#پیراشکی_کرمدار
70 گرم کره یا مارگارین(کره گیاهی) نرم به دمای محیط رسیده
تخم مرغ 2 عدد
شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب ولرم یا شیر 1 پیمانه
خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
آرد حدود 4 تا 4/5 پیمانه
میزان آرد در همه نانها تقریبی است و باید در حین ورز دادن کم کم آرد اضافه و ورز داد تا جایی که خمیر به دست نچسبد ولی کاملا لطیف بوده و خشک نشود.
کره نرم+تخم مرغها+3 قاشق شکر+وانیل+نمک را با هم مخلوط کنید.
1 لیوان آب یا شیر ولرم+خمیر مایه فوری+1 قاشق شکر را مخلط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
خمیر مایه عمل آمده را به سایر مواد افزوده و آرد الک شده را به تریج اضافه و هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود.
روی سطح کار کمی آردپاشیده و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید.
اگر حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود کم کم به ان ارد اضافه و ورز دهید.
سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید و آرد اضافی به خورد خمیر ندهید وگرنه خمیر خشک و سفت شده و کیفیت پیراشکی بد میشود.
خمیر باید کاملا لطیف باشد .آنرا در کاسه چرب قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید و هر بار مقداری از خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید.
خمیر کاتر زده شده را روی کاغذ آردپاشی شده قرار داده و روی آنها را بپوشانید و 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر دوباره پف کند.
سپس به آرامی طوری که پف خمیر نخوابد آنرا در روغن داغ و تقریبا زباد با حرارت متوسط سرخ کنید.
پیراشکیها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
وقتی کاملا خنک شدند از وسط برش زده و کرم خنک را بین آن قرار دهید.
با این دستور 14 تا 16 عدد پیراشکی با این سایز خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیا طعم ترش وملسودوست دارن؟؟؟!! بدویین بیایین
که یه کیک با طعمی متفاوت براتون آوردم
#کیک_زردآلو
طعمش بینظیره
آرد:٢پیمانه
نشاسته ی ذرت:١قاشق غذا خوری
ماست:١/٢پیمانه
روغن:١/٢پیمانه
شکر:١پیمانه
تخم مرغ:۴عدد
پودر نارگیل:٣قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:١قاشق مربا خوری
وانیل:١/٢قاشق چای خوری
نمک :١/۴قاشق چای خوری
زردآلو:١/٢پیمانه
تخم مرغ وشکر رو با همزن دورتند آنقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه
بعد روغن رو اضافه میکنیم وخوب هم می زنیم
بعد ماست رو اضافه میکنیم وباهمزن خوب هم می زنیم تا کاملا ترکیب بشن
نشاسته ذرت و وانیل و نمک و بیکینگ پودر
رو به آرد اضافه کرده هم زده
و سه بار الک میکنیم
٢قاشق از آرد رو کنار میذاریم
بقیه ی آرد رو در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم می زنیم
زردآلو رو برش نازک زده وبا دوقاشق آرد مخلوط میکنیم
این کار باعث میشه زرد آلو ته کیک نره
فر رو روی دمای ١٧٠درجه روشن میکنیم
کف ظرف مورد نظر رو با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی میکنیم
مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم کنید
نصف اول رو تو ظرف بریزید بعد زردآلو رو روی مایه کیک بذارید
بعد نصف دیگر مایه رو با قاشق به آرامی روی زردآلو بریزید تا کاملا بروی زرد آلو ها یه لایه از خمیر کیک پوشانده بشه
قالب رو به مدت ٣۵تا۴٠دقیقه در طبقه ی وسط فر میذاریم
بعد از ٣٠دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه پخته شده بود فر رو خاموش کنید
اجازه بدین کیک ١٠دقیقه تو فر بمونه بعد بیارید بیرون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو_گردن
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر ۴حبه+رب گوجه فرنگی ۱/۵قاشق غذاخوری +چوب دارچین ۲تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک
گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه، اواخر پخت چوب دارچین وسیر رو از قابلمه بیرون میاریم وهمراه چلو نوووووش جان بفرمایید 😊
عزیزان میتونید اوایل پخت رب را اضافه با گوشت تفت بدید .من جداگانه رب را تفت میدیم و اواسط پخت اضافه میکنم با این روش رنگ خورش تیره نمیشه همراه سیر وچوب دارچین چند عدد برگ بو اضافه کنید عالی میشه
آگه رب دوست ندارید نزنید با زعفران هم عاااالی میشه
چلو_گردن هم با باقالی پلو هم با چلو سرو میشه در کنارش سبزی خوردن یا پیاز ترشی یا کلم ترشی نوش جان...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_مرغ_سرخ_شده
مواد لازم
سینه مرغ چرخ شده نیم کیلو
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری3 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق مرباخوری
زیره 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
آرد نخود چی یه قاشق مربا خوری پر
روغن مایع به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سینه ی مرغ رو چرخ کنید سیر و پیازو رنده کنید جعفری رو ساتوری ریز کنید کنید همه ی ادویه هارو اضافه کنید تخم مرغ و آرد سوخاری و آرد نخود چی رو اضافه کنید و همه ی مواد رو باهم حسابی مخلوط کنید من دو قاشق روغن مایع هم زدم بذارید یخچال دو ساعت بمونه بعد توی دست شکل بدید گرد یا بیضی من شکل بیضی حالت دادم(توی عکس ببینید ) و توی روغن فراوان سرخ کردم. اگه موقع شکل دادن حالت چسبندگی داشت دستتونو با آب یا روغن چرب کنید.این غذای خوشمزه هم با برنج سرو میشه همبا نون کنارش گوجه و خیار شور بچینید و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هیچ بهونه ای پذیرفته نیست، چراکه این کیک چند لایه و معرکه نه فر میخواد ،نه همزن😋
#کیک چندلایه
توی ظرف
سه عدد تخم مرغ،
یک پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
هم بزنین تا یکدست شه
¾ پیمانه روغن و یک پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنید
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو، روی مواد الک و حسابی یکدست کنید
مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین ،
به قسمت اول یک قاشق غذاخوری آرد
به قسمت دوم یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
اضافه و خوب هم بزنید
کفِ هر دو درِ یه تابهی دو طرفه کاغذ بزارین و با روغن چربشون کنین
مواد رو با قاشق مثل فیلم ،
شطرنجی شکل،توی تابه بریزین و روی لایه اول هم به همین صورت ولی برعکس لایه اول
در آخر، با سیخ چوبی طرح بدین
واشر تابه رو در بیارین
در تابه رو ببندین و نیم ساعت روی شعله پخش کن بزارین
بعد از نیم ساعت با سیخ تست کنین
اگه بهش نچسبید،آماده س
کیک رو از تابه جدا کنین و برش بزنین
بافت نرشو ببین،از طعم بینظیرش که دیگه نگم برات
نوش جان😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_گوشت
مواد لازم :
نان لواش ۶ عدد برشته نباشه
گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
کدوحلوایی چهارصد گرم
ماست محلی سه قاشق سوپ خوری
خامه_ترش ۱۰۰ گرم
سس گوجه ۱۰۰ گرم
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
دستور پخت :
ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم
طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با کانوکشن 180 درجه 40 دقیقه داخل مایکروفر می پزیم
پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
44.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه پای سیب
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شربت خاکشیر و کاسنی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
61.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینی مرنگ👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کرم شکلات"
شیر سرد 1 لیتر
نشاسته ذرت 2/5 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2/5 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2/5 قاشق غذاخوری
شکر 6 تا 8 قاشق غذاخوری
که میتونین به دلخواه کمی مقدارش رو تغییر بدین
خامه صبحانه 1 پاکت
میتونین از خامه صورتی استفاده کنین
آب یخ یک چهارم پیمانه
1 حبه یخ کافیه تو یکم اب
شکلات 100 گرم
بهتره شکلات تلخ باشه
کره 70 تا 100 گرم
حالا آرد و نشاسته رو در شیر سرد حل کنین حسابی همش بزنین تا آردها گلوله نشه حالا پودر کاکائو ، شکر و خامه رو مخلوط کنین
قابلمه رو بزارین رو حرارت ملایم و مرتب همش بزنین تا غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره بهتره با همزن دستی همش بزنین وقتی غلیظ شد کره و شکلات رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا یکدست شه
به غلظت ماست سون یا فرنی که رسید از رو حرارت برش دارین صبر کنین ولرم شه و روش رو با یه سلیفون بپوشونین و بزارین تو دمای محیط تا از حرارت بیفته بعد اون مقدار اب و یخی که گفتم رو به یکباره اضافه کنین با اینکار به دسر شوک میدین و خوب قوام میاد ، خوب همش بزنین و
حالا تو پیمانه های دلخواه بریزین و بزارینش تو یخچال چند ساعت بمونه تا خوب خنک شه و ببنده
به دلخواه تزئین و نوش جان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تی_تاپ_خانگی
#کیک_تیتاپ
بچه ها بافت کیک خیییلی نرم وپنبه ایه وبا کرم وسطش عالیه اگر کیک را خوب تهیه کنید کمی از تی تاپهای بیرون نداره
دستور کرم میانی هم کلیپ اخر گذاشتم
مواد لازم برای کیک
قالب سایز ۲۰ در ۳۰
تخم مرغ درشت ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۱پیمانه ( ۱۵۰گرم)
بیکینگ پودر ۱ق چ
شکر ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
روغن مایع ۱/۴پیمانه(۶۰گرم)
اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم)
عسل یا شربت بار ۱ق غ(برای تیره تر شدن رنگ کیک،که با آب ولرم مخلوطش کنید)
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ق غ
درابتدا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید،
زرده وسفیده تخم مرغها را جدا کنید(تخم مرغها سرد باشند بهتره)
سفیده را با دور تند همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر دستور یعنی ۱/۴پیمانه را به سفیده کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که سفیده کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزید
سفیده ها را در یخچال بگذارید
زرده ها ،وانیل ومابقی شکر یعنی ۱/۴ شکر باقیمانده را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود
سپس اب ولرم وروغن مایع را اضافه کنید وخیلی کم مخلوط کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(زیاد هم نزنید چون مایه حباب میفته)
زرده را به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ودر حد کمی هم بزنید
( سفیده کاملا یکدست نشه)
درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید
مایه کیک را خیلی هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه
۲ق غ از مایه کیک را جدا کنید وبا ۱ق غ پودر کاکائو خوب مخلوط کنید
ودرون قیف یکبار مصرف بریزید،
کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید با حوصله در همه قسمتها یکدست کنید وبا مایه کاکایویی طرح بکشین،
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۲۰_۱۵دقیقه بپزید
پس از پخت وسرد شدن برش بزنید و بین هر دولایه کیک مواد میانی بگذارید،
🛑می تونید کیک را کاکائویی درست کنید وخطوط روشن بندازید
کرم میانی:
شکر ۲/۳پیمانه
خامه صبحانه ۱ق غ پر
شیر گرم ۱/۴ پیمانه
کره ۲۰ گرم
پودر کاکائو ۱ق غ دلخواه
خامه وشیر گرم را خوب مخلوط کنید طوری که گوله ای نداشته باشد ،بزارید روی بخار آب که گرم بمونه
شکر را روی حرارت ملایم ذوب کنید به محض ذوب شدن شیر وخامه گرم را اضافه کنید سریع هم بزنید تا مایه باز شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_مرغ
تخم مرغ رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه
تکه های مرغ رو همراه دو عدد پیاز چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید بهتره از مخلوط سینه وران استفاده کنید.ران دوست ندارید همون سینه.
مواد لازم👇
نصف سینه مرغ وران
تخم مرغ پنج عدد
زرشک یک چهارم پیمانه
جعفری ریز خرد شده یک پیمانه
پیاز دوعدد
آرد گندم یک قاشق
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و کمی پودر سیر وزعفران به میزان لازم.روغن برای سرخ کردن
تکه های مرغ رو با دو عدد پیاز چهار قاچ ،نمک وفلفل بپزید اینجا هم پیاز به گوشت طعم میده وهم پیاز ها نرم میشه.
عزیزان من از همون پیاز که با گوشت پختم استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه .اگر شما دوست ندارید پیاز داغ درست کنید ودو قاشق پیاز داغ توش بریزید(پیاز خام رو مسقیم داخل کوکوی مرغ نریزید خوشمزه نمیشه)
گوشت پخته شده رو با قیچی ویا با دست ریز خرد کنید هرچه ریز تر خردوبشه خوشمزه تره همون پیاز رو هم ریز خرد میکنیم.
توجه کنید.مرغ کاملا سرد باشه به تخم مرغ اضافه کنید.
تخم مرغ رو با همزن دستی حدود پنج دقیقه میزنیم تا کف کنه این کار باعث میشه کوکو پف کنه .ادویه ها و آرد رو اضافه دوباره میزنیم تا صاف ویکدست بشه جعفری وزرشک وزعفران دم کرده اضافه کرده سپس مرغ پخته عزیزان این مرحله باید خوب قاطی بشه تا تخم مرغ به خورد مرغ بره.
روغن رو با حرارت کم داغ کنید وبا قاشق از مایه بریزید ودو طرفشو سرخ کنید.
این دستور سیب زمینی نداره خیلی خوشمزس امتحان کنید.
به جای آرد گندم میتونید آرد سوخاری بزنید.
سعی نکنید به جای زعفران زردچوبه بزنید. زعفران تو طعم کوکو بسیار موثره .
میتونید قارچ رو ریز خرد کنید وتفت بدید بهش اضافه کنید.
و یا فلفل دلمه ای ریز خرد شده بهش اضافه کنید.
ویا کمی پنیر پیتزا بهش اضافه کنید.
تو دستور اصلی کوکوی مرغ اینا وجود نداره
روغن تا نصف کوکو بیاد وگرنه روش برشته میشه وداخلش خام
اگر پیازی که با گوشت پخته دوست ندارید بجاش دو قاشق پیاز داغ بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا
مواد لازم::::::
4-5 تخم مرغ
300 میلی لیتر شیر
100 میلی لیتر روغن مایع
حدود 350 گرم آرد
نمک
فلفل سیاه
آویشن زیره تخم گشنیز
پودر سیر
زنجبیل
1 ق غ بیکینگ پودر
سوسیس یا کالباس خانگی
پیازچه
پیاز عسلی
گوجه فرنگی
پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا
قارچ تفت داده شده
زیتون
ذرت
فلفل دلمه ای
تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست
کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت
25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ترش
يك غذاي بي دردسر خوشمزه اسان و البته سالم 🤗
كليپ و ب دقت ببينيد عزيزان ، مواد لازم سينه مرغ نصف سينه ، فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد پياز بنفش١ عدد متوسط ، جعفري و نعنا خرد شده يك چهارم ليوان ، مواد مرینت مرغ ( رب انار ملس ۱ ق غ ، رب انار ترش ۱ ق غ ، ارده ۱ ق غ ، سس کچاپ ۱ ق غ ، رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، رب الوچه ۱ ق غ ، و تفاله غوره ۲ ق غ خوب اول سینه مرغ و ب اندازه های یکسان کات کنید و داخل موادی ک گفتم بریزید و اجازه بدید یک ساعت مرینیت بشه ، بعد فلفل دلمه ای و پیاز را طبق کلیپ برش بزنید ، سیخهای چوبی و یکساعت بخیسونید یا چرب کنید ( باعث میشه نسوزه حتی اگر تو فر بزارید)
شروع کنید ب سیخ کردن و بعد داخل ماهی تابه گریل و چرب کنید و جوجه ها رو بچنید و اجازه بدید تا دو طرفش کاملا بپزه، طعم بینظیر این جوجه رو حتمن تست کنید 😍 بعد از پخت ، جعفری ساتوری شده و نعنا خرد شده روی جوجه ها بپاشید و سرو کنید( دوستان توجه کنید ، میتونید از این مرینیت برای گوشت هم استفاده کنید ) ( دوستان اضافه میکنم ، این روش من هست ، چیدمان این کباب مدل مدیترانه ای هست و اون سبزی های خرد شده ک روش ریخته میشه ، اما من با توجه ب ذائقه ایرانی از انواع رب و طعم ترشی توش استفاده کردم ، امیدوارم لذت ببرید)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛