#اسموتی_آلبالو
آلبالو ۳۰۰ گرم
آب آلبالو یک لیوان
بستنی وانیلی حدودا یک لیوان
خامه صبحانه یک قاشق
میزان مواد تقریبی هست می تونین هر طور بخواید کم و زیاد کنین رقیق و یا غلیظ درست کنین . اگر شیرین تر دوست دارین شکر و یا عسل بریزین . من ملس دوست دارم نریختم به ترشی آلبالوهاتون هم بستگی داره .
خیلی راحته درست کردنش .
آلبالوها رو هسته اش رو گرفتم و چهار پنج ساعتی فریزر گذاشتم یخی بشه .
داخل مخلوط کن آب آلبالو و یه کم بستنی رو ریختم و میکس کردم . بعد خود آلبالو و مابقی بستنی و یه کم هم خامه ریختم و میکس کردم .
آماده است نوشیدنی مون .
می تونین از ترکیب میوه دیگه مثل انگور هم یه کم داخلش استفاده کنین .
.
دیروز طرز تهیه آب آلبالو راحت و بدون وسیله رو براتون استوری گذاشتم .
حدودا یه لیوان (۲۰۰ گرم ) آلبالو رو شستم و داخل ظرفی ریختم و کمی نمک پاشیدم و یه لیوان آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه یه ربع روی حرارت موند و بعد از صافی رد کردم و آب آلبالو گرفتم
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_قارچ 🥙
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم
حتما درست کنید و لذتش رو ببرید 👌
کوکوی مرغ برزیلی
از ۱ تا ۲۰ چه امتیازی میدی؟😍
کدوم کوکو رو بیشتر دوست دارید؟🤔
مواد لازم واسه کوکوی مرغ🔻
سیب زمینی خام رنده شده : ۵۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده : یک عدد
پنیر موزرلا
پیاز و سیر
ادویه : فلفل، پاپریکا، نمک، زعفرون، برگ بو، رزماری
طرز تهیه🔥
۱.اول سینه مرغم رو با یک لیوان زعفرون دم کرده و نمک و برگ بوی آسیاب شده و کمی رز ماری و پیاز و سیر گذاشتم تو فر به مدت یک ساعت.
(نمیدونین چه مرغ نرم و و لطیف و خوش عطر و خوشمزه ای میشه با این روش)
۲.بعد ریش ریش کردم.
۳.سیب زمینی ها رو به همراه دو تا پیاز و چهار حبه سیر ریز رنده کردم و آبش رو کامل گرفتم با فلفل و پاپریکا و کمی زعفرون و نمک حسابی مخلوط کردم.
۴.کف ماهیتابه رو چرب کردم و سیب زمینی رو چیدم کف اش و با قاشق فشرده کردم.
۵.روی سیب زمینی ها مرغِ ریش ریش شده ریختم.
۶.پنیر پیتزا روی مرغ ها ریختم.
۷.دوبار روشو از سیب زمینی رنده شده ریختم و با قاشق فشرده کرده و گذاشتم روی شعله ملایم گاز.
۸.یک طرفش که سرخ شد توی یه ظرف برگردوندم و دوباره آروم سُر داد داخل ماهیتابه تا اونورشم سرخ شه.
نوش جانتون😍🌹🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دو رنگ
آرد سه ليوان
شكر يك و نيم ليوان
تخم مرغ ٦عدد
وانيل نصف ق.م
بيكينگ پودر سه ق.م
پودر كاكايو دو ق .غ
روغن مايع يا كانولا نصف ليوان
شير گرم يك ليوان سرخالي
آبجوش يك چهارم ليوان
.
فر و با دماي ١٨٠ گرم كنيد
قالبتون به قطر ٢٥ و دهانه ٣٠ارتفاع ١٠و با روغن جامد چرب و آردپاشي كنيد و بذاريدش يخچال.
زرده و سفيده تخم مرغ و جدا كنيد.
سفيده رو بزنيد با همزن تا پف كنه و سفيد بشه،بعد تو دو مرحله يك سوم از مقدار شكر و اضافه و با دور تند بزنيد تا كاملا سفت و حجيم بشه.
زرده رو با باقيمانده شكر و وانيل بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه.
بعد روغن مايع رو اضافه و مخلوط كنيد.
بعد شير و اضافه و مخلوط كنيد.
آرد و با بيكينگ پودر سه بار الك كنيد.
دو قاشق از آرد جدا كنيد در ازاي دو ق.پودر كاكايو.
يك سوم آرد الك شده رو به زرده هاتون اضافه كنيد و با همزن بزنيد.
بعد يك سوم ديگه از آرد و اضافه ،اينبار نصف سفيده رو هم اضافه كنيد ولي با ليسك و به صورت دوراني هم بزنيد و فولد كنيد.
باقيمانده سفيده و آرد و اضافه و كاملا فولد كنيد.
حالا يك سوم از مواد كيك و جدا كنيد.
پودر كاكايو و آبجوش و مخلوط و به اين يك سوم اضافه و هم بزنيد.
دو ق آرد و به مواد اصلي كيك كه سفيد هست اضافه و با ليسك فولد كنيد.
مواد سفيد و بريزيد تو قالبتون و بعد شكلاتي،برعكس هم ميشه.
ميره تو فر به مدت ٥٠دقيقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_آلفردو
بچه های امروزی عاشقشن 😍
پاستا یا فتو چینی نصف بسته
نصف سینه مرغ مکعبی خرد شده
قارچ هفت الی هشت ۸ عدد
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
سیر دو حبه رنده شده
خامه صبحانه نصف بسته صورتی رنگ
شیر یک لیوان ونیم
جعفری خرد شده دو قاشق پر
پنیر پارمزان یک دوم پیمانه
نمک وفلفل سیاه وقرمز واویشن به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
کره رو آب کره پیاز رو باهاش تفت میدهیم پیاز که سبک شد سینه مرغ رو اضافه میکنیم درشو میزارم تا بپزه و تفت بخوره قارچ وسیر وادویه ها رو اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم جعفری هم اضافه کرده
خامه رو اضافه کرده خوب بزنید تا نبره سپس شیر ولرم رو کم کم اضافه میکنیم شیر که داغ شد پنیر پارمزان رو بریزید آروم بزنید تا پنیر آب بشه
پاستا ویا فتوچینی رو با نمک وچند قاشق روغن ده الی دوازده دقیقه پخته آبکش میکنیم واب سرد روش میکشیم وبه سس اضافه میکنیم آروم بزنید تا همه پاستا به سس اغشته چند دقیقه که با هم جوش زدن و سس کمی غلیظ شد گاز رو خاموش کنید. سپس تو ظرف سرو بریزید وبا پنیر پارمزان وجعفری خرد شده تزیین کنید.
عزیزان تا داغه باید سرو بشه هرچه بیشتر بمونه سس به خورد پاستا میره وغلیظ میشه اگه سرد شد میتونید تو مایکروفر گرمش کنید
پنیر پارمزان حتما باید باشه سوپر مارکتها دارن اگر بهش دسترسی ندارید مقداری پنیر پیتزا بریزید زیاد سخت نگیرید.
خیلی از عزیزان همراه شیر وخامه یک قاشق آرد میریزین سلیقه ایه من آرد نمیزنم سس زیادی سفت میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین گوشت:
موادلازم:
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر یک حبه
آرد سوخاری افخم دو قاشق غذا خوری
هویج رنده شده یک عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد
سس مایونز یک قاشق غذا خوری
گوجه یک عدد متوسط
رب گوجه ۲ قاشق مرباخوری سر پر
بیکینگ پودر نصفه قاشق مربا خوری
فلفل سبز یا دلمه ای به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
سس کچاب یک قاشق غذا خوری
اول از همه قالب مافین را چرب کرده و فر را ده دقیقه زودتر درجه ۱۸۰ سانتیگراد روشن کنید.
گوشت+پیاز+سیر+هویج+تخم مرغ+آرد سوخاری+گوجه+سس مایونز+یک قاشق مرباخوری رب+فلفل سبز دلخواه+بیکینگ پودر و نمک و فلفل را میکس کرده تا کاملا یکدست شود در صورت دلخواه میتوانید چرخ کنید.داخل قالب مافین ریخته و روی مافین را با یک در فلزی یا با فویل بپوشانید ودرفر با دمای 180درجه و مدت زمان 20دقیقه بگذارید.بعد از پخت مافین ها رو در اورده.روی مافین ها پنیر پیتزا بریزید و کمی اویشن.شعله بالای فر را روشن کنی. تا پنیر اب شود و طلایی مافین طلایی شد دور تا دور مافین را با چاقو از قالب جدا کرده و نیم ساعت زمان داده تا مافین سرد و به راحتی جدا شود.
سس کچاب و یک قاشق مرباخوری رب گوجه با یک قاشق روغن تفت داده و نصفه فنجان آب اضافه کرده و کمی نمک و چاشنیهای دلخواه از جمله فلفل قرمز را اضافه میکنیم و پنج دقیقه میجوشانیم.
مافینها را در اورده وداخل ظرفی دیگر در فر گذاشته و کم کم این سس را به مافین اضافه میکنیم تا جذب مافین شود
حرارت فر ۱۵۰ باشد.بعد نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_زعفرونی
مواد لازم :
یک لیوان شیر
نصف لیوان شکر
نشاسته گل با نشاسته ذرت ۱ قاشق سرپر
یک پاکت خامه صبحانه
۱ قاشق زعفرون دمکرده غلیظ
۱ قاشق گلاب
مواد لازم برای روکش:
۱۵۰ گرم شکلات سفید
خلال پسته
طرز تهیه:
اگه تو لیوان شیشه ای درست میکنید برای در آوردن بستنی یکم زیر آب گرم بگیرید سریع جدا میشه
اگه تو لیوان یک بار مصرف درست میکنید برای در آوردن بستنی اطراف لیوان رو ببرید و به راحتی جدا میشه
میتونید برای کیفیت بهتر بستنی از پودر ثعلب استفاده کنید ولی اگه نداشتید اصلا اشکال نداره .
روکش هم میتونید نکنید همینطوری خوشمزست
گلاب هم اختیاریه اگه نریختید اشکال نداره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_توت_فرنگی
مواد لازم:
۱۵۰ گرم پنیر خامه ای
۵۰ گرم خامه صبحانه
یک بسته بيسکوئيت پتی بور
۵۰ گرم کره
۲ ق.چ ژلاتین
یه بسته پودر ژله توتفرنگی
یه قاشق پودر قند
طرز تهیه:
بيسکوئيت هارو پودر کنید بعد بهش کره ذوب شده رو اضافه کنید و بریزید داخل لیوان و فشرده کنید.بعد یه ساعت تو یخچال یا ۲۰ دقیقه تو فریزر قرار بدید.
پنیر خامه ای رو با خامه صبحانه و پودر قند هم بزنید تا یکدست بشه
پودر ژلاتین رو با دو قاشق آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا بن ماری بشه.بعد به مواد پنیری اضافه کنید و هم بزنید.بعد بریزید روی لایه بيسکوئيتی و نیم ساعت مجدد داخل یخچال بزارید
یه بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژله حل بشه.وقتی ژله کامل خنک شد بریزید روی لایه پنیری و ۲ ساعت تو یخچال بزارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• .
فکر نمیکنم کیک بستنی نیاز به تعریف و تمجید داشته باشه درسته؟ 😍🤤
برایم برای آموزش این خوشمزه
کیک بستنی
سه عدد تخم مرغ
شکر یک پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
شیر یک سوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق م
بستنی سیصد گرم
میوه و مغزی جات به دلخواه
تخم مرغ وانیل شکر پنج دقیقا با همزن برقی بزنید بعد شیر و روغن اضافه و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده یکدست که شد بریزید تو قالب لوف یا هر چیزی که دارید با دمای ١٨٠ درجه حدود چهل دقیقه تو فر دستساز هم میشه
وقتی پخت و خنک شد و سانت از بالا کیک رو برش بدید و جدا کنید
وسط کیک هم با فاصله از دیواره و کف برش زده و خالی کنید دوباره تو قالب بزاريد حالا بستنی که تو دمای محیط نرم شده رو بریزید وسطش اگر دوست داشتید مغزیحات و میوه هم بزارید و دوباره روش رو پر کنید در آخر لایه ی کیک که جدا کردید و تو نایلون بزارید و تو فریزر دو الی سه ساعت قرار بدید تا ببنده و هر موقع خواستید سرو کنید خارج کنید و نوش جان کنید ❤️❤️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• خیلی راحت و سریع و کم هزینه، درستش کن❤️❤️
دستور❤️
#مارشمالو
هر بسته پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل و بنماری کنین
برای طعم های ترش میتونین یکی دو قاشق شکر هم اضافه کنین
از داغی که افتاد حدودا 5 دقیقه با دور تند همزن بزنین
ظرف رو چرب کنین و کفش پودر نارگیل بپاشین و مواد رو تو ظرف بریزین
اگه میخواین دو رنگ درست کنین 5 دقیقه ظرف رو تو یخچال بذارین و ژله ی دوم رو با همون روش درست کنین و بریزین تو ظرف
روش پودر نارگیل بپاشین و 3 ساعت بذارین تو یخچال استراحت کنه
برش بزنین و تو پودر نارگیل بغلتونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه بروکلی پنیری
مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز کوچک، ریز خرد شده
1 حبه سیر، ریز شده
1 کلم بروکلی، رنده شده قسمت گل
1 فنجان پنیر چدار
¼ فنجان خامه 2 برگ خمیر آماده
زرده تخم مرغ دستورالعمل ها
فر را با دمای ۱۹۰ درجه پیش گرم کنید.
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و سپس کلم و پیاز و سیر را تا 5 دقیقه دقیقه حرارت دهید تا زمانی که کلم بروکلی شفاف باشد آن را از اجاق بردارید، سپس پنیر چدار و خامه ترش بزنید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. آن را کنار گذاشته و خمیر پای تهیه کنید یا از خمیر آماده استفاده نمایید، آن را پهن کنید و با لیوام برش بزنید . خمیر برش خورده را در ظرف فر قرار دهید و روی هر کدام در حدود 1 قاشق غذا خوری کلم بروکلی و مخلوط پنیر را در وسط قرار دهید، مراقب باشید آنها را بیش از حد نگذارید. خمیر پای را روی نیمه دایره قرار دهید و لبه ها را به هم بزنید و مهر و موم کنید. شما همچنین می توانید چنگال را برای چسباندن لبه ها استفاده کنید. روی ان را زرده تخم مرغ بریزید و برای 20-22 دقیقه در فر قرار دهید و تا ترد و طلایی شدن اجازه پخت دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_قیمه
موادلازم:
گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم
پیاز ۳عدد
لپه یک پیمانه
سیب زمینی ۳عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
زعفرون ابکرده به میزان کافی
گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته.
سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_چند_لایه
اينم يه دسر خوشمزه براي شما
اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد ازش😍
يك بسته و نيم بيسكوئيت پودر شده را با ١٢٠ گرم كره آب شده مخلوط كنيد و ته قالب بريزيد و بگذاريد داخل يخچال تا خوب سفت بشه.
يك بسته ژله ليمويي درست كنيد و روي بيسكوئيت ها بريزيد و بذاريد ببنده.
يك فنجان شيرعسل و يك فنجان شير رو با دو قاشق پودر ژلاتين كه در نصف فنجان آب داغ حل شده مخلوط كنيد وروي ژله ليمو بريزيد و بذاري تا ببنده.
يك بسته ژله قرمز رنگ هم براي لايه آخر درست كنيد و داخل يخچال بذاريد.
از هر رنگ ژله اي كه دلخواهتونه ميتونيد استفاده كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی بامیه
بامیه نیم کیلو
شوید و ترخون به میزان لازم (ریحان ، مرزه گشنیز ،جعفری هم می تونین استفاده کنین)
سیر ۶ تا ۷ حبه
فلفل سبز تند ۴ تا ۵ عدد
آب جوشیده خنک ۲ لیوان
سرکه ۲ لیوان
بامیه ها رو شستم و گداشتم خشک خشک بشه ابی نمونه اصلا . از بامیه های ریز استفاده بشه بهتره ، اگر خواستین خیلی کم ته اش رو با چاقو بگیرین من نگرفتم ، مواطب باشین و الا لزج میشه .
داخل دبه و یا شیشه ای لا به لا بامیه ، سبزیجات (شوید و ترخون و ...) سیر و فلفل سبز قرار دادم .
آب جوشیده شده خنک و سرکه و نمک رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم .
می تونین کلش رو سرکه بریزین ، من خیلی تیز و تند دوست ندارم به نسبت نصف نصف ریختم .
سبزیجات هم دست خودتونه هر چی بخواید من شوید و یه کم ترخون استفاده کردم .
در طرف رو بستم و خوب چفت کردم جای خنک و تاریک نزدیک دو هفته قرار دادم .
اگر دوست داشتید می تونین یه کم بامیه رو جوش بدین و بپزین و حتما باز باید خشک کنین و بعد داخل شیشه بندازین من جوش نمیدم بامیه رو خیلی نرم میشه به نظرم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_پنیر_سبزی
برای داخل مواد از 200 گرم پنیر فتا(پنیر صبحانه) نگینی شده استفاده کردم...میتونید کمتر هم بریزید ولی به نظرم این مقدار کاملا مناسبه.
برای ترکیب سبزی از شوید،برگ سبز پیازچه،نعناع و کمی جعفری ساطوری استفاده کردم...میتونید ریحان هم استفاده کنید...سبزی مورد استفاده کاملا به سلیقه شما بستگی داره
اضافه کردن مقداری گردوی نگینی که از قبل به آرد آغشته کردید هم خالی از لطف نیست
برای فرگازی دما 180 و برای فر برقی و توستر روی 160 تنظیم کنید...حدود 30 دقیقه زمان لازمه تا پخته بشه...با خلال دندان چک کنید تمیز در اومد فر رو خاموش کنید.
در فر دست ساز هم میتونید این مافین ها رو بپزید.
با این میزان حدود 12 عدد مافین خواهید داشت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛