فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیمو_ناد 😍😋
ابتدا شربتشو آماده کنید دوسوم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد یک لیوان شکر بریزید شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه وشربت قوام بیاد یک دوم قاشق چایخوری نمک بزنید برای متعادل کردن اختیاریه دوست ندارید نزنید. یکبار امتحان کنید عااالیه زیاد نزنید که شربت شور بشه شربت که قوام اومد بزارید یخچال تا سرد سرد بشه آب لیموی تازه رو بگیرید من به روش سنتی عمل کردم واسه عزیزانی که هیچ وسیله ای در دسترس ندارن قاشق بهترین وسیله س در لیوان مورد نظر نصف آب سرد نصف آب گاز دار چند تکه یخ ومقداری از شربت که درست کردیم واب لیموی تازه بریزید. هم بزنید خنک وگورار نووووش جان کنید برای تزیین میتونید از چند ورق لیمو وچند برگ نعنا استفاده کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_وینی
دوستان گلم من براتون گرم ها رو همیشه به لیوان و قاشق گفتم اما تقاضا دارم که با گرم پیش برین این اندازه ها خیلی تقریبیه به لیوان و قاشق 🙈
نکته بعدی که خیلی از دوستان در پخت شیرینی ها براشون پیش میاد رو هم بار دیگه اینجا ذکر می کنم حالا که فرصت هست در اولین فرصت برید یه سینی غیر مشکی از لوازم قنادی بخرین هر سایزی و هر جنسی که دوست دارید . چرا که برای پخت شیرینی توی سینی مشکی شیرینی هاتون زیرش می سوزه در حالی که توش نپخته .
برای حدودا ۲۰ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان)
آرد برنج ۱۵ گرم (حدودا ۱ ق غ تا ۱/۵ ق غ)
پودر قند ۲۵ گرم (حدودا ۲ ق غ)
وانیل نوک قاشق
شکلات ۷۰ گرم
مواد از قبل به دمای محیط برسه .
پودر قند رو الک کردم . کره نرم و پودر قند رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه زدم . وانیل رو اضافه کردم .
آرد برنج و آرد سفید رو الک و داخلش ریختم و با قاشق مخلوط کردم .
داخل قیف ماسوره ستاره و هر ماسوره ای که دارید میشه اتفاقا ماسوره با دهانه بزرگتر خیلی برای این کار خوبه که من در دسترس نداشتم .
داخل سینی فر رو کاغذ روعنی انداختم و یا خیلی کم با روغن جامد می تونین چرب کنین .
داخل سینی فر به درازا کشیدم و در فر از ۱۵ دقیقه گرم شده ۱۶۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . حتما دما رو خودتون چک کنین که شیرینی ها به دما خیلی حساس هستند .
بعد از پخت و خنک شدن از سینی برداشتم و داخل کمی شکلات آب شده زدم و یه سری رو هم کمی در پودر نارگیل غلتوندم .
نکات : بدون فر هم میشه توی فر دست ساز یا تابه .
ماندگاری این شیرینی تا دو الی سه هفته می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر روکر موز فوق العاده خوشمزه 😋
طرز تهیه : یک بسته ژله موز را در۱/۵ آب جوش خوب مخلوط کرده و روى بخار كترى گذاشته تا ذرات حل و شفاف شوند وكنار بذارید تا سرد شود . ٣ ق غ پودر ژلاتین را روی نصف ليوان آب سرد بپاشید تا اسفنجی شود و روی بخار آب بذاريد تا حل و شفاف شود.
کرم : ۲ عددزرده تخم مرغ ، ٢/٣ ليوان شکر و ١/٤ ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.٣ق غ پودر نشاسته ذرت ( الك شده ) را در دونوبت اضافه و هم بزنید و ۱/۵ لیوان شیر ( داغ به نقطه جوش رسیده ) را بتدریج اضافه و با همرن هم برنید مواد را در قابلمه بریزیدو آن را روی بخار آب گذاشته و هم بزنید تا بصورت غیر مستقیم زرده ها پخته و مواد غلیظ شود سپس کنار گذاشته تا خنک شود.اکنون یک پاکت خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی را با ۱۵۰گرم پنیر خامه ای ( یا پنیر ماسکار پونه ) را با دور کند همزن بزنید و کرم و ژلاتین سرد شده را به مخلوط فوق اضافه کنید . در اخر یک بسته بیسکویت پتی بر کاکائویی یا وانیلی ۱۰۰ گرمی ، موز و گردو خرد شده را به کرم اضافه کنید .
مراحل ويديو : ابتدا قالب خالی را بمدت ۲۰ دقیقه در فریزر بذارید .
٢ ق غ ژله را كف قالب بريزيد و در يخچال گذاشته تا نیم بند شود .موز برش خورده را روي ژله بذاريد و در يخچال بذاريد بعد از ۲۰ دقيقه ۲ ق غ ژله روی موزها بريزيد.و مجداد به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته ، سپس روی آن کرم را بريزيد و سطح آن را صاف و به مدت ۲ ساعت در بخچال بگذاريد. و مجدداً ژله روی کرم بریزید و بمدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید در آخر با نوك چاقو دور قالب را برش دهيد تا ژله از ديواره جدا شود و قالب را به مدت ١٠ ثانيه در آب گرم قرار دهيد و هنگامي كه مطمئن شديد قالب را در ظرف دسر برگردانيدو در یخچال بذارید ، سرو كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست دارین یه شکلات خوشمزه و راحت رو در کمترین زمان درست کنید؟ 😍😋
۱۸۰ گرم شکلات کاکائویی رو روی حرارت بسیار ملایم یا بخار آب به روش بن ماری باز کنید تا مثل ویدئو روون بشه
۱۵۰ گرم خامه صبحانه
۳۰ گرم کره
چند دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست بشه
۵۰ گرم مغز پسته
از هر مغزی که دوست داشتید هم میتونید
۲۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو خرد کنید و داخل شکلات بریزین
وقتی کاملا مخلوط شد
مواد رو داخل کیسه فریزر بریزید و رول کنین
به این صورت
چند ساعت داخل فریزر بزارین تا خودشو بگیره
بعد از داخل کیسه بیرون بیارید
روش پودر قند الک کنید یا هرمدل دیگه که دوست داشتید تزئین کنید
بعد هم برش بزنید
این شکلات عالی رو حتما درست کنید و مطمئن باشید عاشقش میشید😍
نوش جان😋❤️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زيتون_پرورده_خونگی😍😋
زیتون شور نیم کیلو
گردو ۱۰عدد
سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته
سیردوحبه
رب انارترش نصف قاشق غذاخوری
زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم
گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس
نکته:میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره
من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فینگر_فود
واسه درست کردن این فینگر فود خوشمزه وراحت باید حتما ماکارونی فرمی باشه و ریز باشه نوعش را توی فیلم نشدن دادم درشت باشه بهم نمی چسبه من 200گرم را بمدت 10دقیقه جوش دادم با نمک وابکش کردم
سس بشامل.... حدود دو قاشق روغن مایع را توی ظرف بریزید میتوانید بجاش از 25گرم کره استفاده کنید با دو قاشق ارد کمی تفت دادم بعد یک و نیم لیوان شیر ولرم اضافه کرده ومرتب بهم بزنید تا صاف و یکدست بشه سس نباید رقیق باشه نسبتا غلیظ باشه و در آخر به میزان دلخواه پنیر پیتزا بریزید ومخلوط کنید واز روی حرارت بردارید
به ماکارونی آبکش شده سس بشامل را اضافه کنید وفلفل سیاه و پودر پایریکا ومیتونید هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید ومجددا پنیر بریزید ومخلوط کنید و با دست یا قاشق گلوله ای بردارید کوچک باشه بهتره وبعد بمدت یکساعت توی فریزر بگذارید تا خودش را بگیره
تخم مرغ دوتا نیاز داریم با یه استکان شیر و نمک و فلفل مخلوط کنید وارد را هم میتوانید ادویه دلخواه بهش بزنید بعد ماکارونی را از فریزر خارج کنید واول توی آرد بزنید واضافه ارد را بگیرید وبعد توی تخم مرغ بزنید ودر آخر توی سوخاری بزنید اگر دیدید ماکارونی نرم شده مجددا کمی توی فریز بذارید و توی روغن داغ سرخ کنید میتوانید واسه تولد یا میهمانی درست کنید وبا سس دلخواه سرو کنید در ضمن اصلا ماکارونی خشک نمی شه فقط دورش سوخاری می شه ولی خود ماکارونی کاملا نرمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو گردو
دستور تهیه :👇
اول از همه یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط رو رنده میکنیمو ابشون رو میگیریم وبعد دو تا سه قاشق گردو اسیاب شده (بستگی به بزرگی سیب زمینی و پیاز داره نباید گردو خیلی زیاد بشه چون خمیر میشه) و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم (من تو تمام کوکو هام سبوس گندم میریزم تو این کوکو هم ریختم دلبخواهی هست و پر خاصیت)و چهار تا تخم مرغ درشت ویا پنج تا اگر کوچیک بودن.حالا تمام مواد رو خوب با همزن دستی یا برقی میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه گردو گلوله گلوله توش نمونه.بعد تو روغن داغ میریزیم و در تابه رو میزاریم و زیرش رو کم میکنیم و بعد برش میگردونیم حواستون باشه کوکو گردو به خاطر گردوش زود میسوزه.حالا در کنار برنج یا با نون سرو و نوش جان میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عدد سیب زمینی😍😍
دو گوجه فرنگی رسیده
یک عدد هویج
نصف فلفل دلمهای
نصف سینه مرغ پخته شده
همه رو نگینی کنین
مقداری خمیر آماده نانوایی رو اضافه کنین، خوب ورز بدین تا به اینصورت بشه
بعد نمک، پاپریکا، آویشن و فلفل سیاه اضافه و مخلوط کنین
با قاشق یا ملاقه داخل تابه ای که روغن ریختین، بریزین
دوطرفشو سرخ کنین
فوری حاضر میشه، وسوسه کننده و خوشمزه ست
نوش جان 😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماکارونی😍😋
یه بسته ماکارونی فرمی
۲۰۰گرم سینه مرغ پخته
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان آب سودا یا گازدار
۱سوم لیوان روغن مایع
پنیرپیتزا به میزان لازم
پیاز
فلفل و نمک وزردچوبه
سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
1.5 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پنس نمک
1.5 لیوان آرد
بستنی
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید سپس شکر و شیر و آرد و روغن و بکینگ پودر و وانیل را افزوده و ترکیب کنید ، دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز را گرم کرده با اسپری یا کره چرب کنید و با ملاقه مواد رو ریخته صبرکنید بپزد سپس خارج کرده و تزیین کنید (موز ، توت فرنگی ،شکلات خورد شده ، نوتلا ، پسته و فندق....به دلخواه)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه تست رولی
طرز تهیه.... اولا سعی کنید از نان تست سایز بزرگ بگیرید چون دور نان گرفته می شه کوچک می شه وحتما نان تازه باشه بیات نباشه چون نمی شه توی دست بهش فرم بدین واذیت می کنه واینکه مواد بین سمبوسه از هر چیزی که دوست دارید بزارید فقط چرب نباشه که باعث باز شدن رول بشه
اطراف نون را بگیرید وتوی شیر بزنید با اب هم می شه و طعم شیر خیلی بهتره بعد مثل فیلم فشار دهید توی کف دست تا شیر اضافه خارج بشه وتست را باز ونازک کنید بدون اینکه پاره بشه طبق فیلم از مواد توی تست گذاشته وارام لایه تست را بهم نزدیک کنید وبا حرکت دست صاف وهمه اطراف را بهم بچسبانید راحت درست می شه وبعد توی ظرف بچینید و حتما از چند ساعت قبل توی یخچال بذارید بدون در پوش تا سطحش خشک بشه وگاهی هم بچرخونید تا همه جای نان خشک بشه البته اگر کمی مرطوب بودهم اشکالی نداره وتوی روغن داغ سرخ کنید میزان مصرف روغنش خیلی کمتر از سمبوسه با نان است
مواد میانی من از سیب زمینی ابپز شما رنده کنید که واستون راحتر باشه با گوشت چرخی ونخود فرنگی وگشنیز تازه وادویه کاری وفلفل ونمک استفاده کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_صبحانه
فانتزی و خوشمزه
خمیرو که باز میکنی مستطیل شکل کره میمالی وشکر دارچین میپاشین بعد رول میکنین رومال میزنین یکم شکر روش میپاشید میزارین فر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_بادمجان
ابتدا مواد دوتا کوکو رو درست میکنیم هرچیزی که دوست دارید فرقی نداره
بعد تابه رو داغ کنید وروغن بریزید. بعد اگه قالب دسته دار ندارید یه کاسه فلزی وسط تابه بذارید ومواد یکی از کوکوها رو دورش بریزید یه کمی که خودشو گرفت کاسه رو بچرخونید ودربیارید(ومایع کوکوی بعدی رو بریزید وسطش) وبذارید آروم بپزه....
البته نباید کوکوی اولی خیلی سفت بشه چون اونوقت به قبلی نمیچسبه وخودشو ول میکنه.. بعدش برگردونید وهرجوری دوست دارید برشش بدید وسروش کنید من به شکل پروانه درآوردم یعنی از وسط نصفش کردم وبرعکس کنار هم گذاشتمش
رسپی کوکوی بادمجون رو قبلا گذاشتم اما ببخشید زردچوبه یادم رفت بهش اضافه کنم..
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت_به_آلو
گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم
به متوسط ٣ عدد
پياز ١ عدد متوسط
لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر)
الو ١٠،١٥ عدد
رب گوجه نصف تا ١ ق غ
رب انار ٢ ،٣ ق غ.
پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد ... لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه .. مقداري هم رب بزنيد ( ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن ،
رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد ( خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت)..همچنين آلو...
( دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان
در اخر كمي شكر ( ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده ...
حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه
نكته: لپه قابل حذفه.. نكته: ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_کله_جوش 🍜 😋
🔸این اش حتما سبزی کوهی که اسمش (آق پنجر) هست میخواد. سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار.
پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود.
۳. سپس سبزی و بلغور (شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم.
(میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# فینگر فود
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق
ادویه (نمک فلفل پودر سیر)
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون تازه و #نرگسى جان
#غذای_فوری
يک پياز را خلال كنين، خوب طلايى سرخ كنين، كمى زردچوبه و نمک و بعد اسفناجهاى خرد شده را هم اضافه میكنيم و اجازه میديم سرخ شه!
دقت كنين اجازه اش مهم هست وگرنه ممكنه رودر بايستى بكنند و سرخ نشن!
بعدش هم چند تا تخم مرغ روش میشكنين. من روش را دوست دارم كه پنير سفيد (فتا) بريزم.
#نان_فورى
حقيقتش از اين كيت هاى پيتزا داشتم، خمير را پهن كردم، روش ماست ماليدم، كنجد و تخم كتون و كدو پاشيدم و يكربع توى فر در حرارت دويست و بيست پختم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_نسکافه
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه
مواد لازم ......
آردقنادی....300گرم یا دولیوان
شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید
نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک
تخم مرغ ....یک عدد متوسط
شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان
نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر
کره ..هم دمای محیط 30گرم
خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری
طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله نباشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_شکلاتی
شکلات 120 گرم
شیر عسلی 380 گرم
پودر کاکائو 45 گرم الک شده
خامه 500 گرم
نمک یک پنس
خامه رو 20 دقیقه تو فریزر میذاریم تا کمی یخ بزنه و در آورده و با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره و پودر کاکاءو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات رو بن ماری ذوب کرده و از روی حرارت برداشته هم زده تا یکدست شود و شیر عسلی و نمک رو داخلش ریخته و هم زده و مخلوط رو داخل خامه میریزیم و هم میزنیم و توی ظرف مورد نظر ریخته و روکش کشیده و یک شب در فریز قرار میدهیم.بعد در میاریم و با اسکوپ در ظرف میکشیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مراحل کار این پای فوق العاده خوشمزه وبی نظیر رو ببینید 🙏🌺
سلام به روی ماهتتون
وقتتون بخیر
#پای_خرما_گردو
👈بافت این پای کیک بسیار نرم،پوک و اسفنجی،است و به لحاظ،طعم ومزه عالییییه همه پسند و خوشمزست دردهان آب میشود .پیشنها د میکنم در اولین فرصت درستش،کنید برای این ایام و پذیرایی و سفارش،گرفتن و.....
عالیییییه
👈حتمابعداز پخت برای رطوبت بیشتر و خوشمزگی ولذیذ تر بودنش،از شربت بار رقیق یا عسل رقیق شده با کمی آب استفاده کنید طعم باقلوایی خییییلی
خوبی به پای میدهد ولذت خوردنش رو چندین برابر میکند ☘️
👈ترکیب خرما وگردو، کیک نرم ، شربت بار و نارگیل یک ترکیب بهشتیه 🌹
موادلازم :
👈احتیاج به یازده قالب پای به قطر ۹ سانت و ارتفاع سه سانت دلرید
۱_ آرد قنادی ۳۰۰ گرم
۲_بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری سرصاف
۳_تخم مرغ کامل با احتساب پوست ۲۴۰گرم یا ۲۵۰ گرم (به دمای محیط رسیده )
۴_عسل یک قاشق غذاخوری
۵_کره به دمای محیط رسیده ۱۲۰گرم (۱۰دقیقه یا ۱۵دقیقه از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد )
۶_شکردانه ریز ۱۰۰گرم
۷_وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
۸_شیر ۹۰ گرم ( ولرم یا به دمای محیط رسیده )
موادمیانی :👇👇👇👇
۱_خرما دشتستان ( بهم چسبیده و بدون شهد ) و بدون هسته
نیاز نیست پوست خرما گرفته شود .
۲۴ عدد
۲_کره ۲۰گرم
۳_ گردو نگینی درشت خرد شده ۵۰ گرم
۴_کرم فیل شیری یا وانیلی ،مقداری (از لوازم قنادیها تهیه شود ) برای هر پای بصورت چشمی یک قاشق چ خوری یا مرباخوری در نظر بگیرید . کرم فیل قابل حذف است .
طرزتهیه 👇👇👇
در تابه کوچک کره را بریزید و روی حرارت بذارید تا گرم شود وسپس حرارت را خاموش کنید خرما را اضافه کنید خرمارا با دست چنگ بزنید تا خرما کاملا له و نرم شود و سپس گردو را اضافه کنید . موادمیانی آمادست .
موادرویه :👇👇👇
۱_عسل رقیق شده با کمی آب یا شربت بار
مقداری
۲_پود ر نارگیل و پودر پسته مقداری
👈👈دمای فر ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
(فر را از نیم ساعت قبل در همین دما گرم کنید )
سایز،قالب پای،👇👇
قالب،پای تکنفره
به قطر ۹ سانت
وبه ارتفاع سه سانت
👈این مقدار مواد وبا این سایز قالب یازده عدد پای،میدهد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛