eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
خاگینه قاشقی مواد لازم تخم مرغ 2عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل یک قاشق چایخوری ماست دو قاشق غذاخوری آرد چهار قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری زعفران یک قاشق غذاخوری مواد لازم شربت شکر یک لیوان آب نصف لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران يک قاشق غذاخوری آبلیمو نصف قاشق غذاخوری گلوکز در صورت دلخواه نصف قاشق چایخوری (قابل حذف میباشد) . طرز تهیه . تخم مرغ +وانیل +پودر هل رو باهم مخلوط میکنیم . بکینگ پودر رو تو ماست حل میکنیم و به مایه تخم مرغ اضافه میکنیم . آرد رو میریزیم و همه مواد رو خوب مخلوط میکنیم . تو تابه روغن میریزیم و با قاشق چایخوری از مواد میریزیم و سرخ میکنیم . بعد سرخ کردن دو سه دقیقه تو صافی که کاغذ روغنی گذاشتیم بمونه که هم از داغی بیفته و هم روغنش کشیده بشه، بعد خاگینه رو تو شهد سرد میریزیم دو سه دقیقه بمونه تا شیره جذبش بشه بعد میذاریم تو صافی تا شیره اضافی بریزه نکات مهم 👇 شهد سرد یعنی همدمای محیط خاگینه داغ باشه بذارید تو شربت خمیر میشه شهد حتما غلیظ و قوام دار باشه وگرنه باز خاگینه نرم و خمیری میشه میتونید با قاشق بزرگتر بریزید هم خاگینه بزرگ هم پفی تر میشه اگر خاگینه زیادی تپل و پفی بشه شیره توش نفوذ نمیکنه خاگینه ولرم رو به داغ شهد سرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ پخته شده و رنده شده یک عدد متوسط، فلفل های رنگی هر کدوم یک قاشق غذاخوری سبزی جعفری یک قاشق غذاخوری، شوید یک قاشق غذاخوری، خیارشور نگینی دو قاشق غذاخوری همه رو مخلوط کنید بهش دو قاشق پر پنیر خامه ای و یک قاشق غذاخوری سس مایونز بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نون تست رو قالب بزنید همونطور که توی قالب نون هست با قاشق یهمقدار سالاد توش بزارید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و با کمک دستتون از زیر آروم مواد قالب زده رو بیرون بیارید با گوجه گیلاسی یا زیتون میتونید تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا همه مواد رو آماده کنید ودم دستتون باشه عزیزان این مقدار رو که میگم به اندازه یکی از ورقه های کیکه که تو فیلمه . تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست الی ۲۵ دقیقه اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد سفید شیرینی پزی سه چهارم لیوان تخم مرغ یک عدد ونصفی شکر یک سوم لیوان روغن مایع یک چهارم لیوان بیگینک پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی اسانس وانیل چند قطره کاکائو یک قاشق سرخالی ابتدا گاز رو با شعله متوسط روشن کرده شعله پخش کن روش بزارید وماهی تابه رو شعله پخش کن حدود ده الی پانزده دقیقه تا گرم بشه عزیزانی که ماهی تابشون نوار نارنجی رنگ داره یادتون نره حتما در بیارن .تا ماهی تابه گرم بشه مایه کیک رو آماده میکنیم یک عدد تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.سپس نصف میکنیم یک عدد دیگه تخم مرغ رو اضافه کرده کمی میزنیم وانیل وشکر میریزیم وبا همزن دستی به حالت دورانی میزنیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه.سپس شیر رو اضافه کرده یک دقیقه دیگه هم میزنیم روغن مایع بریزید در حد مخلوط کردن هم میزنیم. آرد وبیگینک پودر که مخلوط وبا هم الک کردیم در دو مرحله به مایه اضافه کرده چند ثانیه با همزن دستی میزنیم تا باد هم مخلوط بشن چند قاشق از مایه برمیداریم برای خطوط روی تی تاب پودر کاکائو روش الک کرده وبا هم مخلوط میکنیم ماهی تابه که گرم شده میاریم دو عدد کاغذ روغنی کفش میندازیم ومایع کاکائو روش میریزیم مایه سفید رنگ رو با کمی آرد سفید مخلوط کرده وبا قیف روش خطوط میکشیم درشو میبنیدیم ومیزازیم رو شعله پخش کن حرارت گاز کم باشه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کیک پخته بشه بعد از سرد شدن کاغذ روغنی جدا کرده کناره های کیک رو برش زده سپس کیک رو به سلیقه خود به ابعاد مورد نظر برش بزنید کرم رو یکی از لایه ها میمالیم ولایه بعدی روش میزاریم به آرومی فشار بدید تا بهم بچسپن کرم میانی شما میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید خامه صبحانه نصف لیوان شیر سه قاشق نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری سرخالی پودر قند الک شد یک قاشق سر پر همه مواد حتی کاسه هم زن باید داخل یخچال باشه تا سرد سرد باشن سپس همه مواد رو با هم بزنید.حدود ده دقیقه تا مواد مثل خامه سفت بشه سپس بریزید تو قیف وبمالید مابین کیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه کیک ۴ عدد تخم مرغ ۱ استکان شکر ۱استکان آرد ۳ ق غ خ آب نصف استکان نشاسته ۱ ق چ خ بکینگ پودر برای تهیه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم و نصف شکر رو با سفیده مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا پف کنه و بعد میزاریم تو یخچال تا بقیه مواد رو آماده حالا بقیه شکر رو با زرده مخلوط میکنیم تا کرم رنگ بشه هم میزنیم و بعد آب،آرد ،نشاسته،بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم و در آخر سفیده تخم مرغ رو توی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم و آروم آروم هم میزنیم تا پفش نخوابه. حالا داخل قالبمون کاغذ رو غنی پهن میکنیم و مواد رو داخلش می ریزیم و داخل فر با حرارت ۲۰۰درجه به مدت ۷_۸دقیقه می پزیم. وقتی پخت با همون گرما کیک رو رول میکنیم و بعد از سرد شدن کیک رو باز میکنیم و از کاغذ روغنی جدا میکنیم و به هر اندازه که می خوایم تقسیم میکنیم. برای تهیه خامه ۲ لیوان شیر ۲ ق غ خ آرد ۲ ق غ خ نشاسته ۱ استکان شکر ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ ق م خ وانیل ۲ ق غ خ پودر شانتی به غیر از وانیل و پودر شانتی بقیه مواد رو داخل قابلمه می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا بپزه وقتی از روی اجاق بر داشتیم وانیل رو اضافه میکنیم و وقتی که کاملا خنک شد پودر شانتی رو اضافه میکنیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا فرم بگیره . نکته :شما اگه دوست داشته باشید می تونید از خامه قنادی استفاده کنید حالا خامه رو روی کیک های برش خورده میمالیم و بعد رول میکنیم و در آخر داخل شکلات میزنیم و دوباره داخل پسته خرد شده میزنیم .بقیه کیک ها رو هم به همین صورت رول میکنیم. نوش جان مواد لازم برای روی رولت شکلات آب شده به مقدار شکلات رنده شده به مقدار لازم پسته خرد شده به مقدار لازم فندق خرد شده به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش پخت شامی مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان سیر: ۴ لوش تخم مرغ هم زده: ۲ عدد آرد سخاری: ۱ لیوان نمک: کمی فلفل: کمی پودر ریحان: ۱ قاشق پودر پونه: ۱ قاشق پودر جعفری: ۱ قاشق فلفل قرمز پنیر موزارلا آرد: ۲ لیوان تخم مرغ: ۴ عدد آرد سخاری: ۳ لیوان گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای سیب راحت و آسون , من از سیب های زرد و سبز استفاده کردم . سیب خرد شده نیم کیلو ( با پوست ۷۰۰ گرم) شکر ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم (۲ تا ۲.۵ لیوان) آب یک لیوان زعفران و گلاب در صورت دل خواه حدودا ۷۰۰ گرم سیب رو پوستش رو گرفتم و دونه هاش رو جدا کردم . هر طوردوست دارین می تونین برش بدین من خرد و نگینی کردم وزن سیب در این صورت ۵۰۰ گرم شد . برای اینکه سیب ها رنگشون تیره نشه داخل ظرفی مقداری آب و یه کم تقریبا یک استکان سرکه ریختم و سیب ها رو که برش می دادم داخل آب و سرکه می ریختم . اصلا طعم سرکه هم نمی گیره خیالتون راحت . من ۴۰۰ گرم شکر ریختم . تقریبا به هر میزان که سیب بدون پوست و خرد شده هست همون میزان هم شکر می خواید . اما باز بسته به شیرینی و ترشی سیب هم داره اگر سیبتون شیرین هست کمتر شکر بریزین . من به نسبت مساوی اینجا نریختم کمتر ریختم . شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . بعد سیب ها (داخل آبکش ریختم از آب و سرکه خارج کردم دیگه دوباره روش آب نگرفتم) داخلش ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا مربا بپزه و شربتش قوام بیاد . حدودا بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه مدت پخت هست. البته بسته به سیب هم داره برای من تا پخت سیب و قوام اومدن شربت این تایم برد . آخر کار هم یه کم زعفران و گلاب ریختم که باز سلیقه ای هست . برای این که بفهمید شربت قوام اومده یه کم از شربت داخل بشقابی بریرین سرد بشه اگر به حد مطلوب رسیده و مثل عسله و وقتی بشقاب رو کج می کنین شره نمیشه . و با حتی داخل یه لیوان آب خنک یه قطره از شربت بریزین پخش نشه به قوام رسیده . و اینکه چون ابتدا داخل اب و سرکه قرار دادم سیب ها رو دیگه آب لیمو هم داخل مربا نریختم اگر این کار رو نمی کنین آب لیمو هم اخر کار برای اینکه مربا کپک نزنه بریزین . یک عده در قابلمه رو میزارن وقتی مربا در حال پخت هست تا رنگ سیب ها قرمز بشه اما من به این شکل درست می کنم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم گوشت چرخی 200 گرم لازانیا یک بسته پیاز یک عدد قارچ بزرگ سه عدد خرد شده فلفل دلمه نگینی یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم رب یک قاشق غذاخوری مواد شیر ولرم یک لیوان آرد سفید یک قاشق کره 25 گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم سبک که شد گوشت چرخی ریختم خوب که سرخ شد رب رو ریختم تفت دادم رنگ که گرفت قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و آبلیمو رو ریختم و یه هم زدم و خاموش کردم گذاشتم کنار لازانیا رو تو آب جوش به مدت 8دقیقه جوشوندم و آبکش کردم یه مقدار از آب جوش رو موقع آبکش کنار گذاشتم و با آب سرد، ولرمش کردم لازانیا رو توش قرار دادم تا خشک نشه سس رو آماده میکنیم کره رو میریزیم آب شد آرد رو اضافه میکنیم تفت میدیم بعد شیر رو میریزیم و تا جایی هم میزنیم که سس به غلظت ماست برسه یکم آبکی باشه بهتره چون سرد بشه غلیظ‌تر میشه یکی یکی ورقه های لازانیا رو از ظرف آب بیرون آوردم اول سس بعد مواد گوشتی و روش پنیر پیتزا ریختم همه رو آماده کردم داخل ظرف پیرکس رو کمی چرب کردم لازانیا رو چیدم روش سس و پنیر ریختم و در فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه‌ صد و هشتاد پختم 👇 تو تابه معمولی یا دوطرفه👇 اول یه ردیف سیب زمینی نازک می‌چیند بعد لایه های لازانیا رو به ردیف میذارید بعدم روش پنیر ميريزيد دمکنی میذارید و بیست و پنج دقیقه میپزید فقط روش طلایی نمیشه، ولی میتونید روش چند تکه پنیر گودا بریزید زرد رنگ و طلایی میشه تو تابه دوطرفه واشر قرمز رو درمیاریم و دمکنی نمیخواد نکته : اگر خواستید روش طلایی بشه یک دقیقه گریل یا شعله بالا رو روشن کنید 😜 برای اینکه لازانیا خشک نشه، بعد از آبکش، لازانیا رو تو آب ولرم میذاریم و اصلا از ظرف آب خارج نمی‌کنیم چون خشک میشه، فقط موقع رول کردن یکی یکی از ظرف برمی‌داریم فقط خیلی آروم رول کنید تا ورقه ها نشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
•کبابِ مَخصوص شکم پر با سُسِ گوجه و ریحون• ✅ این مقدار گوشت دو تا رول کبابِ اَساسی و قَوی بهت میده که هر کدوم حدودِ ۴۵۰ کالری داره... 1. ۵۰۰ گرم گوشتِ چِرخ‌کرده‌ (مغزِ رانِ گوساله و سردَستِ گوسفند رو با نسبتِ مساوی) بریز داخلِ ظرف. 2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده ریز کن، آبش رو بگیر و به گوشت اضافه کن. 3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، سیاه ، پودرِ سیر، برگِ آویشن رو به همراهِ ۲۵ گرم کره‌ای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده، به محتویاتِ ظرف اضافه کن. 4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه. 5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف. 6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن. 7. داخلش رو با گودا و فلفل دُلمه‌ایِ سبز و قرمز رو به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی.) 8. حالا شروع کن به کردنِ گوشت، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام امیدوارم که خوب باشین آموزش رول نارگیلی خوشمزه با بافت سبک ونررم 🤌 خمیر مایه ۱ق س سرصاف(۸گرم) شکر ۱ق چ برای عمل آوری خمیرمایه(۵گرم) آب ولرم ۵۰ گرم (۱/۴پیمانه) تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد شیر ولرم ۲۰۰گرم (۱پیمانه سرصاف) شکر ۷۰ گرم (۱/۳پیمانه) نمک ۱/۴ ق چ وانیل ۱/۴ق چ یا اسانس نارگیل چند قطره روغن مایع ۷۰ گرم (۱/۳پیمانه) آرد نون فانتزی یا قنادی ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم(حدود ۴ پیمانه مواد میانی: کره نرم شده ۳۰ گرم شکر قهوه ای یا سفید به میزانی که دوست دارین نون شیرین باشه پودر نارگیل به میزان لازم 👈خمیر مایه+ ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید وکنار بزارین تا عمل بیاد تخم مرغ ،شکر،نمک،وانیل،شیرولرم،روغن مایع و خمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید ۳پیمانه از آرد دستور رو اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید درنهایت، مابقی آرد را کم کم تا جایی که نیازه اضافه کنید تا خمیر لطیفی شکل بگیره آردزیاد نریزید من ۵۵۰ گرم آرد استفاده کردم خمیر را ده دقیقه ورز بدین و یک ساعت استراحت تا حجیم بشه پس از استراحت روی سطح خوب آردپاشی شده به سایز سی درچهل باز کنید سطح خمیر رو کره ی نرم بزنید شکر سفید ویا قهوه ای(به میزانی که دوست دارین شیرین بشه) وپودر نارگیل بپاشید سپس به سایز دو ونیم تا سه سانت برش بزنید ورول کنید رول ها را درون قالب چرب شده بچینید (اگه پونزده تا رول شد قالب ۲۵ در ۳۵ اگر ۱۸ رول قالب ۳۰ در ۴۰) و بیست تا سی دقیقه دیگه استراحت بدین در نهایت رومال کنید ودر فر از نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بپزید برای خوشرنگ شدن کمی گریل کنید پس از پخت به دلخواه با شربت بار یا عسل رقیق رومال کنید وبا پودر نارگیل تزیین...... رومال: مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ+۱ق چ شیر وکمی زعفران دم کرده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ........ آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار سفیده تخم مرغ بک عدد خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه فاشق غذاخوری پنیر خامه ای یا مثلثی دوعدد نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه.... اردوشکر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح کار بکوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه مواد پیتزایی تن ماهی........... این ترکیب بسیار خوشمزه است پیاز را توی روغن تفت دهید سبک که شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه های ریز خرد شده رنگی را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهی بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهی از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط کنید تکه های تن را با چنگال ریز کنید ومواد ما اماده است ادامه کار.......... خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم کنید هر قسمت را باز زیاد نازک نکنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه که همدیگر را قطع نکنه از موادتون روی هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محکم بشه هر چهار قسمت اینکار را انجام دهید بعد توی سینی را ارد پاشی وفطایر را توی سینی بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روی خمیر را رومال کنید ودرفر 200درجه که از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک کنید زیر خمیر طلایی بشه کافیه بعد گریل را روشن تا روی فطایر هم طلایی بشه بعد تا گرم است توی ظرف در داری که پارچه نخی گذاشتید بذارید که روی فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید کاملا لطیف ونرم می مونه حتما امتحان کنید بسیار خوشمزه است نکته..... توی فر یه کاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره ۱۰۰گرم روغن مایع ۲ق غ(من اینسری نزدم) تخم مرغ ۱عدد آرد ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم حدود یک ویک سوم لیوان(کم کم ریخته میشه تاجایی که خمیر کاملا لطیفی شکل بگیره) بیکینگ پودر ۱ق چ شکر دانه ریز ۵۰ گرم حدود یک چهارم لیوان (پودرقندهم میشه زد) وانیل کمی کره نرم شده در دمای محیط ( یا روغن جامد) وروغن مایع را با شکر ووانیل باهمزن خوب خوب بزنید تا کاملا پفکی وکرم رنگ وسبک بشه،سپس تخم مرغ همدمای محیط (تخم مرغ سردنباشه،اگر سردباشه موقع اضافه کردن به کره ،کره حالت بریده میشه)راافزوده خوب هم بزنید تا تخم مرغ کاملا مخلوط شود،درنهایت مخلوط الک شده ارد وبیکینگ پودر را کم کم ریخته،ابتدای کار با لیسک ودرنهایت کممی با نوک انگشتان دست خمیر را یکدست کنید،ارد زیادی نریزین خمیر کاملا لطیف هست، خمیر رادر نایلون و محیط کمی استراحت دهید حدود یک ساعت، سپس طبق فیلم یا به شکل گل یا به شکل ساده بگیرید، فقط برای درست کردن گل گوله های خمیر راخیییلی کوچک بگیرین چون داخل فر هم کمی پف می کنه به همین خاطر بیش ازاندازه بزرگ نشوند، در فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰دقیقه، کمی زیر اونها طلایی بشه کافیه،زیاد بمونه داخل فرخشک میشه،چک کنید که مغز اونها هم پخته باشه وخمیر نباشه، برای خمیر شکلاتی هم کمی ازخمیر ساده برداشتم وبا مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم، پس از سرد شدن بین آنها کرم شکلاتی یا نوتلا یا کرم کاکائو و.....بگذارید، کرم شکلاتی: ۵۰ گرم کره نرم شده در دمای محیط راباهمزن خوب بزنید سپس ۱/۴لیوان پودرقندریخته خوب مخلوط کنید درنهایت ۱ق غ پودرکاکائو و۱ق غ پودرنسکافه،خوب هم بزنید تا کرم منسجم شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ تنوری مواد لازم :👇 ران مرغ 5 تکه(از هر قسمت مرغ میتونید استفاده کنید) پیاز خلالی شده 1 عدد فلفل دلمه کوچک خلالی شده 1 عدد سیر 3 حبه ورقه شده رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری مایونز 2 قاشق غذاخوری اگه مرغ پوست داشته باشه نیازی به اضافه کردن مایونز نیست پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1 قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی آلس پایس 2 قاشق غذاخوری چاشنی عشایری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری آب 1 لیوان برای رقیق کردن سس روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری دستور تهیه :👇 در ظرفی که گنجایش مرغ را داشته باشه روغن زیتون+مایونز+چاشنی زعفرانی+چاشنی عشایری+رب گوجه فرنگی را با هم میکس کنید. به ترکیب بالا پودر تخم گشنیز+پودر پاپریکا را هم اضافه و یک لیوان آب به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود و بعد سیر ورقه شده+پیاز+فلفل دلمه را اضافه کنید. سس را بچشید و اگر کم نمک بود مقداری نمک اضافه کنید. مرغ ها را در سس بخوابانید و روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل 4 ساعت در سس استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود. بهتر است مرغ یک شب در مواد بماند. سپس کف ظرف فر را کمی روغن ریخته مرغها را در ظرف بچینید. فلفل دلمه را از سس درآورده و مواد سس را صاف یا میکس کنید تا یکدست شود و سس را روی مرغها بریزید. و بعد فلفل دلمه ها را بهمراه چند عدد هویج کوچک داخل سس بیندازید تا همراه مرغ بپزند. روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای 1/5 تا 2 ساعت در فر 200 درجه بپزید. هر وقت مرغ کاملا پخت فویل را بردارید تا آب مرغ تبخیر شده و مرغ خوشرنگ و تنگ آب شود. میتونید مقداری از سس غلیظ شده را از ظرف بردارید و کنار مرغ به صورت جداگانه سرو کنید. ⭕سس ابتدا خیلی پررنگ نیست ولی با تبخیر آب آن،رنگ سس پررنگ تر شده و مرغ کاملا خوشرنگ خواهد شد. در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید و مدام از آب مرغ که در ظرف جمع شده با قلمو روی مرغها بمالید تا ضمن خوشرنگ شدن مرغ خشک نشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛