مواد لازم🔻
آرد ۲ و نیم پیمانه
آب پرتقال طبیعی ۳ چهارم پیمانه
عسل ۲ ق غ+۱ ق غ آب جوش (مخلوط و رقیق میشه)
شکر ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل یک سوم ق چ
رنده پوست پرتقال ۱ ق غ(فقط رنده کردن قسمت نارنجی پرتقال)
اسلایس پرتقال ب اندازه کافی
طرز تهیه🔻
فر رو روی درجه ۱۸۰ بزارید گرم شه، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار بشه ، حالا عسل رو ک با آب جوش رقیق شده اضافه کنید کمی بزنید، ب ترتیب روغن، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و طی چند مرحله ب مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید، توی قالب ها کپسول قرار بدید و دو سوم از قالب رو با مواد پر کنید، روش اسلایس پرتقال بزارید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ب مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید (شاید زودتر یا دیرتر بپزه، چک کنید بعد ۲۰ دقیقه) در آخر میتونید چند دقیقه بالای فر (گریل) رو روشن کنید تا طلایی بشه، بعد از پخت تا هنوز داغه روش کمی عسل برس کنیدمن از پرتقال معمولی و خونی استفاده کردم هر دوش زیبا و خوشمزه بود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زرشک_پلو
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه ۲ لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن یا کره و ۱قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک سالاد خوشمزه 👇
مواد:
کلم سفید (500 گرم)
یک چهارم کلم قرمز (150 گرم)
2 عدد هویج رنده شده
5 قاشق غذاخوری ذرت
نصف دسته شوید
خیارشور 5-6 عدد
▫️▫️▫️
برای سس:
4 قاشق غذاخوری ماست صاف شده
2 قاشق غذاخوری پر مایونز
خردل 1.5 قاشق غذاخوری
2 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
▫️▫️▫️
آماده سازی:
کلم سفید و قرمز را ریز خرد کنید. سپس در دو کاسه جداگانه کمی نمک بریزید و با دست خوب بمالید.
کلم، هویج رنده شده، ذرت، خیارشور و شوید را در کاسه سالاد بریزید و مخلوط کنید. مواد سس را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.
سس را روی سالاد بریزید و دوباره مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید و سرو کنید. نوش جان 😋
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کبه_برنجی😍😋
کبه برنجی یه غذای اصالتا
برای خمیر برنجی
برنج ۱کیلو (بهتره از برنجی استفاده کنید که نرم باشه مثل برنج ایرانی)
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
نمک
داخل ویدئو فراموش کردم بگم که برنج و سیب زمینی رو بعد از اینکه کاملا پخت آبکش کنید، بذارید آبش بره، بعد با دست خوب ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
مواد گوشتی
گوشت چرخ کرده
پیاز ۱ عدد بزرگ
ادویه دلخواه
برگ کرفس ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
در کل برای داخل کبه میتونید هرچی که بخواین میتونید بریزید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خانگی
ًمواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان 1 عددمتوسط
سیر 3 حبه
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی
نمک 1 قاشق چایخوری پر
زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
جوز هندی نصف قاشق چای خوری
هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد
پسته تازه 15 عدد
فقط برای قشنگی هستش تو طعمش تاثیر نداره
سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. پسته و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان پیتزایی
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
3 ق غ سس کچاپ(میتونید نریزید)
1 ق م نمک
1 ق م فلفل سیاه
1و نیم لیوان آرد (لیوان 200 میلی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 ق چ)
3 ق غ زیتون سیاه و یا زیتون سبز خرد شده
5 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل قرمز کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه)
1 کاسه کالباس خرد شده
1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
4 ق غ پنیر لور (هر نوع پنیر صبحانه هم میشه)
پنیر پیتزا برای روی نان
طرز تهیه:
تخم مرغ ، روغن مایع ، شیر ، سس کچاپ ، نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که مواد با هم مخلوط شوند با همزن دستی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو اضافه و هم بزنید. سپس زیتون سیاه، فلفل سبز و قرمز ، کالباس ، گوجه فرنگی و پنیر لور رو اضافه و با قاشق هم بزنید. قالب را با 4_5 ق غ روغن مایع چرب کنید اندازه قالب 40 سانت است میتوانید داخل قالب کوچک هم درست کنید ولی کمی ضخیم میشود.
مواد را داخل قالب بریزید و صاف کنید در آخر روی مواد پنیر پیتزا بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 25_20 دقیقه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه پیتزایی
نکات :👇
◀میزان مواد رو بنا به سلیقه میتونید کم و زیاد کنید.
◀معمولا سمبوسه پیتزایی بیرون فقط سوسیس کالباس داره ... من ترجیح میدم گوشت چرخکرده هم استفاده کنم ... و البته مقداری سوسیس ریز خرد شده
به نظرم اینجوزی طعمش خیلی بهتره ولی باز به سلیقه شما بستگی داره😙☺.
◀دقت کنید پنیر پیتزا رو بعد از خنک شدن مواد اولیه اضافه کنید
◀میتونید به تعداد زیاد سمبوسه رو بپیچید و لابلای اون کیسه فریز یا کاغذ روعنی بذارید فریز کنید ... سپس برای یخ زدایی در یخچال قرار بدید و بعد سرخ کنید.
◀من از یوفکای مخصوص سمبوسه استفاده کردم ... میتونید نان لواش رو به صورت نواری برش زده و استفاده کنید.
◀حتما روغن کاملا داغ باشه تا جذب روعن کمتر بشه ... بهتره بعد از سرخ کردن، سمبوسه ها رو روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
68.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کیک هندوانه ( بدون فر )👆🏻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تست شخصیت پنهان
🔮ڪدام پر را عمیقا دوست دارید و برایتان جذاب است؟
http://eitaa.com/joinchat/525402112C55f795563f
http://eitaa.com/joinchat/525402112C55f795563f
🔥 کانالی مختص بزرگسالان
👆🔞فقط بالای 25 سال🔞👆
#ته_چین_گوشت_بادمجون
عزیزان اگه میخواید ته دیگش برشته وترد باشه به ازای دو زرده نصف یک سفیده استفاده کنید اگه ته دیگ نرمتر دوست دارید فقط از زرده استفاده کنید .
اندازه ای که میدم این مقدار که تو فیلمه
میخواید اندازه رو بیشتر کنید
این اندازه همیشه به خاطر بسپارید
به ازای هر سه کفکیر برنج آبکش شده سه قاشق ماست سفت ویک زرده نیاز دارید
من از ماست سفت وشیرین خونگی استفاده کردم راستش تا حال از ماست پاستوریزه استفاده نکردم نمیدونم چه مارکی خوبه عزیزانی که استفاده کردند لطفا تو کامنتها متذکر شوند
برنج آبکش شده شش کفگیر پر
گوشت قرمز ۲۵۰ گرم
بادمجون ۳ عدد متوسط
زرده تخم مرغ دو عدد+ نصف یک سفیده
ماست شیرین وسفت شش قاشق
زعفران دم کرده به اندازه لازم
پیا ز یک عدد بزرگ
روغن و نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ودارچین به میزان لازم
گوشت رو با یک عدد پیاز چهار قاچ ودوحبه سیر و آب میزاریم بپزه
پوست بادمجون رو میگیریم حلقه ای برش زده مقداری نمک زده وکنار میزاریم
مقداری زعفران سائیده چند تکه یخ خرد کرده وزعفران رو یخ ها ریخته ومیزاریم تو آب جوش اینکار بهش شوک وارد میشه ورنگ پس میده
بعد از نیم ساعت بادمجون ها رو آبکش کرده واب سرد روشون میکشیم وسرخ میکنیم .تو همون ماهی تابه پیاز خلالی رو اضافه وتفت میدیم گوشت پخته شده اضافه کرده و تفت میدیم نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ودارچین هم اضافه کرده
برنج رو آبکش کرده
زرده رو با همزن دستی میزنیم ماست وزعفران وکمی نمک بهش اضافه کرده دوباره با همزن خوب زده برنج آبکش شده اضافه وبه ارومی مخلوط کرده تا برنج خورد نشه
قابلمه ترجیحا تفلون بدون خش باشه رو گاز گذاشته تا داغ بشه یک چهارم استکان روغن میریزیمروغن که داغ شد نصف برنج رو میریزیم وبا پشت قاشق فشار میدیم نامنسجم بشه بادمجون ومواد گوشتی رو روش میچینم وبقیه برنج رو اضافه کرده دوباره با پشت قاشق فشار میدیم دم کنی گذاشته ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ته چین من ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اماده شد عزیزان وقتی برنج بخار کرد چند قاشق روغن داغ کرده وبا قاشق بریزید کناره هاش ودوباره دم کنی بزارید این کار باعث میشه کناره ها برشته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته
مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من از سبزی خشک استفاده کردم نمک وفلفل وزردچوبه همه رو به چرخ کرده اضافه من از چرخ کرده گوساله استفاده کردم با هم مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی گردوی خرد شده کمی پیاز داغ وزرشک ویک عدد الو بزارید وببنید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه وقتی کوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ویکی دو قاشق رب وکمی زردچوبه بهش اضافه کنید ویه تفت بدید وبه مقدار کافی آب بریزید من کمی لپه هم زدم وقتی به جوش اومد کوفته ها را به آرامی میزاریم داخل سس ودرشو کیپ نکنید تا یک ربع که کوفته ها وا نرن بعدا شعله رو کم کنید وبزارید بپزه
چند نکته در مورد کوفته
آگه لپه دوست ندارید، بریزید ؛تو کوفته میتونید از آرد نخود چی استفاده کنید واسه سس کوفته به جای آب آگه از آب قلم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه 😋
وقتی سس جوش اومد کوفته رو به آرامی توش بزارید وصبر کنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید.
همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی کوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وکوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش
پخت کوفته سه ساعت طول میکشه با شعله متوسط
عزیزان مخلوط گوشت گوسفند وگوساله برای کوفته عالیه👌
من همیشه اندازه ها رو چشمی میزنم
برای حدود چهارصد گرم گوشت چرخ کرده نیم پیمانه لپه ونیم پیمانه برنج کافیه
عزیزان من این دفعه کوفته ها را کوچکتر درست کردم ومیانشون هیچی نزاشتم فقط مواد کوفته هستش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه مرغ و سبزیجات!!😻😻🍗🍗
با هرچی دوست دارین میتونین سرو کنین، سبزیجات، سیب زمینی سرخ شده و یا برنج مخلوط
مواد لازم:
٤ عدد ران مرغ بي استخدم و باز شده
براي سبزيجات داخل:
٢٥٠ گرم قارچ
٤ عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
١ فلفل دلمه سبز
٣ قاشق غذا خوری روغن مايع
نمك و فلفل
براي بشامل:
١ قاشق غذا خوری پُر كره
٢ قاشق غذا خوری آرد
٢ ليوان شير (٤٠٠ ميلي ليتر)
نمك و فلفل
برای سس روی بقچهها:
۳ قاشق غذا خوری ماست
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه/فلفل
پودر کاری (یا هر ادویههای که دوست دارین)
نمک و فلفل
سبزيجات رو نازك ببرين و تفت بدين... براي بشامل تو يك قابلمه كوچك كره رو آب كرده آرد رو اضافه كنين و مثل حلوا كمي سرخ كنين طلايي كه داشت ميشد شیر رو اضافه کنین (نکته💡: شیر نباید خیلی سرد باشه و حتی اگه گرم هم باشه بهتره چون وقتی به آرد اضافهاش میکنین گوله گوله نمیشه و قشنگ و یکدست میشه!!🤓😜)
سس بشامل رو با سبزیجات مخلوط کنین، ران مرغ و مثل تصویر قشنگ تو یک کاسه کوچک پهن کنین، توش رو با سبزیجاتتون پر کرده و بقچهاش کنین😍🤗 بقچهها رو توی سینی یا ظرفی که میخواین توش بذارین چیده و روش مخلوط مواد سس رو بمالین، اگر ظرفتون در نداره درش رو اول با کاغذ روغنی و بعد روش رو با فویل ببندین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۸۰ درجه گرم کردین بپزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی شیری پلنگی
مواد لازم:
اندازه لیوان 250 میلی (یا پیمانه قنادی)
3 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ، 35 گرم (گندم و یا ذرت فرق نمیکند)
1 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری پر آرد ، 35 گرم
رنده پوست لیمو (به دلخواه)
75 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو
50 گرم شکلات تلخ
نسبت به بزرگی قالب بیسکوییت لیدی فینگر (من 13 عدد استفاده کردم)
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه بریزید. شکر ، نشاسته ، آرد و رنده پوست لیمو (به دلخواه) را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و حالت گلوله نداشته باشد. وقتی خوب هم زدید روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. در حدود 7 الی 8 دقیقه می جوشد و بلافاصله قوام میگیرد. وقتی قوام گرفت کمی بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید. کره و وانیل را بلافاصله داخل کرم گرم بریزید و تا وقتی که کره آب شود خوب هم بزنید. دو عدد کاسه شیشه ای بردارید و داخل یکی پودر کاکائو و 30 گرم شکلات ریز خرد شده بریزید و باقیمانده شکلات خرد شده را داخل کاسه دوم بریزید. 3 و یا 4 ملاقه کوچک از کرم گرم داخل کاسه ها بریزید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود یکی کم رنگ و یکی پر رنگ میشود هر کدام را داخل کیسه فریزر و یا قیف بریزید سر کیسه فریزر را ببرید. داخل ظرفی سلفون بکشید و ابتدا از کرم شکلاتی پر رنگ داخل ظرف و کناره های ظرف با فاصله بریزید. سپس با کرم رنگ روشن در کناره های کرم پر رنگ بزنید. کرم را کمی هم بزنید و داخل ظرف بریزید و با لیسک صاف کنید و مجدد روی کرم طرح پلنگی بدید. سپس بیسکوییت ها را داخل شیر(1 استکان)بزنید و روی کرم بچینید (میتوانید بیسکوییت سبوس دار گندم هم بچینید) روی بیسکوییت را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید اگر عجله دارید 2 ساعت در یخچال نگه دارید ولی توصیه میکنم یک شب در یخچال بماند. سپس از یخچال بیرون آورید و داخل ظرف سرو برگردانید و سلفون را بردارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛