eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کباب دل مرغ دل مرغ یک کیلو که حدودا ۶ سیخ میشه را کاملا تمیز میکنیم همینطور که در فیلم نشون دادم چربی های قسمت بالاش میگیریم یه شکاف روش ایجاد میکنیم وبا نوک چاقو همه رگ های خونی داخلش میگیریم طوری که داخلش کامل تمیز بشه بعد می‌شوریم اجازه میدهیم داخل آبکش آب اضافه ش خارج بشه بعد به آن سیر رنده شده ، آب لیمو تازه ، رب انار ، جعفری ونعنا تازه ریز خرد شده و ادویه ، نمک ،فلفل ،پودرسیر ، پودر پاپریکا. اضافه میکنیم مخلوط میکنیم سه تا چهار ساعت در جای خنک استراحت میدهیم تا کامل مزه داره بشه با موادی که بهش زدیم بعد هم به سیخ میکشیم وکباب میکنیم در حین کباب شدن کره آب کنید بهش زعفران دم کشیده بزنید دو با قلمو روی کباب ها بزنید هم براق میشه هم نرم و لطیف وهم طعم بهت میگیره زغال کباب بهتر که باد نزنید که کامل دل ها مغزپخت بشه . نوش جانتون 👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ارد….۳پیمانه تخم مرغ….۴ عدد شکر….۱ پیمانه و نیم روغن…..۱پیمانه شیر…..۱پیمانه بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری دارچین…..۱قاشق چای خوری پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری وانیل تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید. قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• سلام به روی ماهتون یکی از تنقلات خوشمزه وپرطرفدار بین همه سنين کمتر کسی هست که عاشقش نباشه سعی کنید از زردآلوی رسیده وترش وشیرین استفاده کنيد. زردآلوی ریز محلی بهترین زردآلو برای لواشکه پوستش نازکه وبه راحتی له میشه وطعم خیلی خوبی هم داره زردآلو رو شسته هسته شو دربیارید وبریزید داخل قابلمه ، بزارید رو حرارت با شعله متوسط رو به پایین با پشت ملاقه بزنید تا زردآلو ها له بشن اگر زردالو های شما سفتن یک لیوان آب بریزید زردآلو ها که نرم شدن گاز رو خاموش کرده کنار بزارید تا سرد بشه واز صافی رد کنید چنگ بزنید تا فقط تفاله باقی بمونه نمک بزنید داخل سینی نایلون مخصوص لواشک که کمی ضخیم هستن انداخته واز مواد لواشک بریزید نه زیاد ضخیم نه زیاد نازک باشه روش یکدست صاف بزارید جلو آفتاب دو الی سه روزه خشک میشه اگر آفتاب ندارید جلو پنکه هم می‌تونید خشک کنید. مواد لواشک رو زیاد نازک نریزید بعد از خشک شدن خشک و لاستیکی میشه اگر شیرین دوست دارید چند قاشق شکر بریزید من شکر نزدم بعد از خشک شدن به سلیقه خودتون برش بزنید هم داخل یخچال هم داخل فریزیر می‌تونید نگه داری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 10 تا 18 عدد نان همبرگر (بسته به اندازه دارد)🔻 برای عمل آوردن خمیر مایه🔻 50 میلی لیتر آب گرم (35'درجه) 8 گرم خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری شکر 500 گرم آرد (ممکن است کمی بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشید ، زیرا آرد ها متفاوت است) 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 250 میلی لیتر شیر گرم 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری نمک 50 گرم کره ذوب شده 30 گرم پنیر خامه ای (می توان خامه ترش را جایگزین کرد) کنجد مقداری طرز تهیه🔻 ابتدا خمیر مایه را عمل می آوریم، 50 میلی لیتر (یا همون گرم)آب گرم را درون یک لیوان بریزید ، خمیر مایه و 1 قاشق چایخوری شکر را اضافه کنید. هم بزنید و سر لیوان را یک بشقاب بزارید و یا ببندید به مدت 15 دقیقه بگذارید تا عمل بیاد .در این مدت باید روی لیوان کف کند که این نشان دهنده ی عمل آمدن خمیر مایه هست و الی خمیر مایتون خرابه. 400 گرم آرد را درون یک کاسه بزرگ بریزید. نمک ، شکر (2 قاشق غذاخوری) ، بیکینگ پودر را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. وسط مخلوط آرد را باز کنید.و خمیر مایه عمل امده ، کره ، تخم مرغ ، شیر ، پنیر را بریزید و ورز دهید (با اضافه کردن آرد) در صورت نیاز خمیر بسیار نرم و چسبنده ای باید داشته باشید ارد زیادی به خورد خمیر ندهید چون نونتون سفت میشه. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه آن را در جای گرم بگذارید .در این مدت آرد مایعات را جذب می کند ، خمیر راحت تر و آسان تر ورز داده می شود. خمیر را خیلی خوب (حداقل 10 دقیقه) خوب ورز دهید تا یکدست و یکدست شود. دوباره روی خمیر را بپوشانید و بگذارید در جای گرم تا حجم آن دو برابر یا حتی سه برابر شود.(دستان خود را با روغن کمی چرب کنید) و پف خمیر را بگیرید و خمیر را به ۸ یا ۱۰ قسمت تقسیم کنید و چانه کنید و گرد کنید و داخل سینی بچینید و دوباره روی نانها را بپوشانید و دوباره استراحت دهید تا نانها دو برابر شوند بعد روی نانها رومال اب بزنید و کنجد بپاشید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه البته مدت زمان بستگی به فرتون داره.بعد از اینکه از فر در آوردین روی نانها را با پارچه نازک بپوشانید تا نرم شوند‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان به چند روش میتونید درست کنید من اینجا به سه روش درست کردم تو یکی از شیشه ها از شیره خرما استفاده کردم برای درست کردن سیر ترشی از مقدار کمی نمک استفاده کنید نمک ترشیجات وسیر ترشی نباید نمک ید دار باشه چون بعد از مدتی رنگ سیر آبی وسبز رنگ میشه برای سیر ترشی از سرکه قرمز استفاده کنید رنگش تیره تر وخوشمزه تر میشه آگه نداشتید از سرکه سفید استفاده کنید به اندازه هر شیشه یک قاشق مربا خوری نمک ودو قاشق شیره خرما وسرکه رو مخلوط کنید سیر ها رو تمیز کنید برگهای اولیه رو ازش جدا کنید تو شیشه بچینید ومخلوط سرکه رو روش بریزید ودرشو محکم ببندید بزارید تا برسه من تا چند سال استفاده نمیکنم دیگری شیشه رو به همون مقدار سرکه ونمک ورب انار زدم دیگری شیشه رو فقط نمک وسرکه رو اضافه کردم درشونو محکم ببندید وبزارید جای خنک بعضیا چند ماه که بگذره مصرف میکنن ولی من بعد گذشت چند سال استفاده میکنیم هرچه بیشتر بمونه خوشمزه تره 😊 میتونید تو شیشه بجای رب انار ویا شیره خرما یک قاشق پر شکر قهوه ای بزنید شکر قهوه ای باعث میشه رنگ سیر ترشی تیره تر وزود تر برسه نداشتید شکر سفید بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• کوکوی مرغ زعفرونی خوش رنگ و لعاب از اون غذاهای پروپارقرصه بی برو برگرد همه خوششون میاد🥰 ۱عدد سینه مرغ کامل،۱عدد پیاز،۲ حبه سیر نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،آب بزارید آبپز شه. ۵ عدد تخم مرغ رو هم بزنید تا از لختگی در بیاد ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا) مخلوط کنید زعفرون دم شده،۲ ق غ پیازداغ اضافه و هم بزنید مرغهای ریش ریش رو شده اضافه و مخلوط کنید داخل تابه روغن بریزید و مواد کوکو رو بریزید و پهن کنید درشو ببندین تا بپزه بفرمایید حاضر شد در آخر با زرشک هم تزیین کنید من خودم عاشق کوکو مرغم شما هم امتحان کنید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ مواد لازم: 100 گرم آب لیمو 150 گرم شکر 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف لیوان شیر کمی وانیل 70 گرم کره ‌ طرز تهیه: 100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید. مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم. یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم. و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• این کوکو از پیتزا هم خوشمزه تره . سریع و خوشمزه واقعا عالی و سریع ببینم‌کیا شام درست میکنن کوکوی مرغ و قارچ سینه ی مرغ یک عدد قارچ خرد شده یک لیوان فلفل دلمه ای نگینی ریز شده چهار ق غ آرد گندم دو قاشق غذاخوری سرپر تخم مرغ دو عدد نمک دو ق چ فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر به میزان لازم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پنیر پیتزا رنده شده .مرغ را بپزید و ریز خرد کنید و با سبزیجات مخلوط کنید تخم مرغ را جدا هم بزنید بهش آرد و بکینگ پودر و ادویه ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه وهمه ی مواد کوکو رو داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. در آخرین مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید حالا کف تابه رو چرب کنید فقط یک‌ق غ روغن بریزید بیشتر نباشه بزلرید خوب داغ بشه حتما از تابه نچسب استفاده کنید بهتره تابه دوطرفه باشع مواد کوکو رو داخلش بریزید و خوب پخش کنید ببعد زیر تابه رو روشن کنید درش رو بزارید اجازه بدین نیم ساعت با حرارت ملایم خوب سرخ بشه بعد هم برگردانید تا طرف دیگه هم خوب برشته بشه این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کرد به این روش که کف قالب رو کمی چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و بزارید نیم ساعت داخل فر ۱۸۰ درجه بمونه بعد هم سه دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان ، یه نون خوشمزه با طعمی بی نظیر و عالی 😍😋 شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۳۰ گرم (۳ ق غ) شکر قهوه ای یا سفید ۴۰ گرم (۳ ق غ) شکر سفید ۱ ق م پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) آرد سفید حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان) پودر قهوه ۱ ق غ آب مقداری شکلات چیپسی ۱ ق غ ۱ ق م شکر رو داخل شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد ‌. قهوه ترک رو با کمی آب روی حرارت گذاشتم و وقتی آماده شد از حرارت برداشتم . روغن مایع و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کردم ، قهوه رو هم ریختم و خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست و با احتیاط بریزید . خمیر رو ده دقیقه یا با دست ورز بدید یا دو سه دقیقه ورز برید و بعد داخل دستگاه خمیرزن بریزید و ورز بخوره ‌. خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه و بعد استزاحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . کمی شکلات چیپسی هم ریختم و ترکیب کردم . نحوه طرح دادن دل به خواهی هست من داخل قالب لوف قرار دادم (سایز قالب من ۱۰ در ۲۵ هست) .کمی چرب و کاغذ روعنی انداختم و خمیر رو داخل قالب قرار دادم و روش رو پوشوندم ‌ ۲۰ الی ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت رومال نیاز نداره ، نهایتا با کمی شیر رومال زدم و کمی روش شکلات ریختم . داخل فر که از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه ،۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی اب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون هم از اول قرار دادم . دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌مواد لازم: ‌ شیر : ۱ لیتر تخم مرغ : ۱ عدد آرد : ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری شکر : ۷ قاشق غذاخوری شکلات تلخ : (۸۰ گرم) ۱ پاکت مارگارین (یا کره) : ۱ قاشق غذاخوری کیک و موز برای لایه وسط ‌ طرز تهیه: تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد. مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیرد. بعد از اینکه جوشید مارگارین و شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کنار بذارید سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید من برای لایه وسط کیک و موز گذاشتم. روی سوپانگل را به دلخواه خودتان تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه ی مغزدار اصل تبریز👌🏾 بینهایت مقوی و خوشمزه س! برا مهمونیا و سفره های افطاری درست کنین و کیفشو ببرین!😍👩🏻‍🍳 تمام نکات و اندازه هاش رو گفتم تو ‌ویدیو، ولی اگه سوالی داشتین بپرسین تو کامنتا جواب میدم🌱 نکته:شهد اگه زیاد بجوشه به خورد خاگینه نمیره نکته:حتما شهد رو سرد به خاگینه داغ اضافه کنین، شهد داغ باشه خاگینه خمیر میشه! نکته:مواد میانی رو یکم که خاگینه گرفت اضافه کنین که نره تره خاگینه و وسط بمونه نکته:اگه مواد خمیری تون سفت شد ماست و اگه خیلی شل بود یکم ارد اضافه کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چی این روزها می چسبه 😁 توی خونه خیلی راحت با سه قلم مواد یه بستتی خوشمزه درست کنید . خیلی راحت و حسابی هم خوشمزه است . بچه ها که حسابی دوسش دارند . ☺️😊 . طالبی نصف عدد (۴۰۰ گرم) شکر ۱ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۱ تا ۲ ق غ طالبی رو پوست کندم و برش دادم . داخل مخلوط کن طالبی ،شکر ، خامه رو ریختم و میکس کردم . میزان شکر بسته به علاقه شما و میزان شیرینی طالبی داره . خامه هم خوشمزه تر می کنه . اگر قالب دارید داخل قالب بریزید ، اگر نه لیوان یکبار مصرف گزینه راحت و وم دستی هستش 😊 ، داخل لیوان یکبار مصرف ریختم . نیم الی یک ساعتی داخل فریزر موند چوب بستنی رو داخلش قرار دادم . ۵ ، ۶ ساعتی فریزر بمونه و بعد لیوان رو برش دادم و بستنی رو خارج کردم . پ.ن : جای طالبی می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛