eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
باباغنوش ، باباغنوج ، یه پیش غذا و حتے یه غذاے ڪامل عربے رژیمے و بدون گوشت 😊 . جعفری و روعن زیتون و آب لیمو سلیقه اے هست اڪثرا ریخته میشه . میزان مواد انداره اش سلیقه اے هست دست خودتون هست . در دستور اصلے ارده هست حدودا براے ۳ نفر بادمجان ۳ عدد ارده ۳ تا ۴ ق غ ماست ۲ ق غ سیر ۳ حبه آب لیمو ۲ ق غ جعفرے به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک و فلفل به میران لازم بادمجون ها رو شستم و روشون شیارهایے ایجاد ڪردم براے پخت بهتر ، روے گاز ڪباب ڪردم روے شعله ، شعله پخش ڪن قرار دادم این طور هم گاز ڪمتر ڪثیف میشه. مے تونین توے فر هم بزارین و ڪباب ڪنین . بعد پوستش رو جدا ڪردم . داخل غذاساز بادمجون هاے ڪباب شده ، ارده ، ماست ، سیر رو اضافه ڪردم و میڪس ڪردم . جعفرے و یه ڪم آب لیمو هم اضافه ڪردم و نمک و فلفل اضافه ڪردم و در آخر بنا به علاقه ڪمے روغن زیتون ریختم . یه گوجه فرنگے رو هم پوستش رو جدا ڪردم و نگینے خرد ڪردم و ڪنارش ریختم . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز بزرگ چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید نزارید آبش کاملا بخار شه از آبش برای سوپ استفاده میکنیم سینه که پخته شد در بیارید وریش ریش کنید آبشو از صافی رد کنید عزیزانی که میگن شیر بریده میشه آب لیمو رو نباید داخل سوپ ریخت باعث میشه شیر بریده شه وحالت پنیری پیدا کنه آب لیمو رو موقع سرو بزنید جو پخته شده دو لیوان(من تو فریزیر داشتم) هویج نگینی دو عدد متوسط قارچ اسلایس شده حدود هشت عدد ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان کمی کمتر شیر حدود سه لیوان دسته دار فرانسه خامه صبحانه درصورت تمایل دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده کمی لیموی ترش تازه موقع سرو هویج نگینی شده رو با یک قاشق روغن تفت بدید جو پخته رو اضافه کنید واب مرغ رو اضافه(آب مرغ نداشتید اشکال نداره آب بریزید)درشو بزارید تا نیم پز شه تو این فاصله قارچ اسلایس شده رو با یک قاشق کره تفت میدیم وقتی نیم پز شدن سینه مرغ ریش ریش شده وقارچ تفت داده شده بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و ذرت هم اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب پخته شه وقتی پخته شدن شیر داغ رو کم کم اضافه میکنیم مرتب میزنیم که بریده نشه جعفری آضافه میکنیم ده دقیقه دیگه بپزه کافیه سپس خامه رو با چند قاشق آب سوپ رقیق میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه چند جوش بزنه گاز رو خاموش کنید تو ظرف مورد نظر بریزید وبا لیمو ترش تازه نوووووش جان بفرمایید 😊 جو حتما شب خیس کنید تا بهتر بپزه ولعاب بده به مقدار کافی آب بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید شیر حتما داغ باشه وگرنه میبره آگه مواد به اندازه کافی بپزن لعاب میندازه بخصوص جو نیازی به آرد نیست آگه دیدید سوپتون خیلی رقیقه یک قاشق آرد رو با یه ذره کره تفت بدید وبه سوپ اضافه کنید موقعی که خواستی شیر اضافه کنید آرد هم اضاف کنید از جو پرک هم میتونید استفاده کنید آگه از جو پرک استفاده میکنید نیاز نیست خیس کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۴ عدد شکر یک پیمانه شیر ولرم یک پیمانه سرخالی آرد ۲ پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پر پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری خشگلا طرز تهیه توی فیلم کاملا مشخصه . قالب گرد به قطر ۲۵ سانت . مدت تقریبی پخت ۴۰ دقیقه دمای فر گازی ۱۸۰ درجه فر برقی ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه مواد لازم سس شکلاتی ؛ شیر دو پیمانه شکر یک چهارم پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۳۰ گرم ( تلخ یا شیری باشه فرقی نداره تا ۱۵۰ گرم شکلات میتونید استفاده کنید ) بعد از اینکه سس رو روی کیک ریختید حتما اجازه بدید چند ساعتی کیک تو یخچال استراحت کنه . سس و کیک هردو باید ولرم باشند بعد روی کیک ریخته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت بادمجون رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم. دوستان من از تن ماهی فلفلی استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت 🍆😍😋 . . عشاق بادمجون بیاین وسط 😋 . . چی میخوایم!؟ ۲ عدد بادمجان دلمه ای درشت ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده ۱ عدد پیاز متوسظ ۲ حبه سیر ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، نمک سبزی خشک معطر ۱ عدد تخم مرغ پودر پانکو(پودر سوخاری) نصف پیمانه . - تنها نکته این غذا همینه که آب بادمجونو حسابی بگیرین، و با رنده درشت رنده کنید که له و خمیر نباشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و سه سوته درستش کن😍😋 مواد لازم: ​​4 عدد سیب زمینی متوسط 3 عدد کدو سبز متوسط 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 1عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای 1 حبه سیر نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2 لیوان پوره گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زیره نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده برای سس نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 لیوان آب گرم نمک کنترل شده بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای دلبر🍕🧀😍😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی شکم پر 🐟 مواد لازم ماهی :۱عدد گردوی آسیاب شده: ۲۰۰گرم سبزی: ۳۰۰گرم شامل(گشنیز،جعفری،شنبلیله،چوچاق،نعناع و کمی اناریجه) رب انار: (ترش) ۱قاشق غذاخوری(ملس)۲قاشق غذاخوری آب انار ترش: نصف استکان پیاز: ۱عدد نگینی سرخ شده سیر:چند حبه ادویه:(نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه ماهی) روغن: برای سرخ کردن ابتدا ماهی را بعد از شستن با فلفل،نمک،زردچوبه و سیر خرد شده مزه دار میکنیم و۲ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد مواد میانی را آماده کرده داخل شکم ماهی را پر کرده میدوزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه قرار میدهیم،و ۵دقیقه آخر شعله بالا را برای گریل شدن روشن میکنیم،در تابه نیز میتوانیم در روغن هر دو طرف ماهی شکم پر را سرخ کرده و درب تابه را میگذاریم تا مغز پخت شود. به باقی مانده مواد میانی ۱استکان آب اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میگذاریم تا دم بکشد و به همراه ماهی شکم پر سرو کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید مواد لازم سس کره 25گرم اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری شیرولرم یک لیوان پر اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊 حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همنشين خوب نعمت و همنشين بد، بلا و مصيبت است. امام علی (ع) (عیون الحکم) یه کوکی خوشمزه با عطر و طعم محشر 😍🤗 تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم موز ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان) پودر دارچین ۱ ق چ ( به دل خواه) گردوی خرد شده ۳ تا ۴ ق غ کره که از قبل در دمای محیط بوده ، همراه شکر با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه ، دور گیری کردم و بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم ‌، وانیل هم ریختم . دور گیری کردم و یک عدد موز رو پوست گرفتم و با چنکال له کردم و پوره موز رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . پودر دارچین هم من ریختم که سلیقه و قابل حذف هستش . بیکینگ پودر ریختم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم . آرد زیادی به خمیر ندید ، خمیر این کوکی چسبندگی داره ، تاکید می کنم آرد زیادی لطافت کوکی شما رو می گیره و سفت میشه . به گردوی خرد شده هم در حد یک قاشق آرد ریختم و ترکیب کردم ،ابن کار بابت ته نشین نشدن هست و اضافه کردم و مخلوط کردم . روی خمیر رو پوشوندم یک ساعت در یخچال استراحت داشته باشه . بعد از استراحت چسبندگی خمیر کمی بهتر شده و برای راحت کار کردن میشه کمی دست رو با روغن چرب کردم . از خمیر من گوله های به اندازه ۱ ق غ برداشتم ، انداره و سایز دست خودتون هست و طبق سلیقه می تونید تعیین کنید . توی دستم گرد کردم و کمی پهن کردم . در سینی ( سینی رو هم جزیی با کره چرب کردم ) با فاصله از هم چیدم . جا برای پف و پهن شدن حتما بزارید . در فر از پیش گرم شده قرار دادم . دمای فر برقی ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه . دمای فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ،طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه . بدون فر در فر دست ساز روشش هایلایت استوری هست میشه و یا در تابه دو طرفه که حتما زیرش شعله پخش کن بزارید ، حرارت کم و از یک ربع قبل گرم کنید و بعد کوکی ها رو بزارید ، می تونید قرار بدید . پ.ن : برای من ۱۱ تا کوکی شد . جای کره می تونید از روغن مایع استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"بادمجان سوخاری" بادمجان شیرین و بدون تخم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخارے و ادویه هاے دلخواه روغن سرخ ڪردنی بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین ساقه ے تهشو جدا نڪنین مثل شڪل برش هاے خلالے بدین اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا ڪنین حالا لابه لاے بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه بعد از نیم ساعت ڪه موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمڪاش بره تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد وقتے آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه در حد چند دقیقه ڪافیه حواستون باشه ڪه له نشه با چنگال امتحانش ڪنین درحدے ڪه ڪمے نرم باشه ڪافیه زود از آب جوش خارج ڪنین و زیر آب سرد آبڪشش ڪنین بزارین آبش بره تخم مرغهارو تو یه ڪاسه بشڪنین و خوب هم بزنین تا از لختے دربیاد تو یه ظرف دیگه پودر سوخارے و ادویه هارو مخلوط ڪنین تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه حالا بادمجونا ڪه خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخارے بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ ڪنین نوش جان❤️ 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک ڪاسترد بیسڪوییتی🔻 ابتدا ۱/۲ پیمانه آرد را با ۱و ۱/۲ پیمانه شیر را با هم مخلوط ڪنید سپس در ظرفے دیگر ۳ عدد تخم مرغ را با ۱ و ۱/۲ پیمانه شڪر مخلوط ڪرده و مخلوط شیر و آرد را به آن اضافه ڪنید و بزارید روے حرارت و بهش مجددا ۱ و۱/۲ پیمانه شیر اضافه ڪرده روے حرارت هم بزنید تا رنگش زرد و غلیظ بشه سپس از روے حرارت بردارید و۱/۲ پیمانه ڪره بهش اضافه ڪنید و هم بزنید سپس در دو ظرف جداگانه ۱/۲ پیمانه شڪلات تیره و ۱/۲ پیمانه شڪلات روشن بریزید و مواد را در ڪاسه ها بریزید و هم بزنید سپس در قالب یک لایه بیسڪوییت بزارید و مواد را به صورت لایه لایه مواد رو بریزید و بینش بیسڪوییت و به دلخواه انواع مغز آجیل بریزید تا لایه آخر و در لایه آخر ۱/۲ پیمانه ڪاڪائو را با ۳ ق‌غ ڪره روے حرارت ڪترے آب ڪرده و روے مواد بریزید و براے پنج شش ساعت بزارید یخچال بمونه تا بگیره سپس از قالب خارج ڪرده و سرو ڪنید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو😍 برنج سه پیمانه (چند ساعت خیس شود) سبزی ۴۰۰گرم شامل(تره،جعفری،شوید،گشنیز) سبزی تازه نداشتید از سبزی،منجمد میتونید استفاده کنید.شنبلیه خشک یک قاشق سرخالی عطر خاصی به سبزی پلو میده امتحان کنید سیر رنده شده ویا ریز خرد شده سه حبه میتونید سیر هم درسته بزارید مابین موقع سرو از برنج خارج کرده مخلوط روغن وکره ویا روغن کرمانشاهی نمک به مقدار لازم آب برنج رو بزارید بجوشه. آب که جوش اومد برنج رو میریزیم نمک میزنیم سعی کنید کف روشو بگیرید. برنج حدود ده دقیقه پخت لازم داره البته زمان پخت برنج ها با هم فرق داره پنج الی شش دقیقه که از،پخت برنج گذشت یک مشت از سبزی داخل برنج بریزید همراه برنج چهار الی پنج دقیقه بجوشه اینکار برای خوش رنگ شدن برنجه سپس برنج رو ابکش کنید توووووووجه کنید برنج سبزی پلو باید زنده تر از برنج چلو ابکش کنید به دلیل اینکه سبزی داره ته دیگ مورد نظر بزارید من از سیب زمینی استفاده کردم برای اینکه ته دیگ سیب زمینتون ترد بشه این کار رو انجام بدید. سیب زمینی رو بشورید وپوست بگیرید.وبرش بزنید سیب زمینی برش زده حدود یکساعتی داخل آب سرد بریزید سپس تو آبکش بریزید وبا پارچه تمیز خشک کنید. بعد از آبکشی برنج قابلمه رو بشورید وبزارید رو گاز تا داغ بشه یک الی دو قاشق روغن بریزید کمی زعفران دم کرده بریزید. ورقه های سیب زمینی کف قابلمه بچینید .با کفگیر از برنج بریزید وسبزی روش مقداری سیر وکمی شنبلیله خشک اینکار رو انجام بدید تا تموم بشه. میتونید تو همون آبکش سبزی و برنج رو به آرومی مخلوط کنید وبریزید داخل قابلمه . با کفگیر کناره های برنج رو به بالا بیارید کمی زعفران دم کرده بریزید دم کنی گذاشته وبزارید رو گاز با شعله کم تا بخار کنه وقتی بخار کرد مخلوط روغن وکره داغ بریزید روش وبزارید دم بکشه 😊روغن کرمانشاهی هم عالی میشه من شخصا هیچ وقت رو پلو روغن مایع نمیریزیم عزیزان آگه از بوی کره خوشتون نمیاد از روغن استفاده کنید امتحان کنید عالی میشه . برای سبزی پلو بهتره از روغن جامد پخت و پز استفاده کنید . سیر هم اختیاریه دوست ندارید ولی سبزی پلو بدون سیر مگه میشه. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام حلوا با شیره مخصوص کسایی که علاقه مند شیره هستن و دوست ندارن شکر بریزن . البته همون دستور حلوای ساده است که جای شکر ، شیره استفاده میشه 😊 . میزان شیره هم می تونید یک کم کمتر بریزید و یا حتی کمی بیشتر بسته به علاقه تون به شیرینی داره . می تونید حتی نصف شکر و نصف شیره استفاده کنید . آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی و حتی ترجیحا آرد سنگک یک لیوان شیره یک لیوان (من کمی کمتر از یک لیوان ریختم و میشه نصف شکر و نصفش شیره ریخت) (شیره انگور و یا خرما و ...) آب یک لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع حدودا یک سوم لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم پودر هل به میزان لازم اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . مدت زمان تفت دادم بسته به این داره که چه رنگی دوست دارید حدودا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بو دادم . در ظرف دیگه آب و شیره و زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم گلاب هم ریختم همین که گرم شد و نیاز به جوشیدن نداره از حرارت برداشتم . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و کره و روغن مایع رو اضافه کردم استفاده کردم . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه. هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید و بعد تزیین کنید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛