#حلوا_شیر_نسکافه
این حلوا بی نهایت لطیف و خوشمزه و خوش طعم هست 🤗😍 دست خودتون هم هست می تونید نسکافه بریزید ، می تونید نریزید ، می تونید کاکایو بریزید ، می تونید نریزید . می تونید فقط زعفران بریزید همون حلوا شیر زعفرانی داشته باشید . این ترکیب به شدت دوست داشتنی هست 🤗
آرد نانوایی یا آرد سفید شیرینی پزی ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
نسکافه گلد ۲ ق غ(میشه پودر کاکائو هم استفاده کرد)
کره ۵۰ گرم
روغن جامد ۳ ق غ (من روغن کرمانشاهی ریختم)
روغن مایع ۱/۳ لیوان
پودر هل ۱ ق چ
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
آرد رو الک کردم و روی حرارت رو به کم تفت دادم ، اینکه چه رنگی می خواید باشه میزان و تایم متفاوته ، بعد از تفت دادن آرد رو الک کردم .
شیر و شور رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه ، نسکافه رو با کمی آب ترکیب کردم و بعد داخل مواد ریختم (جای نسکافه از پودر کاکائو هم می تونید استفاده کنید ، می تونید اصلا این دو رو نریزید و زعفران بریزید و حلوای شیر زعفرانی داشته باشید) پودر هل و گلاب هم ریختم و از حرارت برداشتم .
آرد الک شده رو داخل تابه ریختم ، کره و روغن اضافه کردم و کمی تفت دادم. میزان روغن چشمی و تقریبی هست حتما خودتون چک کنید و بعد شربت گرم رو کم کم و به تدریج ریختم و مرتبا هم زدم تا حلوا بسته بشه و سفت بشه و گهواره ای در بیاد .
داخل بشقاب ریختم و با پشت قاشق که آغشته به روعن جامد هست صاف کردم و به دلخواه تزیین کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_خونگی 😍😋
•پچ پچ🥐•
مواد لازم خمیر:👇🏻
-آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی )
-شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان)
-خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری )
-شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان)
-نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
-کره ۴۰ گرم
برای رومال:
۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون
(تخم مرغ قابل حذف)
آماده سازی خمیر:👇🏻
در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر روکم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو ورز بدید؛
خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌻🌻سلام
نماز روزه هاتون قبول باشه
اش ترش اروميه را امتحان كردين كافي يك بار درست كنيد عاشق اش مي شين با هم بريم يه اش ترش خوشمزه درست كنيم
🌼مواد لازم
سبزي اش (جعفري .گشنيز.نعنا)يك كيلو
نخود پخته شده نصف ليوان
بلغور گندم نصف ليوان
برنج يك جهارم ليوان
رب سه قاشق غذاخوري
ادويه فلفل قرمز _نمك _زرد چوبه
اب مرغ با گوشت يا عصاره مرغ به مقدار لازم دو ليوان
كلم سفيد خورد شده ٣٥٠گرم
اب غوره به مقدار لازم بستگي به ترش بودن اب غوره داره سه قاشق غذا خوري
پياز كوجك يك عدد
روغن سه قاشق غذا خوری
🌸🌸طرز تهیه
اول پیاز را ریز خورد می کنیم وتوی روغن سرخ می کنیم بهش زرد چوبه وادویه فلفل اضافه می کنیم تا ادویه ها از خامی در بیاد
سپس بلغور را اضافه می کنیم می گذاریم ۴۵دقبقه خوب بپزد
تا کاملا لعاب بندازه بعد کلم خورد شده را اضافه می کنیم می گذاریم کلم ها خوب بپزد
آب گوشت یا مرغ یا عصاره را اضافه می کنیم
نخودپخته شده را اضافه می کنیم
سبزي خورد شده را اضافه مي كنيم وبرنج را اضافه مي كنيم دوست داشتين فلفل سبز هم مي تونين بريزين يك عدد
ومي گذاريم تا اش بجوشه در قابلمه را باز مي گذاريم
مي تونين جند عددهم گوجه فرنگي خشك شده هم اضافه كنيد
رب را درظرفي بايك قاشق روغن تفت مي دهيم واضافه مي (كنيم مي تونيد رب را با اب هم باز كنيد اضافه كنيد)
به اش ودر اخر سر هم ابغوره ترش ونمك را اضافه مي كنيم من رب ابغوره زدم
❤️❤️اش ما اماده است
تهيه اش اندازه گيري دقيق نميشه گفت ميزان رب پرنگ بودن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مکزیکی😍😋
تخممرغ : ۶ عدد
آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم)
پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق)
نشاسته ذرت (سه ق غ)
شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه)
آب جوش : ۱/۴ پیمانه
روغن ۵ ق غ
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک قاشق چ
ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زردهها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیدهها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتیمتری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته بادمجان😍😋
💕بادمجان یک کیلو
💕سیر پنج حبه
💕خیار چهار عدد
💕هویج سه عدد متوسط
💕سبزی معطر دو قاشق
💕گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری
💕سرکه به میزان لازم
💕نمک و زردچوبه
💕فلفل قلمی تند
✅طرزتهیه:⬇️⬇️⬇️
💕اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه.
💕خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه.
💕بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه.
💕بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم.
💕سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•قارچ سوخاری😋😍
-موادلازم:
قارچ نیم کیلو
آب
یخ
ارد حدود 300گرم
-ادویه هایی که استفاده کردم :
(نمک فلفل پاپریکا پودر سیر ادویه کاری)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️
امشب آرامشی از جنس⚡️
فرشتههایت نصیب همه دلها⚡️
و شبی آرام و بی نظیر⚡️
قسمت عزیزانم بگردان⚡️
تا درودی دیگر بدرود⚡️
⚡️ شبتون خوش پایان
• قیساوا خرما یه خوراکیه کامل و مقویه استان آذربایجان و بهتره بگم بمب انرژیه،که معمولا به عنوان صبحانه تو روزهای سرد و تو سفره های افطار مصرف میشه
خیلی راحت درست میشه البته مقدار تخم مرغ و خرما کاملا سلیقه ایه من مدل قدیمی و همون صبحانه ای رو درست کردم😊❤️
مواد لازمش برای چهار نفر؛
خرما بیست عدد یا یک لیوان
تخم مرغ دوتا
گردو خرد شده شش عدد
گل سرخ و دارچین از هرکدوم نصف ق چ
در صورت تمایل زنجبیل سر ق چ
کره ۴۰گرم
کنجد برای تزیین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا جناغی
آرد سفید قنادی دو لیوان
آرد نخودچی یک لیوان
پودر قند دو لیوان
روغن جامد یا نیمه جامد دو سوم لیوان
کره پنجاه گرم
پودر هل دو قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
آرد سفید رو با حرارت ملایم حدود چهل و پنج دقیقه تفت میدیم. حرارت باید خیلی کم باشه که آرد زیاد تغییر رنگ نده. بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد آرد نخودچی رو هم اضافه میکنیم و ده دقیقه دیگه تفت میدیم. آردها رو الک میکنیم و روغن و کره رو اضافه میکنیم و پنج دقیقه هم با روغن تفت میدیم. تابه رو از رو حرارت بر میداریم ِو منتظر میشیم تا خنک بشه. در این حین هل ها رو آسیاب میکنیم . پودر قند و پودر هل رو به حلوا اضافه میکنیم و با پشت قاشق خوب به خورد حلوا میدیم.
حلوا رو به سه قسمت تقسیم میکنیم به یکی از قسمت ها یک قاشق پودر زنجبیل اضافه میکنیم به یکی از قسمتها زعفران دمکرده غلیظ اضافه میکنیم و به یکی از قسمتها هم پودر کاکائو اضافه میکنیم اگر نیاز بود یکی دو قاشق روغن جامد اضافه میکنیم تا منسجم بشه. هر قسمت رو دوباره به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر كدوم رو داخل كيسه فريزر ميريزیم و با وردنه به اندازه نیم سانتیمتر نازک میکنیم.داخل یک سینی به مدت نیم ساعت میذاریم فریزر تا خودشون رو بگیرن. اول لایه کاکائویی رو داخل یک سینی صاف میذاریم روش یک لایه نازک شکلات آب شده میزنیم بعد لایه زعفرانی و بعد لایه زنجفیلی رومیذاریم همین کار رو با لایه های بعدی هم تکرار میکنیم و بین هر لایه شکلات میزنیم. در آخر با یک چاقوی پهن به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر مستطیل رو با برش مورب به دو مثلث تبدیل میکنیم. روی مثلث ها با گلاب یا آب خیس میکنیم و به مثلث روبرو از مستطیل بعدی میچسبونیم به مدت یک ساعت تو فریزر یا سه چهار ساعت یخچال میذاریم. بعد به اندازه نیم سانت برش میزنیم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#فیلم_آموزشی
#شیک
#شیک_انبه
یه نوشیدنی خوشمزه که حتی کسایی که انبه دوست ندارن هم عاشقش میشن
این مقدار مواد به اندازه سه تا لیوان هستش
انبه متوسط یک عدد
شیر یک لیوان
بستنی وانیلی کوچک یک عدد
طرز تهیه:
همه مواد رو باهم داخل مخلوط کنید یا داخل میکسر ریخته یا مثل من با گوشتکوب برقی میکس کنید و تمام
اگر دوست داشتید کم کالری تر بشه بستنی رو حذف و به جاش عسل اضافه کنید
اگر دوست داشتید پرکالری تر و خامه ای تر بشه نصف لیوان خامه و کمی موز هم اضافه کنید
اگر دوست داشتید رقیق تر بشه مقدار شیر رو بیشتر بریزید
اگر طعم انبه رو دوست ندارید میتونید توت فرنگی،شاتوت،موز یا هر میوه دلخواه دیگه ای رو جایگزین کنید و با همین دستور درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی مرغ
مواد لازم:
سیب زمینی ۱کیلو
سینه مرغ ۱عدد
تخم مرغ ۲عدد
جعفری و گشنیز و نعناع وپیازچه خرد شده مقداری ( خودم مقداری برگ سیر خرده شده تازه هم ریختم )
نمک وفلفل وپودر کاری ،زردچوبه و فلفل قرمز
طرز تهیه:
سینه مرغ را باکمی زردچوبه و مقداری نمک آب پز کردم
سیب زمینی ها را هم جداگانه آب پز کرده ، سعی کنید سیب زمینی یکم نیم پز باشه برای فرم دادن کوکو تا موقع سرخ شدن وانره 👌
سبزیجات تازه را کاملا ریز خرد کرده کنار گذاشته
🔷️ ی چیزی که خیلی مهمه اینکه وقتی سیب زمینی پخته شد بذارين نیم ساعت با پوست بمونه تا کاملا خنک بشه بعد پوستش رو جدا کنید بلافاصله شروع به پوست کندن ومیکس کردن نباشید یکم زمان بدیم ⏰️
سیب زمینی با میکسر یا رنده درشت رنده کنید مرغ پخته شده را ریش ریش کرده با سیب زمینی مخلوط کنید سپس سبزیجات تازه وتخم مرغ وادویه ها را اضافه کرده کاملا مواد را همزده بذارين یکساعت یخچال بمونه سپس موادرا به اندازه ۲تا قاشق داخل قالب همیرگر زن دستی قالب زده ودر روغن داغ سرخ کنید اگه این قالب را نداشتید میتونید از در ظرف های پلاستیکی انواع بطری های ترشی یا مربا استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیب تاجر خوردنیه!👀
مواد لازم :
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ یک عدد
شیر ۳ ق غ
پودر سوخاری رنگی
مواد میانی :
۲ پیمانه سینه مرغ پخته و ریش شده
۱/۴ پیمانه خیار شور ریز خرد شده
ذرت ۱/۴ پیمانه
مایونز دوق غ
جعفری تازه یا خشک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آلبالو_پلو
آلبالو پلو رو با هر چی که بخواید درست می تونین کنین ، چه گوشت قلقلی ، چه مرغ و .... هر طور دوست دارین 😊 . یه پلوی خوشمزه و عالی ، نه ترشه و نه شیرین ، ملس هست طعمش البته الباهاتون خیلی ترش نباشن البالو نرمال باشه این طعم ملسی میده .
ترجیحا با مربای آلبالو درست نکنین چون شیرینیه مربا زیاده پلوتون شیرین میشه و اینکه هر طور بخواید می تونین خود البالوها رو لاش بزارین از کمی از شربتش نگه دارین و موقع تزیین رنگیش کنین . می تونین هنش رو بریزین و لای پلو بزارین دم بکشه می تونین فقط کمی از شربتش بریزین و خود آلبالوها رو روی دیس بچینین بعد پخت 😊 .
برای ۳ تا ۴ نفر
آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته )
برنج ۳ پیمانه
شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان)
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد . حدودا معادل ۲ لیوان آلبالو شد .
داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه سب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب می اندازه .
بعد روی حرارت ملایم قرار دادم . کف هاش هم گرفتم . از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم .
اگر شربتتون رقیق نیست همون بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین .
برنج رو هم از قبل شستم و خیس کردم .
برنج رو آبکش کردم .
کف قابلمه سیب زمینی و یا حالا نون به عنوان ته دیگه قرار دادم این کار رو انجام بدین حتما تا نسوزه .
لا به لا برنج و آلبالوها رو همراه شربتش ریختم . اگر خواستین یه کم ادویه پلویی هم می تونین بریزین .
من خود آلبالوها رو یه کم ریختم و مابقیش رو نگه داشتم برای تزیین داخل دیس روی برنج قرار بدم .
و بعد گذاشتم دم بکشه .
بدای کوفته قلقلی هم گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو مخلوط و ورز کردم و قلقلی کردم و سرخش کردم .
و موقع کشیدن روی پلو قرار دادم .
می تونین خود قلقلی ها رو هم همراه پلو موقع دم گذاشتن قرار بدین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#شامی_بادمجان
. این هم کلیپ شامی بادمجان 😊. یه شامی بسیار خوشمزه و نرم و لطیف . واقعا لذت بخش هستش .
حدودا برای ۳ الی ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
برنج پخته شده یک سوم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
بادمجون ها رو پوست کندم و تکه کردم و کمی روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب چند ساعتی قرار دادم و بعد از اون در مقدار خیلی کم روعن کمی سرخ کردم . برای اینکه روعن کم استفاده بشه در تابه رو بزارین این طوری روغن کم مصرف میشه خیلی هم عالی سرخ میشه چه نیازی به ریختن روغن فراوان هستش .
داخل غذاساز (میکسر) بادمجون ها رو ریختم و میکس کردم . می تونین از هر چی گوشت کوب و ... استفاده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و برنج پخته شده و سیر و پیاز رنده شده و جعفری و تخم مرع و نمک و فلفل و زردچوبه همه رو داخلش ریختم و میکس کردم .
اگه بعد از میکس شدن مایه شامی شل بود می تونین یکی دو قاشق ارد نخودچی هم اضافه کنین .
بعد به هر شکلی که خواستین می تونین گرد کنین و وسطش سوراخ ایجاد کنین و سرخ کنین و یا مثل من توی تابه قالب رو قرار دادم کمی که گرم شد مایه رو ریختم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و سرخ کردم .
این شامی بسیار نرم و لطیف هستش و حواستون باشه موقع سرخ شدن خیلی نرمه نشکنه اگه این مشکل پیش اومد کمی ارد نخودچی داخل مایه اش بریزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوای کادایف رولی
کادایف : 250 گرم
کره ذوب شده : 5 ق غ
بیسکوییت کنجدی : 100گرم
شکر : سه قاشق غ
شیره انگور یا عسل : یک ق غ
اب : دوسه ق ع
✅مواد برای شربت:
شکر : ۲لیوان
اب: ۲لیوان
اب لیمو نصف
ابتدا در قابلمه ایی شکر و اب را به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد نصف لیمو لیمو را میریزیم . پنج دقیقه هم بجوشه خاموش کنید بزارید تا سرد بشود.
✅طرز تهیه:
دوستان رشته کادایف رو از لوازم قنادی ها بگیرید اگر دیدید خیلی خشکه با اب پاش روش اب بپاشید بعد سلفون بکشید یا لای دستمال تمیز بزارید نرم بشه بعد کار را شروع کنیم.دوستان اگر در دسترس بود بجای بیسکوییت کنجدی میتونید فقط گردوی خرد شده بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛