مرغ آلو😋
.
مواد لازم:
مرغ قطعه شده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
آلو برقانی و بخارا
شکر
رب دو قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
ابتدا مرغ ها رو در ظرف مناسب تفت بدین بعد کمی زردچوبه، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید وقتی خوب تفت داده شد بهش پیاز و آب اضافه کنید و بزارید برای نیم ساعت روی گاز
.
آلوهارو خیس کنید بعد روی حرارت قرارشون بدین کمی شکر و زعفران بهش بزنید و بزارید روی حرارت بمونه تا رنگ پس بده و کمی خودش رو ول کنه😅
.
آلوها رو به مرغ اضافه کنید
.
بریم برای سس
.
اول رب رو کمی تفت بدین بعد شکر و کره رو بهش اضافه کنید با کمی زعفران و آب ترکیبش کنید و روی مرغ ها بریزید😍
.
غذارو به حال خودش بزارید تا خوب جا بیفته اگر ترش دوست دارید که هیچ اگر خواستید ملس بشه میتونید کمی شکر به مرغ ها بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_فومن
خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه👌
گرم اندازه استاندارد هست . لیوان و قاشق ، لیوان دسته دار فرانسه و قاشق های خونگی کاملا تقریبی .
برای ۶ تا کلوچه
آرد سفید حدودا ۲۵۰ گرم ( یک و دو سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۵ میلی ( ۳ ق غ)
آب ولرم ۲۵ میلی ( ۳ ق غ)
ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان یا حدودا ۴ ق غ)
کره ۳۰ گرم
پودر خمیر مایه ۲ گرم (۱ ق چ)
نمک نوک قاشق
بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ
برای مواد میانی : پودر گردو ۱۰۰ گرم (نصف لیوان )/ شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) / کره ۳۰ گرم/ آرد سفید ۳۰ گرم ( ۲ ق غ)/ پودر دارچین ۱ ق م /پودر جوز هندی ۱ ق چ
آب ولرم و ۱ ق شکر رو مخلوط و پودر خمیر مایه روبهش اضافه و در ظرف رو گداشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
کره و شیر رو با هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا کره آب بشه . بعد گذاشتم کمی از حرارت بیفته .
تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم از لختگی بیرون بیاد ، ماست و شکر رو هم اضافه کردم . کره و شیر رو هم اضافه کردم . خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم . نمک و بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و به تدریج داخل مواد ریختم و خمیر رو خوب ده دقیقه ورز دادم . بعد توی ظرف تمیز خمیر رو گذاشتم روش رو پوشوندم و یک و نیم ساعت استراحت بکنه .
برای مواد میانی : کره و آرد رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . بعد از حرارت برداشتم و همه مواد رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .(پودر جوز هندی قابل حذف)
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، توی دستم چونه ها رو کمی پهن کردم ، از مواد میانی ۲ تا ۳ ق م ریختم و گوله کردم و پیچیدم ، بعد با کف دستم کمی پهن کردم و توی سینی فر چیدم . من مهر مخصوص این کلوچه ها رو نداشتم با یه قالب گرد، (حتی یه درب بطری نوشابه )مهر زدم . برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و ۱ ق م شیر رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم .
در فر از پیش گرم شده ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم ، اخر کار یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا کمی روش خوشرنگ بشه .
ظرف حاوی آب هم توی فر بزارین که کلوچه ها خشک نشن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
🚨میدونستی یه سری ذکر ها و اعداد
هستن که میتونن آرزوهاتو براورده کنن؟ 🤯
و کمکت کنن😱👇
📣ثروت بی حد و حساب بدست بیاری
📣رزق و روزیت زیاد بشه
📣مشتری هات فت و فراوان بشه
📣پول های زیادی بدست بیاری و بتونی ببخشی
❇️فقط کافیه وارد کانال زیر بشی و روزی ۱۰ دقیقه وقت بزاری و این ذکر و کد ثروتی که برات گذاشتمو بخونی ❇️
🌟اگه توهم دوست داری این ذکرها و اعداد ثروتساز رو بیشتر بشناسی معطل نکن سریع تا برش نداشتم بزن رو لینک 👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/356581800C196e9d5730
طالبی ، ملون ، آناناسی ، شاهپسند ، جانا یا هندوانه را اریب برش دهید.
نیمه ی آن را از وسط نصف کنید و برگردانید و به هم وصل و فیکس کنید.
روش وصل :
۱) از قسمت پوست ، بالا ، پایین و وسط آن را با سیخ چوبی در گوشت آن فیکس کنید و 👈خط وصل ( درز) را ژله آلوورا بزنید .
۲) برگردانید و داخل آن را کمی خالی و خشک کنید.
۳) با قاشق و خیلی نازک کمی وسط آن را بتراشید و تراشه های آن را در درز فرو کنید و پوشش دهید و در یخچال قرار دهید.
۴) سپس طبق ویدئو این درز را با ژله آلوورا پوشش دهید و یک ساعت در یخچال قرار دهید (دو بار) .
۵) مطمئن که شدید ژله مورد نظرتون را در آن بریزید و تزئین کنید و ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
۶) هنگام سرو به آرامی سیخ چوبی را بیرون آورده ، برش داده و نوش جان کنید .
👈نکته های مهم :
۱) ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل کنید و بزارید خوب سرد شود( مثل شَهد بشه ) 👈روان اما غلیظ.
۲) درز وسط را با 👈تراشه های ریز خود طالبی اول پوشش دهید بعد ژله بریزید و با برس روی درز بکشید و در یخچال و دوبار روی درز ژله غلیظ شده بریزید و بالا و پایین کنید و در یخچال قرار دهید.
۳)برای تزئین اول ژله مورد نظر را ریخته ؛ وقتی در یخچال نیم بند شد با میوه تزئین و دوباره به آرامی روی میوه ژله بزارید و در یخچال قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
1 کیلو گوشت گاو چرخ شده (پستانک)
1 پیاز
1 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 لیوان چای خرده نان
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری خردل
1 قاشق چای خوری سس گوجه فرنگی
1 قاشق سس مایونز)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز آسیاب شده ، آویشن
نصف بطری نوشابه (آب معدنی)
طرز تهیه🔻
پیاز آب آن تخلیه می شود. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه قرار می دهند.
سپس تخم مرغ ، خردل ، سس گوجه فرنگی ، سس رشته و ملاس را اضافه کنید.
ادویه جات و آب معدنی اضافه می شود. در آخر آرد سوخاری اضافه شده و ورز داده می شود و درب شیشه روی آن گذاشته و برش داده می شود. یک قاشق مخلوط کوفته درون جلد قرار داده شده و با دست فرم می گیرد. در آخر با نایلون بسته می شود و کوفته هایی که به شکل گرد در می آیند کنار گذاشته می شوند. این فرآیند اعمال می شود تا تمام ملات تمام شود.
مقدار مورد استفاده را در یک سینی گرفته و در یخچال می گذارند. به مدت 1 ساعت استراحت داده می شود ، سپس مواد لازم برای همبرگر تهیه و از یخچال خارج می شود و در روغن داغ سرخ می شود. کوفته های اضافی داخل فریزر عمیق قرار می گیرند. هنگامی که از آن استفاده می کنید ، می توانید آن را از یک ساعت قبل حذف کرده و از آن استفاده کنید.
توجه: در صورت عدم وجود آرد سوخاری ، می توان از آن در آرد معمولی استفاده کرد ، اما آرد سوخاری مرتب تر است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رانی_هلو
هلو یک کیلو( 10 تا متوسط)
آب 4 لیوان
شکر سه چهارم لیوان
نصفِ آب لیمو تازه
طرز تهیه:
ابتدا 4 لیوان آب رو بذارید تا به جوش بیاد.
هلو ها رو پوست کنده( سعی کنید از هلو زعفرانی استفاده کنید چون خوشرنگتر میشه)
هسته هاش رو جدا کنید بعد نگینی کنید. سپس به آب در حال جوش اضافه کنید به مدت ده دقیقه اجازه بدید بپزه.بیشتر نه.بعد شعله رو خاموش کنید.شکر و ابلیمو تازه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل بشه.حدود دو سوم از تکه های هلو رو که پخته شدن جدا کنید و بذارید کنار.
بقیه مواد رو با هر وسیله ای که دارید مثله مخلوط کن یا 123 یا گوشکوب برقی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه
اخر سر اون تکه های هلویی رو که کنار گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید.
بذارید فریزر دو الی سه ساعت بمونه تا کاملا خنک بشه.
هر چی بیشتر تو یخچال یا فریزر بمونه خوشمزه تر میشه.
بعد از فریزر دربیارید قبل از سرو خوب هم بزنید تا تکه های میوه که تهنشین شدن بیان بالا.( میتونید از کمی زعفران حل شده برای خوشرنگتر شدن رانی استفاده کنید).
نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
آرد: ۲ پیمانه
پودر شیر خشک :۲ ق س
شکر: ۱ ق م
نمک: ۱ ق چ
بکینگ پودر: ۱ ق چ
کره: ۲ ق س
روغن :۳ ق س
مایه خمیر :۱ ق غ سرخالی
آب گرم: ۱ پیمانه
طرز تهیه🔻
آرد و شیر و شکر و نمک و بکینگ پودر و مایه خمیر و روغن و کره با هم مخلوط کنید و آب گرم کم کم بهش اضاف کنید و با همزن مواد هم بزنید (با سر مخصوص خمیر)
روی خمیر را بپوشانید وجای گرم بزارید تا عمل بیاد یک ونیم تا دوساعت زمان میبره
بعد از عمل اومدن ،خمیر را چونه بگیرید وباز استراحت دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
هر چونه را مطابق فیلم باز کنید برای وسط خمیر میتونید کمی کره بمالید
بعد از آماده شدن خمیر
در ظرفی ۴ پیمانه آب بریزید وبزارید تا جوش بیاد وبهش یک ونیم ق غ جوش شیرین اضاف کنید وحرارت کم کنید وچونه های آماده رو مثل فیلم بزارید تو آب هر طرف فقط ۱۵ ثانیه بیشتر نشه
برای رومال زرده وبه اندازه نوک چاقو نسکافه مخلوط کنید ورومال بزنید ونان ها را با تیغ یا چاقو تیز برش بزنید ودر فر گرم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛