eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🍕🍕 دوستانی که غذاهای ساده وآسون میخوان بیان ☝️😋😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو لوبیا سبز مواد لازم برای۴ نفر لوبیا سبز خرد شده ۴۰۰ گرم هویج متوسط خرد شده ۲ عدد سیب زمینی متوسط خرد شده ۱ عدد تخم مرغ ۳ عدد مغز گردو خرد شده ۱/۲ استکان زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری شیر ۱ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن، کاملا خشک کنید و به اندازه‌های یک سانتی‌متری خرد کنید. ۲- هویچ و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید. ۳- لوبیا سبز را با یک لیوان آب و یک قاشق چایخوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد. ۴- بعد از این مدت هویج خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید. ۵- بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش و صبر کنید مواد کمی سرد شوند. ۶- در یک کاسه متناسب با اندازه مواد، 2 عدد تخم مرغ را بشکنید، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند. ۷- بکینگ پودر، پیاز داغ، ادویه مورد نظر، شیر، مغز گردو و زعفران را اضافه و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. ۸- سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. هم زدن نباید به اندازه و شدتی باشد که مواد را له کند. در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند، کافی است. ۹- بعد از مخلوط شدن مواد، مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود. ۱۰- روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مایه کوکو را داخل تابه بریزید. روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا کوکو کمی ببندد و بعد در تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود. بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فلافل😋😍 مواد لازم🔻 نخود: ۳۰۰ گرم جعفری تازه: ۱ لیوان پیاز: ۱ عدد سیر: ۶ حبه تخم مرغ: ۱ عدد آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم. نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 عدد سیب زمینی 1 فلفل قرمز 2 عدد فلفل چیلی 2 گوجه فرنگی پیاز سبز جعفری 4 تخم مرغ 220 میلی لیتر (1 فنجان) روغن 370 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر نمک فلفل سیاه 440 گرم (3/2 فنجان) آرد (همه منظوره) بیکینگ پودر 20 گرم 50 گرم پنیر(پنیر رنده شده) ریز خرد کنید: سیب زمینی ، فلفل قرمز ، چیلی ، گوجه فرنگی ، پیاز سبز و جعفری.تخم مرغ ، شیر ، روغن ، نمک ، فلفل ، آرد ، بکینگ پودر را مخلوط کنید. سبزیجات و پنیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کردن. مخلوط را روی یک ورق پخت چرب قرار داده ، پنیر را بپاشید.به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت بپزید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا با بیکن_نواری یک شبکه درست کرده به شکل دایره درمی آوریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه می پزیم پیاز را با کمی روغن تفت داده تا کمی نرم و طلایی شود گوشت چرخکرده گوساله را با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و دو تا برگر درست می کنیم حال با برگرها و بیکن و پیاز سرخکرده و پنیرچدار و پنیرموزارلا چیزبرگر و جعفری ریزکرده خود را درست کرده و با شعله کم دو طرف را برای ده دقیقه گریل می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💰درآمد میلیونی با میوه خشک💰 🔴با خرید یک دستگاه میوه خشک کن کسب و کار خونگی رو با ما شروع کنید! ✅️میتونید بدون دردسر داخل منزل کسب درامد کنید ✅️ راه اندازی کسب و کار با سرمایه بسیار کم ✅تولید کننده میوه و سبزی خشک کن تراشه پرداز مدل T555 ✈️ارسال رایگان به سراسر کشور 💸امکان پرداخت در محل 🌟لینک ارتباط سریع با ما @Alireza292 ☎️ 04134412350 💳خرید آنلاین میوه خشک کن T555 https://zil.ink/tarashepardas بدو تا پاک نشده تخفیف ویژه رو از دست ندی 😍😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3137864095C6ecfbca446 https://eitaa.com/joinchat/3137864095C6ecfbca446
🍃🍎🍃🍎🍃🍎 آرد شيرينی پزی دو ليوان،تخم مرغ دو عدد،ماست شيرين نصف ليوان،آب پرتقال نصف ليوان،رنده پوست پرتقال(فقط قسمت نارنجي رنگ) یک ق غذاخوري سر صاف،بيكينگ پودر نصف ق غذاخوري سر صاف،وانيل پودري يك سوم ق چايخوري، كره كاملا نرم شده يك بسته پنجاه گرمي(يا يك سوم ليوان روغن مايع)،شكر يك ليوان ✏️✏️✏️✏️ فر رو با صد و هشتاد درجه روشن كنيد،داخل قالب كيك كاغذ روغني بندازيد يا چرب و آردپاشي كنيد شكر و تخم مرغ و وانيل رو با همزن بزنيد،بعد ماست و كره و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو اضافه كنيد.در آخر تركيب آرد و بيكينگ پودر رو مخلوط كنيد مواد رو داخل قالب بيست سانتي بريزيد و چهل و پنج دقيقه تا يك ساعت بپزيد. میتونید تا گرمه،روی کیک با قلمو شربت غلیظ پرتقالی بزنید که یک لایه مرطوب عسل مانند با طعم پرتقال بهش میده و واقعا بینظیره یا اینکه ميتونيد روي كيك رو بعد از سرد شدن با پودر قند بپوشونید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 سلااام دوستان اینم دستور من میزان مواد را معمولا چشمی میریزم ولی برای تقریبا نیم کیلو گوشت سینه یافیله مرغ این مقدارموادی که نوشتم کافیست وحتما حتما گوشت راحداقل ازشب قبل مزه دارکنید، خلال پیاز یک عدد متوسط سیر له شده یا ریزخردشده دوسه حبه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لا پلو اوفففف با کته چ شود عطر و طعم عالی داره گوشت چرخ کرده به ازی هر نفر به اندازه صد گرم البته بسته به نفرشم داره 😉🤣 ادویه و نمک و پیاز رنده شده برای مزه دار شدن گوشت به میزان لازم بقیه موارد هم در کلیپ که کاملا مشخص گوشت اونقدری سرخ کنید که پخته و ابدار باشه خشکش نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی آبپز ۵عدد پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر نمک وادویه به میزان لازم تخم مرغ یک عدد فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید 🥗🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو عدد کلم قمری متوسط رو پوست بگیرین و نگینی خرد کنین داخل قابلمه روغن بریزین کلم خرد شده رو به همراه یک عدد پیاز خرد شده تفت بدین نصف قاشق چایخوری زردچوبه بریزین نصف قاشق غذاخوری رب اضافه و تفت بدین چهار عدد گوجه رنده شده بریزین و تفت بدین نصف پیمانه بلغور گندم یک چهارم پیمانه لپه نصف پیمانه برنج بریزین و تفت بدین آب اضافه کنین و اجازه بدین حبوبات نیم پز بشه سیصد گرم سبزی ( تره، جعفری، اسفناج) اضافه کنین نمک و فلفل سیاه بریزین اجازه بدین آش جا بیفته در آخر پخت دو قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنین آش کلم بینظیرمون آماده ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لايه ى رويى كره ١٠٠ گرم شكر قهوه اى ٣/٤ ليوان(١٢٠ گرم) نمك ١/٢ ق چ گردو ١ ليوان عسل ١/٤ ليوان(٤٥ گرم) مواد كيك تخم مرغ ٣ عدد وانيل ١بسته دكتر اتكر يا ٥گرم وانيل ايرانى شكرسفيد ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم) شكر قهوه اى ١/٢ ليوان(١٠٠ گرم) ماست چكيده ١ ليوان(٢٤٠ ميلى ليتر) كره نرم شده ١١٥ گرم آرد ٢ليوان (٢٥٠ گرم) بكينگ پودر ١بسته دكتر اتكر يا ١٠ گرم نمك ١/٢ ق م جوش شيرين ١/٢ ق چ براى درست كردن قسمت رويى كره و شكر و نمك رو روى حرارت ملايم ميذاريم تا شكر حل بشه بعد از روى حرارت برداشته و عسل و گردوهارو اضافه ته قالبى كه كاغذ روغنى انداخبم ميريزيم تخم مرغ هارو با وانيل ميزنيم حدوداً ٥ ٦ دقيقه بعد شكر و كره ى نرم شده و ماست رو اضافه ميكنيم و با همزن همه ى مراد رو با هم مخلوط ميكنيم تركيب آرد و بكينگ پودر و نمك و جوش شيرين رو روى مواد الك و با ليسك خوب مخلوط كرده و روى قسمت كاراملى ميريزيم داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥ -٤٥ دقيقه بسته به نوع فر ميذاريم تا بپزه و بعد سريع تا وقتى داغه از قالب دراورده و كاغذ روغنى رو جدا میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک پلو به روش رستورانی (با حجم زیاد)😍 مقادیر برای بیست پرس (سیر کن😊) چهارکیلو برنج بیست عدد ران مرغ به وزن هر عدد سیصد و پنجاه گرم (و وزن کلی ۷ کیلو) یک و نیم لیتر روغن یک مثقال زعفران یک کیلو زرشک پفکی صد و پنجاه گرم خلال پسته صد و پنجاه گرم خلال بادام یک لیوان گلاب سه عدد پیاز دو عدد فلفل دلمه قرمز سه عدد هویج شش قاشق غذاخوری رب ادویه ها شامل : نمک دو قاشق غذاخوری، فلفل قرمز یک ق غ، پودر پاپریکا دو ق ع، پودر سیر دو ق غ ، پودر زنجفیل (زنجبیل) یک ق غ، آویشن دو ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍆🌶🥕🥒 💞کلیــک کنیــد💞👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بادمجان سریع مواد لازم برای۲ نفر بادمجان ۲ عدد ریحان تازه ۱۰۰ گرم نعنا تازه به مقدار لازم سیر ۱ حبه آبغوره ۱ فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم آب به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا بادمجان ها رو شسته و با پوست به صورت حلقه ای در قابلمه ای با سایز مناسب خرد میکنیم. ۲- بعد یک فنجان آبغوره رو روی بادمجان های خردشده میریزیم و بعد آب رو اضافه میکنیم به حدی که روی بادمجان ها رو بگیره. ۳- میذاریم روی گاز با شعله متوسط تا بپزه. زمان پخت بستگی به پختن بادمجان داره و تا زمانی که کاملا نرم بشه و بشه با گوشتکوب لهش کرد باید به پختن ادامه بدید. در انتها که بادمجان ها به اون حد برسن، حدود نصف فنجان بین بادمجان هاتون باید از اون آبغوره که اول ریختید مونده باشه که قوام بیشتری از آبغوره اول داره. ۴- بعد از پختن بادمجان ها اونا رو کنار میذاریم تا خنک بشن و پس از خنک شدن میکوبیم و بهش کمی نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم. ۵- حالا یک حبه سیر رو با رنده ریز رنده میکنیم و به بادمجان ها اضافه میکنیم. ۶- حالا ریحان های از پیش شسته شده رو با نعنا ساطوری میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. ۷- ترشی آماده است و با همه پلوها سرو میشه. سایر نکات رنگ ترشی بستگی به رنگ آبغوره داره. اگه دوست دارید مثل مال من بنفش خوشرنگ بشه باید از آبغوره چایی رنگ استفاده کنید. مقدار ریحان بستگی به سلیقه شما داره ولی ترجیحا خیلی نباشه که شکل ترشی رو کامل عوض کنه. درست کردن این ترشی ساده است، سعی کنید با مقدار کم و تازه به تازه درست کنید که طعمش حفظ بشه. قوام این ترشی نباید آبکی یا خیلی سفت باشه پس حتما سعی کنید که با شعله متوسط بپزه که کل آبش تبخیر نشه و در انتها حدودا نصف فنجان بمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی کعک مواد لازم برای۱۲ نفر شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱ پیمانه آرد ۳ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری پودر هل ۲ قاشق چای خوری نمک ۱/۸ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر هل رو باهم مخلوط کنید و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه. ۲- بعد روغن اضافه کنید و دوباره هم بزنید ۳- بعد آرد و نمک و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با قاشق هم بزنید ۴- بعد خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید ۵- بعد از نیم ساعت خمیر رو از فریزر خارج کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دستتون گرد کنید و بعد داخل کنجد بزنید و بعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و خیلی کم چرب کردید قرار بدید . ۶- شیرینی ها باید از هم فاصله داشته باشن چون داخل فر پف میکنن و پهن میشن . و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد اندونزی نصف کلم بنفش و سفید رو نواری خرد میکنیم ۳ تا هویج هم رنده میزنیم ۳تا خیارشور نگینی و مقداری ذرت بخارپز؛ به مواد اضافه میکنیم. میریم سراغ سس؛ سس مایونز با ماست ؛نمک فلفل و آبلیمو مخلوط میشه. (مقدار مواد دلبخواه) دیگه وقت مخلوط کردن مواد خوش طعم سالاد اندونزیه که در کنار هم یه ترکیب فوق العاده رو میسازه😍 شماهم مثه من طعم این سالادو دوست دارین؟ نکات: ✅ کلم ها رو با پوست کن یا با چاقوی تیز نواری برش بزنید. ✅ هویج رو با رنده درشت رنده کنید. ✅ اگه دوست دارید پر سس باشه مقدار مایونز بیشتر از ماست باشه و اگه دوست دارید رژیمی تر باشه مقدار ماست رو بیشتر از سس بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛