فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترش 🥘 😋😍
▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ
▫️رب انار۳ق غ
▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل،
▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن
▫️پیاز۱عددمتوسط
▫️سیر۱حبه
نکات لازم
🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید
🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه
🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم_میوه_ای😍😋
🍊لوکوم پرتقال:
اب پرتقال بدون پوره یک پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال
یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد)
🥝لوکوم کیوی
اب کیوی بدون دانه و رقیق شده یک پیمانه(با کمی اب رقیق کنید)
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد)
🍋لوکوم لیمویی
اب لیمو بدون پوره نصف پیمانه
اب نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لوبیاسبز مخلوط😍😋
نکات یه ترشی خوب اینه
❌دلیل کپکزدن ترشی ها خیس بودن ظرف یا مواده اما موادی که با سرکه جوشیده همین که آبش کشیده بشه کافیه مثل لوبیا سبز
❌دلیل شل و نرمشدن ترشی چفت نشدن درب و هوا کشیدن
❌اگر سرکه گلوتون رو اذیت نمی کنه و با ترشیش مشکل ندارید می تونید شیشه رو فقط با سرکه پر کنید آب اضافه نکنید من اب جوشیده سرد اضافه می کنم و ترشی ملایمی میشه که معده رو هم اذیت نمی کنه
❌لوبیا که اولین قل رو زد شعله رو خاموش کنید چون لوبیا پخته نمی خوایم
❌بعضی لوبیاها دانه دارن ته ظرف تهنشین میشه جدا کنید تا ترشی قشنگ تری داشته باشید
❌ادویه اینترشی فقط تخم گشنیز و نمک و من فلفل تند سبز داخل ترشی زدم اگر ندارید فلفل سیاه بزنید
❌دو روز اول ترشی بیرون یخچال باشه بعد بذارید یخچال دو هفته دیگه آمادست🥰۲۰روز بمونه که دیگه عالی میشه
🟣مواد لازم:لوبیا سبز،هویج،گل گلم ،فلفل دلمه،فلفل تند
مقدار هر کدام اختیاری هست می تونید چند حبه سیر هم بذارید داخلش،نمک و تخم گشنیز به مقدار ذائقه خودتون
❌سرکه برای ترشی با آب جوشیده سرد به نسبت مساوی مخلوط بشه من پنج لیوان سرکه و پنج لیوان آب جوشیده سرد ریختم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی😍😋
🙆♀️🍊 فقط با دو تا پرتقال و یه نصفه لیموتُرش
🍊یه پارچ بزرگ آب پرتقال درست کن ....
🍊ببین چون لیمو و پرتقال با پوست بود نمیدونید چه عطر خوبیم داره 😋
🙋♀️🍊با دو تا پرتقال یه مهمونی بزرگ آبمیوه بده
👩🍳نکات :
🍊حتماً از صافی ریز رَد کنید تا پوست وارد آبمیوه نشه .
🍊پرتقال و لیمو تُرش هیچ هسته ای نداشته باشه و گرنه آبمیوه تلخ میشه.
🍊پرتقال ها و لیمو رو بهتر ۲ ساعت داخل فریزر بذارید بعد استفاده کنید.
🍊نیم پیمانه شکر کافیه و میتونید بجاش عسل هم استفاده کنید.
🍊جمعاً برای دو تا پرتقال حدود ۵ لیوان آب کافیه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک خیس شکلاتی🍫😍😋
مواد لازم:
تخمه مرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه ونیم
وانیل
شیر یک لیوان
ارد ۳لیوان
روغن ۱لیوان
پودر شکلات ۲/۵قاشق غ
بیکنگ پودر ۱قاشق غ
برای شیرکاکو:
یک قاشق پودر شکلات
یک قاشق روغن
دولیوان شیر
نصف پیمانه شکر
برای گاناش:
خامه صبحانه ۲قاشق غ
شکلات تخته ای ۵۰گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زولبیا 😋😋😍😍
موادلازم🛒
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویچ پلو 😍😋
هویچ چهار عدد متوسط
سینه مرغ یک عدد
برنج سه پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق دوستان بجای رب میتونید زرشک بزنید
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم بجای فلفل قرمز میتونید دارچین استفاده کنید
آب مرغ یک لیوان
✅مرغو با پیاز و سیر و زعفران و نمک گذاشتم پخت بعد خرد کردم
هویچو رنده کردم
✅بجای زرشک رب زدم تا مزه ملس بگیره
✅شکر هم نزدم چون غذای شیرین دوست ندارم
✅دوست داشتید میتونید دو قاشق آبلیمو هم بزنید
عزیزان من توی آب مرغم زعفران بود شما ✅اگر دوست داشتید در آخر دو قاشق غذاخوری زعفران روی برنج بریزید
✅در آخر هم مواد رو لایه لایه بریزید و دم کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_توت_فرنگی
توت فرنگی ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
جوهر لیمو ۱/۲ ق چ
آب نصف لیوان
من با ۱/۳ مواد دستور بالا درست کردم
کلا بیشتر از یککیلو درست نکنید چون مدت پخت طولانی میشه مربا اونقدر که باید خوشرنگ نمیشه
طرز تهیه
توت فرنگی رو خوب بشورید و به قطعات کوچکتر خرد کنید
تو یه قابلمه بزرگ بریزید و خیلی کم آب بهش اضافه کنید
با حرارت متوسط رو به بالا بزارید بپزه
وقتی جوش اومد مف روشوجمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید
جوهر لیمو هم اضافه کنید
صبر کنید مربا آماده بشه
نهایتا باید نیم ساعت روی حرارت باشه
وقتی روش حبابای بزرگ زد یعنی آماده ست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شپردزپای
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده نصف عدد
نخود فرنگی و ذرت و هویج پخته ۴ قاشق
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پنیر پیتزا مقداری
سیب زمینی ۳ تا ۴عدد متوسط
کره ۵۰ گرم
شیر نصف لیوان .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه و تفت دادم و فلفل دلمه خرد شده و بعد هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و رب اضافه کردم وقتی کانلا پخت از حرارت برداشتم .
برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و ریز رنده کردم . بعد کره و نمک و فلفل را اضافه کردم روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه و شیر رو هم به تدریج اضافه کردم تا پوره نرم بشه . از مقداری زعفران برای خوشرنگ شدن پوره سیب زمینی هم در صورت دل خواه می تونین استفاده کنین .
حالا مواد گوشتی را در ظرف ریختم ، روی مواد گوشتی رو پنیر ریختم و روی پنیر را هم با سیب زمینی پوشوندم . من پوره رو داخل قیف ریختم و با ماسوره روش شکوفه زدم .
ظرف رو به مدت نیم ساعت یا تا زمانی که روی پوره طلایی بشه در فر گرم با حرارت ۱۷۰ درجه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب خب بریم که یه ناهار خوشمزه ایرونی بپزیم😁
دوستان گلم همون طور که میدونید هر کسی یه مدلی قرمه سبزی رو می پزه که البته همه رسپی ها قابل احترامن 🤗
اما من این مدلی میپزم و واقعا خوب جا میفته و عالی میشه مزش 😍
این مدلی بپزین یاد قدیما میفتین😁
*نکته: وقتی سبزی زیاد تفت میخوره و تیره میشه قرمه سبزی تون خیلی بهتر و جا افتاده تر و خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشه
مواد لازم :
تره و گشنیز و جعفری و اسفناج و شنبلیله ۱ کیلو
گوشت ۳۰۰ الی ۴۰۰ (میزان دلخواه)
ادویه نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم
آب نارنج یا هر چیز دیگه ای که براش ترش کردن قرمه سبزیتون استفاده میکنید میزان دلخواه
لوبیا چیتی یا قرمز یا چشم بلبلی ۲ لیوان و نصفی (دلخواه کم و زیاد شه)
پودر لیمو (من پوست سبز لیموی تازه رو رنده میکنم و خشک میکنم و تو قرمه سبزی هام می ریزم عطرش عالیه)
پیاز ۳ الی ۴ عدد (بازم دلخواه کم و زیاد شه)
طرز تهیه:
سبزی رو حدودا ۱ ساعت تفت دادم تا حجمش کامل کم شد و سبک و تیره شد . بعد پودر لیمو رو بهش اضافه کردم .
لوبیاچیتی خیس خورده رو به مدت ۱ ساعت گذاشتم بپزه .
پیاز رو نگینی خورد کردم و یکم تفت دادم وقتی نیم تفت شد گوشت و ادویه هارو به جز نمک بهش اضافه کردم و یکم تفت دادم و درشو گذاشتم تا به مدت یک ساعت با پیاز بپزه و سبک و نرم بشه (هر یک ربع بیست دقیقه سر زدم بهش)
وقتی گوشت و پیازم خوشگل و کاراملی شدن سبزی تفت داده شده و لوبیای نیم پز شده رو بهش اضافه کردم و آب جوش روشون ریختم و گذاشتم تا قشنگگگگ جا بیفته . یه نکته در مورد لیمو عمانی اینه که من اصلا طعم تلخی شو دوس ندارم و این ذائقه ی بنده هستش و همیشه چندین بار با آب جوش خیس میدم و می شورم تا تلخیش بره . و گاهی اصلا لیمو عمانی نمیزنم و این بستگی به خودتون داره پس سخت نگیرین .
آخر سرهم نمک و آب نارنج رو بهش اضافه کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم🔻
مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفلدلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما میتونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید.
توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید.
🍆بادمجون: ۵ عدد (در فر با دمای ۲۰۰ قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه)
🌶فلفل دلمه: ۲ عدد متوسط (من ۳ تا فلفل داشتم. هر کدوم از اونهارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم)
🧄سیر: ۶-۷ حبه (اختیاری)
میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید.
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود ۱ لیوان نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه).
بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل ۶ ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از دسرهای خوشمزه شکلاتی 😍
این دسر ترکیه ای ، فوق العاده لذیذ ، دل چسب با طعم بی نظیر 😋😋
#دسر_سوپانگل
دوست هركس راهنماى عقل اوست و سخن او دليل فضل او. امام علی (ع) (غررالحکم)
شیر ۲ لیوان
شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۳۰ گرم (۱.۵ تا ۲ ق غ)
کره ۱ ق غ
پودر کاکائو ۱.۵ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
آب سرد (یخ) ۱/۴ لیوان
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
شکر ، آرد الک شده ، پودر کاکائو ، زرده تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم . شیر رو کم کم ریختم و مرتب هم زدم تا ترکیب بشه . روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم ، حواستون باشه که مرتب هم بزنید و بالا سرش باشید تا ته نگیره تا بجوشه و به غلظت برسه ، در آخر کره و وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم ، همون طور که گرم هست ، شکلات خرد شده داخلش ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که مواد کامل با هم ترکیب بشه .
مواد دسر رو به ولرمی شد ، آب سرد (آب یخ) رو داخلش ریختم و به سرعت مخلوط بشه . با مخلوط کن و یا همزن برقی کمی زدم تا یکدست بشه .
در ظرف های مورد نظر ریختم و ۳ تا ۴ ساعت یخچال گذاشتم . بعد از این مدت روش پودر کاکائو الک کردم و روش گردو چیدم .
👈 برای تزیین دسر می تونید از انواع بیسکویت ، مغزی های دل خواه ، موز و میوه دل خواه استفاده کنید .
👈این میزان مواد ۳ تا ظرف تک نفره متوسط میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بار سمبوسه در تعداد بالا 🤗
البته در حجم کمتر هم موادش رو آخر کپشن گذاشتم 💐
چند مدت پیش این سمبوسه ها رو درست کردم ، خدا رفتگانتون رو بیامرزه ، برای خیرات اموات ، روح مادر همسرم شاد 🙏🌹
#سمبوسه
پروردگارا! کسی که از محبّت خود بهرهمندش نکردی، زیان کرده است. امام حسین (ع) (بحارالانوار)
سیب زمینی ۴ کیلو
پیاز ۲ کیلو
جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم
پیازچه خرد شده ۱۵۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ،زردچوبه ، پودر سیر ، تخم گشنیز به میزان لازم
نان لواش ۴۵ ، ۵۰ عدد
سیب زمینی ها رو شستم و با آب گذاشتم بپزه و بعد پوستشون رو کندم و له کردم . پیازها رو پوست گرفتم و خرد کردم ، برای راحت خرد کردن از رنده آلمانی استفاده کردم .
داخل تابه بزرگ ، پیاز خرد شده رو ریختم و اول گذاشتم اب پیاز کشیده بشه و بعد روغن ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا تفت بخوره و سرخ بشه . ( این مرحله یه حوصله خاصی می خواد تا پیازها سرخ بشن 😉🤭 ) زردچوبه ریختم و با پیازها تفت دادم ، فلفا سیاه و قرمز و پودر سیر (می تونید خود سیر هم بریزید) و پودر تخم گشنیز هم ریختم . سیب زمینی ها رو اضافه کردم و باهاش خوب ترکیب کردم ، نمک هم تست کردم و اضافه کردم . در آخر جعفری خرد شده و پیازچه خرد شده ریختم و کامل با هم ترکیب شد ، از حرارت برداشتم .
نان لواش رو من به سه قسمت به درازا برش دادم ، اندازه و سایز دل خواه هست .
⬅️ حتما وقتی تعداد زیاد می خواید درست کنید ، نون لواشتون نرم باشه و خشک نباشه تا بتونید راحت بپیچید .
یک گوشه از مواد سمبوسه در نون قرار دادم و بعد به شکل مثلثی طبق فیلم پیچیدم . برای این که در آخر هم نون در لایه مثلثی خوب بچسبه میشه کمی نون رو با آب مرطوب کرد .
داخل تابه ی بزرگ روغن ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه و بعد سمبوسه ها رو در روغن سرخ کردم ، یک طرف سرخ شد ، برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه و در آخر در صافی قرار دادم که روغن اضافه اش گرفته بشه .
👈 با این مقدار مواد نزدیک ۱۳۰ عدد سمبوسه میشه .
میزان مواد در حجم کم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری و پیازچه خرد شده ۲ تا ۳ ق غ
ادویه جات به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کماج_اصفهانی
شیریک لیوان
شکرنصف لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
زعفران به میزان لازم
خرما نگینی شده۴عدد
مغزیجات دلخواه به میزان لازم
آردحدودادولیوان
شیرگرم ،زعفران وشکرروباهم مخلوط کرده بعدخمیرمایه رواضافه میکنیم میزاریم کناره دقیقه تاعمل بیادبعدآردوبکینگ پودرروبهش اضافه میکنیم تاجایی که یک مایه نه رقیق نه سفتی بمابده دوباره کنارمیزاریم حدودا یک ساعت ونیم تادوساعت
میزان عمل اومدن خمیربستگی به گرم بودن محیط داره بعدخرما نگینی شده،کشمش،گردورواضافه کرده
داخل تابه رونصف قاشق روغن میریزیم موادروداخل تابه ریخته روش مغزیجات دلخواه رومیریزیم دم کنی میزاریم تابطرف آن پخته بشه بعدبرمیگردونیم تاطرف دیگش هم طلایی بشه
میتونیداین کماج روداخل فرهم درست کنید
نکته:حرارت شیربایدطوری باشه که دست رونسوزه اگرگرماش زیادیاکم باشه خمیرمایه عمل نمیاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#انارویچ_شمالی
گردوی آسیاب شده ۳۰۰گرم
رب انارترش ۲قاشق غذاخوری
آب سرد دولیوان
چندتکه یخ
گوشت چرخ شده ۴۰۰گرم
پیازیک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
سبزی(نعناع،گشنیز،جعفری،تره) پاک شده وخردشده ۱۵۰گرم
گردوی خردشده روتفت میدیم تابوی خامی آن گرفته بشه بهش رب اناررواضافه کرده آب وچندتکه یخ میریزیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاگردوروغن پس بده این مرحله رودوتاسه بارتکرارمیکنیم سبزی روهم تفت میدیم بهش اضافه کرده قلقلی روهم سرخ میکنیم به خورشت اضافه میکنیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاخورشت جا بیوفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_نخودچی
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . .
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آرد نخودچی ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه
یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم .
گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم .
بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن .
بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم .
توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم .
دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه )
بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛