مافین پیتزا
اگه دوست دارین یه پیتزای متفاوت درست کنید این نوع رو امتحان کنید.برای مهمونیا و جشن تولدها هم مناسبه و در کنار فینگرفودها میتونید داشته باشید.
#مافین_پیتزا
مواد لازم:سوسیس۲۰۰گرم.تخم مرغ۲عدد
شير۱/۲پيمانه.آرد سفید۲۲۰گرم.قارچ۲۰۰گرم.خامه صبحانه۱۰۰گرم.روغن مايع۱۰۰گرم
پنير پيتزا۱۰۰گرم. فلفل دلمه ای( هر رنگی که دوست دارین) ۱۰۰گرم
.بيكينگ پودر۲ق چ.مخمر فوری۱ق چ.
پودرآويشن(اختیاری)۱/۲ق غ.نمك وفلفل بميزان لازم.در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا برای روی مافین
طرز تهیه:
سوسیس رو خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. قارچ خرد شده رو تفت داده و اجازه بدین تا آب قارچ کشیده بشه.سوسیس رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.بذارین تا خنک بشه.بقیه مواد رو دركاسه اي باهم مخلوط کنید.اول تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید کمی پودر سیر بریزید. بعد شیر و روغن و خامه اضافه کنید.فلفل دلمه ای ریز خرد شده و پنیر اضافه و مخلوط کنید و در آخر آرد،بیکینگ پودر، مخمر،آویشن،نمک و فلفل اضافه کنید و با مواد سوسیس و قارچ مخلوط کنید روی ظرف رو بپوشونید و به مدت ۴۵دقيقه در محيط آشپزخونه استراحت دهید تا مخمر عمل کند
داخل قالب مافين رو چرب و آردپاشی کنید یا كپسول كاغذي بذارین.داخل آنها رو هم كمى چرب كنيد. سپس از مواد داخل هريك را پركنيد.تا ۳/۴قالب پر بشه.بعد بذارین در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه.میتونید قبل از اینکه در فر بذارین روش پنیر پیتزا بریزین یا وقتی از فر بیرون اومد پنیر بریزین مجدد بذارین در فر ولی اینبار فقط گریل روشن کنید تا پنیر آب بشه.میتونید اصلا روش پنیر نریزین این دیگه به خودتون بستگی داره.
من از سوسیس خونگی و فلفل دلمه ای کمتری استفاده کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ جو
حتماً با این روش سوپ جو رو امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد👌
.
مواد لازم :🔻
• پیاز ۲ عدد👈یکی برای مرغ و یکی برای سس قرمز سوپ
• هویج متوسط ۲ عدد نگینی خرد شده
• سیب زمینی ۱ عدد نگینی خرد شده
• روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
• کره ۱ ق غ
• نصف یک سینه کامل مرغ
• جعفری خرد شده چند قاشق غذاخوری
• جو پوست کنده ۱ لیوان
• زرشک شسته شده : چند ق غ
• رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سَر پُر
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
.
نکات پخت :🔻
✅ جو را بشورید و از چند ساعت قبل بذارید خیس بخوره.
✅ نصف یک سینه مرغ را با یه پیاز درشت و چند حبه سیر و نمک و فلفل و زردچوبه بذارید بپزه.
✅ جوی خیس خورده را با کمی کره تفت بدید.
👈اینکار باعث میشه هم موقع پخت جو سر نره هم بوی جو از بین بره.
✅ بعد از اضافه کردن آب مرغ، دوبرابر اون آبجوش هم اضافه کنید تا به اصطلاح جا برای باز شدن جو داشته باشیم.
✅ باقی مراحل کار تو ویدیو مشخصه.
✅ جو بعد از ۴۰ دقیقه کاملاً شکفته و پخته میشه.
✅ اضافه کردن زرشک اختیاری هست و در دستور سوپ جو کلاسیک نیست اما واقعا سوپتون رو خوشمزه و مجلسی میکنه.
✅ اضافه کردن آبلیمو هم در اواخر پخت کاملاً سلیقه ایه.
✅ نمک سوپ را اواخر کار چک کنید.
✅ یادتون باشه که این سوپ بعد از پخت غلیظ تر میشه، پس حواستون به میزان آب سوپ باشه که نه اونقدر زیاد باشه که شل بشه نه اونقدر کم که سِفت بشه.
نوش جانتون❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_شله_قلمکار
سبزی آش ۲ کیلو (۲ کیلو سبزی بگیرید و پاکش کنید)
جعفری و اسفناج با هم یک و نیم کیلو
تره ۴۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
عدس ۱۰۰ گرم
ماش ۱۰۰ گرم
لوبیا سفید ۵۰ گرم
لوبیا قرمز ۵۰ گرم
لوبیا چیتی ۵۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی ۵۰ گرم
گندم ۱ کیلو
برنج نیمدانه ۰/۵ کیلو
پیاز ۲ کیلو
گوشت گوساله ۰/۵ کیلو (چرب نباشه)
قلم ۱ عدد
روغن نیمه جامد ۵ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
زعفران به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز رو خلالی خرد کرده و سرخ کنید
گندم رو از شب قبل خیس کنید
لوبیا ها رو از شب قبل خیس کنید
عدس و ماش رو نیم ساعت قبل از پخت خیس کنید
بعد از این مدت داخل قابلمه بریزید و بزارید بپزه تا آبش خشک بشه. حواستون باشه نسوزه
بعد از پخت گندم رو دوبار و حبوبات رو یکبار چرخ کنید
گوشت رو به همراه قلم و یه پیاز حلقه شده داخل قابلمه بزارید و روش آب بریزید و بزارید روی حرارت کف روشو جمع کنید و بزارید تا خوب بپزه
بعد از پخت مغز قلم رو خارج کنید و گوشت رو ریش ریش کنید
نیمدانه رو که از چند ساعت قبل خیس کردید با ۸ لیوان آب داخل یه قابلمه بزرگ بریزید و بزارید بپزه. اگه لازم شد آبجوش اضافه کنید
بعد از نیم ساعت سبزی خرد شده رو اضافه کنید. نمک و زردچوبه اضافه کنید
۱ الی ۲ ساعت بزارید بجوشه اگه لازم شد آبجوش بریزید
تو این فاصله گندم رو که قبلاً چرخ کردیم کم کم داخل ظرف بریزید و آب گرم روش بریزید و با دستتون خوب از هم بازش کنید تا روان و یکدست بشه و گلوله ای توش نمونه
گندم ، حبوبات و آبِ گوشت رو اضافه کنید بعد روغن رو اضافه کنید. نمک و زردچوبه هم بریزید و مدام آش رو هم بزنید تا کشدار بشه در طول این زمان اگه لازم شد آبجوش اضافه کنید
بعد از ۲ ساعت پیاز داغ رو اضافه کنید
کلاً ۲ ساعت دیگه باید بجوشه
هم بزنید تا آش ته نگیره
یکساعت ساعت آخر گوشت رو اضافه کنید
بعد از یک ربع کره، فلفل و زعفران رو بریزید. نمک آش رو هم تست کنید
آش بینهایت خوشمزه مون آماده ست
نیم ساعت در قابلمه رو به صورت نیمه باز بزارید میتونید تو این نیم ساعت حرارت رو خاموش کنید یا خیلی خیلی کمش کنید
بعد آش رو سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_گل_قند
برترین خِرد، خودشناسی است امام رضا (ع) (عددالقویه)
مربای گل قند یکی از خوشمزه ترین مرباهاست 😍 توی منطقه ما زنجان مربای گل رو به این شکل آفتابی درست می کنیم . مربای گل دستورهای مختلفی داره ، این مدل روش درست شدن مربا زمان بره اما خیلی خوشمزه و پر از خاصیت 😊😍.
اول بگم که نوع گل و هر منطقه در مزه تاثیر داره گل محمدی که در مناطق ما ، زنجان و شهرهای آذربایجان هستش شیرین و تاخی کمتری دارند و گل هایی که در مناطق کویری هستند تلخ هستند .
گل محمدی رو اول پاک کردم ، گلبرگ ها رو جدا کردم .بعد شستم و روی دستمال پهن کردم تا رطوبتش گرفته بشه و خشک بشه .
برای این مربا به هر میزان گل محمدی هست ، شکر میشه ریخت . بعضی ها از قند استفاده می کنند و نزدیک دو برابر گل محمدی قند می ریزند .
من دو کیلو گل محمدی داشتم ، دو کیلو هم در ابتدا شکر استفاده کردم .
گلبرگ ها رو با شکر مخلوط میشه کرد و با دست کمی فشار داد ، این کار ممکنه سخت و خسته کننده بشه و میشه از آسیاب ، غذاساز و یک عده حتی چرخ گوشت استفاده می کنند ، البته گلبرگ ها خیلی ریز نشند . وقتی شکر و گلبرگ ها کمی ترکیب شدند داخل قابلمه مسی ریختم . یک کم روش شکر ریختم . یک پارچه تمیز تخی روش کشیدم که پشه و ... نره و دورش رو محکم کردم .پارچه اولی که کشیدم بزرگ بود جا به جا کردم بعدا .روش هم یک شیشه قرار دادم و جلوی آفتاب قرار دادم .بهترین جا براش بالا پشت بام هستش .
اینکه چه مدت طول بکشه برسه بسته به شدت آفتاب و اندازه های گلبرگ ها داره ، اگر گلبرگ ها درشت تر باسند دیرتر می رسه . چیزی حدود ۴۵ الی ۶۰ روز زمان می بره .
هر چند روز یکبار بهش سر می زنیم و چک می کنیم . من بعد از ۵ ، ۶ روز دوباره بهش سر زدم و کمی شکر صاف درست کردم و ریختم .ترکیب کمی شکر و آب رو روی حرارت قرار دادم و وقتی شکر حل شد ازحرارت برداشتم و داخل مربا ریختم . باز هم دوباره باید بهش سر بزنم و چک کنم ، چون فرصت کم بود زود فیلم گرفتم که براتون بزارم .
اگر مربا سفت هست و شیرینیش کمه میشه شکر صاف درست کرد و داخلش ریخت .
انتهای فیلم هم مربای گل سال پیش هست که من سال پیش فیلم گرفتم😊
پ.ن : مربای گل قند با گل خشک رو هم استوری براتون میزارم 😊.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیکرژیمی
مواد لازم:
آرد یک ویک سوم لیوان
شیره انگور نصف لیوان
تخم مرغ:دوعدد
شیریا آب یک سوم لیوان
کنجد برای تزیین به مقدار لازم
بکینگ پودریک ق غ
وانیل :نصف ق چ
🟣بکینگ پودروآرد با هممخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید
🟣کنجد دلبخواهی اگه دوست داشتین بعد اینکه مواد و داخل فنجان ها ریختین روی مواد بریزید
🟣بعد اینکه کیک پخت دوباره دمکنی و بزارید تا پف کیک نخوابد
🟣به جای شیره ی انگور میتونید از شیره ی توت یا همراهم استفاده کنید
🟣حرارت متوسط باشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی رسپیری
باز هم شیرینی عید بسیار عالی و خوشمزه و بافتی تقریبا نرم داره . میانه است .
بسیار خوش عطر و طعم .
حتی دیدم اونایی که طعم قهوه و نسکافه هم دوست ندارن از این شیرینی خوششون اومده .
کره ۱۲۵ گرم
آرد سفید ۱۲۵ گرم ، کمتر از یه لیوان
نشاسته ذرت ۲۵ گرم حدودا ۳ ق غ
پودر قند ۲۵ گرم ،حدودا ۲ ق غ
پودر نسکافه یا قهوه ۱ ق م
آب جوش ۱ ق غ
وانیل مقداری
در شیرینی های خشک دنبال جایگزین کردن نباشید . مگر در دستوری گفته بشه که میشه. اینجا هم من اطلاعی ندارم جای کره از روغن جامد استفاده بشه کیفیت خوب بشه یا نه من امتحان نکردم . پس دقت کنین .
آرد سفید و نشاسته ذرت و پودر قند رو الک کردم .
پودر قهوه یا نسکافه (هر نوع بخواین حتی از این پودر قهوه فوری هم میشه ) رو با آب جوش مخلوط کردم .
کره نرم شده که در محیط بوده و نرم شده رو با پودر قند مخلوط کردم و وانبل افزوده و با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه .
پودر قهوه حل شده رو اصافه کردم و کمی با همزن زدم و بعد نشاسته ذرت رو ریختم و هم زدم و بعد آرد سفید رو کم کم اصافه کردم و یه کوچولو با همزن زدم .
مواد رو داخل قیف که داخلش ماسوره انداخته بودم ریختم . من از ماسوره 1M استفاده کردم . از ماسوره 2D و یا هر نوع ماسوره به شکل شکوفه می تونین استفاده کنین .
داخل سینی فر شکوفه زدم . و روی اون شکلات چیپسی قرار دادم .
سینی فر نیاز به چرب کردن و با انداختن کاغذ روغنی نداره چون این شیرینی به اندازه کافی کره داره .
در فر که از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . تاکید دمای فرها فرق داره و باید خودتون دما و تایم رو چک کنین . الان زیر شیرینی های من یه سری داشت کم کم رنگش تغییر می کرد و برای من در واقع ۱۲ دقیقه کافی بود .
بعد از خنک شدن از سینی بردارین .
تقریبا ۳۰ عدد شیرینی میشه .
ماندگاری این شیرینی بالاست و تا دوماه در ظرف درب بسته محیط خنک الزاما یخچال خیر می ماند .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جعفری_پلو
هم نشين خوب، از تنهايى بهتر است و تنهايى از هم نشين بد بهتر است. پیامبر اکرم (ص) (امالی)
می تونم بگم یکی از خوشمزه ترین پلوهای ترکیبی هست که خوردم ، راحت و ساده با ترکیب مواد راحت و با طعمی عالی و دوست داشتنی 😍😍🤗🤗
سینه مرغ ۱ عدد
برنج ۲ پیمانه
جعفری خرد شده نصف تا یک لیوان
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه (یا پودر سیر)
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و زنجبیل و دارچین به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
گوشت مرغ رو مکعبی برش دادم . پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم . مرغ مکعبی شده رو ریختم و با هم تفت دادم . نمک و فلفل و زروچوبه و پاپریکا و زنجبیل و دارچین ریختم . سیر رو هم رنده کردم و اضافه کردم و زعفران ریختم .
مقدار جعفری بستگی به علاقه خودتون داره ، جعفری رو هم خرد کردم و اضافه کردم و خیلی کم دیگه مواد رو تفت دادم و از حرارت برداشتم .
برنج رو از قبل خیسوندم . داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد آبکش کردم . ته دیگه دل خواهتون رو کف قابلمه قرار بدید ،من از سیب زمینی استفاده کردم و بعد لا به لا از برنج و مواد مرغ و جعفری همراه ادویه پلویی و زعفران ریختم . در قابلمه رو گذاشتم که دم بکشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دو رنگ
طرز تهیه
اندازه هر پبمانه در این دستور ۲۰۰ میلی لیتر هست عزیزای دل
یک پیمانه اب ولرم
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
تخم مرغ ۳ عدد متوسط
وانیل نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری سرخالی
ارد ۲ پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
خب اول از همه تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی یا دستی اینقدر میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد اب و روغن رو اضافه میکنیم و مجدد چند لحظه هم میزنیم،ارد رو از قبل چند بار الک میکنیم تا کاملا هوادهی بشه و بعد کم کم به موادمون اضافه میکنیم ،وانیل و بکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تو این مرحله کم هم بزنید و بیشتر حالت دورانی داسته باشه(فولد کردن) تا مواد فقط مخلوط بشن،خب بعد مواد رو دوقسمت میکنیم و به یکی یک قاشق ارد و به دیگری یک قاشق پودر کاکائو اضافه میکنبم و مخلوط میکنیم.حالا طبق فیلم مواد رو همزمان تو قالب میریزیم،و بعد چند مرتبه به سطح کار میکوبونیم تا مواد یکدست پخش بشه بعد تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا زمانی که تست خلال انجام شد و تمییز بیرون اومد
اون موقع کیکتون پخته شده👍
فقط توجه کنید دما تو فرهای مختلف باهم فرق دارن پس هروقت دیدید روی کیکتون پخته با سیخ چوبی یا خلال چک کنید اگه تمییز بیرون اومد یعنی کیکتون پخته اگه نه به تایم بیشتری برای پخت نیاز داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_ترکیه
مواد لازم :👇
تخم مرغ 3عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1/5لیوان
روغن یک لیوان
شیر 1/5لیوان
پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دستور تهیه :👇
اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان بر میداریم و کنار میگذاریم.
حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا خوب مخلوط بشه.
بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو با کمی وانیل به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
قالبمون رو چرب میکنیم و مواد رو بریزید داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه.
وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیورینگ بادمجون یه پیش غذای بین المللی فوق العاده خوشمزه س
بادمجان ۵ تا ۶ عدد متوسط🍆
سینه ی مرغ یک عدد🍖
پیاز یک عدد متوسط🧅
سیر دو حبه کوچیک🧄
گردو ۶ عدد
جعفری سه قاشق ☘️
سیب زمینی یک عدد متوسط🥔
ادویه ها:نمک/زردچوبه/پولبیبر/کاری
مایونز ۲قاشق غذاخوری
پودر موسیر (برای سس) به مقدار لازم
اگه میخواید بادمجون ها روغن کمتری جذب کنن، حین سرخ شدن در تابه رو ببندید میتونید دو قاشق هم بهش ماست اضافه کنید، یعنی در کل دو قاشق مایونز دو قاشق ماست دوستان میتونید دو تا قاشق هم کنجد هم بهش اضافه کنید هم بدون نون و هم با نون میتونید سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون بخیر 🌸