eitaa logo
آشپزی خاص
95.4هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم🔻 مرغ چند تکه (میتونه هم سینه باشه هم ران) پیاز پنج عدد بزرگ الو ترش 10 عدد رب انار ترش یک قاشق غذا خوری رب الو یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم (شکر برای اینکه گسی رب گرفته اضافه میکنیم) طرز تهیه🔻 اول مرغها روشسته بعدسرخ میکنیم درحرارت متوسط،،میزاریم کناربعد پیازها رونگینی خردکرده تفت میدهیم بعدنمک وفلفل ورب الو و شکر رواضافه کرده تفت میدیم درحرارت ملایم ،،بعدمرغها رومیچینیم روی پیازها ودولیوان اب اضافه میکنیم الوها روهم اضافه میکنیم درظرف رومیزاریم باحرارت کم حدود سه ساعت زمان لازم است تاجا بیفتد اگه خیلی ترش دوست ندارین میزان شکرتون رو بیشتر کنید اون دیگه سلیقه ای ترش دوست دارید یا ملس با یه کته بی نهایت عالی میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کیک عصرونه خوشمزه یکی از بهترین رسپی های کیک کشمشی هست . به نکاتی که بهتون میگم دقت کنید که کشمش ها ته نشین نشن ✅ اول اینکه اصلا ماست رو با شیر جایگزین نکنید چون شیر مواد کیک رو شل تر میکنه و باعث میشه کشمش ها ته نشین بشه ✅ حتما آرد به کشمش ها اضافه کنید این کار باعث میشه کشمش ها ته نشین نشه ✅ بچه ها این کیک خیلی خوش بافته و اصلا مقدار مواد رو تغییر ندید و مقدار مایعات کاملا مناسب این کیک هست . ✅ چون مایعات کیک زیاد هست موقع اضافه کردن حتما دقت کنید کاملا هم بخوره، چون میره کف ظرف و ممکنه متوجه نشید پس حتما مواد رو از کف قالب هم بزنید تا یکدست بشه آرد دو پیمانه بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری شکر یک پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری روغن مایع یک پیمانه ماست یک پیمانه کشمش پلویی یک پیمانه گردو به مقدار دلخواه( حدود نصف پیمانه خوبه) آرد برای اضافه کردن به کشمش ها دو قاشق غذاخوری طرز تهیه تو فیلم کاملا مشخصه 👌 دمای فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه دمای فر برقی حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه زمان تقریبی پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قالب ۲۵ سانت میان تهی میتونید از قالب ۲۲ یا ۲۳ سانت گرد ساده هم استفاده کنید برای اطمینان از پخت یک خلال دندون داخل کیک فرو کنید از به سیخ چیزی نچسبید یعنی کیک پخته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"شنیتسل مرغ با سس قارچ" سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد نمک فلفل سیاه تخم مرغ 3 عدد آب 3 قاشق سوپخوری زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن آرد سفید 2 پیمانه پودر سوخارے 2 پیمانه روغن براے سرخ ڪردن قارچ به میزان دلخواه پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره آب سرد 1 پیمانه اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# پیراشڪے مواد لازم: 1 سفیده تخم مرغ 1 قاشق غذاخورے مخمر خشڪ 1 قاشق غذاخورے شڪر 1 قاشق چایخورے نمڪ 400 میلے لیتر آب گرم 200 گرم آرد ذرت 600 گرم آرد 100 میلے لیتر روغن براے پر ڪردن: 3 سیب زمینی 2 فلفل دلمه ای 1 فلفل قرمز 1 قاشق چایخورے نمڪ 5 قاشق روغن پنیر چدار رنده شده 1 زرده دستور تهیه 📖📖👇👇 ابتدا سفیده تخم مرغ را با آب ، شڪر ، نمک ، بیڪینگ پودر ، آرد ذرت اضافه ڪرده و مخلوط ڪنید. روغن را اضافه ڪرده و ورز دهید. بگذارید بلند شود.😚 ، سےب زمینے ها را پوست بگیرید و به همراه فلفل قرمز و فلفل سبز آنها را به قطعات ڪوچک خرد ڪنید. سپس همه را در ماهیتابه با ڪمے روغن به همراه نمک سرخ ڪنید.🙏 ، خمےر را به چند قسمت تقسیم ڪنید. یک اسڪولینو را با روغن مرطوب ڪنید و خمیر را در آن پخش ڪنید. پر ڪردن را با پنیر چدار و مواد سرخ شده انجام دهید و خمیر را ببندید. توپ ها را با یک سفره بپوشانید و بگذارید استراحت ڪند. ، زرده را بوسیله بروس روے خمیر پهن ڪرده و به مدت 20 دقیقه در دماے 180 درجه بپزید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار عاالے و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه ڪه براے میان وعده بچه ها خیلے خوبه . براے مهمانے ها بسیار عالیه . برای ۶ عدد شیر ولرم ۱۱۰ میلے (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد ڪره ۵۰ گرم پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م) بیڪینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م) نمڪ نصف ق چ شڪر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان) برای ڪرم شیر ۲۵۰ میلے (ےڪ لیوان) شکر ۷۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ) آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ یک قاشق شڪر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه ڪردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شڪر و ڪره آب شده و بیڪینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط ڪردم . آرد الک شده رو اصافه ڪردم و اول با قاشق و بعد ڪم ڪم از دستم ڪمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبے تا جایے اصافه بشه ڪه خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه ڪه ارد زیادے نون تون رو سفت مے ڪنه و سنگین و حتے ممڪنه همون لحطه ڪه از فر بیرڪن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و ڪیفیتش میره این نڪته مربوط به همین قسمت هست . خمےر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روے صفحه ڪار ڪوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم ڪروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم . داخل سینے فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوے آب درون فر هم فراموش نشه . برای ڪرم: شیر و شڪر و نشاسته و آرد رو اصافه ڪردم و روے حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روے حرارت مدام هم زدم تا غلطتش ڪمے از فرنے سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم ڪرم خنک بشه . مابین نون ها از ڪرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسڪافه الک ڪردم . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛