فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی😍😋
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت 🍆😍😋
.
.
عشاق بادمجون بیاین وسط 😋
.
.
چی میخوایم!؟
۲ عدد بادمجان دلمه ای درشت
۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۱ عدد پیاز متوسظ
۲ حبه سیر
ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، نمک
سبزی خشک معطر
۱ عدد تخم مرغ
پودر پانکو(پودر سوخاری) نصف پیمانه
.
- تنها نکته این غذا همینه که آب بادمجونو حسابی بگیرین، و با رنده درشت رنده کنید که له و خمیر نباشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و سه سوته درستش کن😍😋
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی متوسط
3 عدد کدو سبز متوسط
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای
1 حبه سیر
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 لیوان پوره گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری زیره
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
برای سس
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 لیوان آب گرم
نمک کنترل شده بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای دلبر🍕🧀😍😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی شکم پر 🐟
مواد لازم
ماهی :۱عدد
گردوی آسیاب شده: ۲۰۰گرم
سبزی: ۳۰۰گرم شامل(گشنیز،جعفری،شنبلیله،چوچاق،نعناع و کمی اناریجه)
رب انار: (ترش) ۱قاشق غذاخوری(ملس)۲قاشق غذاخوری
آب انار ترش: نصف استکان
پیاز: ۱عدد نگینی سرخ شده
سیر:چند حبه
ادویه:(نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه ماهی)
روغن: برای سرخ کردن
ابتدا ماهی را بعد از شستن با فلفل،نمک،زردچوبه و سیر خرد شده مزه دار میکنیم و۲ساعت در یخچال استراحت میدهیم
بعد مواد میانی را آماده کرده داخل شکم ماهی را پر کرده میدوزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه قرار میدهیم،و ۵دقیقه آخر شعله بالا را برای گریل شدن روشن میکنیم،در تابه نیز میتوانیم در روغن هر دو طرف ماهی شکم پر را سرخ کرده و درب تابه را میگذاریم تا مغز پخت شود.
به باقی مانده مواد میانی ۱استکان آب اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میگذاریم تا دم بکشد و به همراه ماهی شکم پر سرو کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_سس_جدید
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید
مواد لازم سس
کره 25گرم
اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری
شیرولرم یک لیوان پر
اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ
پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه
پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید
ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید
خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊
حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_موز_و_گردو
همنشين خوب نعمت و همنشين بد، بلا و مصيبت است. امام علی (ع) (عیون الحکم)
یه کوکی خوشمزه با عطر و طعم محشر 😍🤗
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
موز ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
پودر دارچین ۱ ق چ ( به دل خواه)
گردوی خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
کره که از قبل در دمای محیط بوده ، همراه شکر با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه ، دور گیری کردم و بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم ، وانیل هم ریختم . دور گیری کردم و یک عدد موز رو پوست گرفتم و با چنکال له کردم و پوره موز رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . پودر دارچین هم من ریختم که سلیقه و قابل حذف هستش . بیکینگ پودر ریختم و بعد آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم . آرد زیادی به خمیر ندید ، خمیر این کوکی چسبندگی داره ، تاکید می کنم آرد زیادی لطافت کوکی شما رو می گیره و سفت میشه . به گردوی خرد شده هم در حد یک قاشق آرد ریختم و ترکیب کردم ،ابن کار بابت ته نشین نشدن هست و اضافه کردم و مخلوط کردم . روی خمیر رو پوشوندم یک ساعت در یخچال استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت چسبندگی خمیر کمی بهتر شده و برای راحت کار کردن میشه کمی دست رو با روغن چرب کردم . از خمیر من گوله های به اندازه ۱ ق غ برداشتم ، انداره و سایز دست خودتون هست و طبق سلیقه می تونید تعیین کنید . توی دستم گرد کردم و کمی پهن کردم . در سینی ( سینی رو هم جزیی با کره چرب کردم ) با فاصله از هم چیدم . جا برای پف و پهن شدن حتما بزارید .
در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
دمای فر برقی ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه .
دمای فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ،طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
بدون فر در فر دست ساز روشش هایلایت استوری هست میشه و یا در تابه دو طرفه که حتما زیرش شعله پخش کن بزارید ، حرارت کم و از یک ربع قبل گرم کنید و بعد کوکی ها رو بزارید ، می تونید قرار بدید .
پ.ن : برای من ۱۱ تا کوکی شد .
جای کره می تونید از روغن مایع استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"بادمجان سوخاری"
بادمجان شیرین و بدون تخم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخارے و ادویه هاے دلخواه
روغن سرخ ڪردنی
بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین
ساقه ے تهشو جدا نڪنین
مثل شڪل برش هاے خلالے بدین
اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا ڪنین
حالا لابه لاے بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه
بعد از نیم ساعت ڪه موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمڪاش بره
تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد
وقتے آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه
در حد چند دقیقه ڪافیه حواستون باشه ڪه له نشه با چنگال امتحانش ڪنین
درحدے ڪه ڪمے نرم باشه ڪافیه
زود از آب جوش خارج ڪنین و زیر آب سرد آبڪشش ڪنین بزارین آبش بره
تخم مرغهارو تو یه ڪاسه بشڪنین و خوب هم بزنین تا از لختے دربیاد
تو یه ظرف دیگه پودر سوخارے و ادویه هارو مخلوط ڪنین
تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه
حالا بادمجونا ڪه خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخارے بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ ڪنین
نوش جان❤️
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک ڪاسترد بیسڪوییتی🔻
ابتدا ۱/۲ پیمانه آرد را با ۱و ۱/۲ پیمانه شیر را با هم مخلوط ڪنید سپس در ظرفے دیگر ۳ عدد تخم مرغ را با ۱ و ۱/۲ پیمانه شڪر مخلوط ڪرده و مخلوط شیر و آرد را به آن اضافه ڪنید و بزارید روے حرارت و بهش مجددا ۱ و۱/۲ پیمانه شیر اضافه ڪرده روے حرارت هم بزنید تا رنگش زرد و غلیظ بشه سپس از روے حرارت بردارید و۱/۲ پیمانه ڪره بهش اضافه ڪنید و هم بزنید سپس در دو ظرف جداگانه ۱/۲ پیمانه شڪلات تیره و ۱/۲ پیمانه شڪلات روشن بریزید و مواد را در ڪاسه ها بریزید و هم بزنید سپس در قالب یک لایه بیسڪوییت بزارید و مواد را به صورت لایه لایه مواد رو بریزید و بینش بیسڪوییت و به دلخواه انواع مغز آجیل بریزید تا لایه آخر و در لایه آخر ۱/۲ پیمانه ڪاڪائو را با ۳ قغ ڪره روے حرارت ڪترے آب ڪرده و روے مواد بریزید و براے پنج شش ساعت بزارید یخچال بمونه تا بگیره سپس از قالب خارج ڪرده و سرو ڪنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو😍
برنج سه پیمانه (چند ساعت خیس شود)
سبزی ۴۰۰گرم شامل(تره،جعفری،شوید،گشنیز)
سبزی تازه نداشتید از سبزی،منجمد میتونید استفاده کنید.شنبلیه خشک یک قاشق سرخالی عطر خاصی به سبزی پلو میده امتحان کنید
سیر رنده شده ویا ریز خرد شده سه حبه میتونید سیر هم درسته بزارید مابین موقع سرو از برنج خارج کرده
مخلوط روغن وکره ویا روغن کرمانشاهی
نمک به مقدار لازم
آب برنج رو بزارید بجوشه.
آب که جوش اومد برنج رو میریزیم نمک میزنیم سعی کنید کف روشو بگیرید.
برنج حدود ده دقیقه پخت لازم داره البته زمان پخت برنج ها با هم فرق داره
پنج الی شش دقیقه که از،پخت برنج گذشت یک مشت از سبزی داخل برنج بریزید همراه برنج چهار الی پنج دقیقه بجوشه اینکار برای خوش رنگ شدن برنجه سپس برنج رو ابکش کنید توووووووجه کنید برنج سبزی پلو باید زنده تر از برنج چلو ابکش کنید به دلیل اینکه سبزی داره
ته دیگ مورد نظر بزارید من از سیب زمینی استفاده کردم برای اینکه ته دیگ سیب زمینتون ترد بشه این کار رو انجام بدید. سیب زمینی رو بشورید وپوست بگیرید.وبرش بزنید سیب زمینی برش زده حدود یکساعتی داخل آب سرد بریزید سپس تو آبکش بریزید وبا پارچه تمیز خشک کنید.
بعد از آبکشی برنج قابلمه رو بشورید وبزارید رو گاز تا داغ بشه یک الی دو قاشق روغن بریزید کمی زعفران دم کرده بریزید. ورقه های سیب زمینی کف قابلمه بچینید .با کفگیر از برنج بریزید وسبزی روش مقداری سیر وکمی شنبلیله خشک اینکار رو انجام بدید تا تموم بشه.
میتونید تو همون آبکش سبزی و برنج رو به آرومی مخلوط کنید وبریزید داخل قابلمه
. با کفگیر کناره های برنج رو به بالا بیارید
کمی زعفران دم کرده بریزید
دم کنی گذاشته وبزارید رو گاز با شعله کم تا بخار کنه وقتی بخار کرد مخلوط روغن وکره داغ بریزید روش وبزارید دم بکشه 😊روغن کرمانشاهی هم عالی میشه من شخصا هیچ وقت رو پلو روغن مایع نمیریزیم
عزیزان آگه از بوی کره خوشتون نمیاد از روغن استفاده کنید امتحان کنید عالی میشه .
برای سبزی پلو بهتره از روغن جامد پخت و پز استفاده کنید .
سیر هم اختیاریه دوست ندارید ولی سبزی پلو بدون سیر مگه میشه.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیره
سلام حلوا با شیره مخصوص کسایی که علاقه مند شیره هستن و دوست ندارن شکر بریزن . البته همون دستور حلوای ساده است که جای شکر ، شیره استفاده میشه 😊 . میزان شیره هم می تونید یک کم کمتر بریزید و یا حتی کمی بیشتر بسته به علاقه تون به شیرینی داره .
می تونید حتی نصف شکر و نصف شیره استفاده کنید .
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی و حتی ترجیحا آرد سنگک یک لیوان
شیره یک لیوان (من کمی کمتر از یک لیوان ریختم و میشه نصف شکر و نصفش شیره ریخت) (شیره انگور و یا خرما و ...)
آب یک لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن مایع حدودا یک سوم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
پودر هل به میزان لازم
اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . مدت زمان تفت دادم بسته به این داره که چه رنگی دوست دارید حدودا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بو دادم .
در ظرف دیگه آب و شیره و زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم گلاب هم ریختم همین که گرم شد و نیاز به جوشیدن نداره از حرارت برداشتم .
وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و کره و روغن مایع رو اضافه کردم استفاده کردم . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه.
هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید و بعد تزیین کنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_دو_رنگ_مجلسی
گوشت مخلوط گوسفند و گوساله ۳۰۰ گرم
گوشت مرغ چرخکرده مخلوط ران و سینه ۳۰۰ گرم
پیاز دو عدد
سیر دو حبه
گشنیز خرد شده درصورت دلخوا
فلفل دلمه خرد شده یک چهارم پ
زرشک یک چهارم پ
قیسی در صورت تمایل چند عدد
گردوی خرد شده یک سوم پ
پیاز داغ خشک یک چهارم پ
نمک و فلفل ، زردچوبه دارچین زعفران پاپریکا به میزان لازم
مغز نان باگت یک عدد
#مواد_لازم_سس_رولت 🌺🌺
رب گوجه فرنگی دو تا سه ق غ بستگی به رنگدهی ربتون
پیاز داغ یک دوم پ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
اب زعفران مقداری
چند تا قیسی یا آلو
مقدار کمی زرشک
#طرز_تهیه_سس 🥫
پیاز را سرخ کرده بعد رب گوجه تفت داده ادویه و نمک رو اضافه کنید اب جوش میریزیم تا سس غلیظی به دست بیاد یه قل زد از رو حرارت برمیداریم زعفران و زرشک و قیصی میریزیم
#طرز_تهیه_رولت🥘
گوشت چرخکرده نمک و فلفل و دارچین ونیمی از مغز نان باگت خیس شده ویک عدد پیاز و سیر رنده شده کمی گشنیز ریز شده رو همه با هم ورز داده میشه نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه
گوشت مرغم با پیاز و سیر و فلفل دلمه رنگی چرخ میشه به همراه بقیه مغز نان باگت خیس شده و نمک و فلفل و پاپریکا و کمی اب زعفران مخلوط شده و میره تو یخچال
دو تا کیسه فریزر رو کامل باز کنید یدونشو رو صفحه کار بزارید گوشت چرخکرده رو رو کیسه پهن کنید کیسه بعد رو روش میزاریم و با وردنه باز کنید سه میلیمتر به شکل مستطیل
گوشت مرغم جدا گونه به همین شکل بعد گوشت مرغو با همون کیسه اروم با کمک وردنه روی گوشت پهن میکنیم اگه پاره شد یا نا هماهنگ با کمک دست صاف و مرتب میکنیم حالا مواد میانی رو یک سمت میریزیم زرشک و گردو و پیازداغ بعد با کمک کیسه شروع به رول کردن میکنیم سر و تهشو با کیسه میبندیم داخل یخچال یکساعت استراحت میدیم سپس داخل ظرفی که میخواد تو فر بره سس اماده رو روش و اطرافش میریزیم روی ظرفو فویل میکشیم
فر رو هم از قبل داغ میکنیم با درجه ۲۰۰ بعد ده دقیقه که رولت رو داخل فر گذاشتیم حرارتو رو ۱۸۰ میزاریم به مدت یک ساعت و نیم
بعد ۴۵ دقیقه رولتو از فر خارج کنین از سس روی رولت بریزین دوباره بپوشونین بزارین تو فر
این کار باعث میشه هم از ترک خوردن رولت جلوگیری بشه هم سطح رولت خشک نشه
بعد پایان پخت هم میتونین با همون ظرف سر میز ببرین هم تو یه ظرف دیگه بکشین سسش رو هم جدا تو کاسه بریزین
این رولت هم با پلو زعفرانی سرو میشه هم نان سنگک و سبزی خوردن و ترشی
در هر دوصورت بینظیره 😋👌😍
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجون اینجوری درست کن
مواد لازم:
1 کیلو بادمجان
200 -250 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
نصف قاشق غذاخوری فلفل یا رب گوجه فرنگی
فلفل 1 عدد
نمک
برای بالا:
گوجه فرنگی
بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را در آب نمک نگه می داریم تا تلخیش از بین برود. سپس برش داده و در روغن سرخ کنید. روغن و کره را در یک ماهیتابه ریخته و پیاز را سرخ کنید تا صورتی رنگ شود. گوشت ، فلفل و سس (مخلوط یک قاشق رب گوجه با آب جوش و فلفل سیاه)را اضافه کنید. نمک ، گوجه فرنگی یا فلفل را ریز کرده و کباب را بگذارید. بادمجان ها را داخل قابلمه می گذاریم و آنها را روی ملات می گذاریم. بادمجان را بریزید و سس را اضافه کنید و قسمت بالا را با برش های گوجه فرنگی و فلفل تزئین کنید. 1 و نیم فنجان آب بریزید و روی حرارت کم طبخ می کنیم
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی ایرمیک با ژله توت فرنگی
مواد لازم:
1 پاکت ژله توت فرنگی
16_15 عدد توت فرنگی
برای قسمت ایرمیکی:
14 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)
1 لیتر شیر
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر شکر
1 قاشق غذاخوری کره
وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
ابتدا توت فرنگی را که نصف کردید را کف قالب بریزید. ژله را طبق دستور روی پاکت درست کنید و روی توت فرنگی ها بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا ژله خوب سفت شود. برای تاتلی ایرمیکی بجز کره و وانیل تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید وقتی جوشید کره و وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. بعد از پخت مثل فیلم کمی که ولرم شد با کمک قاشق داخل قالب ریخته و صاف کنید. 2 ساعت داخل یخچال بذارید سپس از قالب بیرون آورده سرو کنید. نوش جان
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاتلی_ایرلمیک_با_ژله_توت_فرنگی
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_مرغ_و_قارچ
مواد لازم :
سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
نمک یک ق چایخوری
اسانس دود سه قطره
سیر تازه چهار حبه
تخم مرغ دو عدد
آرد گندم ۴۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
شیرخشک ۳۰ گرم
ادویه ها هرکدام یک چهارم ق چایخوری
پودر هل
پودر تخم گشنیز
پودر جوز هندی
فلفل سیاه
فلفل قرمز
پودر زنجبیل
روغن مایع یک سوم پیمانه
آب ویخ خردشده یک دوم پیمانه
قارچ ریز یک چهارم پیمانه
هویج رنده شده یک عدد
طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ چرخ شده را همراه نمک ، سیر رنده شده واسانس دود به مدت دو دقیقه داخل غذاساز میکس می کنیم سپس مواد آردی وادویه ها را افزوده و دو دقیقه دیگر مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها ، روغن مایع وآب ویخ را کم کم افزوده ومرتب مخلوط می کنیم برای افزودن قارچ وهویج موادرا داخل کاسه ریخته وبه آرامی هویج خام رنده شده و قارچی که بلانچ کردیم را مخلوط می کنیم سپس یا داخل کاور کالباس پرمی کنیم وهردو سر کاور راگره می زنیم ،اگر کاور نداشتید می توانید داخل سلفون پیچیده وروی آن را با فویل می پیچیم و هردو را در قابلمه که درحال جوش است می اندازیم و یک ساعت اجازه می دهیم تا پخته شود سپس از آب جوش خارج کرده بلافاصله در آب ویخ کاملا خنک می اندازیم وپس از خارج کردن از آب خنک ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم وسپس آماده استفاده است 🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛