eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هر كس با زشتىِ سبكسرى تو را خشمگين كرد تو با زيبايى بردبارى او را به خشم آور. امام علی (ع) (عیون الحکم) شیرینی محبوب خیلی ها مثل من 😊 تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۱۰۰ گرم (تقریبا دو سوم لیوان) شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) عسل ۱ ق غ آب جوش ۱ ق غ وانیل نوک قاشق خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کردم . زرده رو همراه با شکر و وانیل زدم تا کرم رنگ بشه . عسل و آب جوش رو هم اضافه کردم . عسل به خاطر خوش رنگ شدن رولت هست و قابل حذف هستش . سفیده رو با همزن اون قدر زدم تا فرم بکیره طوری که کاسه رو برگردونیم چیزی بیرون نریزه . سفیده رو به زرده اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم . آرد رو ۳ بار الک کردم و بعد داخل مواد ریختم و با لیسک به صورت دورانی هم زدم . کف سینی را چرب کردم و روی اون کاغذ روغنی انداختم و روی اون رو هم کمی چرب کردم. سایز سینی ۳۰ در ۴۰ هستش . مواد رو ریختم به طور کاملا یکسان همه جا پخش بشه اگر یه جا کم مواد باشه و جایی زیاد رولت به طور یکنواخت پخش نشه هم ممکنه خشک بشه و هم موقع رول ترک برداره . سینی رو هم روی سطح کار یکی دوبار کوبیدم تا حباب های اضافی خارج بشه و یکدست همه جا پخش بشه . فر از یه ربع قبل گرم کردم دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم . من کمی گریل را هم روشن کردم . اگر زود از فر خارج کنید و نپزه رولت خمیر میشه اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه . از اونجایی که دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنین . بعد از پخت ، بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و روی آن سینی دیگری قرار دادم تا خنک بشه حتما نیازی نیست که سینی بالایی روی سینی پایینی چفت بشه. نان رولت بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و با پارچه رول کردم و کمی در یخچال قرار می دادم . بعد به آرامی باز کردم و خامه فرم گرفته زدم، به طور یکنواخت بزنید ، به آرامی رول کردم . به دلخواه یه کم روش خامه و پودر کاکائو الک کردم . داخل یخچال قرار دادم حداقل ۴ ساعتی بمونه . کمی بیشتر بمونه بهتر تا راحت برش بخوره . : از خامه قنادی استفاده کردم .می گیرم و میزارم فریزر هر وقت بخوام هر مقدار از فریزر بیرون میارم و یخش که باز شد اما هنوز یخمکیه با همزن برقی ۵ دقیقه می زنم فرم بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید. میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید. داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ‌ ارد دو لیوان دسته دار بیکینگ پودر دو ق م تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف ق چ روغن یک لیوان شیر یک لیوان شکر یک لیوان برای هایلات کیک زبرا ظرف اول دو ق غ ارد ظرف دوم یک ق ارد +یک ق غ پودر کاکایو ظرف سوم دو ق غ پودر کاکائو طرز تهیه: برای پختن تو تابه دو طرفه حتما دو لایه کاغذ روغنی بزارید با شعله پخش روی حرارت کم برای فر گازی دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰دقیقه برای فر برقی یا توستر دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۳۰ زمان پخت با توجه به حرارت و اندازه فر ،قابلمه تقریبی هست ،پس حتما با خلال دندون تست کنید موادتون شل نباشه که شکلش خراب میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا پاکتی مواد لازم🔻 نان تست 1 قاشق چایخوری کره 1 حبه سیر خرد شده 1/2 پیاز ، ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری ذرت 1/2 فلفل دلمه ای خرد شده 2 قاشق غذاخوری سس پاستا یا پیتزا(سس مارینارا) 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ تند 1/4 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل و ادویه های دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه🔻 برای آماده سازی مواد میانی، کره را در یک تابه گرم کنید، سیر را اضافه کرده و تفت دهید بعد پیاز را اضافه کرده و خوب تفت دهید،فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کنید روی حرارت زیاد تفت دهید ،سس ها را اضافه کرده(ترجمه از اشپزی_خلاق)خوب مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید تا کامل خنک شود بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید،دور تا دور نان تست را با چاقو جدا کنید و با وردنه نازک کنید، مواد را در یک طرف نان گذاشته ،کناره ها را با آب مقداری مرطوب کنید و نان تست را رول کنید و در روغن داغ روی حرارت متوسط سرخ کنید و گرم سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نودل سه بسته فلفل دلمه یک عدد متوسط پیازیک عددمتوسط گوجه فرنگی ۳ عدد نمک وادویه میزان لازم پنیرپیتزا درصورت دلخواه ۳ قاشق غذاخوری گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم آب دولیوان ابتداپیازروتفت میدیم بهش گوشت چرخ شده وادویه اضافه کرده گوشت که تفت خوردبهش گوجه ریزشده رواضافه میکنیم زمان میدیم تاگوجه پخته بشه بعد فلفل دلمه ونهایتا دولیوان آب رومیریزیم یکمقدارکه موادباهم پخته شده نودل رواضافه کرده نودلهاروزیروروکرده تاازهم بازبشن درب تابه رومیزاریم وده دقیقه بهش زمان میدیم دراخرپنیرپیتزاریخته پنیرهاکه آب شدنودل خوشمزه ناآماده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه فینگر فود سریع و رژیمی😉 ورژن غیر رژیمیش هم هست که با پنیر پیتزا درست میشه و تو روغن سرخ میشه😝 ولی این مزه اش عالیه بخاطر وجود پنیر خامه ای هم اصلا معلوم نیست که پنیر پیتزا نداره! با گوشت چرخ کرده هم میشه، مواد داخلش رو به دلخواه تغییر بدید مثلا فلفل دلمه اضافه کنید یا جعفری رو حذف کنید. مواد لازم برای ۱۵ عدد بورک🔻 مرغ پخته و ریش ریش شده ۵۰۰ گرم قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای(یا پنیر پیتزا) ۲۰۰ گرم جعفری خرد شده ۲ ق غ خمیر یوفکا فلفل، نمک، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه برای رومال بورک‌ها🔻 کنجد و سیاهدانه یک عدد زرده ی تخم مرغ یک قاشق غذاخوری ماست زعفران غلیظ طرز تهیه🔻 تو کلیپ مراحل مشخصه توضیحات هم نوشته شده. دمای فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد باشه. من ۳۰ دقیقه داخل فر گذاشتم اما اگه دوست داشتید بورک هاتون خیلی بیشتر طلایی بشه می تونید زمان بیشتری در فر بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش شوربا 🍖☘️🧅🍚🌾🧂🌶️🌱🥣 مواد لازم: سبزی آش: ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم پیاز متوسط: ۵ عدد برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه نخود: ۱/۲ پیمانه لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه عدس: ۱/۳ پیمانه ماش: ۱/۳ پیمانه بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم. در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم. گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد. در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: لوبیا و نخود از بیست و چهار ساعت قبل خیس می کنیم. ماش، عدس، برنج و بلغور گندم به مدت ۲ ساعت خیس می کنیم. از برنج نیم دانه ایرانی یا برنج گرده برای این آش استفاده کنید. بهترین گوشت برای شوربا گوشت گوسفندی چربی دار با استخوان می باشد. سبزی آش شوربا ترکیب: تره، جعفری، گشنیز و برگ چغندر یا اسفناج هست. برای پخت گوشت داخل زودپز حدود سه ساعت زمان نیاز هست، در صورت نداشتن زودپز داخل قابلمه معمولی و با آب و زمان بیشتر گوشت را بپزید. خوشمزگی این آش به پیاز داغش هرچه بیشتر بهتر. زمان پخت این آش در حجم کم حدود چهار ساعت و در حجم زیاد حدود ۱۲ ساعت است. برای جاافتادن هر چه بهتر این آش باید بصورت مداوم هم بخورد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رٌستو گوساله با پوره سیب زمینی مواد قسمت گوشتی👇🏼 ۷۰۰-۷۵۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی ۱ عدد پیاز (ریز رنده شده) ۱ لیوان آرد سوخاری ۱ عدد تخم مرغ ۱ فنجان آب ۱ ق م نمک ۱ ق م زیره ۱ ق م پودر فلفل قرمز ۱ ق م پول بیبر مواد پوره سیب زمینی👇🏼 ۶ عدد سیب زمینی ۲ ق غ کره ۲ فنجان شیر ۱ ق چ نمک 👈🏼سیب زمینی ها را درشت خرد کرده آبپز کنید و بعد با کره و شیر و نمک له کرده صاف و یکدست شود و قوام پوره پیدا کند مواد سس👇🏼 ۳ ق غ روغن مایع ۱ ق غ سر پر رب گوجه فرنگی ۱ عدد پیاز خلالی ۲ فنجان آب ۱ ق چ نمک۱ ق م پودر فلفل قرمز ۱ ق م پول بیبر ۱ ق چ فلفل سیاه تهیه سس👇🏼 پیازهای خلالی را داخل روغن کمی تفت دهید و‌سپس رب و نم و ادویه و آب را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا قوام پیدا کند طرز تهیه👇🏼 ابتدا گوشت چرخ کرده را با همه مواد گوشتی خوب مخلوط کرده و ورز دهید اگر دستگاه خمیر زن دارید توصیه میکنم با دستگاه این کار را انجام دهید چون میخواهیم قوامش مثل گل شود مه این کار را با آب انجام دهید داخل کاغذ روغنی بسیار فشرده بپیچید و روی کاغذ را با فرچه آب بمالید چون نمیخواهیم سطحش برشته شود داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیق بپزید سپس در فر را باز کرده و نصف لیوان آب رویش بریزید(همه جایش) و دوباره ۱۵ دقیقه دیگر بپزید کلا ۳۰ دقیقه کافیست سپس برش زده و داخل ظرف بچینید و رویش سس ریخته و دوباره ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا سطحش طلایی شود پوره سیب زمینی را تا فر داغ بود ۱۰ دقیقه داخل فر گذاشتم تا قوام بهتری پیدا کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی با بوقلمون مواد لازم: نصف پاکت ماکارونی 400_350 گرم بوقلمون و یا مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل سبز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3_2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم ، روغن زیتون هم میشه) 1 حبه سیر نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده آب داغ طرز تهیه: گوشت بوقلمون یا سینه مرغ را مکعبی ریز خرد کنید. روغن را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که نرم شوند تفت بدید گوشت بوقلمون را اضافه کنید و تفت بدید سپس در قابلمه را بذارید و 5 دقیقه صبر کنید تا گوشت بوقلمون پخته شود. سیر رنده شده را اضافه کنید و 1 ، 2 دقیقه تفت بدید. رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید و 5_4 دقیقه به این شکل تفت بدید. ماکارونی را اضافه کنید و هم بزنید. آب داغ را به اندازه ای که تا یک ، دو بند انگشت روی ماکارونی برسد بریزید. نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز پرک شده را اضافه کنید و با در بسته و حرارت کم بپزید. زمان سرو روی ماکارونی جعفری بپاشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج ۱ عدد فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق م رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) . 1 لیوان روغن مایع . 2 قاشق غذاخوری شکر . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) . 1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده 4/5تا5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتراست ) طرز تهیه: ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخم‌مرغ را اضافه وهم بزنید. سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود. خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ). خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود. بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ، میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر مواد لازم: 💜 حدود 750 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده 💜 2 عدد پیاز درشت خرد شده 💜 سیر به مقدار دلخواه 💜 5_4 عدد فلفل سبز 💜 2 عدد فلفل کاپیا(فلفل ترکیه) 💜 2 عدد سیب زمینی خرد شده 💜 3_2 عدد گوجه فرنگی 💜 1 پیاله نخود فرنگی میتوانید از سبزیجات دلخواهتان مثل کدو ، بادمجان یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید برای سس: 💜 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 💜 1 قاشق مرباخوری آویشن 💜 1 قاشق چای خوری زیره 💜 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 💜 حدود 1 قاشق غذاخوری نمک 💜 نصف استکان روغن مایع 💜 کمتر از 1 لیوان آب طرز تهیه: مرغ، سیب زمینی ، پیاز ، سیب زمینی ، نخود فرنگی ، سیر و فلفل ها را داخل ظرف مناسب فر بریزید. تمام مواد سس را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید(در فیلم یادشون رفته روغن بریزند برای همین در آخر روی مواد ریختند) سس را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس صاف کنید روی ظرف کاغذ روغنی که کمی خیس شده (یا فویل) بکشید و در فر 200 درجه بپزید.(حدود 40 دقیقه ، میتوانید ده دقیقه آخر فویل را بردارید و شعله بالای فر را روشن کنید تا سرخ شود) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛