#دسر_میوه_ای
.
خوشرويی كينه را از بين میبرد. پیامبر اکرم (ص) (کافی)
می تونید با هر نوع میوه ای درست کنید .
می تونید رنگ خوراکی هم داخلش بریزید من نریختم .
توت فرنگی ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شیر یک و نیم لیوان
شکر ۲ تا ۳ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
روی نصف لیوان شیر سرد ، پودر ژلاتین رو پاشیدم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و کنار گذاشتم که از دما بیفته .
توت فرنگی ها رو کلاهکش رو در آوردم . داخل میکسر ریختم . شکر اضافه کردم . میزان شکر بسته به شیرینی توت فرنگی ها و حتی خامه ای که استفاده می کنید داره این میزان که من ریختم خوب بود ولی بسته به ذایقه تون و مواد مصرفی تون قابل تغییره .خامه و یک لیوان شیر و ژلاتین حل شده خنک رو هم اضافه کردم و میکس کردم .می تونید مواد رو از صافی هم رد کنید تا یکدست بشه .
جنس قالبی که اینجا استفاده کردم پلاستیکی هست . خیلی جزیی با دو قطره روغن مایع چرب کردم و مواد دسرم رو داخلش ریختم .
یک شب تا صبح توی یخچال گذاشتم که خوب بسته بشه .
بعد دورش رو آزاد کردم و به راحتی یک دیس قرار دادم و برگردوندم .
از خامه فرم گرفته هم برای تزیین استفاده کردم .ماسوره ای که اینجا استفاده کردم ماسوره شکوفه شماره ۱۳۲ هست .
می تونید خامه رو هم حذف کنید اما بودن خامه دسر رو خوشمزه تر و لطیف تر می کنه و راحت تر هم از قالب بیرون میاد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این شما و این هم #دسر_به_وسیب_بابستنی
مواد لازم:
دوعدد میوه به
سه عدد سیب سبز
یک لیوان شکر ۲۴۰ گرم
دارچین
میخک
.
به ها رو از وسط نصف کنید پوستش بکنید دانه هاش رو جدا کنید و داخل آب و کمی آبلیمو بندازید تا سیاه نشه
.
سه تا سیب سبز رو رنده کنید آبش رو بگیرید و روش شکر بریزید
.
به ها رو توی ظرف بچینید بعد سیب های رنده شده رو داخلش بزارید و باز شکر بپاشید .
آب سیب، دارچین، میخک و دانه های به رو توی ظرف بریزید روی ظرف رو با فویل و کاغذ نسوز بکشید و داخل فر بزارید
بعد روش بستنی بزارید و حسابی ازش لذت ببرید🤗
چند نکته ریز برای اینکه زودتر رنگ بگیره: میتونید تو قابلمه سر گاز درست کنید که سی تا چهل دقیقه ای آماده میشه و اگر از ظرف مسی استفاده کنید که عالی میشه👌🏼
این دسر اصالتی ترکیه ای داره و خیلی خوشمزه میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت گردویی 🥯 😋😍
🛑مواد لازم خمیر
▫️آرد ۳۰۰ گرم
▫️کره سرد ۱۵۰ گرم
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️وانیل مایع مقداری
▫️پودر شکر ۶۰ گرم
🛑مواد لازم تارت
▫️کره ۶۰ گرم
▫️پودر شکر ۶۰ گرم
▫️پودر گردو ۶۰ گرم
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️پودر دارچین ۱/۴ق چ
▫️آرد ۲۵ گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_غذای_خوشمزه_و_سریع
سیب زمینی پخته شده
کره و پنیر پیتزا
گوشت چرخ کرده قلقلی
رب گوجه فرنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون بخیر 🌸
کرپ بورک
مواد لازم برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ
3 لیوان شیر
2.5 لیوان آرد
1 قاشق مربا خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
مواد داخل:
500_400 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 حبه سیر
روغن زیتون
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک
طرز تهیه:
ابتدا کرپ را آماده کنید. بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید . آرد را کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه نچسب بریزید(فقط برای اولین کرپ روغن بریزید برای بقیه نیاز به روغن نیست) 1 ملاقه از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید. با تکان دادن ماهیتابه به راست و چپ مایه کرپ را داخل ماهیتابه به طور یکنواخت پخش کنید و پشت و بدون اینکه خیلی سرخ شود بپزید.
برای مواد داخل گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزیر روغن مایع اضافه کنید و تفت بدید. پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ، سیر و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. ادویه ها را اضافه کنید و کمی بپزید. اگر گوجه فرنگی کم آب است میتوانید نصف استکان آب اضافه کنید. وقتی مواد گوشتی ولرم شد 2_1 قاشق داخل کرپ بذارید و رول کنید و داخل ظرف بچینید. برای سس بشامل کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس در حالیکه شیر را میریزید مدام هم بزنید و تا وقتی وقتی که بجوشد مدام هم بزنید و بپزید. سس بشامل را روی کرپ ها بریزید. سپس کمی فلفل قرمز پرک شده و پنیر پیتزای رنده شده بریزید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_معجون
دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز وحتی دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شکل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،این اندازه ای که می نویسم همین تعدادی میشه که داخل قالب هست:
#کیک_معجون
خرمای بدون هسته ۵عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید)
شیره انگور ۲ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد)
عسل ۳ ق غ
مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد
پودر نارگیل ۱/۳لیوان
کره اب شده ۵ ق غ(کره را اب کنید وسپس ۵ ق بردارید)
شیر ۶ق غ
موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ
ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱و ۱/۴ق چ پر
تخم مرغ ۱عدد
پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چ
همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید،
مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید،
پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره ،من شکلات زدم وبا شکلات خوشمزه بود،
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه کلم
مواد لازم:
1 کلم کلم سفید اندازه متوسط
برای ملات داخلی
۳ لیوان برنج آب چاک
300gr گوشت چرخ کرده نصف جعفری جعفری
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ؛ یک قاشق غذاخوری کره
روغن مایع فنجان قهوه
ادویه های مورد علاقه شما
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ، فلفل دلمه ای ،
فلفل دلمه ای یا 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون ،
نمک ، آب گرم تا نصف سینی.
برای سس:
کافیه نمک اب گرم و یک قاشق غذاخوری فلفل گوجه فرنگی مخلوط گوجه فرنگی رو قاطی کنیم
طدز تهیه:
قسمت ریشه کلم با وسط چاقو در وسط برداشته می شود ... برگهای کلم بدون پارگی به راحتی باز می شوند. کلم آب پز را در آب زیادی آب جوش بخورید. برنج شسته شده اضافه شده و اجازه می دهیم بعد از اضافه کردن آب روی حرارت کم بپزد. جعفری خرد شده اضافه می شود. بگذارید خنک شود. ساقه برگهای کلم پخته شده بریده شده و در فنجان قرار می گیرد. پر کردن از ملات داخلی که برنج و گوشت چرخ کرده پخته شده رو قاطی میکنیم با مقدار کمی روی برگهای طرفین پوشانده می شود ، به آرامی فشرده شده و فنجان معکوس می شود. روی سینی فر قرار دهید. سس را درون بسته بندی آماده ریخته می کنیم. پوشانده شده با کاغذ موم خیس 170 درجه. فر از قبل گرم شده به آرامی پخته می شود ... به صورت اختیاری با ماست سیر سرو می شود. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدسی
برای پخت عدسی بهتره از عدسی ریز و خوش پخت استفاده کنید .
من عدس رو خیس نمیکنم
برای این مقدار عدسی
یک کاسه عدس
پیاز متوسط دو الی سه عدد
سیب زمینی درشت یک عدد
آب قلم اگه داشتید یک بسته پستای پایین دستورشو به صورت ویدئو گذاشتم .
نمک وفلفل وزردچوبه وروغن به میزان لازم
نعنای خشک نصف قاشق نعنا برای گرفتن نفغ عدس
عدس رو بشورید اگه سنگ ریزه داره سنگ شور کنید .
عدس رو بریزید داخل قابلمه سه الی چهار برابر عدسی آب بریزید درشو بزارید تا بجوش بیاد.
پیاز داغ درست کنید.زردچوبه وفلفل بریزید وباهاش تفت بدهید.
سیب زمینی رو پوست بگیرید با رنده ویا دستگاه غذا ساز بزنید.
عدس که جوش اومد.پیاز داغ سرخ شده و سیب زمینی پوره شده رو بهش اضافه کنید .درشو بزارید تا بپزه وجا بیفته اگه آب قلم داشتید همراه نمک بهش اًافه کنید.
عدسی حدود دو ساعت زمان لازم داره تا بپزه و لعاب بده
شعله گاز باید ملایم باشه تا عدسی به آرومی بپزه وزود آبش تبخیر نشه.
اگر دیدید آبش کمه و عدس هنوز کامل نپخته آبجوش اضافه کنید.
هیچ وقت به عدسی آرد اضافه نکنید برای لعابش چون بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه.
عدسی باید با حرارت کم بپزه و خودش لعاب بده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بمب پر انرژی با خرما درست کن !😍
۱ پیمانه خرما هسته گرفته رو بریزید داخل غذاساز و میکس کنید.
۱ قاشق غذاخوری کره بریزید و اجازه بدید ذوب بشه. ۱/۴ پیمانه بادام هندی، ۱/۴ پیمانه پسته، ۱/۴ پیمانه گردو، ۱/۴ پیمانه خلال بادام درختی، ۱/۴ پیمانه فندق اضافه کنید و۲-۳ دقیقه تفت بدید. خرما میکس شده را اضافه و مخلوط کنید. ۱ قاشق چایخوری پودر هل، ۲ قاشق غذاخوری کنجد بوداده و ۲ قاشق غذاخوری ارده بریزید. به مدت ده دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید. اجازه بدید مواد از داغی بیوفته و به شکل استوانه حالت بدید. مواد رو روی نایلون بذارید و کمی کنجد و خلال پسته بریزید و رول کنید.
به مدت ۱ ساعت بزارید داخل یخچال و بعد برش بزنیدهمراه ارده میل کنید که فوق العادست!
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_کباب
به یکدیگر هدیه دهید؛ زیرا هدیه، کینه ها را می برد. پیامبر اکرم (ص) (کافی)
کوفته کباب خوشمزه با یه سس عالی ، شما با نون دوست ، یه غذای ساده که هم برای ناهار و هم برای شام مب تونید درست کنید ☺️🌹
برای ۵ تا ۶ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
آرد سوخاری یا پودر نان ۱ تا ۲ ق غ
جعفری خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل و پول بیبر و زیره به میزان لازم
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل و اورگانو به میزان لازم
سرکه ۲ ق غ
شکر ۱ ق غ
پیاز رو رنده ریز کردم و آبش رو گرفتم و به گوشت چرخ کرده اضافه کردم . سیر رنده شده یا پودر سیر ،جعفری ، آرد سوخاری و ادویه جات رو هم ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم و خوب ورز دادم . یک تا دو ساعت در یخچال قرار دادم .
بعد به سیخ چوبی کشیدم و توی تابه با حرارت ملایم سرخ کردم و گذاشتم بپزه . بعد از تابه کباب ها رو خارج کردم و توی همون تابه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر رنده شده هم اضافه کردم . زردچوبه و رب گوجه هم ریختم و تفت دادم . گوجه فرنگی ها رو رنده ریز کردم و ریختم و بهش نمک و فلفل و سرکه و شکر اضافه کردم . کباب ها رو توی این سس قرار دادم ، ۵ تا ده دقیقه موند و بعد از حرارت برداشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_قلبی
سه خصلت موجب دوستى است: خوشخویى، مهربانى و فروتنى . امام علی (ع) (غررالحکم)
یه دسر با تم قلب❤️😍
.
یک بسته پودر ژله قرمز رنگ ، (من انار استفاده کردم) رو با ۱ لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا خوب حل بشه . به دو قسمت تقسیم کردم و در ظرف هایی ریختم که ارتفاع ژله نزدیک یک سانت بشه ،چون می خوام قالب بزنم . گذاشتم ژله توی محیط خنک بشه و به یکی ۱/۴ لیوان آب سرد ریختم و به اون یکی ۱/۴ لیوان شیر یا بستنی (که در دمای محیط بوده ) اضافه کردم .در یخچال قرار دادم تا ژله ببنده .
برای دسر از هر نوع دسر و یا کرم وانیلی می تونید استفاده کنید.
#پاناکوتا_
شیر ۲.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۲۰ الی ۲۵ گرم (۲ ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم (نصف بسته)
شکر ۱۱۰گرم (حدود نصف لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
نصف لیوان شیرسرد و پودر ژلاتین رو روی حرارت غیر مستفیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر هستش .ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم .
خامه رو هم در ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم تا خامه گرم بشه اما نجوشه .
خامه رو قبل از اینکه بجوشه ، از روی حرارت برداشتم ، داخل مواد ریختم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم توی محیط بمونه و خنک بشه .
بعد از بسته شدن ژله با شیر رو با کاتر قلب بزرگ قالب زدم و ژله با آب رو با کاتر قلب کوچک قالب زدم . مابقی ژله باقی مونده (ژله با آب )که قالب نخورده رو روی حرارت غیر مستقیم (ماکروفر یا بخار آب ) قرار دادم تا آب بشه .
برای درست کردن دسر از قالب قلب بزرگ استفاده کردم ، البته از هر قالب گرد و یا مربع و هر طرحی می تونید استفاده کنید . کف قالب ژله های قالب زده قلب بزرگ (ژله با شیر ) رو چیدم و وسط ژله رو با قالب قلب کوچک قالب زدم و توش رو خالی کردم . ژله ای که اب کردم رو داخل حفره ریختم و بعد گذاشتم یخچال .
وقتی بست مقدار از دسر پاناکوتا ریختم و گذاشتم یخچال . از ژله های قالب زده قرمز کوچک دیواره های قالب چیدم و پنج دقیقه فریزر گداشتم که به دیواره بهتر بچسبه و بعد مابقی دسر پاناکوتا رو ریختم و گداشتم یخچال . ۶ الی ۷ ساعتی حداقل در اخر در یخچال بمونه و وقتی دسر بست دورش رو با کارد آزاد کردم و چند ثانیه توی اب ولرم گذاشتم و وقتی که دیدم آزاد شده ،روش یک دیس مرطوب گداشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی_موز
كار خوب ، اندوخته اى ماندنى و ميوه اى پاكيزه و خوشگوار است . امام علی (ع) (غررالحکم)
کیک یخچالی همه مدلش دوست داشتنی و خوشمزه است ☺️😋 این بار با طعم موز 😊
شیر ۳ لیوان
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
آرد سفید ۴۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
پودر کاکائو ۱ ق غ
موز ۱ تا ۲ عدد
کره ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق غ
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
گردوی خرد شده به میزان لازم
پودر ژله موز ۱ بسته
یک بسته پودر ژله موز رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم .روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه . توی قالبم یک کم از ژله ریختم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه و بعد روش موز چیدم و مابقی زله رو که خنک شده اصافه کردم و توی یخچال گذاشتم .
شیر و آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکر و موز له شده رو با هم ترکیب و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم تا به غلطت برسه ،آخر کار وانیل و کره رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم .
قالب رو از یخچال بیرون آوردم ، از مواد کرم در این لایه گذاشتم از دما بیفته و کرم رو ریختم ،اگر گرم باشه ژله رو آب می کنه . روش بیسکویت چیدم و برای لایه بعدی کرم رو گرم کردم و گرم ریختم . بین لایه ها هم از گردوی خرد شده استفاده کردم .
وقتی کل مواد و لایه ها پر شد ، قالب رو یخچال حداقل ۵ ساعتی قرار دادم .
بعد دورش رو با کارد آزاد کرد و چند ثانیه توی اب ولرم قرار دادم و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
.
😂کانال #طنـــز همســـرداری😂
آموزش مسائل #خانواده در قالب طنز 😍
برای عضویت کلیک کنید👇📛🤣
https://eitaa.com/joinchat/1487405078C2a38188782
https://eitaa.com/joinchat/1487405078C2a38188782
کلیک کنید 👈 پیوستن ❤️
کلیک کنید 👈 پیوستن 💚