eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اينم اموزش ژله ويتريني مهموني،اول چون قالب فلزي يه دور اب داخلش ميچرخونم ميزارم فريزر بعد ميرم سراغ كاراي ژله:يه بسته ژله انار رو با يكونيم ليوان اب جوش خوب رو حرارت بنماري كنيد تا كامل ظراتش حل بشه،داخل قالب توت فرنگي چيدم،ژله انار رو ريختم گذاشتم يخچال تا ببنده،ژله الوورا با يه ليوان اب جوش خوب رو حرارت كتري بنماري كردم،يكم ك سرد شد،نصف ليوان ماست رو با چنگال خوب يه دستش كردم ،بعد با ژله مخلوط كردم و ريختم رو لاي قبلي و گذاشتم يخچال ببنده،بعد اين ك خوب بست دورشو با ازاد كردم داخل اب گرم گذاشتم و رو ديس برگردونندم،دورشو به دلبخواه شكوفه زدم،عزيزان ماست هيچ تاثيري رو طعم ژله نداره و مثل شير استرس بريده بريده شدن هم نداره،براي ژله فقط از اب جوش استفاده كنيد چون اب سرد كدر ميكنه ،فقط از يكونيم ليوان اب استفاده كنيد براي قالبي دراومدن،همه ميوها داخل ژله ميبندن،غير از ميوهاي إنزيمي مثل اناناس و كيوي،كيوي با يكي دو قاشق شكر و كمي اب بجوشونيد تا انزيمش از بين بره،از كمپوت اناناسم بجا خود ميوش استفاده كنيد ،حتما يه تصف روز ژله بمونه يخچال تا خوب سفت بشه،وقتي لايه لايه درست ميكنيد حتما لايه زير حالت نيم بند داشته يعني انگشت ميزنيد يكم چسبناده باشه ك به لايه بعدي بچسبه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و پوره سیب زمینی مواد لازم برای خوراک مرغ 1 عدد سینه مرغ نصف استکان روغن مایع 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل قرمز 1 عدد پیاز 2 عدد گوجه فرنگی و یا 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی فلفل سیاه فلفل قرمز پرک شده نمک 1 لیوان آب برای پوره سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک برای روی مواد: پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و سینه مرغ را تفت بدید. سپس پیاز و فلفل مکعبی خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که طلایی شود تفت بدید. رب را اضافه کنید و 3_2 دقیقه تفت بدید سپس گوجه فرنگی خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید و آب بریزید. با در بسته بپزید. وقتی آب مواد کشیده شد خوراک آماده است. پوست سیب زمینی آب پز شده را بکنید و وقتی که هنوز گرم است کره و نمک اضافه کنید و له کنید و به شکل پوره در آورید. سپس کف ظرف سفالی یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم است کمی پوره سیب زمینی بریزید و صاف کنید. خوراک مرغ را روی پوره سیب زمینی بریزید و در آخر با پوره سیب زمینی بپوشانید و پنیر پیتزا بریزید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که رویش سرخ شود بپزید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
59.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کشک و بادمجان👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
69.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کوفته برنجی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته پنیری در ظرف سفالی مواد لازم: اندازه استکان مورد استفاده: 150 میلی لیتر برای کوفته: 350-300 گرم گوشت گوساله چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده 1 عدد سیر رنده شده 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یک مشت جعفری ریز خرد شده 1 قاشق مرباخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری زیره 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده برای سس: 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیه ای) 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ 1 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری رب فلفل 1 استکان و یا کمی کمتر آب 1 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن برای روی آن: پنیر پیتزا رنده شده طرز تهیه: مواد کوفته را داخل ظرف گودی بریزید خوب ورز بدید. نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید. دستتان را کمی چرب کرده کوفته ها را بصورت باریک و دراز شکل بدید داخل ظرف مناسب فر و یا ظرف سفالی بذارید. برای سس فلفل ها را کمی داخل روغن مایع تفت بدید. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید. رب ها را اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی رنده شده، آب و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. روی حرارت کم 5-10 دقیقه تا وقتی گوجه فرنگی ها نرم شوند بپزید. سس را روی کوفته ها بریزید و داخل فر 190 درجه از قبل گرم شده در حالت حرارت پایین/بالا حدود 20-25 دقیقه بپزید. (مدت زمان پخت به ضخامت کوفته ها بستگی دارد. قبل از اضافه کردن پنیر پیتزا، از یکی از کوفته ها پخت یا خام بودن آن را کنترل کنید). روی کوفته ها به مقدار فراوان پنیر رنده شده بپاشید دوباره تا وقتی روی آن سرخ شود داخل فر بذارید. سپس از فر خارج کرده بصورت گرم سرو کنید. برای سیب زمینی کرمدار 5-4 عدد سیب زمینی سایز متوسط را بصورت مکعب بزرگ به 6-5 قسمت ببرید. روی آن یک پاکت خامه، نمک، پودر سبزیجات ، فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده اضافه کرده هم بزنید و روی اجاق بذارید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و تا وقتی سیب زمینی ها نرم شوند بپزید. در آخر 1 قاشق مرباخوری سر پر نشاسته را با 1/4 استکان آب مخلوط کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید و حرارت اجاق را زیاد کنید وقتی جوشید و قوامش غلیظ شد از روی اجاق بردارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته پنیری در ظرف سفالی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرامبل سیب : ◾️تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۴۰گرم روغن مایع ۱۰۰گرم دارچین ۱/۸ق چ بکین پودر ۷گرم شیر خشک ۸گرم ارد ۲۲۵گرم ◾️مواد میانی: سیب رنده شده سه عدد با ی ق م دارچین مخلوط کنید ◾️کرامبل: آرد ۷۰گرم شکر قهوه ای ۵۰گرم بادام ۳۰گرم پودر دارچین ۵گرم کره خنک ۵۰گرم ◾️◾️اولین کار باید تمام مواد کرامبل را داخل میکسر ریخته ‌میکس کنیدوداخل یخچال بگذارید ◾️◾️در ابتدا تخم مرغ و شکر را ده دقیقه با دور تند همزن بزنید سپس روغن مایع اضافه می کنید تمام مواد خشک را با هم سه بار الک کنید وبه مواد تخم مرغی با همزن برقی بزنید قالب مورد نظر ۲۳هست کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید یک سوم مواد رادر قالب بریزید حالا سیب های رنده شده روی مواد قرار دهید بعد بقیه مواد تخم مرغی را کامل روی سیب های رنده شده بریزید در آخر هم مواد کرامبل را روی موادتان کامل بپوشانید در فر از قبل گرم شده ۱۶۰درجه به مدت ۳۵دقیقه قرادهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کوکی کره دویست و پنجاه گرم پودر کاکایو دو ق غ پودر شکر دو لیوان زرده تخم مرغ دو عدد وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر ده گرم آرد به مقدار کافی بر حسب نوع آرد مصرفی مواد لازم برای مواد میانی پسته خرد شده یک استکان پودر شکر یک استکان سفیده تخم مرغ یک عدد شیر یک ق چ طرز تهیه مواد خیس را جداگانه ترکیب کنید و در ظرفی دیگر مواد خشک بجز آرد را مخلوط کرده سپس با هم ترکیب کنید . آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیری بدست اورید که به دست نچسبد. مقدار آرد برحسب نوع آرد مصرفی شما کاملا متفاوت است و میزان آن کاملا چشمی است. در کاسه ای جداگانه همه مواد اولیه برای موادمیانی را مخلوط کنید. قطعات کوچکی از خمیر برداشته در دست پهن کنید و یک قاشق مرباخوری از مواد میانی داخل آن بریزید . لبه های خمیر را روی هم آورده و دوباره به شکل توپ در اورده و کمی پهن کنید. کوکی ها را برای مدت سی دقیقه در فر با دمای صدو هفتاد و پنج درجه که از قبل گرم شده است بپزید . پس از خنک شدن روی کوکی ها را با شکلات آب شده و خلال پسته تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 مواد لازم 👇 (همه مواد به دمای محیط رسیده باشن) زرده تخم مرغ ١ عدد شکر نصف لیوان وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ماست نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد سفید قنادی دو و نیم لیوان نمک نوک قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری کمی کنجد و تخم خرفه برای تزیین برای رومال: یک عدد سفیده تخم مرغ کمی زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری شیر طرز تهیه کامل در فیلم 📽️ 🍂 🌼 🍂 🌼 🍂 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته پنیری در ظرف سفالی مواد لازم: اندازه استکان مورد استفاده: 150 میلی لیتر برای کوفته: 350-300 گرم گوشت گوساله چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده 1 عدد سیر رنده شده 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یک مشت جعفری ریز خرد شده 1 قاشق مرباخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری زیره 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده برای سس: 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیه ای) 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ 1 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری رب فلفل 1 استکان و یا کمی کمتر آب 1 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن برای روی آن: پنیر پیتزا رنده شده طرز تهیه: مواد کوفته را داخل ظرف گودی بریزید خوب ورز بدید. نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید. دستتان را کمی چرب کرده کوفته ها را بصورت باریک و دراز شکل بدید داخل ظرف مناسب فر و یا ظرف سفالی بذارید. برای سس فلفل ها را کمی داخل روغن مایع تفت بدید. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید. رب ها را اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی رنده شده، آب و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. روی حرارت کم 5-10 دقیقه تا وقتی گوجه فرنگی ها نرم شوند بپزید. سس را روی کوفته ها بریزید و داخل فر 190 درجه از قبل گرم شده در حالت حرارت پایین/بالا حدود 20-25 دقیقه بپزید. (مدت زمان پخت به ضخامت کوفته ها بستگی دارد. قبل از اضافه کردن پنیر پیتزا، از یکی از کوفته ها پخت یا خام بودن آن را کنترل کنید). روی کوفته ها به مقدار فراوان پنیر رنده شده بپاشید دوباره تا وقتی روی آن سرخ شود داخل فر بذارید. سپس از فر خارج کرده بصورت گرم سرو کنید. برای سیب زمینی کرمدار 5-4 عدد سیب زمینی سایز متوسط را بصورت مکعب بزرگ به 6-5 قسمت ببرید. روی آن یک پاکت خامه، نمک، پودر سبزیجات ، فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده اضافه کرده هم بزنید و روی اجاق بذارید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و تا وقتی سیب زمینی ها نرم شوند بپزید. در آخر 1 قاشق مرباخوری سر پر نشاسته را با 1/4 استکان آب مخلوط کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید و حرارت اجاق را زیاد کنید وقتی جوشید و قوامش غلیظ شد از روی اجاق بردارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلنگی مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد شکر ۱ پیمانه شیر ۱پیمانه روغن نصف پیمانه ارد ۲/۵پیمانه بگین پودر یک قاشق مرباخوری پر وانیل کمی طرز تهیه : ابتدا ارد و کمی نمک و بگین پودر را دو بار الک میکنیم . تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا پف کنه بعد روغن و بعد شیر رو بهش اضافه کرده و حالا نوبت افزودن ارده که با لیسک و ارام به مواد اضافه میشه . حالا نوبت پلنگی کردنه حدود دو پیمانه از مواد اماده ی کیکو میریزیم تو دو ظرف جدا در هر ظرف یک پیمانه من ریختم تو دو تا لیوان به یکی از لیوانا یک قاشق پودر کاکایو اضافه میکنیم و هم میزنیم به لیوان بعدی چند قطره زعفران غلیظ با یک قاشق ارد معمولی اضافه میکنیم و هم میزنیم به مواد کیکمون هم دو قاشق ارد اضافه میکنیم و هم میزنیم این اردا رو واسه این اضافه میکنیم که به غلظت مواد کاکایو برسه چون به مواد یک قاشق کاکایو زدیم باید به بقیه موادم ارد بزنیم تا هم غلظت بشن وگرنه مواد ته نشین میشن و شکل قشنگی پیدا نمیکنه حالا قالب مورد نظرو کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم و مواد کیک ساده رو میریزیم توی قالب حالا از مواد کاکایو قاشق قاشق در تمام کیک منظم میریزیم بعد مواد زعفرونی رو با قاشق وسط مواد کاکایو میریزیم حالا دیگه پلنگمونو میزاریم تو فری که یک ربع قبل با درجه متوسط گرم کردیم حدود چهل و پنج دقیقه طول میکشه تا کیک بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپاگتی متفاوت و خوشمزه😋 مواد لازم: اسپاگتی ۱ بسته پنیر خامه ای ۱ فنجان پوره گوجه فرنگی پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری برگهای ریحون تازه برای تزیین گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید. برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ولنتاین برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید) برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمی‌کنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید. کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحت‌تر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید. 1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید پ. ن:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد پانصد گرم تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع شش قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری شیر ولرم یک پیمانه میتونید از آب هم استفاده کنید نمک یک قاشق مرباخوری همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز آرد وقتی که با هم خوب مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه کنید زیاد آرد به خوردش ندید تا نون خشک نشه شاید کمتر از پانصد گرم هم لازم داشته باشه بستگی به ارد داره از آرد قنادی استفاده کنید پس از اینکه خمیر نرم ولطیفی بدست اومد روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر شه شاید یک ساعت ونیم تا دوساعت طول بکشه پس از استراحت خمیر رو باز کتید فیلم گویای نوشته های منه مواد داخلش هر چیزی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید چرخ کرده هم داخل این اشترودل خیلی خوشمزس من سینه مرغ رو با یک عدد پیاز تفت دادم ودرشو گذاشتم تا با پیاز بپزه وسرخ شه مقداری هویج هم بخار پز کردم ونگینی خرد کردم قرمزا فلفل دلمه هستن البته فلفل دلمه‌ای سبز خوشمزه من نداشتم من پیازی که با سینه هم سرخ کردم اضافه کردم قارچ هم تفت بدید تا قارچ موقع پخت آب نداره مواد رو که داخل خمیر گذاشتی پنیر بریزید وبپیجید وروشو با یک عدد زرد یک قاشق روغن مایع کمی چند قطره زعفران دم کرده رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا هروقت روش طلای شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلیپ ناگت مرغ . لطفا با دقت مطالعه کنین 🙏 با یه غذای خوشمزه و خونگی نظرتون چیه . بسیار عالی. شما می تونین درست کنین و بزارین فریزر و هر وقت خواستین بیرون بیارین و فقط در روغن سرخ کنین.. 🔷مواد لازم 🔹سینه مرغ ۴۰۰ گرم حدودا یک سینه مرغ متوسط 🔹پیاز ۱ عدد 🔹سیر ۲ تا ۳ حبه 🔹پنیر پیتزا رنده شده ۲۵ گرم حدودا نصف لیوان 🔹سس خردل ۱ ق غ (جاش سس مایونز هم می تونین استفاده کنین ) 🔹پودر پفک نمکی نصف لیوان (همون پفک نمکی های خودمون که آسیاب بشه ، قابل حذفه فقط به خاطر رنگش و شباهتش به ناگت های بیرونی استفاده میشه ) 🔹پودر سوخاری نصف لیوان 🔹نمک و زردچوبه به میزان لازم . ♨️طرز تهیه سینه مرغ رو با چرخ گوشت چرخ کردم . می تونین چرخ هم نکنین کلا همه رو توی غذاساز بریزین . پیاز رو رنده ریز کردم و کمی آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم . توی غذاساز سینه مرغ چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و پنیر پیتزا و سس خردل و نمک و زردچوبه رو ریختم و خوب میکس کردم . می تونین کمی ارد سوخاری هم خواستین داخل مواد بریزین دل به خواهی هست . اگر غذاساز هم ندارین می تونین همه رو مخلوط کنین و چرخ کنین تا خوب میکس بشه . پفک نمکی ها رو آسیاب کردم و با پودر سوخاری مخلوط کردم . اگه خودتون خونه سوخاری درست می کنین و نون بگت خشک رو پودر کردین داخلش ادویه جات دلخواه نمک و پودر سیر و فلفل و ... بریزین و اگر مثل ما اماده از بیرون گرفتین (من مارک تردک استفاده می کنم ) نیاز نیست خودشون ادویه دارن باز خواستین می تونین بریزین . توی یه ظرف یه کم از پودر پفک نمکی و سوخاری ریختم و روش موادم رو پهن کردم و روی مواد از پودر پفک نمکی و سوخاری ریختم یه لایه باز کردم . حالا قالب زدم می تونین حتی از ته یه استکان یا لیوان استفاده کنین . یه ساعت یخچال قرار دادم . داخل یه ظرفی روغن ریختم نیاز نیست خیلی هم زیاد باشه حرارت هم کم باشه روغن هم داغ باشه ناگت ها رو داخلش انداختم و سرخ کردم حدودا ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشه تا مغز پخت بشه . بعد توی یه آبکش یا پارچه پهن کنین روغنش بره و بعد داغ داغ سرو کنین .😋 با مواد بالا تقریبا ۱۵ عدد ناگت دارین چند نفرش بستگی به خودتون داره که هر نفر چند تا بخوره . می تونین قالب بزنین و بزارین فریزر هر وقت که تایم کمی دارین بردارین از فریزر و سرخ کنین و نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛