eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: پیمانه اندازه گیری یا لیوان دسته دار مد نظر است آرد دوپیمانه شیرعسلی یه قوطی جایگزین نداره وشیرینی متعادلی داره این میزان شیر نصف پیمانه اب نصف یه لیموی متوسط یک سوم پیمانه روغن مایع نصف قاشق چایخوری وانیل یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری پودردارچین هویج رنده شده یک پیمانه کشمش یک سوم پیمانه طرز تهیه: 1....آرد وبیکینک پودر ودارچین وجوش شیرین ونمک را دوبار الک کنید 2:شیر وابلیمو را مخلوط وپنج دقیقه کناربذارید تا بمونه که بعدش بهش کره شیر گفته می شه 3:کشمش را شسته وخشک کنید با کمی ارد مخلوط واز الک رد کنید تا اضافه ارد گرفته بشه ادامه کار..........درطرفی یک قوطی شیرعسلی وروغن ووانیل وسرکه وکره شیر رااضافه ومخلوط کنید بعد ترکیب ارد وسایر مواد خشک را اضافه ومخلوط کنید وبعد هویج رنده شده وکشمش را اضافه ومخلوط کنید قالب مورد نظررا با ارده یا کره یا روغن جامد چرب کنیدمایع کیک را توی قالب بریزید ودرفری که از قبل با حرارت 180درجه گرم شده بمدت تقریبی 40تا 50 دقیقه حتما چک کنید کیک اماده شد کمی که از داغی افتاد اطرافش را ازاد وبرگردونید بافتی نرم وطعمی عالی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من عاشق ماهی شکم پر هستم که با حشو پُر بشه😋 حشو همون مواد داخل شکم ماهی هست که توی فیلم آموزش دادم و مخصوص جنوبی های عزیز هست از خوشمزگیش نگم براتون😌😍😚👌 من همیشه مواد رو چشمی میریزم برای سه تا ماهی قزل آلا سایزی که در فیلم میبینید حدود 1 کیلو گشنیز ساطوری+1 بسته تمر هندی + 1 تا 2 بوته سیر(بستگی داره چقدر عاشق سیر هستید😋تو خونه ما همه عاشقش هستن😃)+2 قاشق شنبلیله خشک+3 عدد پیاز بزرگ استفاده کردم اینکه بخواید چقدر داخل شکم ماهی مواد بذارید یا موادتون چقدر ترش باشه یا مزه سیر بده به سلیقه شما بستگی داره و میتونید مواد رو کم و زیاد کنید ◀برای درست کردن سس تمر هندی کافیه به یک بسته تمر هندی مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید تا تمر داخل آب باز بشه بعد بریزید توی صافی و اگه لازم بود دوباره کم کم بهش آب اضافه کنید تا تمام عصاره تمر از تفاله هاش جدا بشه ◀من معمولا همون پیازی که برای طعم دار کردن ماهی استفاده کردم رو سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه ◀حتما در طی مراحل پخت چند بار ماهی رو در فر چک کنید و اگه لازم بود دوباره پوستشو چرب کنید ◀میتونید برای خوشرنگ شدن پوست ماهی به روغن کمی زعفران بزنید ◀ولی برای طعم دار کردن ماهی به روش جنوبی از زعفران استفاده نمیکنیم ◀دمای فر حدود 200 درجه و تایم پخت به سایز ماهی بستگی داره برای من حدود 1 ساعته میپزه ◀میتونید در تابه روی گاز ماهی رو درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا مواد لازم:::::: 4-5 تخم مرغ 300 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر روغن مایع حدود 350 گرم آرد نمک فلفل سیاه آویشن زیره تخم گشنیز پودر سیر زنجبیل 1 ق غ بیکینگ پودر سوسیس یا کالباس خانگی پیازچه پیاز عسلی گوجه فرنگی پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا قارچ تفت داده شده زیتون ذرت فلفل دلمه ای تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت 25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بربری خانگی مواد لازم شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری سیاهدانه و کنجد مقداری مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه: آب ولرم ۱/۴ لیوان شکر ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی مواد لازم رومال: آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید. میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد. برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد. در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه. روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت بهش استراحت بدید. بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید. خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید. نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه. بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری سیمی یا پارچه نخی بزارید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد واسه چهار نفر است البته بستگی به میزان مصرف داره😉 طرز تهیه..... اول مواد توی شکم کتلت را درست کنید پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید من اصلا روغن نزدم چون گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل من نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کردم وابش را گرفتم وبه گوشت اضافه کردم میتونید فلفل دلمه سبز برنید ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر سیر وزنجبیل بزنید وتفت دهید سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دوقاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره ونمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید وخوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه سوالهای احتمالی..... 1.....بوی تخم مرغ اصلا نمیده وبسیار خوشمزه است ومصرف روغنش خیلی کمتر از کوکو وکتلت است 2.....نباید توی خود کتلت تخم برنید دستورش اینه 3......بعد پخت توی کتلت کاملا پوک می شه وسیب زمینی دور گوشت بسیار ترد ونازک می شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون ❤ امروز اومدم با نون خرمایی خوشمززززه اگه پودر خمیر مایه دسترسی ندارید🙂.خرمایی مونده تو یخچال دارید😁 این دستور رو امتحان کن. این مقدار دستور تعداد نان خرمایی رو دیسه لطفا مواد رو جایگزین نکنید اگه آرد نان فانتزی در دسترس دارید چه بهتر ندارید از همون آرد شیرینی پزی استفاده کنید میتونید به جای بیکینگ پودر از بهبود دهنده استفاده کنید هر کدوم دارید. اگرررر هیچ کدوم ندارید یک قاشق چایخوری پودر خمیر مایه به آرد اضافه کنید آرد دو لیوان آب نصف لیوان روغن جامد پخت وپز یک چهارم لیوان بیکینگ پودر ویا بهبود دهنده یک قاشق مرباخوری گلاب دو قاشق شربت بار دو قاشق پر همون شربت بامیه وزولبیا آب وگلاب وروغن رو تو کاسه بریزید بیکینگ پودر ویا بهبود دهنده رو با آرد قاطی کنید وقاشق قاشق بریزید تا خمیر صاف ویکدستی بدست بیاد آخر سر دو قاشق شربت بار بهش اضافه کرده اینجا مواد خمیر کمی شل میشه انقدر بزنید تا شربت به خورد خمیر بده وخمیر صاف و یکدست بدست بیاد خمیر رو نیم ساعتی استراحت داده تو این فاصله خرما رو آماده کرده میتونید خرما رو درسته بزارید لای خمیر هسته رو خارج کرده بجاش گردو بزارید وخمیر بپیچید دورش ویا خرما وگردو خمیر کنید خرما وگردو رو که دارید خمیر میکنید اگه سفت بود چند قاشق آب بریزید .وکمی پودر دارچین خمیر رو با وردنه باز کرده مقداری از مخلوط خرما وگردو گرد کرده وسطش میزاریم خمیر رو جمع میکنیم. تو سینی بزارید مخلوط تخم مرغ و زعفران که با چنگال زدیم روی نان رومال کرده کمی کنجد ویا خرفه میریزیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روی نان طلای بشه از فر خارج کرده خنک که شد بزارید ظرف دربسته تا نونها خشک نشن .من مهر زدم بعد از پخت جای مهر محو شد 🤪 خرمای من خرمای مونده در یخچال بود😊 روغن مایع جایگزین نکنید وگرنه نون خشک میشه همزن ندارید با دست ورز بدید مثل خمیر پیراشکی پست خمیر پیراشکی رو چک کنید.ویا خمیر پیتزا آرد زیادی به خورد خمیر ندید تا نون خشک نشه خمیر حاصله باید نرم ولطیف وبراق باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_پیراشکی کرمدار بازاری😋 _مواد لازم: _ارد نان فانتزی... حدود ۲/۵ تا ۳ پیمانه _وانیل.... کمی _آب گرم.... نصف پیمانه _شکر.... یکچهارم پیمانه _روغن مایع... یکچهارم پ _نمک...نوک ق مرباخوری _مخمر...یک قاشق مرباخوری+یک قاشق مرباخوری شکر _تخم مرغ...یک عدد متوسط _🔅مواد لازم کرم پیراشکی: نصف پیمانه سرپر...شکر سه قاشق غذاخوری سرپر ...پودر نشاسته _یک قاشق غ....زعفران دم کرده یا کمی رنگ خوراکی _وانیل.... نصف قاشق چایخوری نصف پیمانه....اب سرد __🔴 بچه ها نکته ی مهم پیراشکی اینه که برعکسه دوناته یعنی نباید خمیرش ضخیم و توپولی باشه _🔴 پیمانه سوم ارد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه ممکنه همه ی ارد استفاده نشه ،یه کم چسبندگی داشته باشه اشکالی نداره _🔴 خمیر رو حتما ده دقیقه ورز بدین _🔴 وحتما ۱/۵ تا دوساعت استراحت بدین تا حجیم شه _🔴استراحت های خمیر خیلی مهمه وتو کیفیت نون تاثیر مستقیم داره پس زمانش رو اصلا کم نکنید _🔴 ارد زیادی بخورد خمیر ندین و حسابی ورزش بدین تا پیراشکی باکیفیت بشه _🔴اگر خمیر خیلی چسبنده بود زیرش موقع ورز دادن کم کم ارد بپاشید و ورز بدید اگرم سفت بود موقع ورز دادن دستتون رو با آب مرطوب کنید تا درست بشه _🔴 روغن حتما باید حسابی داغ باشه وحرارت زیرش متوسط کمی رو به پایین باشه _🔴 اگه حرارت زیاد باشه مغز پخت نمیشه _🔴 اگه روغن داغ نباشه خوب پف نمیکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم گوشت چرخی 200 گرم لازانیا یک بسته پیاز یک عدد قارچ بزرگ سه عدد خرد شده فلفل دلمه نگینی یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم رب یک قاشق غذاخوری مواد شیر ولرم یک لیوان آرد سفید یک قاشق کره 25 گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم سبک که شد گوشت چرخی ریختم خوب که سرخ شد رب رو ریختم تفت دادم رنگ که گرفت قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و آبلیمو رو ریختم و یه هم زدم و خاموش کردم گذاشتم کنار لازانیا رو تو آب جوش به مدت 8دقیقه جوشوندم و آبکش کردم یه مقدار از آب جوش رو موقع آبکش کنار گذاشتم و با آب سرد، ولرمش کردم لازانیا رو توش قرار دادم تا خشک نشه سس رو آماده میکنیم کره رو میریزیم آب شد آرد رو اضافه میکنیم تفت میدیم بعد شیر رو میریزیم و تا جایی هم میزنیم که سس به غلظت ماست برسه یکم آبکی باشه بهتره چون سرد بشه غلیظ‌تر میشه یکی یکی ورقه های لازانیا رو از ظرف آب بیرون آوردم اول سس بعد مواد گوشتی و روش پنیر پیتزا ریختم همه رو آماده کردم داخل ظرف پیرکس رو کمی چرب کردم لازانیا رو چیدم روش سس و پنیر ریختم و در فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه‌ صد و هشتاد پختم 👇 تو تابه معمولی یا دوطرفه👇 اول یه ردیف سیب زمینی نازک می‌چیند بعد لایه های لازانیا رو به ردیف میذارید بعدم روش پنیر ميريزيد دمکنی میذارید و بیست و پنج دقیقه میپزید فقط روش طلایی نمیشه، ولی میتونید روش چند تکه پنیر گودا بریزید زرد رنگ و طلایی میشه تو تابه دوطرفه واشر قرمز رو درمیاریم و دمکنی نمیخواد آشپزی خاص نکته : اگر خواستید روش طلایی بشه یک دقیقه گریل یا شعله بالا رو روشن کنید 😜 برای اینکه لازانیا خشک نشه، بعد از آبکش، لازانیا رو تو آب ولرم میذاریم و اصلا از ظرف آب خارج نمی‌کنیم چون خشک میشه، فقط موقع رول کردن یکی یکی از ظرف برمی‌داریم فقط خیلی آروم رول کنید تا ورقه ها نشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛ دو عدد سوسیس رنده شده ؛ چند شاخه پیازچه خردشده؛ نصف یک فلفل دلمه‌ای خردشده؛ پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ، کمی نمک و فلفل سیاه، آشپزی خاص با هم مخلوط کنیدیه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همه‌جای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، چهار قاشق غذاخوری ماست، سه قاشق غذاخوری آرد سفید ، و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا کاملا باهم ترکیب کنین نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ایی😋😍 📌مواد لازم👇 📌هرنوع گوشت چرخ كرده اى كه استفاده ميكنيد براى هر نفر صد گرم 📌پياز براى هرنفر يك عدد كوچك 📌نمك فلفل زردچوبه 📌سبزى خشك معطر(من ريحان زدم) 📌گوجه دوعدد 📌فلفل دلمه يك عدد 📌سير دوعدداختيار 📌رب گوجه يك قاشق غذا خورى آشپزی خاص طرز تهیه👇 📌حتما آب پياز رو بگيريد ابتدا حرارت زياد وبعد با شعله ملايم اجازه بديد كه بپزه 📌آبدار بودن سس كباب هم سليقه ايست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 [مواد لازم] تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر یک و یک سوم لیوان آب نصف لیوان کمتر آرد یک و نیم لیوان بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپُر پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری کنجد به اندازه دلخواه *فر دست ساز* آشپزی خاص قابلمه را یک ربع از قبل روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده تا بخوبی گرم شود ، درون قابلمه رینگ فلزی قرار داده و قالب کیک را روی رینگ فلزی قرار داده ، دم کنی را روی قابلمه میذاریم و تا حدود ۴۰ دقیقه اول دم کنی را برندارید تا پف کیک نخوابد و بعد با سیخ چوبی تست پخت انجام بدین اگر سیخ چوبی تمیز بود یعنی کیک کامل پخته است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛