#مربای_شاتوت
مواد لازم
▫️شکر :1کیلو
▫️شاتوت:1 کیلو
▫️آب لیموترش:1 ق چ
طرز تهیه
شاتوت رو بشویید و دم اونها رو با قیچی جدا کنید ـ شکر رو لابلای اونها بریزید درظرف رو ببندید بگذارید حداقل 12 ساعت توی یخچال بمونه تا آب بندازه
بعد از این مدت مخلوط شکر و شاتوت رو توی قابلمه بریزید با حرارت متوسط تا بجوشه ـ مرتب کف روی #مربا رو بگیرید. ـ 15 دقیقه که جوشید اگه دیدید زیادی رقیقِ شاتوت ها رو به کمک کفگیر دربیارید بگذارید شربت کمی بجوشه تا غلیظ بشه معمولا برای قوام شربت 20 الی 25 دقیقه کافیه ـ شاتوتها رو درآوردیم که له نشن
به آب هم نیازی نیست خودِ شاتوت ها آب میندازن ـ البته اگه شربت میخواید داشته باشید نصف لیوان آب همون اول که روی اجاقِ اضافه کنید ـ به غلظت مورد نظر که رسید 1 ق چ آبلیمو رو اضافه کنید دو دقیقه موند اجاق رو خاموش کنید ـ آبلیمو برای اینه که احیاناً شکرک نزنه ـ همیشه سعی کنید برای تهیه ی مربای با کیفیت از 1 کیلو توت و یا هر میوه دیگری استفاده کنید
😍نوش جون😍
👇👇👇👇😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ مربای زردآلو 😋
✍مواد لازم:
زردآلو دو کیلو
شکر 1800 گرم
اب لیمو تازه دو تا سه قاشق سوپ خوری و یا یک قاشق چایخوری
جوهر لیمو 2 گرم که در دو قاشق آب حل شده باشه
درصورت تمایل سر قاشق چ وانیل
🍜طرز تهیه :
ابتدا زرد آلو ها رو دو نصف کنید و هسته شو بیرون بیارید در آخر هسته زردآلو رو بشکنید و برای داخل مربا تون استفاده کنید
آب 3 لیوان دسته دار
آب و شکر رو با هم مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا کاملا بجوشه و قوام بیاد قوام اومدنش باید طوری باشه که مثل عسل غلیظ بشه بعد از قوام اومدن زردآلوهای بدون هسته رو داخلش بریزید وقتی زردآلو ها رو میریزید موقع جوش اومدن یه کفی روی مربا میاد سعی کنید کف روی مربا رو آروم بگیرید.
اجازه بدید نیم ساعت آروم بجوشه وقتی زردآلو رو ریختید هم نزنید بزارید حالتشو حفظ کنه.نیم ساعت که جوشید ده دقیقه هم حرارتو بالا ببرید تا یه قل جانانه بزنه مواظب باشید یه موقع سر نره.
بعد هسته ها رو داخلش بریزید و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه خاموش کنید روش یه پارچه چهارلا و یا دمکنی بزارید تا بخار مربا رو جمع کنه. بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید تا قوام مربا بعد از خنک شدن دستتون بیاد اگه راضی بودید داخل شیشه بریزید و یخچال بزارید.
ولی اگه احساس کردید رقیقه و به قوام نرسیده زردآلورو خارج کنید و شربت رو یک مقدار دیگه بجوشونید.
✨یک روش دیگه برای زرد آلو هست که دو نصف کنید و شکر پاش کنید و بیست و چهار ساعت بزارید تا آب بندازه من به اندازه نصف لیوان آب هم روش میپاشم که زودتر آب بندازه بعد روی شعله میزاریم و بیست دقیقه ای اماده میشه بعد آبلیمو میزنیم تا احیانا بعدا شکرک نزنه .این روش هم آسونه دقیقا مثل مربای آلبالو بدون آب میشه .
✔️نکته:
بخاطر اینکه زردآلو دیرتر از آلبالو آب میندازه کمی آب باعث میشه زودتر شکر آب بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فقط با سه قلم مواد به راحتی این کیک یخچالی خوشمزه رو فوری میتونی درست کنی فوقالعاده میشه 😍
این مقدار برای قالب ناودونی ژله مناسبه میتونی به هر حالت دیگه ای هم دربیاری🥰
کیک یخچالی
بيسکوئيت پتی بور یک بسته
خامه صبحانه صد گرم
شکلات ١٠٠ گرم
بيسکوئيت هارو خرد کنید خامه رو بزارید رو حرارت تا داغ بشه بعد حرارت خاموش شکلات ها اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه بعد بریزید روی بيسکوئيت ها و مخلوط کنید و بعد تو قالب که نایلون گذاشته بریزید و حسابی فشرده کنید بعد روش و بپوشونید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره تمام به همین راحتی آماده میشه
در آخر از قالب خارج کنید و به دلخواه دیزاین کنید و برش بزنید
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_فوری 🍕 😋
▫️نون تست ۲عدد
▫️تخم مرغ درشت ۲عدد
▫️نمک نوک ق چ
▫️روغن مایع مقدار لازم(خیلی روغن نیاز نیست درحد ۵ قاشق غ خ)
▫️پنیر پیتزا مقدار لازم
▫️سس واسه روی نون ۲ ق غ
مواد روی پیتزا به سلیقه خودتونه از هرچی دوست داشتید میتونید استفاده کنید.
من از کالباس رنده شده .قارچ خوردشده ویکم فلفل دلمه استفاده کردم
از مقدار روغنی که تودستور گفتم ۳ قاشقشو اول استفاده میکنیم واسه کف تابه...۲قاشق باقی مونده رو وقتی خواستیم بزاریم پنیر آب بشه ونون طلایی بشه از کناره ها بهش اضافه میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍕 پیتزا تابه ای 🍕
نام تست ۴ عدد
پنیر ورقه ای چدار یا گودا ۶ عدد
کالباس ۲-۳ ورق، سوسیس ۱ عدد، قارچ ۲ عدد، فلفل دلمه یک چهارم
پنیر پیتزا ۱ کاسه کوچک
سس سالسا یا کچاپ تند
کره
به نون تست ها کره بزن و بذار تو ماهیتابه بعد پنیر ورقه ای چدار یا گودا بچین روی نون ها، روی پنیرها سس بزن، کالباس، سوسیس قبلش تو یه ماهیتابه جداگانه با روغن یکم تفت بده و پنیر پیتزا بریزبعد فلفل دلمه، قارچ اسلایس شده، آویشن و فلفل سیاه بریز و یکم دیگه پنیر پیتزا و در ماهیتابه ببندبذار با شعله کم حدود نیم ساعت بپزه تا هم نون برشته شه هم پنیرها آب شن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مجلسی_لایه_ای
من قالب کیک استفاده کردم سایز ۱۶ با ارتفاع ۹ هر قالبی دوس داشتید استفاده کنید، کاسه یا حتی قابلمه.
مواد سالاد اختیاریه:
سبزیجات رنگی استفاده کنید
هویج نیم پز دو تا
فلفل دلمه ای
سیب زمینی پخته ۴ تا (پاستا هم میشه)
پیازچه
خیارشور
مرغ پخته شده یا کالباس
ذرت
نخود فرنگی
نکات:
به سیب زمینی حتما نمک و ادویه دلخواهتونو بزنید که بی طعم نباشه.
لایه کف قالب در واقع روی سالاد میشه.
سعی کنید کاسه یا قالب رو کاملا پر کنید از سالاد
دو سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید
سبزیجات نباید آبدار باشند
لایه آخر یعنی کف سالاد باید سفت باشه ذرت یا نخودفرنگی نریزید سیب زمینی خوبه.
هر لایه از سبزیجات که میریزید کل قطر قالب رو پر کنه که از بغل معلوم باشه
بین هر لایه سس بزنید که بهم بچسبند میتونید سس رژیمی بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد اندونزی
🌈کلم سفید نصف یک عدد(متوسط)
🌈کلم بنفش کمتر از نصف یک عدد(متوسط)
🌈هویج سه عدد متوسط
🌈کالباس یا ژامبون حدود یک پیمانه
🌈خیارشور نصف پیمانه
🌈ذرت پخته یا کنسروی یک پیمانه
🌈نخود فرنگی پخته یا کنسروی یک پیمانه
🌈کشمش پلویی سه قاشق (اختیاری)
برای سس:
🌈سس مایونز یک پیمانه
🌈ماست کمتر از یک پیمانه
🌈آب یک عدد لیمو ترش(یا سرکه)
🌈نمک و فلفل سیاه
🌀این سالاد اگر چند ساعت توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه😋🤩.
🌀توی سس میتونید کمی سس خردل هم بریزید که خوشمزه تر میشه.😋
🌀برای رشته کردن کلم میتونید از پوست گیر معمولی یا رنده آلمانی یا حتی چاقو استفاده کنید .🥰
🌀اندازه ها رو میتونید بنا به ذائقه ی خودتون زیاد و کم کنید.
🌀فقط سعی کنید سس ترش نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شیر یک و نیم لیوان
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
شکر ۲ ق غ ( میزان شکر متغیر بستگی به ترشی و شیرینی زردآلو و ذایقه شما دارد)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۲ ق غ)
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ)
برای تهیه پوره زردآلو🔻
زردآلو نیم کیلو (حدودا ۱۵ عدد)
آب یک لیوان
شکر ۲۰۰ گرم (نزدیک یک لیوان)(میزان شکر بستگی به ترشی و شیرینی زردالوتون و ذایقه شما دارد)
پوره زردآلو : زردآلوها رو هسته اش رو جدا کردم و بعد میکس کردم و له کردم .شکر و آب رو بهش اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم . مواظب باشید ته نگیره حدودا نیم ساعتی برای من زمان برد بپزه و نرم بشه . بعد از صافی رد کردم تا یکدست بشه و کنار گذاشتم که خنک بشه .
برای مراحل بعدی
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد ریختم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و یکدست بشه .
داخل ظرفی زرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه . نشاسته ذرت و شیر رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی که داشت غلیظ میشد بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد از مدتی که دوباره مواد شروع کرد به غلیظ شدن از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته و خنک بشه . فقط برای اینکه رویه نبنده هم می تونیدیک نایلون روش بکشید و یا اینکه مدام چک کنید و هم بزنید که بعد از خنک شدن رویه نبنده .
بعد از خنک شدن هر دو که گرمی نداشتند ، پوره زردآلو رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
برای خامه هم یک کم با قاشق زدم که روان بشه و داخلش ریختم . اگر خامه قنادی استفاده می کنید چون شیرین هست به میزان شکرتون و شیرینی دسرتون توجه کنید .
اگر مثل من دوست داشتید می تونید دو رنگ کنید ویک کم برداریدو رنگ بریزید .
قالب رو من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و بعد اول کرم رنگی رو ریختم و گذاشتم یخجال و بعد از این که از نیم بند شدن کمی سفت تر شد لایه بعدی رو ریختم و گذاشتم یخچال . حدودا ۶ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یک دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسمای_مرغ_بادمجان
♨️طرز تهیه
. مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون
ادامه کار پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه
توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است
نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه
سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_عالی
مواد لازم
در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است.
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است
نوش جان 💖
🌹🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_با_سس _بشامل_در_فر
نصف بسته پاستا به شکل دلخواه، که درون آب در حال جوش ریختین تا نرم شن
1 سیب زمینی که مکعبی خرد کردین و سرخ کردین (اختیاری)
پنیر پیتزا یک کاسه کوچک
برای سس بشامل:
2ونیم پیمانه شیر
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پیاز کوچک
نمک و فلفل سیاه
برای مواد گوشتی:
400 گرم گوشت چرخ کرده
2 گوجه فرنگی
1 فلفل سبز
1 پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه
برای مواد گوشتی، داخل روغن کم، فلفل و پیاز رو تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، بقیه موادم اضافه کنین و تفت بدین تا گوشتها کامل بپزن.
برای سس بشامل، پیاز رو داخل تابه با 2 قاشق کره تفت بدین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا خامیش بره، شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین و سپس ادویه جات دلخواه اضافه کنین و هم بزنین و بپزین تا بجوشه و غلیظ شه.بعد از روی حرارت بردارید.
بقیشم که در ویدئو مشخصه. فقط پیرکس رو چرب کنین و دمای فر 200 درجه. اونقدر توی فر بمونه که پنیر روش آب شه و دوس داشتین، سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ ماکارانی
مواد لازم:
6 تکه ساق پای مرغ بدون استخوان
فلفل سبز ، قرمز و زرد هر کدام 2 عدد
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت خامه مایع(200 میلی _خامه معمولی هم میشه)
1 لیوان بادام هندی
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و اگه دارید پودر سیر
برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر آب
2 لیوان آرد
طرز تهیه:
مرغ را باریک خرد کنید داخل ماهیتابه تفلون گود بریزید و روی اجاق تفت بدید تا آبش گرفته شود.کره را اضافه کنید و کمی تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و فلفل های خرد شده را اضافه کنید.و تا وقتی که فلفل ها کمی نرم شوند در حالی که هم میزنید بپزید. سپس خامه را اضافه کنید و حدود 3_2 دقیقه بپزید و در آخر بادام هندی را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی اجاق بردارید. مواد کرپ را با هم مخلوط کنید(مقدار آرد را خودتان کنترل کنید نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت باشد) داخل ماهیتابه که کمی چرب شده بریزید و کرپ ها را یکی یکی بپزید و مثل فیلم کرپ ها را برش بزنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید و هم بزنید.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ تزئینی برای شربت😍😋
مواد لازم:
تخم شربتی
خاکشیر
گل بابونه🌼
نعناع🍃
گل محمدی🌹
گلاب🌸
آب💧
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرونه خوشمزه 😍😋
یک عدد تخم مرغ رو کمی هم بزنید
یک لیوان شیر ولرم
یک لیوان آب ولرم
یک قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
یک قاشق چایخوری نمک
مخلوط کنید ۴.۵ لیوان آرد رو اضافه و مخلوط کنید روشو بپوشونید ۳۰ دقیقه استراحت کنه خمیر رو کمی هم بزنید تا پف اضافه اش خارج شه سبزیجات خرد شده رو یکی یکی اضافه کنید
یک عدد پیاز
نصف فلفل دلمه قرمز
۲ عدد فلفل کبابی
یک دسته جعفری
یک عدد سیب زمینی رنده شده
مخلوط کنید و داخل قیف بریزید
داخل روغن به وسیله قیچی پایپ کنید
وقتی سرخ شد از روغن خارج کنید عطر این توپک ها واقعا عالیه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛