eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•انچیلادا🌮•😍😋 مواد لازم:👀 -سینه مرغ نواری خرد شده یک عدد کامل -فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد -پیاز یک عدد -نمک و فلفل و زردچوبه به مفدار لازم -ذرت و نخود فرنگی پخته با هم‌یک پیمانه -رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری -پنیر پیتزا به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ نمکی مواد لازم مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد کشمش مقداری آلو مقداری گردو مقداری زعفران نمک.فلفل.پودر سیر مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_آب _دندونی (رسپی از آشپزی خاص مواد لازم :450 گرم آرد برنج ،100 گرم آرد شیرینی،250 گرم روغن صاف قنادی ، دو عدد تخم مرغ ،نصف قاشق چایی خوری هل ، 200 گرم پودر قند طرز تهیه :::اول کره در دمای محیط گذاشته تا یک مقدار باز شه وبعد باهمزن میزنیم بعد پودر قند و اضافه کرده و تخم مرغ ها و هم اضافه میکنیم کمی هم زده همزن و خاموش کرده آرد های الک شده و پودر هل و هم اضافه میکنیم و بادست خوب ورز داده تا کاملا مخلوط بشه روشو پلاستیک بندازیدبزارید داخل دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت کنه و بعد به اندازه دلخواه گرد کرده و مهر میزنیم دمای فر که از قبل گرم کردیم 140 درجه اگر فر برقی 10 دقیقه و اگر گازی 15 دقیقه از داخل فر هم که درآوردین دست نمیزنید تا کاملا سرد بشه چون نرم و اگر داغ دست بزنید از هم میپاشه زیر شم کاغذ روغنی بندازید نوش جون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سبزی_آش : ۵۰۰ گرم نخود : ۱ پیمانه لوبیا : ۱ پیمانه برنج : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته) عدس : ۱/۲ پیمانه بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه بلغورجو : ۱/۳ پیمانه سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : ۲ گوله کشک : ۱ کیلوگرم ادویه : ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری فلفل : ۱ قاشق مرباخوری نعناع : ۳ قاشق مرباخوری نمک : به مقدار لازم مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج طرز تهیه: نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم. مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید و درب قابلمه را کامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!! در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم. پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای ۲۰-۱۰ ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم نکات: مقدار نمک بستگی به شوری کشک داره اگه کشک شما شور هست نمک اضافه نکنید. موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینکه حتما قبل اضافه کردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد. قبل اضافه کردن کشک سیب زمینی و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه کردن کشک نمی پزه در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !! و در آخر اینکه این مقدار مواد برای ده نفر کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر كس با زشتىِ سبكسرى تو را خشمگين كرد تو با زيبايى بردبارى او را به خشم آور. امام علی (ع) (عیون الحکم) شیرینی محبوب خیلی ها مثل من 😊 تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۱۰۰ گرم (تقریبا دو سوم لیوان) شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) عسل ۱ ق غ آب جوش ۱ ق غ وانیل نوک قاشق خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کردم . زرده رو همراه با شکر و وانیل زدم تا کرم رنگ بشه . عسل و آب جوش رو هم اضافه کردم . عسل به خاطر خوش رنگ شدن رولت هست و قابل حذف هستش . سفیده رو با همزن اون قدر زدم تا فرم بکیره طوری که کاسه رو برگردونیم چیزی بیرون نریزه . سفیده رو به زرده اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم . آرد رو ۳ بار الک کردم و بعد داخل مواد ریختم و با لیسک به صورت دورانی هم زدم . کف سینی را چرب کردم و روی اون کاغذ روغنی انداختم و روی اون رو هم کمی چرب کردم. سایز سینی ۳۰ در ۴۰ هستش . مواد رو ریختم به طور کاملا یکسان همه جا پخش بشه اگر یه جا کم مواد باشه و جایی زیاد رولت به طور یکنواخت پخش نشه هم ممکنه خشک بشه و هم موقع رول ترک برداره . سینی رو هم روی سطح کار یکی دوبار کوبیدم تا حباب های اضافی خارج بشه و یکدست همه جا پخش بشه . فر از یه ربع قبل گرم کردم دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم . من کمی گریل را هم روشن کردم . اگر زود از فر خارج کنید و نپزه رولت خمیر میشه اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه . از اونجایی که دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنین . بعد از پخت ، بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و روی آن سینی دیگری قرار دادم تا خنک بشه حتما نیازی نیست که سینی بالایی روی سینی پایینی چفت بشه. نان رولت بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و با پارچه رول کردم و کمی در یخچال قرار می دادم . بعد به آرامی باز کردم و خامه فرم گرفته زدم، به طور یکنواخت بزنید ، به آرامی رول کردم . به دلخواه یه کم روش خامه و پودر کاکائو الک کردم . داخل یخچال قرار دادم حداقل ۴ ساعتی بمونه . کمی بیشتر بمونه بهتر تا راحت برش بخوره . : از خامه قنادی استفاده کردم .می گیرم و میزارم فریزر هر وقت بخوام هر مقدار از فریزر بیرون میارم و یخش که باز شد اما هنوز یخمکیه با همزن برقی ۵ دقیقه می زنم فرم بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم‌مرغ : ۶ عدد آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم) پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق) نشاسته ذرت (سه ق غ) شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه) آب جوش : ۱/۴ پیمانه روغن ۵ ق غ بیکینگ پودر یک ق چ وانیل یک قاشق چ ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زرده‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ‌ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیده‌ها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتی‌متری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: من کنگر پلو رو این دفعه با بوقلمون درست کردم شما با گوشت گوسفندی و مرغ هم میتونید درست کنید من همیشه کنگر رو توی فصل بهار میگیرم پاک می کنم و کمی آب پز می کنم بعد توی فریزر نگه میدارم کنگر ابپز شده را با یکم روغن تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردنم یکم پیاز داغ از قبل آماده کرده بودم اونم اضافه کردم و برنجی که ۴تا ۵ساعت خیس خورده بود رو ریختم و به اندازه یک بند انگشت آب ریختم برگ بابونه خشک شده هم ریختم و برنج رو کته ای بار گذاشتم اگر برگ بابونه ندارید میتونید از شوید خشک استفاده کنید گوشت بوقلمون رو با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه تفت دادم بعد یک تکه چوب دارچین دوتا برگ بو و دوتا دونه هل رو توی یک کیسه پارچه ی کوچک انداختم و کنار قابلمه گذاشتم مقداری آب روی گوشت بوقلمون ریختم تا کاملاً بپزد و آب گوشتمون کشیده بشه و غلیظ بشه و بعد کنار کنگر پلو سرو کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه اش من از یه کلم متوسط کوچولو استفاده کردم . این دو تا ظرف برام شد . کلم رو شستم و بعد خردش کردم ریز خرد بشه بهتره . من از رنده آلمانی برای خرد کردنش استفاده کردم . بعد گذاشتم خشک بشه و اصلا آبی نمونه روش . کلم رو داخل ظرفی ریختم و کمی نمک ریختم و مقداری سرکه سفید و مقداری آب جوشیده خنک اضافه کردم . من نصف آب جوشیده خنک و نصف سرکه ریختم طوری که کلا کلم ردش آب و سرکه بود تا رویه کلم ریختم .گذاشتم روی حرارت وقتی که خواست شروع کنه به جوشیدن خاموش کردم . گذاشتم خنک بشه و بعد داخل ظرف تمیز و خشک ریختم و درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم یخچال . نکته ای که بابت خوش رنگ شدن و تغییر رنگ ندادن این ترشی هستش یکی اینکه می تونین خیلی جزیی لبو بریزین خوش رنگ میشه (البته من نریختم ) و نکته بسیار مهم اینه که این ترشی ترجیحا یخچال نگه داری بشه جای گرم باشه زود تغییر رنگ میده . این ترشی خیلی زود میرسه همین که خنک شد قابل استفاده است اما خوب اگه بیشتر بمونه بهتره . جای سرکه سفید سرکه قرمز هم می تونین استفاده کنین .😊 پ.ن : دوستان گلم آب جوشیده خنک اصلا باعث کپکی نمیشه آب عادی باعث کپک میشه . این به خاطر این هست که خیلی ترش و تند نشه اگر دوست ندارین کامل سرکه بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 ای گوشت👩🏻‍🍳 مواد لازم: برای کرپ👇 دو عدد تخم مرغ یک تا یک ‌ونیم لیوان شیر ۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی ۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴لیوان روغن یک پنسه نمک مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید) ۲۰۰گرم گوشت چرخکرده یک پیاز ریز خرد شده خامه پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه مواد سس گوجه👇 رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی رب فلفل مقداری آب و روغن
بالأخره کانال پیدا شد!😅 بيا تو ميشی از خنده😂😜 ورود برای دلپیچه ایها و اسهالیا ممنوع 🙈 💯میخوای بترکی از خنده🤣😂👇👇 eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b ناموسا عالیه از دست ندین😂😂☝️ خطر انفجار از خنده ❌💣🤣 با خودت نخ سوزن بیاررررر👻😂😁 خندیدن تا مرز ترکیدن 🤣🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ بهترین کانال از دید اعضا !😍😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
🍒 این اندازه برا ۵یانفر کافیه. میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉 دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین. اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه. اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین. . ۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین) ۴۰۰گرم گوشت چرخ شده نیم کیلو آلبالو نصف لیوان شکر پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه روغن به میزان لازم اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم. هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : تخم مرغ:۳ عدد روغن مایع:یک چهارم پیمانه بکینگ پودر:۱ق چ آرد:۴ قاشق سوپخوری سر پر ماست سفت:۲قاشق زعفرون:۱ ق شربت: شکر:یک و نیم پیمانه آب:سه چهارم پیمانه گلاب:یک چهارم پیمانه زعفرون:۱قاشق طرز تهیه: مواد شربت رو مخلوط کنید و بزارید بجوشه و کمی قوام بیاد، تخم مرغها رو بزنید تا کمی پف کنه ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سپس به تخم مرغها اضافه کنید و بعد روغن مایع و زعفرون رو اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشه داخل قالب مورد نظر ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، بعد از پخت شربت خنک رو روی خاگینه ها درون قالب بریزید و اجازه بدید شربت جذب بشه من کم شیرین دوست دارم نصف شربت رو اضافه کردم به جای شربت از شیره انگور هم میشه استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر كس خوش اخلاق باشد، زندگى اش پاكيزه و گوارا مى گردد. امام علی (ع) (غررالحکم) یکی از سوپ های مجلسی و خوشمزه و پرطرفدار ، سوپ سفید یا همون سوپ شیر هستش . . آشپزی خاص برای ۳ نفر مرغ چند تکه (میتونین از آب مرغ هم استفاده کنین ) هویج ۲ عدد یا یک عدد بزرگ جو یا جو پرک نصف لیوان (برای هر نفر ۲تا ۳ ق غ) شیر ۲ لیوان پیاز ۱ عدد کره ۱ ق غ آرد سفید (قنادی) ۲ ق غ خامه صبحانه دل به خواهی (من ۲ ق غ ریختم ،قابل حذف هستش) جعفری خرد شده به میزان لازم قارچ ۵ عدد(من نریختم می تونین بریزین ) (بنده توی خونه موجود نداشتم خواستین بریزین ) نمک به میزان لازم یه پیاز رو خرد کردم و با روغن و تکه های مرغ کمی تفت دادم ، بهش کمی آب اصافه کردم و گذاشتم تا کمی نیم پز بشه . وقتی که نیم پز شد ، هویج رو نگینی کردم و داخلش ریختم ، وقتی هم که هویج نیم پز شد ، جوپرک رو اضافه کردم . توی ظرف دیگه ای آرد رو کمی تفت دادم و کره اضافه کردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا بجوشه و غلیظ بشه و بعد خامه رو بهش اضافه کردم (خامه قابل حذفه من گاهی اوقات هم نمی ریزم ) بعد این مواد رو داخل سوپ ریختم و هم زدم .بهش نمک هم اضافه کردم .در واقع شیر رو نیم ساعت آخر به سوپ اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن باید نیم ساعت روی گاز باشه . اواخر کار هم کمی جعفری خرد شده رو به هر میزان که دوست دارین بهش اضافه کنین . من مرغ ها رو بعد اینکه پخت بیرون آوردم و ریش ریش کردم و داخل سوپ ریختم . میتونین از عصاره مرغ هم استفاده کنین. میتونین قارچ هم استفاده کنین ، در این صورت قارچ رو با کره کمی تفت بدین کلا آب نداشته باشه ، قبلا از اینکه شیر رو به سوپ بخواین اصافه کنین داخل سوپ بریزین . از جو هم میتونین استفاده کنین ، در این صورت اول از همه جو رو بخیسونین و آبش رو بیرون بریزین و بعد بزارین با آب دو ، سه ساعتی بپزه و بعد مرغ رو بهش اصافه کنین و بزارین با مرغ با هم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: آرد سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه پودربادام ۱/۴پیمانه شیر ولرم ۱/۲پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ هم دمای محیط ۳عدد پودرکاکائو ۱/۳پیمانه کره ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده ۶۰ گرم بیکینگ پودر ۱ق غ وانیل ۱ ق چ نمک یک پنس زردآلو ۶عدد کره هم دمای محیط وشکر را باهمزن بزنید تا سبک شه.تخم مرغها رو بترتیب اضافه وهر بار که هرکدومو اضافه میکنید خوب بزنید بعد اون یکی رو بریزید. آرد را۳بار الک کنید وهمراه پودربادام وبیکینگ پودر وپودرکاکائو وشیر ولرم در دو مرحله به مایه اضافه وبالیسک به خورد هم داده ومخلوط کنید. وانیل ونمک وشکلات راهم درآخر اضافه ومخلوط کنید.کف ودیواره قالب ۲۰ سانت را چرب وکاغذروغنی بزارید ومایه راداخلش بریزیدبالیسک سطحشو صاف کنید وزردآلوها را باسلیقه خودتون بچینید.(هسته زردآلوها را جدا وکنید نصف کنید طبق کلیپ)روی کیک مغز تخمه آفتابگردان یا پرک بادام بپاشید(از مغزهسته های خودشم اینجا میتونید استفاده کنید😉 داخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰الی ۶۰ دقیقه بپزید.دمای فرها باهم متفاوته واین زمان ممکنه متغییر باشه پس بعد از ۵۰ دقیقه یک سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگر مواد بهش نچسبید آماده ست درغیر اینصورت باید روند پخت ادامه داشته باشه تاوقتی که سیخ سالم بیرون بیاد. برای درست کردن پودربادام میتونید از خلال بادوم استفاده کنید اونو داخل غذاساز پودر کنید کامتون عسل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛