eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 5 قاشق غذاخوری شکر 1.5 لیوان شیر 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 پنس نمک 1.5 لیوان آرد بستنی طرز تهیه: تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید سپس شکر و شیر و آرد و روغن و بکینگ پودر و وانیل را افزوده و ترکیب کنید ، دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز را گرم کرده با اسپری یا کره چرب کنید و با ملاقه مواد رو ریخته صبرکنید بپزد سپس خارج کرده و تزیین کنید (موز ، توت فرنگی ،شکلات خورد شده ، نوتلا ، پسته و فندق....به دلخواه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه تست رولی طرز تهیه.... اولا سعی کنید از نان تست سایز بزرگ بگیرید چون دور نان گرفته می شه کوچک می شه وحتما نان تازه باشه بیات نباشه چون نمی شه توی دست بهش فرم بدین واذیت می کنه واینکه مواد بین سمبوسه از هر چیزی که دوست دارید بزارید فقط چرب نباشه که باعث باز شدن رول بشه اطراف نون را بگیرید وتوی شیر بزنید با اب هم می شه و طعم شیر خیلی بهتره بعد مثل فیلم فشار دهید توی کف دست تا شیر اضافه خارج بشه وتست را باز ونازک کنید بدون اینکه پاره بشه طبق فیلم از مواد توی تست گذاشته وارام لایه تست را بهم نزدیک کنید وبا حرکت دست صاف وهمه اطراف را بهم بچسبانید راحت درست می شه وبعد توی ظرف بچینید و حتما از چند ساعت قبل توی یخچال بذارید بدون در پوش تا سطحش خشک بشه وگاهی هم بچرخونید تا همه جای نان خشک بشه البته اگر کمی مرطوب بودهم اشکالی نداره وتوی روغن داغ سرخ کنید میزان مصرف روغنش خیلی کمتر از سمبوسه با نان است مواد میانی من از سیب زمینی ابپز شما رنده کنید که واستون راحتر باشه با گوشت چرخی ونخود فرنگی وگشنیز تازه وادویه کاری وفلفل ونمک استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فانتزی و خوشمزه خمیرو که باز میکنی مستطیل شکل کره میمالی وشکر دارچین میپاشین بعد رول میکنین رومال میزنین یکم شکر روش میپاشید میزارین فر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا مواد دوتا کوکو رو درست میکنیم هرچیزی که دوست دارید فرقی نداره بعد تابه رو داغ کنید وروغن بریزید. بعد اگه قالب دسته دار ندارید یه کاسه فلزی وسط تابه بذارید ومواد یکی از کوکوها رو دورش بریزید یه کمی که خودشو گرفت کاسه رو بچرخونید ودربیارید(ومایع کوکوی بعدی رو بریزید وسطش) وبذارید آروم بپزه.... البته نباید کوکوی اولی خیلی سفت بشه چون اونوقت به قبلی نمیچسبه وخودشو ول میکنه.. بعدش برگردونید وهرجوری دوست دارید برشش بدید وسروش کنید من به شکل پروانه درآوردم یعنی از وسط نصفش کردم وبرعکس کنار هم گذاشتمش رسپی کوکوی بادمجون رو قبلا گذاشتم اما ببخشید زردچوبه یادم رفت بهش اضافه کنم.. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت_به_آلو گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم به متوسط ٣ عدد پياز ١ عدد متوسط لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر) الو ١٠،١٥ عدد رب گوجه نصف تا ١ ق غ رب انار ٢ ،٣ ق غ. پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد ... لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه .. مقداري هم رب بزنيد ( ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن ، رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد ( خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت)..همچنين آلو... ( دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان در اخر كمي شكر ( ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده ... حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه نكته: لپه قابل حذفه.. نكته: ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍜 😋 🔸این اش حتما سبزی کوهی که اسمش (آق پنجر) هست میخواد. سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود. ۳. سپس سبزی و بلغور (شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم. (میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# فینگر فود مواد لازم: سیب زمینی متوسط ۳ عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده ۲ قاشق ادویه (نمک فلفل پودر سیر) ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تازه و جان يک پياز را خلال كنين، خوب طلايى سرخ كنين، كمى زردچوبه و نمک و بعد اسفناجهاى خرد شده را هم اضافه میكنيم و اجازه میديم سرخ شه! دقت كنين اجازه اش مهم هست وگرنه ممكنه رودر بايستى بكنند و سرخ نشن! بعدش هم چند تا تخم مرغ روش میشكنين. من روش را دوست دارم كه پنير سفيد (فتا) بريزم. حقيقتش از اين كيت هاى پيتزا داشتم، خمير را پهن كردم، روش ماست ماليدم، كنجد و تخم كتون و كدو پاشيدم و يكربع توى فر در حرارت دويست و بيست پختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه مواد لازم ...... آردقنادی....300گرم یا دولیوان شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک تخم مرغ ....یک عدد متوسط شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر کره ..هم دمای محیط 30گرم خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله نباشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات 120 گرم شیر عسلی 380 گرم پودر کاکائو 45 گرم الک شده خامه 500 گرم نمک یک پنس خامه رو 20 دقیقه تو فریزر میذاریم تا کمی یخ بزنه و در آورده و با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره و پودر کاکاءو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شکلات رو بن ماری ذوب کرده و از روی حرارت برداشته هم زده تا یکدست شود و شیر عسلی و نمک رو داخلش ریخته و هم زده و مخلوط رو داخل خامه میریزیم و هم میزنیم و توی ظرف مورد نظر ریخته و روکش کشیده و یک شب در فریز قرار میدهیم.بعد در میاریم و با اسکوپ در ظرف میکشیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مراحل کار این پای فوق العاده خوشمزه وبی نظیر رو ببینید 🙏🌺 سلام به روی ماهتتون وقتتون بخیر 👈بافت این پای کیک بسیار نرم،پوک و اسفنجی،است و به لحاظ،طعم ومزه عالییییه همه پسند و خوشمزست دردهان آب میشود .پیشنها د میکنم در اولین فرصت درستش،کنید برای این ایام و پذیرایی و سفارش،گرفتن و..... عالیییییه 👈حتمابعداز پخت برای رطوبت بیشتر و خوشمزگی ولذیذ تر بودنش،از شربت بار رقیق یا عسل رقیق شده با کمی آب استفاده کنید طعم باقلوایی خییییلی خوبی به پای میدهد ولذت خوردنش رو چندین برابر میکند ☘️ 👈ترکیب خرما وگردو، کیک نرم ، شربت بار و نارگیل یک ترکیب بهشتیه 🌹 موادلازم : 👈احتیاج به یازده قالب پای به قطر ۹ سانت و ارتفاع سه سانت دلرید ۱_ آرد قنادی ۳۰۰ گرم ۲_بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری سرصاف ۳_تخم مرغ کامل با احتساب پوست ۲۴۰گرم یا ۲۵۰ گرم (به دمای محیط رسیده ) ۴_عسل یک قاشق غذاخوری ۵_کره به دمای محیط رسیده ۱۲۰گرم (۱۰دقیقه یا ۱۵دقیقه از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد ) ۶_شکردانه ریز ۱۰۰گرم ۷_وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ۸_شیر ۹۰ گرم ( ولرم یا به دمای محیط رسیده ) موادمیانی :👇👇👇👇 ۱_خرما دشتستان ( بهم چسبیده و بدون شهد ) و بدون هسته نیاز نیست پوست خرما گرفته شود . ۲۴ عدد ۲_کره ۲۰گرم ۳_ گردو نگینی درشت خرد شده ۵۰ گرم ۴_کرم فیل شیری یا وانیلی ،مقداری (از لوازم قنادیها تهیه شود ) برای هر پای بصورت چشمی یک قاشق چ خوری یا مرباخوری در نظر بگیرید . کرم فیل قابل حذف است . طرزتهیه 👇👇👇 در تابه کوچک کره را بریزید و روی حرارت بذارید تا گرم شود وسپس حرارت را خاموش کنید خرما را اضافه کنید خرمارا با دست چنگ بزنید تا خرما کاملا له و نرم شود و سپس گردو را اضافه کنید . موادمیانی آمادست . موادرویه :👇👇👇 ۱_عسل رقیق شده با کمی آب یا شربت بار مقداری ۲_پود ر نارگیل و پودر پسته مقداری 👈👈دمای فر ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (فر را از نیم ساعت قبل در همین دما گرم کنید ) سایز،قالب پای،👇👇 قالب،پای تکنفره به قطر ۹ سانت وبه ارتفاع سه سانت 👈این مقدار مواد وبا این سایز قالب یازده عدد پای،میدهد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم👇🏻 آب ۳۵۰ گرم روغن مایه ۶۰ گرم آرد سفید ۱۳۰ گرم بکینگ پودر ۳ گرم تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد(کم کم اضافه شود) وانیل نوک ق چ عسل ۱ ق چ خامه قنادی نیم‌کیلو طرز تهیه: ابتدا روغن مایع و آب و عسل رو روی حرارت بذارید تا کاملا به جوش بیاد، سپس ارد و بکینگ پودر را یک باره اضافه کنید، و وقتی جمع شد بمدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم رو به کم مدام زیر و رو کنید تا رطوبت خمیر گرفته بشه. سپس از روی حرارت بردارید و بذارید ولرم بشه(از داغی بیوفته).حالا تخم مرغ ها رو کم‌کم اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا به غلظت ویدیو برسه. در نهایت روی کاغذ روغنی، کاغذ نسوز یا سیلپد پایپ کنید.فر رو از نیم ساعت قبل روشن کنید تا کاملا دااغ داغ بشه و به دمای ۲۰۰ برسه.سینی فر رو بذارید داخل فر و بمدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بپزید تا کاملا پف کنه، بعد از ۱۵ دقیقه دما رو به ۱۷۰ کاهش بدید و بمدت ۱۵ دقیقه دیگر هم بذارید با ۱۷۰ بپزه تا پفشو حفظ کنه. بعد ازون فر رو خاموش کنید، در فر رو نیم باز بذارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد از ۵ دقیقه سینی رو از فر دربیارید(این کارو میکنیم که محض احتیاط یه موقع پف نون خامه ایاتون نخوابه). بعد از خنک شدن با خامه فرم گرفته پر کنید و با شکلات تزیین کنید. نوش‌ جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 مواد لازم: قارچ : 1 بسته کوچک خامه : 100 گرم دال عدس خیس شده :400 گرم سس فلفل تند : 1 ق غ پیاز : 1 عدد گشنیز: 20 شاخه سس بشامل :نیم لیتر پنیر پیتزا : به مقدار لازم لازانیای پیش پخت :1 بسته : ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز . حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند. حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند. شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم . در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
ماهی تو فر . .براى مزه دار كردن ماهى تو فرمون به 👇🏻👇🏻 كره ى ذوب شده ، مقدارى زعفران دم كرده ، نمك و فلفل قرمز (سياه هم ميتونيد بزنيد) و فويل نياز داريد . اول ماهى رو از استخوانش جدا كرده (جدا كردن استخوان از ماهى تو پيج موجوده ) . بعد پولكاى اضافى رو گرفته و حسابى شستشو و تو آبكش گذاشته تا حسابى ابش چكيده بشه . ماهى رو هم درسته ميتونيد درست كنيد و هم اينكه قطعه قطعش كنيد . ماهى رو روى تخته گوشت گذاشته اول با قلمو زعفران ميماليم و بعد كره ى ذوب شده و بعد نمكش رو ميزنيم و بعد فلفلا رو زده و بعد برگردانده پشتش رو هم مزه دار و رو فويلى كه به اندازه هاى ماهى برش زده ميزاريم و كمى از كناره هاى فويل رو تا كرده كه اب و روغنى كه داره بيرون نياد و رو سيني يا ظرفتون نريزه البته زياد انچنان اب نداره اما به محض اطمينان براى غذاى هاى ديگه هم ميتونيد از اين روش استفاده كنيد ماهى رو روى سينى فر گذاشته و در فرى ك يك ربع قبل با درجه ى 180 گرم شده به مدت 15 تا20 ميزاريم بپزه ، بعد يك ربع بيرون اورده و روش رو كمى زعفران زده و دوباره در فر ، گريل بالا رو روشن به مدت يك دقيقه ك روش طلايى شد بيرون اورده و با سبزى پلو نوش جان كنيد ماهى رو مواظب باشيد زياد خشك نشه ، بنظرم كمى ابدار باشه خوشمزه تره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری شیر ولرم 1 پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری کره پاستوریزه 5 قاشق غذاخوری آرد سفید 4 پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا نصف شیر،یک قاشق شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید و بزارین تا عمل بیاد.حالا شکر،بقیه ی شیر و کره ذوب شده را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغها را اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روشو با سلفون بپوشونیدتا خوب پف کنه بعد از این مدت پف خمیر را با دست بگیرید و چانه های کوچکی بردارین(مال من ۶۵ گرمی بود) و درون قالب کاغذ روغنی بزارین و مقداری چرب کنید چانه ها را بذارین و ده دقیقه استراحت بدین تا حجم بگیره سپس رومال یک عدد زرده تخم مرغ،یه قاشق شیر و مقداری زعفران بزنید کنجد بپاشین و دردون فر که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کردین به مدت 20 دقیقه بذارین تا پخته بشه.ظرف آب داخل فر بذارین تا رطوبت فر حفظ بشه. روش پخت روی گاز: روی شعله متوسط شعله پخش کن بذارین تابه رو روی شعله بذارین و درش رو دم کنی بذارین شعله باید خیلی ملایم باشه تا خوب مغز پخت بشه و زیرش نسوزه بعد نیم ساعت در تابه رو بردارین اگر روی نون سفت شده بود آماده ست برای طلایی شدن و برشته شدن روی کیک بعد پخت بزارید از حرارت بیفتا و برگردونید تا روی دیگر هم طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سمبوسه با خمیر خونگی" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛