#پیتزا_باگت😍😍
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . .
برای ۱۶ عدد
نان باگت ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
ذرت ۳ تا ۴ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زغالی خوشمزه😍😍
اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتی بدون زغالی کردن و خیلی راحت و آسون و کم هزینه و سریع و بی دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش کنین.
اینم طرزتهیه 👇👇👇
اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میکنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و سس مایونز اضافه کنین. مقدار اینا بستگی به مرغتون داره البته هرچی آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توی این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد کف یه قابلمه(تفلون بهتره) یکم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازی ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلی کم نباشه، بعد روش زعفرون دم کرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویی در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسی که مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و کمی هم آب(در مصرف آب صرفه جویی کنید). زیر شعله رو کم کنین و بزارین مرغا حدودا یکساعت بپزه و روغنی بشه. حالا اگه میخواین زغالی بشه، یه زغال رو روی گاز خوب افروخته کنین، بعد مثل من بزارینش توی یه نعلبکی یا کاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودی کنه. بعد که دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا قارچ و پنیر😍😍
مواد لازم:
300 گرم پاستا
100 گرم چرخ کرده
10 عدد قارچ
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
2 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 لیوان نخود فرنگی
200 میلی لیتر خامه
100 میلی لیتر شیر (یا در مجموع 300 میلی لیتر شیر (1.5 لیوان) 1 قاشق مرباخوری نشاسته)
2 قاشق غذاخوری پارمسان
آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه از هر کدام 1 قاشق چایخوری
نمک طبق ذائقه
پنیر پیتزا رنده شده
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،روغن را در یک تابه گرم کنید،پیاز و سیر خرد شده را 1 دقیقه تفت دهید، سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند بعد قارچ ها را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید بعد رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده، نمک و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید وقتی گوجه ها نرم شدن مخلوط خامه و شیر را روی آن بریزید،و اجازه دهید 3-4 دقیقه روی حرارت کم بپزد بعد پارمسان و نخود فرنگی را اضافه کنید، سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،سپس پاستا را کف ظرف مناسب پخت بریزید و روی آن پنیر بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود،نوش جان 🧡
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر😍😍
برای همبرگر از گوشت چرخکرده گوساله استفاده کنید...استفاده از گوشت گوسفند یا مخلوط گوساله و گوسفند باعث میشه طعم برگر شبیه کباب بشه
گوشت گوساله به ازای هر هشتصد گرم گوشت خالص باید با دویست گرم چربی گوشت چرخ بشه...من معمولا از قسمت مغزران گوساله استفاده میکنم...
ولی میتونید از ترکیب ششصد گرم راسته یا مغزران گوساله به همراه چهارصد گرم قلوه گاه گوساله هم استفاده کنید.
به گوشت برگر نباید زیاد پیاز بزنید استفاده زیاد از پیاز باعث میشه برگر بیشتر طعم کباب به خودش بگیره
برای هر یک کیلو گوشت یک عدد پیاز کوچک رنده و ابگرفته شده کافیه
برای هر یک کیلو گوشت بین دو تا سه حبه سیر ریز رنده شده یا له شده اضافه کنید...طعم سیر به هیچ عنوان در گوشت مشخص نیست ولی در نهایت برگرتون رو خیییلی زیاد خوش طعم میکنه
برای این میزان دو قاشق سر صاف آرد سوخاری ساده (پودر نان خشک) بدون ادویه استفاده میکنیم
اضافه کردن سس خردل خالص(من از مارک آمریکن گاردِن استفاده میکنم) و سس باربیکیو مارک HP،طعم بینظیری به برگر میده
دقت کنید از سس های خردل ایرانی که معمولا با مایونز مخلوط هستن استفاده نکنید
به جای سس باربیکیو میتونید کچاپ استفاده کنید
استفاده از خردل و سس باربیکیو سلیقه ای و قابل حذفه ولی توصیه میکنم حتما استفاده کنید
مرحله خیلی مهم قسمت مخلوط کردن گوشت با بقیه مواد هست به هیییییچ وجه زیاد ورز ندید نباید دونه های چربی داخل گوشت با حرارت دستتون آب بشه و بافت گوشت نباید له بشه وگرنه برگر مثل کباب کوبیده میشه...پس دقت کنید فقط و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو ورز میدید
اندازه برگر به سایز نان و سلیقه شما بستگی داره از 100 تا 150 گرم میتونه تغییر کنه
از هر قالب با سایز دلخواه یا دستگاه برگر زن میتونید استفاده کنید
بعد از اینکه برگرها رو قالب زدید حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید یا اگه عجله دارید میتونید 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار بدید(در این مرحله میتونید برگرها رو فریز کنید و در مواقع لازم اونها رو سرخ کنید)
سپس برگر ها رو از یخچال دربیارید و بلافاصله سرخ یا گریل کنید
اگر گریل میکنید کافیه تابه گریل رو کمی چرب کنید و بعد از اینکه کاملا داغ شد برگرها رو سرخ کنید
دقت کنید بیشتر از دو تا برگر همزمان سرخ نکنید چون تابه سرد میشه و گوشت برگر آب میندازه و برگرتون خشک در میاد.
مخلفات ساندویچ به سلیقه شماست
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون_مرغ😍😍
گردوی چرخ شده ۳۰۰گرم
۱عدد سینه ی مرغ کامل
پیاز بزرگ رنده شده
رب انار ۳قاشق
شکر ۳قاشق (درصورت دلخواه)
نمک،فلفل
۲۵گرم کره برا تفت دادن مرغ
آب سرد
بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه
رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره
تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه
نکته ها🔹️
رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست.
برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن .
فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن
دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی
آرد 3 پیمانه
مخلوط شیریا اب و ماست یک پیمانه
شکر یک پیمانه وسه چهارم پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
اسانس دلخواه یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع یک پیمانه
شهد ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا شکر وتخم مرغ ها را حدود 10 دقیقه بزنید تا حجم آن زیاد شود ورنگ آن کاملاً روشن تقریباً شبیه خامه شود از نطر بافت
شیر را کمی داغ کنید وبعد ماست را اضافه کنید کمی صبر کنید کمی بافت آن علیظ شود بعد به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید
بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید خوب مخلوط کنید وبه مواد اضافه کنید وبا دور کند مخلوط کنید همزمان روغن مایع را اضافه کنید به همراه اسانس من پرتقال زدم
فر را از قبل روی درچه 230 گرم کنید مواد توی قالب ریخته در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود این کیک چاک زدن هم ندارد
شهد را به مخلوط ماست و شیر اضافه کنید
برای قسمت شکلاتی دو روش میشه انجام داد آگه مثل من تنبل هستید مواد را دوقسمت کنید وبه یک قسمت آن دو قاشق پودر کاکائو را که در یک چهارم پیمانه روغن مایع و 1 قاشق سرکه وکمی جوش یا یک دوم قاشق چایخوری مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید وبه شکل زیرا توی قالب بریزید
ولی روش دوم
دو عدد تخم مرغ رو با 2 پیمانه شکر یک پیمانه مخلوط شیر و ماست و 1 قاشق سرکه ویک پیمانه روغن مایع مخلوط کنید وخوب با مفتول دستی مخلوط کنید بعد دو پیمانه آرد را با 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشمشی_نرم
🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃
✍🏻مواد لازم
🔘تخم مرغ ۱۵عدد
🔘شکر۱۵۰۰گرم
🔘روغن مایع ۱کیلو
🔘پکن پودر ۱۲۰گرم
🔘شیره ۴۰۰گرم
🔘آردتقرییا ۳۹۰۰گرم
🔘آب ۶۰۰گرم
🔘ماست ۱کیلو
🔘کشمش۵۰۰گرم
♨️درجه فر ۲۳۰تا ۲۵۰♨️
🔻طرز تهیه
شکر و تخم مرغ را به خوبی پوک کنید تا تقریبا شکر حل بشه و رنگ تخم مرغ کرم رنگ
ماست را اضافه کنید و دوباره تا یکدست شدن به هم زدن ادامه بدید تقریبا سه الی چهار دقیقه
روغن مایع را اضافه کنید و دوباره به هم زدن مایه ادامه بدید تا یکدست بشه
ارد و پکن را به مواد اضاف کنید کمی مخلوط کنید تا ارد همه جای مایه را به خودش بگیره نیازی به صاف شدن نیس چون مایه قاعدتا تا اضافه کردن اب و بار سفت هست کمی مخلوط کنید تا ارد قاطی بشه
اب و بار را روی مایه بریزید و و مایه را تا وقتی که اب به خورد مایه نرفته مخلوط کنید
با دور تند اینو انجام بدید ولی زمان زیاد نبره در حد یک دقیقه
دقت کنید فقط در حد قاطی شدن و یکدست شدن وسواس نداشته باشید و بیشتر هم بزنید
روی کاغذ روغنی قیف بزنید
اگر میتونید بر گردونید روی کنجد یا شکر یا با دست بریزید ⬅️ که میشه کنجدی و شکری
یا اینکه کشمش خیس خورده از قبل را همراه اب به مایه اضاف کنید تا بشه کشمشی
نوش جان تک تکتون 🌹😂
🚦اردشو کمتر بذارن اگر نرم بود اضافه کنن من ابخور آردم کم بود اینو نوشتم
🚦اینا سه تاش با همین دستور زدم
شکری ،،کنجدی و کشمشی مایش یکی هست
کلوچه_شکری کلوچه_کنجدی کشمشی_نرم
برای خانگی تقسیم بر 10
آرد 390 گ
تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گ
ماست 100 گ
آب 60 گ
روغن مایع 100 گ
بیکدینگ پودر12 گ
شهد 40 گ
کشمش 50 گ
البته من به جای آب از شیر استفاده کردم
برای نوع کشمشی 40 گ از میزان آرد کم کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سپهسالاری
دستور یه کلوچه یا شیرینی نرم وخوشمزه دیگه سپهسالاری
✔️اگه با مهری که شیارداره روی کلوچه ها رو طرح بندازین شکلشون خوشگلترم میشه من نداشتم
✔️این میزان مواد تعداد زیادی کلوچه بهتون میده میتونید نصف کنید
روغن جامد ۱۳۵ گرم ( ترجیحاجامد، بهتره روغن صاف قنادی یا اصیل یا مخلوط باشه) من ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۵۰ داشتم که با ۳۵ گرم نیمه جامد لادن ترکیب کردم
آرد برنج الک شده ۸۵ گرم(۲/۳ پیمانه سرخالی)
آرد قنادی ۲۵۰ گرم (۱ و۲/۳ پیمانه)
روغن مایع ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
ماست سفت وشیرین ۱۵۰ گرم (۲/۳ پیمانه سرخالی)
شکر ۱۳۵ گرم (۲/۳ پیمانه سرصاف)
تخم مرغ متوسط ۲ عدد (زرده یکی برای رومال)
شربت بار یا عسل ۱ق س
پودررهل ۱ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ یا مقداری زنجبیل
بکینگ پودر ۱ق چ
نمک میوه یا جوش شیرین ۱/۴ ق چ پر
👈روغن جامد نرم +آرد برنج الک شده+آرد قنادی الک شده با قاشق مخلوط کنید وبا همزن برقی خیلی خوب بزنید تا پوک وسبک شود
روغن مایع هم اضافه ودوباره خوب بزنید
یه مخلوط پوک وپفکی بدست میاد
بقیه مواد شامل :
ماست، شکر،تخم مرغ، شربت بار،وانیل،پودرهل ،بکینگ پودر ونمک میوه را در حد مخلوط شدن شکر هم بزنید
وطی دو مرحله به مخلوط آرد وروغن اضافه کنید
به آرومی در حد مخلوط شدن هم بزنید تا یکدست بشه
زیاد از حد هم نخوره وگرنه بریده میشه
داخل قیف بریزید وبه اندازه دلخواه درون قالب کاغذ روغنی انداخته پایپ کنید
اجازه بدین کمی خودشون را بگیرن با مهر آغشته به آرد طرح بندازین
(خوب آردی کنید و آرد اضافه را بگیریدکه مهر نچسبه مهرم نزدید مهم نیست با قاشق کمی چرب روی اونها رو یه کم صاف ومرتب کنید)
با مخلوط یک زرده تخم مرغ+کمی شیره
به آرومی رومال کنید (طوری که پفشون گرفته نشه )
تزیین کنید با کنجد تخم خرفه یا...
ودرون فری که از بیست دقیقه نیم ساعت قبل روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه داغ شده
طبقه وسط به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدین
فر باید داغ باشه تا شوک حرارتی ببینن وسریع پف کنند
می تونید کمی هم گریل کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ناگت مرغ🍗😍😋
اگه از غذاهای ترد و اسپایسی خوشتون میاد، عاشقش میشین !🤤🍤
مواد لازم ناگت مرغ:
-مرغ: نصف یه سینه
-پودر سوخاری: ۱/۲ پیمانه
-جعفری خورد شده : ۲ ق غذاخوری
-پنیر پیتزا یا چدار: ۳ ق غذاخوری
-تخم مرغ: ۱ دونه
-سس تند: ۱ ق غذاخوری
-آرد نصف پیمانه
-دوریتوز ، چیپس یا پودر سوخاری
ادویه ها:
(نمک، فلفل تند و پاپریکا و پودر سیر)
.
-بجای دوریتوز می تونین از پودر سوخاری یا چیپس استفاده کنین .
-شعله ملایم باشه که مغز پخت شه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_خونگی 😍😋
•پچ پچ🥐•
مواد لازم خمیر:👇🏻
-آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی )
-شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان)
-خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری )
-شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان)
-نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
-کره ۴۰ گرم
برای رومال:
۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون
(تخم مرغ قابل حذف)
آماده سازی خمیر:👇🏻
در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر روکم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو ورز بدید؛
خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مکزیکی😍😋
تخممرغ : ۶ عدد
آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم)
پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق)
نشاسته ذرت (سه ق غ)
شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه)
آب جوش : ۱/۴ پیمانه
روغن ۵ ق غ
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک قاشق چ
ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زردهها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیدهها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتیمتری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_عسلی😍😋
شکر ۱/۲ لیوان
کره با روغن جامد ۱۵ گرم (۲ ق غ)
گلاب یا آب ۱ ق غ
عسل ۱ ق غ(به هیچ وجه حذف نکنید)
خلال بادام یا مغزیجات دلخواه ۱/۲ لیوان
زعفران غلیظ ۱ ق غ
طرز تهیه
شکر، کره، عسل و گلاب رو توی تابه بریزید.
❌بهتره از تابه چدن استفاده نکید چون ضخیمه شکر دیر ذوب میشه و باعث کدر شدن سوهان عسلی میشه.
تابه رو روی حرارت متوسط بزارید و مدام هم بزنید تا شکر ذوب بشه.
وقتی رنگ مواد کاراملی شد، خلال بادوم و زعفرون رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رطوبت بادوم گرفته بشه و خیلی کم رنگش عوض بشه (حواستون باشه بادوم نسوزه)
یه کم از مواد رو توی آب یخ بریزید اگه بلافاصله بست و شفاف شد یعنی دیگه وقتشه حرارت رو خیلی کم کنید و زیر تابه شعله پخش کن بزارید.
یه سینی رو کمی چرب کنید و با ۲ ق چ که چرب شد مواد رو روی سینی بریزید.
باید سرعت عمل داشته باشید تا مواد سفت نشه.
بعد از اینکه کاملا سرد شد به راحتی از سینی جدا میشه تو ظرف در دار و داخل کابینت میتونید مدت طولانی نگهش دارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تنوری😍😋
ران مرغ.....۳عدد
فلفل دلمه ای.....نصف یک عدد
پیاز....نصف یک عدد
سیر.....دو حبه
ابلیمو.....۲قاشق غذا خوری
روغن زیتون.....۲قاشق غذا خوری
رب....۱قاشق غذا خوری
اب سرد.....۱قاشق غذا خوری
نمک،فلفل،اوریگانو.....۱قاشق چای خوری
فلفل سبز.....۱عدد
ابتدا مرغ را برش بزنیدفلفل دلمه ای کباب کنید.به همراه بقیه مواد داخل میکسر یا گوشت کوب برقی کامل میکس کنید.مقداری از سس را روی مرغ بریزد.تمام زیر و روی مرغ را مزه دار کنید.یک تکه زغال روی گاز بزارید تا کامل قرمز بشه.داخل یه کاسه بزارید .روش یه قطره روغن بریزد.بزارید دود کنه.در ظرف بزارید تا مرغ کاملا طعم دودی پیدا کند.بعد از یک ساعت کاسه و زغال بردارید اجازه بدید مرغ حدود ۲ ساعت داخل یخچال بماند.بعد داخل ظرف مخصوص فر بچنید.اطرافش از سبزیجات دلخواه بریزد.روشو فویل ببندید داخل فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۵۰ دقیقه بزارید تا کامل بپزد.از فر خارج کنید از باقی مانده سس روی مرغ با قلمو بزنید داخل فر روی گریل بزارید بمدت ۱۰ دقیقه تا روش برشته بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ_ترکی 😍😋
3 تکه سینه مرغ(چرخ شده)
1 دسته جعفری تازه خرد شده
1 عدد پیاز
2_3 برش نان خشک(تست یا باگت)
1 عدد تخم مرغ
ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،نعناع خشک،آویشن،زیره،پودر سیر،پودر فلفل قرمز)مقدار طبق ذائقه
1/2 لیوان آب گازدار یا ماءالشعیر
سینه های مرغ را مطابق ویدیو خرد کرده و با دستگاه غذا ساز یا چرخ گوشت،چرخ کنید،سپس در یک کاسه گوشت چرخ شده پیاز و جعفری ریز خرد شده و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید،به کوفته ها شکل دهید و روی دستگاه گریل یا تابه نچسب گریل کنید،سپس با سالاد و سبزیجات بخارپز سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله عروس😍😋
مواد لازم و طرز تهیه:
کیوی ها رو حلقه حلقه کنین و با 2 قاشق شکر و یک چهارم لیوان اب بذارین دو سه دقیقه بجوشه
ژله بی رنگ: 🤍
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل کنین
ژله سبز:💚
یک بسته ژله کیوی رو با 1 لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنین
ژله سفید:🤍
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه ژله سرد شد نصف لیوان شیر بریزین
.
کمی از ژله بی رنگ تو قالب چرب شده بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
.
(من یکم از اون دونه های سیاه کیوی هم ریختم تو ژله)
.
کیوی هایی که جوشوندین رو با فاصله بچینین و روش کمی ژله آلوئه ورا خنک بریزین و بذارین تو یخچال تا نیمبند بشه
.
ژله سبز رو تو قالب بریزین و بعد از نیمبند شدنش ژله سفید رو بریزین و در نهایت 6 ساعت قالب رو تو یخچال قرار بدین
.
اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنین و برگردونین تو ظرف سرو
به دلخواه تزئین کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛