#ڪیڪ_شنی
دوستان این ڪیک بافتش فوق العاده عالے ونرمه من توے تابه درست ڪردم واقعا هیچے از فر ڪم نداشت توصیه مے ڪنم حتما امتحان ڪنید پشیمون نمے شین این ڪیک به عربے به ڪیک رمل معروفه رمل به معنے شن است بخاطر وجود نارگیل روے سطح ڪیک ڪه حالت شن ریزه داره واما دستورپیمانه براساس لیوان دسته دار فرانسویه
طرز تهیه... حدود نصف لیوان نارگیل را توے تابه تفت دهید با حرارت ملایم تا طلایے بشود مرتب هم بزنید تا یڪدست طلایے بشود
دولیوان پر ارد را با یک قاشق غذاخورے سر صاف بڪین پودر حتما سه بار الک ڪنید و تابه را دوطرفش را چرب ڪنید من با ارده چرب ڪردم شما میتونید با روغن جامد یا ڪره چرب ڪنید ڪاغذروغنے ڪف تابه دولایه بذارید وروش را ڪمے چرب ڪنید وروے گاز شعله پخش ڪن بزارید واجازه بدین تا تابه خوب گرم بشه وشما برید سر وقت درست ڪردن مواد ڪیڪ
ادامه ڪار.... چهار تا تخم مرغ به دماے محیط رسیده را با یک لیوان شڪر ڪه حدود یه بند انگشت سر خالے باشه اگر شیرین دوست دارید پر بریزید با نوک قاشق چایخورے وانیل حدود پنج دقیقه بزنید تا پف ڪنه وڪرمے بشود بعد دو سوم لیوان روغن مایع بریزید و ڪمے مخلوط ڪنید بعد یک لیوان سرخالے شیر داغ در حدے ڪه اگر انگشت زدین گرما را احساس ڪنید به مواد اضافه ومخلوط ڪنید در حدودیک دقیفه بزنید ارد را با الک در سه تا چهار مرحله روے مواد الک ڪنید وبا دور ڪند هم زن مخلوط ڪنید زیاد هم نزنید فقط ارد صاف بشه ڪافیه ومواد را توے تابه از قبل گرم شده ریختم وروے حرارت متوسط رو به ڪم گذاشتم توے فیلم نشون دادم☝بعد نیم ساعت چک ڪنید اگر خلال تمیز بیرون امد تابه را بر گردونید تا روے ڪیک هم ڪمے طلایے بشه نه زیاد حدود ده دقیفه وتا ڪیک ڪاملا داغه چهار تا پنج قاشق پر شیر عسلے روے ڪیک بریزید وصاف ڪتید وروش را نارگیل تفت خورده بریزید وڪمے ڪه سرد شد برش بزنید .
نڪته.... مے شه ڪیک را توے فر هم درست ڪرد 180درجه بمدت تقریبی50دقیقه
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_تنوری_با_دیپ_اسفناج
مواد لازم :
سیب زمینی ۴ عدد
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
اگر از سیر تازه استفاده می کنید ۳_ ۴ عدد
آویشن ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا۱ قاشق چای خوری
پنیر پارمزان
روغن مایع یا روغن زیتون۵ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ها را درون قابلمه می ریزیم. روی شعله زیاد می گذاریم تا جوش بیاید. سپس شعله را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد.
آبکش کرده و سیب زمینی ها را خرد می کنیم. در ادامه یک کاسه برداشته و سیب زمینی ها را درون آن می ریزیم. روغن مایع یا روغن زیتون را روی آن می ریزیم.
پودر سیر را به آن اضافه می کنیم. می توان سیر تازه را رنده کرد و روی آن ریخت. سبزی خشک مانند آویشن و … را به آن اضافه کرد. پاپریکا و پنیر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس آن را به آرامی زیر و رو می کنیم.
سیب زمینی ها را درون سینی یا ظرف فر می ریزیم و درون فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. وقتی سیب زمینی ها برشته شد، آن ها را زیر و رو کرده و مجدد ۱۰ دقیقه در فر می گذاریم تا خوب ترد شود.
مواد لازم برای دیپ اسفناج :
ماست۲ پیمانه
اسفناج تفت داده۱ پیمانه
سیر۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
اسفناج ها را شسته و خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. اسفناج ها را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ و نیم پز شود. یک کاسه برداشته و ماست را درون آن می ریزیم.
اسفناج ها که از دما افتاده است را به آن اضافه می کنیم. دو حبه سیر را رنده کرده و به ماست اضافه می کنیم. نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد هم برود. سپس در کنار سیب زمینی های تازه از فر در آمده سرو می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🩵پستای اینجارو خیلی دوس دارم👌🩵
عالیــــــــــــــــــهههههه چقد به دلم نشست واقعاااا
⠀⠀ ∩_∩
(„• ֊ •„)
•━━━━∪∪━━━━•
https://eitaa.com/joinchat/13107590C2774ef5b5f
https://eitaa.com/joinchat/13107590C2774ef5b5f
🩵جملات زیبا و دلنشین ترین پستها و
🤙کلیپهای آموزنده و احساسی 🩵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصاره مرغ😍😋
ابتدا سبزیجات شامل هویج، فلفل دلمه ای ، پیاز، گوجه فرنگی هر کدام یک عدد و ۴ حبه سیر رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید
یک دسته گشنیز و جعفری ،
۲ عدد برگ بو ،
۱ عدد چوب دارچین ،
۱ ق چ پودر زنجبیل ،
۳ پیمانه آب مرغ
اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید.
بعد از یک ساعت چوب دارچین و برگ بوها رو خارج کنید و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن مواد رو میکس کنید.
داخل تابه یک پیمانه روغن ، یک پیمانه آرد و ادویه جات رو بریزید و خوب مخلوط کنید
✅ادویه جات شامل
نمک، پاپریکا، پودر تخم گشنیز ، فلفل سیاه ، زردچوبه، پودر زیره، فلفل قرمز، پودر سیر، و زنجبیل موادی که با گوشتکوب پوره کرده بودین رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا به این غلظت برسه کف یه ظرف رو خیس کنید ، نایلون پهن کنید تا خوب بهش بچسبه مواد رو بریزید و سطحشو صاف کنید، ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا خودشو بگیره به اندازه های دلخواه برش بزنید میتونید داخل فویل بپیچید تا برای استفاده های بعدی راحت تر باشید داخل سوپ ، آش و ... بریزید که خوشمزه و لعابدار میش
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه با استخون چی میگه...😊😍😋
چطور شد؟
مواد لازم برای ۴ نفر
۱ جوجه ۱۰۰۰گرمی
۱عدد پیاز
زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نصف فلفل دلمه ای
۴ قاشق روغن زیتون
کره ۱۰۰ گرم
نمک
فلفل قرمز
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍫شکلات پشمکی 😍😋
موادلازم :
🔹پشمک : به مقدارلازم
🔹شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم
🔹پودر پسته : به مقدار لازم
🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم
.
🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید
🔶پشمک هارو روی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید( من یکم پودر پسته هم روش ریختم ) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید
🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه )
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روش لازانیا خیلی خیلی راحت و فوری و بی دردسر هست و خیلی زود آماده میشه و خیلی خوشمزه اس همه هم تو یه تابه آماده میشه و تمام 🥰😍😋
لازانیا تابه ای
یه پیاز متوسط
دویست گرم گوشت چرخکرده
کمی قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی
یه پیاله ماست خوری پنیر پیتزا
ادویه ها نمک فلفل پاپریکا آویشن پودر سیر ادویه لازانیا
من از یه بسته لازانیا بیشترش رو ریختم دو سه ورق موند
پیاز داغ کرده گوشت و ادویه ها رو تفت داده قارچ و فلفل اضافه خوب که تفت خورد رب گوجه زده بعد ورقه های لازانیا رو دو الی سه قسمت کرده و روی مواد قرار داده کمی مواد رو لابه لا قرار بدید و روش آبجوش بریزید تا روی ورقه ها رو بگیره درش رو بزارید تا نرم بشه و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا اضافه و روش کمی آویشن ریخته و درش رو دوباره بزارید تا پنیر آب بشه و تمام لازانیا ی خوشمزه آماده اس نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مرغ چند تکه (میتونه هم سینه باشه هم ران) پیاز پنج عدد بزرگ
الو ترش 10 عدد
رب انار ترش یک قاشق غذا خوری
رب الو یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
(شکر برای اینکه گسی رب گرفته اضافه میکنیم)
طرز تهیه🔻
اول مرغها روشسته بعدسرخ میکنیم درحرارت متوسط،،میزاریم کناربعد پیازها رونگینی خردکرده تفت میدهیم بعدنمک وفلفل ورب الو و شکر رواضافه کرده تفت میدیم درحرارت ملایم ،،بعدمرغها رومیچینیم روی پیازها ودولیوان اب اضافه میکنیم
الوها روهم اضافه میکنیم
درظرف رومیزاریم باحرارت کم حدود سه ساعت زمان لازم است
تاجا بیفتد
اگه خیلی ترش دوست ندارین میزان شکرتون رو بیشتر کنید
اون دیگه سلیقه ای ترش دوست دارید یا ملس
با یه کته بی نهایت عالی میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کشمش_و_گردو
این کیک عصرونه خوشمزه یکی از بهترین رسپی های کیک کشمشی هست . به نکاتی که بهتون میگم دقت کنید که کشمش ها ته نشین نشن
✅ اول اینکه اصلا ماست رو با شیر جایگزین نکنید چون شیر مواد کیک رو شل تر میکنه و باعث میشه کشمش ها ته نشین بشه
✅ حتما آرد به کشمش ها اضافه کنید این کار باعث میشه کشمش ها ته نشین نشه
✅ بچه ها این کیک خیلی خوش بافته و اصلا مقدار مواد رو تغییر ندید و مقدار مایعات کاملا مناسب این کیک هست .
✅ چون مایعات کیک زیاد هست موقع اضافه کردن حتما دقت کنید کاملا هم بخوره، چون میره کف ظرف و ممکنه متوجه نشید پس حتما مواد رو از کف قالب هم بزنید تا یکدست بشه
آرد دو پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن مایع یک پیمانه
ماست یک پیمانه
کشمش پلویی یک پیمانه
گردو به مقدار دلخواه( حدود نصف پیمانه خوبه)
آرد برای اضافه کردن به کشمش ها دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه تو فیلم کاملا مشخصه 👌
دمای فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه
دمای فر برقی حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه
زمان تقریبی پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
قالب ۲۵ سانت میان تهی
میتونید از قالب ۲۲ یا ۲۳ سانت گرد ساده هم استفاده کنید
برای اطمینان از پخت یک خلال دندون داخل کیک فرو کنید از به سیخ چیزی نچسبید یعنی کیک پخته.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"شنیتسل مرغ با سس قارچ"
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
نمک فلفل سیاه
تخم مرغ 3 عدد
آب 3 قاشق سوپخوری
زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن
آرد سفید 2 پیمانه
پودر سوخارے 2 پیمانه
روغن براے سرخ ڪردن
قارچ به میزان دلخواه
پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره
آب سرد 1 پیمانه
اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین
اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین
هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه
حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه
بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین
تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه
تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری
میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین
حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه
لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین
مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و
بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه
وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره
حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# پیراشڪے
مواد لازم:
1 سفیده تخم مرغ
1 قاشق غذاخورے مخمر خشڪ
1 قاشق غذاخورے شڪر
1 قاشق چایخورے نمڪ
400 میلے لیتر آب گرم
200 گرم آرد ذرت
600 گرم آرد
100 میلے لیتر روغن
براے پر ڪردن:
3 سیب زمینی
2 فلفل دلمه ای
1 فلفل قرمز
1 قاشق چایخورے نمڪ
5 قاشق روغن
پنیر چدار رنده شده
1 زرده
دستور تهیه 📖📖👇👇
ابتدا سفیده تخم مرغ را با آب ، شڪر ، نمک ، بیڪینگ پودر ، آرد ذرت اضافه ڪرده و مخلوط ڪنید. روغن را اضافه ڪرده و ورز دهید. بگذارید بلند شود.😚
،
سےب زمینے ها را پوست بگیرید و به همراه فلفل قرمز و فلفل سبز آنها را به قطعات ڪوچک خرد ڪنید. سپس همه را در ماهیتابه با ڪمے روغن به همراه نمک سرخ ڪنید.🙏
،
خمےر را به چند قسمت تقسیم ڪنید. یک اسڪولینو را با روغن مرطوب ڪنید و خمیر را در آن پخش ڪنید. پر ڪردن را با پنیر چدار و مواد سرخ شده انجام دهید و خمیر را ببندید. توپ ها را با یک سفره بپوشانید و بگذارید استراحت ڪند.
،
زرده را بوسیله بروس روے خمیر پهن ڪرده و به مدت 20 دقیقه در دماے 180 درجه بپزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنجیڪ
یه نون بسیار عاالے و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه ڪه براے میان وعده بچه ها خیلے خوبه . براے مهمانے ها بسیار عالیه .
برای ۶ عدد
شیر ولرم ۱۱۰ میلے (تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
ڪره ۵۰ گرم
پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م)
بیڪینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م)
نمڪ نصف ق چ
شڪر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان)
برای ڪرم
شیر ۲۵۰ میلے (ےڪ لیوان)
شکر ۷۰ گرم (ےڪ سوم لیوان)
نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ)
آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
یک قاشق شڪر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه ڪردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد .
توی طرف دیگه تخم مرغ و شڪر و ڪره آب شده و بیڪینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط ڪردم .
آرد الک شده رو اصافه ڪردم و اول با قاشق و بعد ڪم ڪم از دستم ڪمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبے تا جایے اصافه بشه ڪه خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه ڪه ارد زیادے نون تون رو سفت مے ڪنه و سنگین و حتے ممڪنه همون لحطه ڪه از فر بیرڪن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و ڪیفیتش میره این نڪته مربوط به همین قسمت هست .
خمےر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روے صفحه ڪار ڪوبیده بشه .
داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم ڪروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم .
داخل سینے فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم .
بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوے آب درون فر هم فراموش نشه .
برای ڪرم: شیر و شڪر و نشاسته و آرد رو اصافه ڪردم و روے حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روے حرارت مدام هم زدم تا غلطتش ڪمے از فرنے سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم ڪرم خنک بشه .
مابین نون ها از ڪرم خنک قرار دادم .
روی نون ها پودر قند و نسڪافه الک ڪردم .
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_قنادی_شیرازی
من این حلوا رو به صورت چشمے و به روش ڪاملا سنتی(بدون اندازه گرفتن مواد اولیه) درست ڪردم، ڪه روش ڪار در ویدئو مشخصه ولے مقادیرے ڪه در نهایت استفاده شد رو براتون مینویسم
آرد برنج 1و2/3 لیوان
روغن مایع نصف لیوان+1قاشق غذاخورے ڪره یا روغن جامد
شڪر ڪمتر از 1 لیوان ڪه میزان شیرینے حلوا به ذائقه شما بستگے داره،من ڪم شیرین دوست دارم.
آب حدود 2 لیوان ڪه میزان آب بسته به جنس آرد برنج داره و ممڪنه بیشتر یا ڪمتر مصرف بشه.
گلاب 1 لیوان
زعفران دمڪرده غلیظ در حدے ڪه حلوا خوشرنگ بشه
ابتدا آرد رو الک و روے حرارت ڪاملا ملایم قرار داده و تفت دهید تا بوے خامے اون برطرف بشه ولے نباید تغییر رنگ بده وگرنه حلواتون خوشرنگ نمیشه.
به هیچ عنوان نباید آرد طعم خامے داشته باشه.
سپس روغن را ڪم ڪم اضافه و با پشت قاشق روغن را به خورد آرد بدید.
مخلوط آرد و روغن باید لطیف و یڪدست بشه.
برای افزایش لطافت حلوا 1 قاشق روغن جامد یا ڪره اضافه ڪنید ڪه البته میتونید نریزید.
در تمام مراحل باید حرارت ملایم باشه وگرنه آرد تغییر رنگ میده.
بعد آب را ڪم ڪم اضافه ڪنید و سریع با پشت قاشق آرد را صاف ڪنید و هم بزنید .
تا جایے آب اضافه ڪنید ڪه آرد ڪاملا باز و غلظت اون مثل فرنے بشه.
همون طور ڪه گفتم مقدار آب بسته به جنس آردتون داره واسه من حدود 2 لیوان آب مصرف شد.
سپس شڪر را ڪم ڪم اضافه و روے حرارت ملایم هم بزنید تا شڪر به خورد مواد رفته و حل شود و مواد را بچشید تا شیرینے آن به اندازه دلخواه برسد.
در نظر داشته باشید ڪه حلوا وقتے سفت بشه شیرین تر میشه.
وقتی شڪر رو هم اضافه ڪردید و در حلوا حل شد،حالا نوبت زعفران دمڪرده غلیظ و 1 لیوان گلاب هست.
اونا رو هم اضافه و از این به بعد ڪمے حرارت رو بیشتر ڪنید و مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
اےن حلوا بافت بسیار لطیف و ڪشدارے داره.
وقتی حلوا جمع شد اونو گهواره ڪنید تا مثل توپ جمع بشه و روغن اضافے رو پس بده ڪه میتونید روغنش رو بگیرید
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مشهدی یا آلمانی
ویژه عید 💥
مواد لازم:
آرد 500 گرم
کره 200 گرم
پودر قند 120 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شربت 1 چهارم پیمانه
بکینگ پودر 1 قچ
پودر هل 1 دوم قچ
مارمالاد، عسل، پودر پسته به دلخواه
مواد لازم برای شربت:
شکر 1 پیمانه
آب 1 دوم پیمانه
گلاب 1 دوم پیمانه
طرز تهیه:
قبل از هر کاری شربت را آماده میکنیم، به این صورت که همه مواد را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه میگذاریم بجوشد، بعد از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود...
کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود،بعد پودر هل و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، شربت را اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شوند، آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز میدهیم، خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم...
خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش میکنیم و بعد هم قالب میزنیم، خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی...
در سینی فر میچینیم، بعد در طبقه وسط فر قرار میدهیم با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه...
بعد از پخت یک طرف شیرینی ها را مارمالاد میمالیم و حالا جفت شیرینی ها رو روی هم قرار میدهیم در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواه روی شیرینی استفاده میکنیم میتوانید کمی عسل روی شیرینی بمالید تا مغزها جدا نشوند. من برای تزئین از شکلات بنماری و پودر پسته استفاده کردم.
نوش جان
نکته:
من به جای شربت از عسل طبیعی استفاده میکنم...
(یک چهارم پیمانه عسل)
داخل کلیپ من از نصف مواد استفاده کردم...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کِرِپ با سس فلفل دلمهای و پنیر 😍😋
مواد لازم:
سس فلفل دلمه:
پیاز:🧅 ۱ عدد
گوجه فرنگی:🍅 ۱ عدد
فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
آویشن: 🌱۱ قاشق چایخوری
جعفری🍀
خوب موارد رو ریز کنید. اول روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد حرارت رو کم کنید تا ۱۵ دقیقه حرارت ببینه.
مایه کِرپ:
آرد: 🥡۱ لیوان
نمک: 🧂۱ سرانگشت
شیر: 🥛۱/۵ لیوان
تخم مرغ:🥚 ۲ عدد
.
مایه کرپ رو توی ماهیتابه بریزید، روی حرارت کم ۴-۵ دقیقه نگه دارید، سس فلفلدلمه رو بریزیر، پنیر هم بریزید.
اگه فر دارید اون رو توی فر بزارید که فقط از بالا روشن هست (حالت گریل)
اما اگه فر ندارید، میتونید ۵ دقیقه روی حرارت کم در ماهیتابه رو بزارید تا پنیر آب بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛