#بیسکویت_انار
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم(یک لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
رنگ خوراکی ژله ای یکی دو قطره
مواد به دمای محیط برسه.
کره و پودر قند الک شده رو با همزن ۴ ، ۵ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و هم زدم . وانیل هم ریختم . آرد که الک شده رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر ورز دادن نمی خواد به روغن میفته اگه ورز بدید . آرد هم همیشه در این مواقع با احتیاط ریخته بشه آرد زیاد شیرینی و بیسکویت شما رو سفت می کنه . تا جایی که دیدید به دست نمی چسبه کافیه . داخل خمیر رنگ خوراکی ژله رقختم و مخلوط کردم . خمیر رو حدودا نیم تا یک ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . بعد از یخچال بیرون آوردم پنج دقیقه ای محیط باشه که خمیر خیلی سفت نباشه و بشه کار کرد باهاش و بعد بین دو نایلون پهن کردم .قطر خمیر هم دست خودتونه فقط خیلی نازک و خیلی کلفت نشه و بعد با کاتر شکل انار قالب زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم می تونید فقط با روغن جامد کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید .
فر از یک ربع قبل گرم و داخل فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط ، حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .
بعد که یک کم از دما افتاد از سینی جدا کردن و با شکلات آب شده و پودرپسته تزیین کردم .
بیسکوییت ها رو توی ظرف درب بسته نگه داری کنید . در معرض هوا زیاد بمونه خشک میشه .
نکات :
جایگزینی کره بهتره نباشه این مدل بیسکویت های کره ای هم میگند . اگر خواستید می تونید روغن مایع همین میزان بریزید .
پودر قند جایگزین شکر نمی تونه باشه چون شکر دونه درشته و این خمیرها رو خراب می کنه و در صورت آسیاب کردن شکر که به صورت پودر شکر در بیاد میشه استفاده کرد.
رنگ خوراکی از نوع ژله ای هست که رنگ دیگه ای بیسکویت شما رو کم رنگ می کنه و ژله ای مناسب تره .
بدون فر داخل فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
تعداد برای من ۱۲ عدد شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_هندوانه
برای ژله قرمز 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه(من ژله هندوانه استفاده کردم)+3/4لیوان آب+1/2لیوان شیر
میتونید از نصف لیوان بستنی ذوب1 شده در دمای محیط استفاده کنید ولی من شیر ریختم چون نمیخواستم ژله قرمز زیاد مات بشه.
وقتی شیر رو اضافه میکنید دقت کنید شیر حتما به دمای محیط رسیده باشه و ژله هم تقریبا خنک شده باشه وگرنه شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه.
برای ژله سفید 1 بسته ژله آلوورا+3/4لیوان آب روی حرارت ملایم بذارید تا ژله کاملا حل و شفاف بشه
بعد کنار بذارید تا کمی خنک بشه و بعد 1/2 لیوان بستنی ذوب شده در دمای محیط رو اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه.
برای ژله سبز از 1بسته ژله طعم دلخواه(من ژله طالبی استفاده کردم)+3/4لیوان آب+1/2لیوان بستنی ذوب شده در دمای محیط استفاده کنید.
از سه سایز مختلف قالب گرد استفاده کنید و کف قالبها رو هربار کمی چرب کنید و مواد ژله رو در قالب بریزید.
هربار صبر کنید تا ژله ها خوب سفت بشه و بعد از قالب دربیارید و مطابق ویدئو مراحل رو انجام بدید.
قالبهای من سایز 15،18،22 سانت بودن
من همیشه برای ژله از مارک دراژه یا فرمند استفاده میکنم
برای خوشرنگ تر شدن ژله میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت_پنبه_ای
مواد لازم:
1 فنجان شیر گرم
1.5 فنجان آب گرم
روغن 1 فنجان چای 1 بند انگشت از ان کم کنید
2 سفیده تخم مرغ برای خمیر
2-3 قاشق غذاخوری شکر ریز دانه
نمک 2 قاشق چایخوری
خمیرمایه یک و نیم قاشق غذا خوری
آرد به اندازه نیاز حدود 7.5-8 لیوان. آرد را باید کم کم اضافه کنید، با توجه به کیفیت ارد ممکن است کمی کمتر یا بیشتر استفاذه شود.
برای رومال:
2 زرده تخم مرغ + 2 قاشق چایخوری شیره انگور
مواد میانی:
برای گوشت چرخ کرده 300 گرم
1 عدد پیاز بزرگ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل(دلبخواه)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل قرمز، نعناع و کمی روغن زیتون برای تفت دادن.
طرز تهیه:
پیاز را سرخ کنید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید، و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.. در آخر نمک و ادویه ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب آن تبخیر شود و می گذاریم خنک شود.
شکر، نمک، مایه خمیر، شیر گرم، آب گرم را داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید.
روغن، سفیده تخم مرغ، آرد را اضافه می کنیم و ورز میدهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید مه بدست نچسبد. آرد را به صورت کم کم اضافه کنید، ممکن است با توجه به کیفیت ارد مقدار کمتر یا بیشتری استفاده شود.
خمیر را به مدت 1-1.5 ساعت استراحت دهید تا پف کنه.
با ورز دادن هوای خمیر رو بگیرید و همانند فیلم چانه بگیرید . چانه ها را باز می کنیم و از مخلوط اماده شده داخل آنها می گذاریم و دو طرف را به هم می بندیم.
کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و خمیرهای اماده شده را روی سینی بچینید و به مدت 20 دقیقه در سینی استراحت میدهیم.
مخلوط زرده تخم مرغ را با شیره انگور را روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان
شما این غذا رو به جه اسمس میشناسی
راگو یا خوراک لوبیا؟
غذایی نونی بسی خوشمزه ولذیذ
مواد لازم برای پنج بفر
گوشت ترجیحا گوسفندی حدود 300 تا 400 گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
هویج دو عدد
لوبیا سبز 200 تا 250 گرم
گوجه فرنگی 7 الی 8 عدد پوره شده
چند پر لیمو عمانی که تویی فیلم یادم رفته ادیت کنم
دو حبه سیر
فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم
گوشت رو با پیاز تفت دهید سیر وادویه ها رو اضافه کرده وباهاش تفت داده
گوجه فرنگی رو پوست بگیرید وپوره کنید وبه گوشت اضافه کرده حرارت کم فشنگ سرخ بشه وبوی خامی گوجه گرفته بشه سرخ که شد آب جوش بریزید در زود پز بزارید تا گوشت بپزه.
تا گوشت میپزه پوست هویج رو بگیرید وحلقه ای برش بزنید.
سر وته لوبیا سبز رو بزنید به اندازه دلخواه برش بزنيد
هر دو بریزید داخل ماهی تابه با کمی روغن سرخشون کنید.
گوشت پخته شده همراه سش به هویج ولودیا اضافه کرده چند پر لیمو عمانی،نمک اضافه کرده درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجا بیفته
تا خورش جا میفته سیب زمینی رو سرخ کنید این خوراک بیسار خوشمزس حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی گوشت پنبه ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان
مواد لازم:
آب گرم 750 گرم
آرد یک و نیم کیلو
مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) 7 گرم یا مخمر آبجو تازه 5 گرم
شکر 2 قاشق چای خوری
نمک 2 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند.
پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت 5٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١5 دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت.
ک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دوناتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خونگی_مرغ
🔷مواد لازم:
🔹سینه مرغ بدون استخوان 1کیلو
🔹به دلخواه چندتا ران مرغ استخوان گرفته
🔹شیرخشک قنادی نصف لیوان
🔹آرد سفید 1لیوان
🔹روغن مایع یکم از نصف لیوان بیشتر
🔹تخم مرغ 2عدد
🔹سیر7حبه
🔹وکیوم سوسیس یا همون کاور3متر
🔹عصاره دود 20قطره
🔹نخ پارچه ای محکم
🔹قیف و ماسوره بزرگ ساده
🔷ادویه ها:
🔹پودر تخم گشنیز 1ق چ
🔹ادویه کاری 1ق چ
🔹دارچین1ق چ
🔹نمک 1ق غ
🔹پودر اویشن1ق چ
🔹پودر هل1ق چ
🔹فلفل سیاه 1ق چ
🔹فلفل قرمز 1ق غ
♨️طرز تهیه:
اول مرغها را توی میکسر یا غذاسازمون میریزیمو کل ادویه ها و روغن و تخم مرغ و ارد وشیرخشک و سیرو عصاره دود رو اضافه و حسابی میکسش میکنیم
بعد از داخل میکسربه کاسه منتقل میکنیم وکیوم سوسیس رو با نخ یک سرشو میبندیم و مواد مرغمون رو داخل قیف ریخته و از قیف به داخل وکیوم منتقل میکنیم و اون طرفش رو هم با نخ محکم میبندیم
برای اینکه مواداز قیف راحتر در بیاد یکم کیف رو از قبل داخلش چرب میکنیم
بعد ک سوسیس ها رو اماده کردیم نیم ساعت داخل اب جوش میزاریم تا بپزه بعد میاریم بیرون توی دمای محیط میزاریم تا سرد بسه
سرد ک شد میزاریمش یخچال تا چند ساعت بعد هر مدل که دوست دارین برش بزنین و داخل روغن سرخ کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مایونزی با عطر دودی😍
شاید شما اینباربرنده ادویه ما باشی از بین لایک و کامنتها😍✍❤ پس فعال باش
هایلایتارو ببین اسامی و نظرات عزیزانی که ادویه دریافت کردن هایلات کردیم 😎👆
❌🔴اول بگم مرغ من مرغ بدون آنتی بیوتیک بود برای همین پوستشو جدا نکردم چون از جای مطمئن خرید میکنم 😍
.
اول ی پیاز متوسط نگینی کنید بزارید ی سر تفت بخور در حدی که سبک بشه و شیشه ای نیاز نیست طلایی بشه بعد تیکه های مرغتونو که برش های عمیق زدین 5 الی ده دقیقه دو طرفشو داخل همین پیاز سرخ کنید مرغتون الان میتونید نمک هم بزنید برای سسش هم به ازای هر تیکه از مرغتون البته بستگی به بزرگی و کوچیکی مرغتون داره ی قاشق غذاخوری سرخالی خیلی پر نکنید سس مایونز داخل اب حل کنید خیلی اب اضافه نکنید به ازای چهارتیکه بزرگمرغ یک و نیم تا دو لیوان اب کافیه راستی ادویتونم موقع تفت پیازا اضافه کنید بعد که دو طرف مرغ سرخ شد سس مخلوط شده در اب اضافش کنید بزارید رو شعله ملایم خوب سس جذب مرغ بشه و پخته بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه میتونید در اخر کمی زعفرون اب کرده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_زبان
مواد لازم برای درست کردن شیرینی زبان
خمیر هزارلا
عسل
زعفران دم کرده
کاتر شیرینی زبان
خمیر هزارلا رو میتونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید بصورت فریز شده هست
قبل از استفاده یک الی دوساعت بزارید به دمای محیط برسه و یخ زدایی بشه
با کاتر شیرینی زبان کاتر بزنید یک لایه بچنید داخل سینی فر بعد شربتی که با یک قاشق عسل و دو قاشق زعفران دم کرده رقیق کردید با فرنچه روش بمالید
سپس لایه دوم را قرار بدید و دوباره شربت بزنید
با چاقو یک شیار در وسط شیرینی ایجاد کنید
و داخل فر با دمای 180درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه قرار بدید
از فر بیرون بیارید اجازه بدید از حرارت بیوفته سپس دوباره شربت بزنید و کمی پودر پسته بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
طرز تهیه:
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم .بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرینی ترد عربی🍰😍😋
یه قرابیه ترد تقریبا مثل بامیه خودمون.خیلی تردوخوشمزه😋🥨
موادلازم:
- 3 لیوان آرد سمولینا
- یک لیوان آردگندم
- شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- مخمر1ق.غ
- 2 و1/2 لیوان آب گرم(کنترل شده)
🍡همه ی موادرومخلوط کرده تاخمیری مانند ویدیوبدست بیاد بعد یک دستمال تمیزروی خمیرمیکشیم وحدود1_1/5ساعت استراحت میدیم تاخمیرعمل بیاد
🍡وقتی عمل اومد کمی باقاشق هم میزنیم سپی داخل قیف میریزیم و داخل روغن داغ به شکل دلخواه پایپ میکنیم و پشت و رو میکنیم تاهردوطرف خوب طلایی بشن سپس داخل شربت ولرم میغلتونیم و توی سبدمیچینیم تاشربت اضافی خارج بشه.
🍡برای شربت هم یکونیم لیوان شکر و یکونیم لیون آب همرا دوعددهل یمجوشونیم تاشکر حل بشه و میزاریم کنار تاسرد بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ تزئینی برای شربت😍😋
مواد لازم:
تخم شربتی
خاکشیر
گل بابونه🌼
نعناع🍃
گل محمدی🌹
گلاب🌸
آب💧
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کاکائویی
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجام شیر
1 فنجان روغن
2 قاشق سوپ خوری کاکائو
1.5 ليوان آرد
1 بسته وانیل5گرم
1 بسته بیکینگ پودر10گرم
برای گاناش:
خامه 200 میلی لیتر
1 بسته شکلات شیری (80 گرم)
1 بسته شکلات تلخ (80 گرم)
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و 5 دقیقه هم می زنیم تا سفید و کف کند.
شیر و روغن را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
سپس کاکائو الک شده، آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد مخلوط شوند.
خمیر کیک ما آماده است. مایه کیک رو داخل قالب تارت 27 سانتی که با کره چرب کردیم میریزیم.
در فر 180 درجه که از قبل گرم شده حدود 15 دقیقه بپزیم.
کیک گرم را با برگرداندن آن در ظرف مناسب سرو بیرون بیاوریم.
برای سس، خامه ، شکلات شیری و شکلات تلخ را به تابه اضافه می کنیم.
خامه را روی حرارت ملایم و بدون اینکه بجوشد هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
بعد از برداشتن از روی اجاق بگذارید خنک شود.
3-4 قاشق از سسمون رو داخل حفره وسط کیک میریزیم.
قسمت وسط را به کمک قاشق پهن می کنیم.
بعد دوباره 3-4 قاشق سس برمیداریم و میریزیم و با احتیاط بدون اینکه از لبه ها سرریز بشه پخش میکنیم. کیک ما آماده است
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرپ_مشبک
مواد لازم:
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
1استکان آب ماست یا ماست(85 گرم)
3قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق مربا خوری سرصاف نمک
2پاکت بگینک پودر (20گرم یا5 قاشق چای خوری)
2لیوان آرد
طرز تهیه:
همه مواد را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا قوام آن از قوام مایه کیک کمی شل تر شود.در اولین بار تابه تفلون را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط رو به کم گرم کنید یک ملاقه از مایه پنکک در تابه بریزید و دو طرف آن را بپزید و سرخ کنید ولی برای سرخ کردن کرپ های بعدی نیازی به چرب کردن تابه نیست.در هر مرتبه یک ملاقه از مایه در تابه بریزید و با دست تابه را تکان دهید و بچرخانید تا مایه کرپ را در تابه پخش کنید تا نازک شود و وقتی یک طرف آن سرخ شد با لیسک یا کفگیر برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود .نوش جان
نکته:میتونید برای صبحانه از مقداری شکر بنا به ذائقه تون استفاده کنید و یا این که میتوانید کرپ را با عسل و مربا سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛