ژله پاپیونی
قالبی که من دارم خودش این شکلیه به صورت پاپیون . جنس قالب من فلزی هستش اما پلاستیکی و سیلیکونی هم داره این مدل قالب سیلیکونی برای درست کردن ژله کمی سخته و من خودم برای ژله اصلا استفاده نمی کنم .
برای ژله های رنگی ۴ تا بسته ژله هر رنگ و طعم بخواین . من از ژله قرمز هندوانه ، بنفش انگور ، سبز لیمو و آبی بلوبری استفاده کردم .
هر بسته رو با یک لیوان آب جوش خوب حل کردم . گذاشتم توی محیط خنک خنک بشه . و بعد به هر کدوم ۲ ق غ بستنی وانیلی نرم شده اضافه کردم و مخلوط کردم و داخل یخچال ۴ ساعت قرار دادم .
برای داخل پاپیون قالب ، من یه لیوان شیر و ۳ ق ع شکر رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . از اون طرف یک الی یک و نیم ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم . هم نزنین بعد گداشتم روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد داخل شیر و شکر ،ژلاتین رو ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم .
قالبم فلزی هست رو کمی با آب مرطوب کردم و داخل فریزر ۵ دقیقه قرار دادم . اگه قالبتون پلاستیکی باشه خیلی جزیی با روغن مایع چرب کنین . بعد داخل اون قسمت پاپیونش مواد رو ریختم . میزارم یخچال یه خرده از نیم بند کمی سفت تر بشه .
(می تونین جای این کار من از خود ژله آلوورا استفاده کنین و یک بسته رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و وقتی خنک شد بهش نصف لیوان شیر یا ۲ تا ۳ ق ع بستنی بریزین)
اون ژله های رنگی رو از یخچال بیرون آوردم و برش دادم .
از اون طرف یک و نیم بسته ژله آلوورا رو با دو و نیم لیوان اب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک خنک بشه . (جای اب سرد همون اب جوش می ریزم و از مقدار کمتر اب استفاده می کنم همیشه . هم زله خوب بسته میشه و راحت از قالب بیرون میاد و هم شفاف و راحت تر حل میشه )
داخل قالب ژله های خرد شده رو ریختم یه مقداری و بعد الوورا خنک رو ریختم و گداشتم یخچال و وقتی به خرده بست دوباره مابقی ژله های خرده رو و دوباره آلوورا .
وقتی ژله بست دورش رو با چاقو آزاد کردم . قالبم رو داخل آب ولرم قرار دادم خیلی کوتاه چون فلزیه زود گرما رو انتقال میده . بعد روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_پاپیونی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉هندونه ژلهای مخصوص شب یلدا
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷 #دسر_ويتريني
#شب_یلدا
برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد
نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷 #کیک_موز_هرمی
دو بسته پتی بور
مغزگردو ریز شده
پودر کاکائو
۱۰۰ گرم شکلات تلخ
دو عدد موز
دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_دسر_انار
موادلازم:
شیر۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین۵ قاشق سوپ خوری
پودر وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته۲.۵ پیمانه
شکر۱/۴ پیمانه
دانه انار۱/۲ پیمانه
✍طرزتهیه:
ابتدا شیر را داخل کاسه بزرگی بریزید، سپس پودر ژلاتین را روی آن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
در یک قابلمه نچسب خامه فرم گرفته و پودر وانیل را با هم مخلوط کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب آن را هم بزنید وقتی گرم شد، شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداریدبعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید.مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شودمخلوط حاصل را از صافی رد کنید، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با دانه های انار و ژله تزیین کرده و داخل یخچال گذاشته و سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه بادونه(بهار دانه )
این شیرینی سنتی و خیلی خوشمزه مازندران می باشد که در مناسبتهای خاص مثل شب یلدا و تیر ماه سیزده شوو میپزند
اماده کردن برنج:
1 کیلو برنج را خوب میشوئیم و مانند روش آبکش کردن "ولــی کـمـی نـرمـتـر " آنـرا آماده می کنیم، آن را در آبـکش میریزیم و با آب سـرد فراوان سعی می کنیم کاملاً نشاسته برنج را بگیریم،به مدت یک ساعت در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن بیرون رود .سپس آنرا برروی پارچه از نوع ظریف سفید رنگ که داخل سینی قرار داده ایم پهن می کنیم تا در آفتاب کا ملاً خشک شود . برای درست کردن آن باید برنج را از نوع مرغوب انتخاب و آن را از قبل آماده کنیم که معمولاً در هوای گرم تابستان این کار را انجام می دهیم تا برنج زود خشک شود.
البته در زمستان زیر پنکه هم میشه برنج ها رو خشک کرد .
مواد لازم:
برنج خشک آماده شده 1پـیـمانه
روغن 1 لیوان
شکر 2 پیمانه(یا عسل)
آب 1 پیمانه
ابلیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
روغن فراوان را داخل ظرفی گود می ریزیم و یک عدد صافی فلزی که بتوان داخل ظرف روغن کاملاً قالب شود قرار می دهیم.بعد از داغ شدن روغن یک قاشق از برنج را داخل صافی می ریزیم .در این مرحله برنج باید بخوبی پف کند.سریع صافی را بیرون آورده و برنج پفی را روی دستمال کا غذی میریزیم تا روغن اضافی کشیده شود.به این ترتیب بقیه برنج ها را پفی می کنیم.2پیمانه شکر را با 1 پیمانه آب روی حرارت ملایم بمدت 20 دقیقه جوشانده تا شکر قوام بیاد.1 قاشق آبلیمو می ریزیم برنج پفی آماده را داخل آن می ریزیم وکاملاً مخلوط می کنیم .مواد مخلوط برنج پفی با شربت غلیظ را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و با وردنه پهن می کنیم.بعد از 5 دقیقه برش مربع یا لوزی شکل می دهیم(لازم به ذکر است اگر بجای شکر از عسل استفاده کنیم ارزش غذایی این خوراکی بهتر و مفیدتر خواهد بود.کافی است به مقدار مورد نیاز عسل را داخل ظرف ریخته تا عسل به جوش آید پس از کف کردن عسل برنج آماده را داخل آن مخلوط کرده سپس در سینی که کف آن چرب شده ریخته با وردنه صاف می کنیم.)
نکته : اگر مایل بودیم از زعفران درون شهداستفاده میکنم و یا اگر خواستیم دورنگ باشد از زعفران یا اب اسفناج هنگام ابکش کردن برنج استفاده میکنیم ( رنگ های خوراکی مجاز الان بیشتر رواج داره که من توصیه نمیکنم )
ضمنا برنج رو بدون نمک آبکش کنید !
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#یخ_در_بهشت_توت_فرنگی🍧🍧
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
نعناع ۱ شاخه
یخ به میزان لازم
لیمو ۱ عدد
شکر ۱ قاشق چای خوری
طرزتهیه:.توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰گرم یخ در مخلوط کن بریزید.
آب نصف لیمو را به همراه ۳۵۰ میلی لیتر آب به آن ها اضافه کنید، در مخلوط را بگذارید و مواد را بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.
یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید. پارچ بزرگی را تا نیمه از یخ پر کنید. یخ در بهشت را در آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ميگو_پفكي
آرد سفید به میزان لازم
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
دلستر ساده يا اب گازدار یک پیمانه
آب یه لیوان
نمک فلفل پودر سير به مقداري كه شما دوست داريد
ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شون
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خواص_میرزاقاسمی
☜مفید برای بلغمیها
☜مقوی عمومی بدن
☜مفید برای کمخونی
☜تسکین دردهای رماتیسمی
☜تقویت مفاصل و مسکن درد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
در این صبح زیبا
هم خدا هست
هم نور و زیبایی و عشق
آفتابِ مهربانی، ارزانی
پلک گشودهتان
همهمۀ پرندگانِ نیکبختی
شادی بخش بامدادتان
صبحتون بخیـر و زیبایی
و روزتون پراز خیر و برکت 🌹
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ کیک آلمانی 😋
✍مواد لازم:
3عدد تخم مرغ
3فنجان قهوه خوری شکر
1فنجان قهوه خوری آب
1فتجان قهوه خوری روغن مایع
رنده شده پوست 1 لیمو
4/5فنجان قهوه خوری آرد(با توجه به مواد لازمتان مقدار آرد تغییر می کند توجه داشته باشید به اندازه که نیاز دارد بریزید)
1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ)
برای کرم👇
1تخم مرغ
2قاشق سوپ خوری آرد
1قاشق سوپ خوری نشاسته
2قاشق سوپخوری کره
2لیوان شیر
3تا 4 قاشق غذاخوری شکر بنا به ذائقه تون تنظیم کنید.
🍜طرز تهیه :
در یک ظرف تخم مرغ و شکر و پوست لیمو رنده شده را بخوبی با همزن بزنید تا قوام پیدا کند(تخم مرغهاسفید شود و بایدکف کند).پس از آن روغن مایع ، آرد وبگینک پودر الک شده را اضافه کنید. بدون همزن برقی و با همزن دستی به آرامی هم بزنید.در آخر آب را اضافه کرده و کمی بیشتر هم بزنید.در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید.(قالبهای 22 و 24 و 26مناسب هستند).در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید(زمان پخت در هر فر با توجه به دما خود فر تغییر می کند پس پخت کیک تان با کنترل مفید است).کیک پخته شده را بزارید سرد شود و پس از آن کرم را آماده کنید.در یک قابلمه تخم مرغ ،آرد،نشاسته و کره را با همزن دستی بزنید و در زمانی که بهم میزنید شیر را اضافه کنید. این مخلوط را روی گاز گذاشته و تا زمانی که قوام میگیرد هم بزنید
و آن را بپزید.( بعد از پختن آن را با همزن خوب بزنید که صاف شود و نبندد).کیک سرد شده را از وسط برش بزنید وبه دو قسمت مساوی تقسیم کنید .قسمت زیری
کیک را دربشقاب پذیرایی بگذارید روی آن محلبب را بربزید و پخش کنید وبا نیمه دیگر کیک روی آن بپوشانید.در آخر روی کیک پودر شکر زیاد بپاشید و سرو کنید.
#کیک_آلمانی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅تاتلی ایرمیک پرتقالی 😋
✍موادلازم برای سس پرتقالی:
دو لیوان آب پرتقال و نارنگی مخلوط
پوست 1 پرتقال
1لیوان آب
3فنجان قهوه خوری شکر
1/5فنجان نشاسته
🍜 طرز تهیه:
همه مواد را در یک قابلمه ریخته و مداوم هم بزنید
تا بپزد قوام که گرفت در قالب هایی که خیس کرده اید بریزید.
✍مواد لازم برای تاتلی ایرمیک👇
1لیتر شیر
10 قاشق غذاخوری ایرمیک
10قاشق غذاخوری شکر
1پاکت وانیل (مقداری وانیل شکری)
بدلخواه 2 قاشق سوپخوری پودر نارگیل
🍜 طرز تهیه:
شیر ،شکر و ایرمیک را در یک قابلمه ریخته مداوم هم بزنید تا بپزد در آخر وانیل و پودر نارگیل را اضافه کنید
وقتی پخت در قالبهایی که سس پرتقال هست روی انها بریزید .وقتی سرد شد برگردانید .
#تاتلی_ایرمیک_پرتقالی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کتلت_مرغ
موادلازم:
سینه مرغ ۵۰۰گرم
سیب زمینی ۲عدد
تخم مرغ ۱عدد
پیاز دو عدد
نمک وفلفل وادویه (من پودر سیر،ادویه کاری و کمی پاپریکا هم ریختم )
زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ
ارد سوخاری
✍طرزتهیه:
سینه مرغ رو با پیاز آبپز میکنیم و همراه با یک عدد پیاز چرخ میکنیم. سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم.(حتما رنده بشه )وبه مرغ چرخ کرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم تا مواد خوب مخلوط بشه . بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_خورشت_داود_پاشا
موادلازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا۴۰۰گرم
رب انار دو قاشق غذاخوری
پیاز ۳عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
نعنا خشک یک قاشق چایخوری
اب جوش یک تایک ونیم لیوان
✍طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز رنده شده باگوشت ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط و ورز میدیم به شکل فلقلی(اندازه گردو)دراورده وباکمی کره تفت داده وکنارمیزاریم،
حالا درهمون ماهیتابه دوعدد پیاز نگینی کرده سرخ وکمی زردچوبه زده وگوشتهای قلقلی رااضافه می کنیم.
سپس یک لیوان ابجوش بادوقاشق رب انار ویک قاشق نعنا مخلوط به گوشت فلقلی اضافه ومیزاریم ۳۰تا۴۵دقیقه باشعله ملایم تاپخته وجابیفته.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋
#دسر-دورنگ
براي لايه اول به ازاي هر پيمانه شيريك ق غ نشاسته رو باشير سرد مخلوط كنيد و طبق ذائقه خودتون شكر بهش اضافه كنيد ميتونيد اسانس هل يا وانيل هم اضافه كنيد بعد از اينكه خوب مخلوط شد روي حرارت ملايم بزاريد و خوب مخلوط كنيد تا به غلظت فرني برسه وبعد توي ظرف سروتون بريزيد براي لايه دوم هم از اب پرتقال يا شربت زعفران ميتونيد استفاده كنيد و به اضاي هر پيمونه از مايعتون يك و نيم ق غ خوري نشاسته اضافه كنيد و به روش قبل اونو عمل بياريد بسيار عالي و خوشمزه👌👌👌👌
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱