eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
‍ ‍ . مواد لازم : پودر سوخاری پانکو طلایی آرد سفید میگو ۲ عدد تخم مرغ ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها طرز تهیه : ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن. داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم. تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه. آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم. بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه. میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین. نکات : ميگوها را زياد در آرد نغلتونین. در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه. برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه. توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میگو پفکی سلام دوستان این غذا بینهایت خوشمززززس قول میدم درست کنید عاشقش میشید😋😋 تقریبا یک لیوان شاید هم بیشتر ارد لازم میشه اگه تعدادتون کمه همه مواد رو نصف کنید از ارد قنادی میشه استفاده کنید ارد گندم هم میشه ، غلظت موادفقط یکمممم شل تر از مایع کیک هس. مواد لازم میگوی پاک کرده مقداری ، اندازه میگو مهم نیس به جای میگو میتونید از سینه مرغ استفاده کنید هر دوتاش محششششششره ، پس یا مرغ يا قارچ یا ماهی یا میگو،. من خودم ديشب با ميگو درست كردم و امروز از باقي مانده مواد قارچ پفكي درست كردم، هم با مرغ هم با قارچ هم با ميگو خوشمزس سینه مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه نمک و فلفل مقدار لازم ماءالشعیر تلخ 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد شیر 1/2 لیوان نمک مقدار لازم خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را بهش اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید. پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید. میگو پفکی😋 در مدتی که سس استراحت میکند مواد میگو پفکی را آماده کنید. میگو یا سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ). درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند. پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ یا میگو را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ یا میگو مغز پخت شود ). میگو های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید نیم ساعت مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند نوش جان. مواد باید در روغن شناور سرخ بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شیر: ۲۱۰ گرم خامه: ۲۱۰ گرم آب جوش: ۱ لیوان آب سرد: ۱/۲ لیوان پودرژله: ۱ بسته شکر: ۱/۴ لیوان عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری پودرژلاتین: ۱/۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: پودرژلاتین و با چهارقاشق غذاخوری آب مخلوط و روی حرارت غیرمستقیم حل می کنیم. شیر، شکر و خامه را داخل تابه ریخته و روی حرارت کم تا حل شدن شکر هم می زنیم به طوری که مواد گرم بشه و نجوشه، بعد حل شدن شکر، شعله رو خاموش کنید ژلاتین و عصاره وانیل اضافه می کنیم و هم می زنیم. یک لایه از این مواد و داخل قالب چرب شده ریخته و در یخچال میزاریم تا نیم بند بشه. پودرژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم حل می کنیم و نصف لیوان آب سرد اضافه کرده و هم می زنیم. یک لایه از پودرژله حل شده رو روی پاناکوتا بسته شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا ژله هم نیم بند بشه. این عمل و به صورت لایه به لایه تکرار می کنیم تا مواد پاناکوتا و ژله تموم بشه و در انتها حداقل ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببنده. نوش جان 😄😍 نکات: از هر پودرژله ای با توجه به سلیقه می توانید استفاده کنید یا از رنگ ها و طعم های مختلف با هم استفاده کنید. مدت زمان لایه ها داخل یخچال به اندازه ای باشه که نیم بند بشه و لایه بعدی به خوبی به لایه قبلی بچسبه. بهتر این دسر از روز قبل درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شما برای تهیه کیک می تونین از هر نوع کیکی مثل اسفنجی و شیفون که هین دو بهتر هستند استفاده کنین . بعد که کیک پخت و گداشتید خنک بشه و به اصطلاح بیات بشه و یه روز بمونه . دو قسمت برش دادم . برای طرح هر طرحی که مد نطرتونه اگه حرف اول شخصی رو بخواید و یا سال تولد و هر چی که مد نظرتونه . از اونجا که این کیک تولد همسر جان بود حرف اول ایشون M بود و من از گوگل طرح رو پیدا کردم و پرینت توی آچهار دقیقا گرفتم و برش دادم و روی کاغذ روغنی کشیدم . روی کیک قرار دادم و برش دادم . برای اینکه فیکس بشه حتی می تونین با سنجاق و سوزن به کیک وصل کنین که من نکردم . بعد برای اینکه کیک کمی نرم بشه و خشک نباشه از شربت یا آب میوه یا قهوه یا اب کمپوت و ... می تونین استفاده کنین . من از قهوه استفاده کردم . خامه فرم گرفته رو داخل قیف بدون ماسوره یا حتی ماسوره ساده و یا هر ماسوره ای هم می تونین استفاده کنین ریختم و طرح زدم و روش کمی گردو خرد شده و به دلخواه آناناس ریختم و لایه بعدی رو قرار دادم و همون کار رو تکرار کردم و بعد به دلخواه روش رو تزیین کردم . همین روش خامه قنادی هست که بعد از اینکه یخش کمی باز شده و یخمکی بود اول با دور کند هنزن و بعد با روز تند همزن زدم اواخر فرم گرفتن اینجا یه قاشق پودر کافی میکس و یه قاشق پودر کاکایو ریختم (رنگ خوراکی هن بخواید همین موقع بریزین) مقدار خامه مصرفی ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم هست . وزن کل کیک ۱.۴۰۰ شد . من این کیک رو با توجه به علاقه همسرجان به هر چی که داشت به مناسبت تولد ایشون درست کردم😉 اونه که میگم هر چی که طرف مقابلتون خوشش میاد و یا خودتون پیاده کنین ☺. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته برنجی مواد لازم :👇 پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم لپه پخته شده ۱ پیمانه برنج کمی زنده ۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شوید ۴ قاشق غذاخوری مرزه ۴ قاشق غذاخوری ترخون ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱/۵ چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم برای سس : پیاز بزرگ نگینی خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم آب ۵ لیوان دستور تهیه :👇 پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه میکنیم ،برنج و لپه و سبزی ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم و حسابیییی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم داخلش آلو و زرشک قرار بدیم. . برای تهیه سس : پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره. بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم در حدود ۱ ساعت بپزد. میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۴ نفر گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد لوبیا قرمز یا لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه سبزی قورمه نوبر سبز حدودا یک بسته نمک و فلفل ،آبلیمو یا آبغوره یا لیمو عمانی به میزان لازم . اول سبزی رو سرخ کردم . حدودا یه بسته سبزی قورمه نوبر سبز که من در حدود ۳۰۰ گرم سبزی استفاده کردم . اول گذاشتم کمی آبش کشیده بشه و بعد با روغن سرخ کردم . میزان سرخ کردن سبزی بستگی به خودتون داره در رنگ خورشتون تیرگی اش تاثیر داره . من نه خیلی زیاد و نه خیلی کم در حد متوسط سرخ کردم . پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه با روغن تفت دادم و گوشت رو توش ریختم و کمی تفت دادم ، بهش کمی زردچوبه و فلفل اضافه کردم ، بعد حدودا ۲ ق غ یه کم کمتر سبزی های معطر ریختم . می تونین فقط از شنبلیه خشک استفاده کنین .یه کوچولو تفت دادم و بعد سبزی های سرخ شده رو اضافه کردم و بعد آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیسونده بودم ، آبش رو خالی کردم و ریختم توش . من از لوبیا چشم بلبلی توی قرمه سبزی استفاده می کنم . اما میتونید لوبیا قرمز هم بریزید . همسر جان این جوری قرمه سبزی رو دوست داره . لیموعمانی رو هم چند تا سوراخ کردم و توی اب سرد خیسوندم تا تلخیش بره و بعد نیم ساعت آخر داخل خورش ریختم . من خیلی نمیزارم لیمو له بشه و یا حتی نمی ریزم توی خورش و یا گاهی اوقات بعد از چند قل لیمو رو از توش بر می دارم . این کاملا به سلیقه افراد ربط داره . (کلا من و همسرم هر دو لیموعمانی توی قورمه سبزی دوست نداریم 🙈) در اواخر پخت کمی نمک ریختم و برای چاشنی یه مقدار آبلیمو یا حتی غوره یا حتی آبغوره میتونید استفاده کنید . یه عده هم داخل قورمه سبزی رب گوجه و یه عده حتی رب انار می ریزن . که بنده نریختم . و حتی دیدم که زعفران می ریزن و یا یه حبه سیر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میگو پفکی سلام دوستان این غذا بینهایت خوشمززززس قول میدم درست کنید عاشقش میشید😋😋 تقریبا یک لیوان شاید هم بیشتر ارد لازم میشه اگه تعدادتون کمه همه مواد رو نصف کنید از ارد قنادی میشه استفاده کنید ارد گندم هم میشه ، غلظت موادفقط یکمممم شل تر از مایع کیک هس. مواد لازم میگوی پاک کرده مقداری ، اندازه میگو مهم نیس به جای میگو میتونید از سینه مرغ استفاده کنید هر دوتاش محششششششره ، پس یا مرغ يا قارچ یا ماهی یا میگو،. من خودم ديشب با ميگو درست كردم و امروز از باقي مانده مواد قارچ پفكي درست كردم، هم با مرغ هم با قارچ هم با ميگو خوشمزس سینه مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه نمک و فلفل مقدار لازم ماءالشعیر تلخ 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد شیر 1/2 لیوان نمک مقدار لازم خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را بهش اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید. پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید. میگو پفکی😋 در مدتی که سس استراحت میکند مواد میگو پفکی را آماده کنید. میگو یا سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ). درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند. پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ یا میگو را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ یا میگو مغز پخت شود ). میگو های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید نیم ساعت مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند نوش جان. مواد باید در روغن شناور سرخ بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام لازانیا داریم از نوع قالبی 😍😉 لازانیا از اون غذاهای مدرن ، پرطرفدار و دوست داشتنی هستش . مواد میانی لازانیا کاملا دل به خواهب و براساس ذایقه تون می تونید تغییر بدید . گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد سیب زمینی ۱ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم (۱۰۰ تا ۳۰۰ گرم) ورق لازانیا یک بسته برای سس بشامل(سفید) (۱.۵ ق غ آرد سفید ، کره ۱ تا ۱.۵ ق غ ، شیر گرم ۱.۵ لیوان ) نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای رو اضافه کردم ، سیب زمینی رو از قبل نگینی خرد کردم و سدخ کردم و به مواد اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زرچوبه و آویشن و ادویه خود لازانیا رو ریختم و بعد رب گوجه ریختم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . ورق های لازانیا رو داخل جوش انداختم و بعد از ۱۰ دقیقه آبکش کردم و کمی آب سرد روش باز کردم ، ورق ها رو روی یه پارچه تمیز گذاشتم. برای تهیه سس بشامل : : آرد رو تفت دادم و کره رو ریختم و کمی تفت دادم ، حالا شیر گرم رو داخل مواد ریختم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه . به غلظت تقریبا ماست ، کمی هم نمک وفلفل ریختم . کف قالب کمی سس بشامل ریختم و روش ورق های لازانیا چیدم. کمی پنیر پیتزا ریختم حالا روی اون مواد گوشتی و روش پنیر پیتزا ریختم و سس ریختم . از ورق های لازانیا برش خورده چیدم و مراحل قبلی رو لایه لایه تکرار کردم تا مواد تمام بشه . ورق های لازانیا رو به دورش پیچیدم و پنیر پیتزا و سس کمی ریختم و قالب رو در فر از ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقهه قرار دادم . آخر هم کمی گریل روشن کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم فیلم کوکی امیدوارم مورد پسندتون باشه😅 جواب چند تا سوال پرتکرار چقدر کره چقدر روغن مایع؟ من مقدار مساوی ریختم ولی ترجیحا کره بیشتر باشه بهتره و میزان روغن مایع کمتر از کره نباشه... و همیشه تو پست کوکی ها بیشترین سوال در مورد وا رفتن و پهن شدن کوکی هاست که دلایل زیادی میتونه داشته باشه چند تاش رو میگم حتما توجه کنین 🌸 یکی از دلایل صاف شدن شیرینی گرم شدن خمیر شیرینی در دمای اتاقه ، به همین دلیل پیشنهاد میشه خمیر شیرینی را 1 ساعت در یخچال استراحت بدین ، حتی بهتر سینی یا قالب هم سرد بشه بعد خمیر شیرینی را به آن منتقل کنید. 🌸 چرب کردن بیش از اندازه قالب یا سینی میتونه باعث وا رفتن شیرینی بشه ، بهتر برای پخت شیرینی از کاغذ روغنی به جای چرب کردن سینی یا قالب استفاده کنید. 🌸 استفاده از بیکینگ پودر و جوش شیرین بیشتر از مقداری که در دستور گفته شده یا کهنگی این مواد میتونه باعث وا رفتن شیرینی پس از پخت بشه. 🌸 استفاده از روغن یا کره بیشتر از مقداری که در دستور گفته شده میتونه باعث وا رفتن شیرینی بشه. 🌸 فر به اندازه کافی گرم نشده باشد ( 15 تا 20 دقیقه پیش از قرار دادن شیرینی ها ، فر را روشن کنید تا خوب گرم شود ). 🌸میزان شکر یا پودر قند بیشتر از دستور باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ۳۰۰ گرم زرده تخم مرغ یک عدد عسل ۳۰ گرم وانیل و هل نصف چ شیر ۳۰ گرم روغن جامد یا صاف شماره پنجاه ۱۵۰ گرم پودر قند الک شده ۵۰ گرم روغن و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود به ترتیب تخم مرغ، وانیل، هل، عسل را اضافه میکنیم و هم میزنیم (نباید مواد را زیاد هم بزنیم در حد مخلوط شدن و یکدست شدن) آرد رو اضافه میکنیم و با نوک انگشتاتون فقط در حد یکدست شدن هم میزنیم. خمیر را در نایلون در یخچال ب مدت یک ساعت گذاشته استراحت میدیم بعد از استراحت خمیر رو روی مابین دو نایلون به ضخامت ۳ میل باز کرده و قالب بزنید. ( طبق فیلم) فر رو از یک ربع قبل با درجه ۱۶۰ روشن کنید ( توستر ۱۵۰ ) در سینی فر چیده به مدت 20 دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد. باید حواستون باشه نسوزه این شیرینی خیلی زود میسوزه. بعد از خنک شدن لایه بالایی شیرینی رو یکم با شربت بار مرطوب کنید و بزنید تو کنجد یا نارگیل یا مغزیجات.مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و تزیین کنید. نکته ها: خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود. روغن صاف نداشتین روغن جامد رو اب کنید ۲۴ساعت داخل یخچال بذارید ببنده سپس استفاده کنید همه مواد از یک ساعت قبل تو دمای محیط قرار بگیرن. برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بین هر لایه کاغذ روغنی بذارید و داخل ظرف دربسته تو فریزر قرار بدین. هر وقت خواستیم استفاده کنید از دو ساعت قبل تو دمای محیط بذارید سپس مارمالاد رو بهش اضافه کنید . حرارت فرها متغیره مواظب باشید نسوزه اندازه رو حتما با ترازو وزن کنید شیرینی حساسیه نمیشه ب پیمانه گفت یه دونه شو بذارید تو فر ببینید با چ درجه ای چ زمانی میپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف یک سینه مرغ رو بدون استخوان چرخ کردم گذاشتم کنار حالا یک عدد پیاز متوسط رو رنده زدم آبشو گرفتم.اونم به مرغ چرخ شده اضافه کردم داخل غذاساز(یا مخلوط کن)ریختم.نمک.فلفل قرمز.چند حبه سیر.زردچوبه .نصف لیوان پنیر پیتزا رنده شده همه رو باهم مخلوط کردم و دو دقیقه هم زدم.(میتونید همه رو باهم یکبار دیگه چرخ کنید بدون استفاده از غذاساز)داخل سینی یه لایه پودرسوخاری ریختم.موادم رو کاملا پهن و صاف کردم دوباره روی مواد اردسوخاری پاشیدم سینی رو نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم بعدم درش اوردم با قالب دلخواهم قالب زدم.میتونید گلوله کنید یا هر شکلی دلتون خواست .بعدم داخل ظرف کوچیکی روغن ریختم داغ که شد سه تا سه تا ناگت رو با حرارت کم سرخ کردم . نکات: میخواین کمترین روغن رو استفاده کنید؟پس اگر ۲تا ناگت درحال سرخ شدنه ناگت جدیدی داخل تابه نندازین بزارین قبلیا سرخ بشه.تابه خالی بشه بعد ناگتهای جدید بندازین تا سرخ بشن اینجوری اصلااا روغن به خودش نمیگیره. برای اینکه طعمش فوق العاده بشه یک ق غ از پودرسوخاریتون داخل مواد ناگت بزنید بعد بریزید داخل غذاساز. میتونید ناگتها رو قالب بزنید بزارین فریزر هر وقت دلتون خواست براحتی درش بیارین بدون نیاز به یخ زدایی سرخش کنید. آردسوخاری رو آماده گرفتم .میتونید خودتون با اضافه های نون تست و نون باگت آردسوخاری درست کنید و بهش ادویه های دلخواه بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 طبق گنجایش قالبتون مقدار مواد رو کم یا زیاد کنین هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری بذارین تا ذرات ژله کامل حل بشه برای ژله سفید: هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل و بنماری کنین و بعد از اینکه کاملا سرد سرد شد نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده بهش اضافه کنین تا ژله سفید بدست بیاد ( من از قالب بزرگ استفاده کردم و از 6 بسته ژله رنگی و 3 بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم تا قالبم پر بشه) ظرفاتون رو با روغن مایع چرب کنین و هرکدوم ژله های رنگی رو توی یک ظرف بریزین و بذارین تو یخچال تا سفت بشه بعد از اینکه سفت شدن با چاقو به صورت مکعبی برش بزنین دو سوم قالب رو از ژله های رنگی مکعبی پر کنین و ژله سفید رو روش بریزین و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه تا سفت بشه قالب رو چند ثانیه تو اب گرم (اب جوش نباشه) نگهدارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛ دو عدد سوسیس رنده شده ؛ چند شاخه پیازچه خردشده؛ نصف یک فلفل دلمه‌ای خردشده؛ پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ، کمی نمک و فلفل سیاه، با هم مخلوط کنیدیه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همه‌جای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، چهار قاشق غذاخوری ماست، سه قاشق غذاخوری آرد سفید ، و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا کاملا باهم ترکیب کنین نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛