قاشق استفاده کرد .
بعد با حوصله سرخ کردم . فقط روی هم خیلی تلنبار و نیفتن . سرخ شد داخل صافی قرار دادم اگر روعن اضافی داشته باشه گرفته بشه. آخر کار هم روش شکلات آب شده کمی ریختم .
میزان شکر و شیرینیش ملایم و کمی کم هست . اگر شیرین تر دوست دارید می تونید میزان شکر رو یک کم هم زیاد کنید ، یا بعد از پخت روی پیراشکی ها شکر یا پودر قند بریزید . میزان شیرینی و تزیین رو بسته به ذایقه تون تنظیم کنید .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_کیکی
عاقبت انديشى پيش از عمل ، تو را از پشيمانى در امان مى دارد . امام علی (ع) (عیون اخبار الرضا)
سلام دوستان گل و عزیز ، دونات از نوع کیکی ☺ خیلی عالی و خوشمزه و دوست داشتنیه😍
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
روغن مایع ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . وانیل ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر روریختم و در حد ترکیب شدن مخلوط کردم . آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . اگر کاکائو نمی خواید بریزید ، جاش همون میزان آرد بریزید . بعد کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم .
قالب دوناتی رو چرب کردم . من کمی کره زدم و آردپاشی کردم . از مواد تا دو سوم قالب ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه .
میشه همین طور ساده هم سرو کرد . من داخل گاناش غلتوندم . که ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه کردم و روی حرارت غیر مستقیم گداشتم تا با هم خوب ترکیب و یکدست بشه و وقتی از دما افتاد داخل گاناش غلتوندم . یک سری رو ساده گداشتم و یک سری رو آغشته به گاناش و روی یک سری هم پودر نارگیل رنگی ریختم .
برای من ۲۳ تا دونات شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا_پسته_ای_ترکی
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم
کره آب شده پنج قاشق
برای شربت:
آب ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
۱/۴ آب یک لیمو
طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید)
اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#فوتوچینی با میگو و #سس_آلفردو👩🏻🍳😍😍
کره: ۲۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
میگو: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
آب نصف لیمو تازه
فلفل سیاه + نمک + پودر گشنیز
پنیر پارمسان و جعفری برای دیزاین بشقاب.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛