فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم_پیچ😍😋
کلم پیچ
برای مواد داخلی؛
گوشت چرخ کرده
۱عدد پیاز
برنج
۱ عدد گوجه فرنگی
۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز
سبزی کوفته (جعفری، ترخون،تره،ریحان، نعناع و پیازچه)
برای سس؛
۱لیوان آب گرم
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
کلم را داخل آب جوش به مدت ده دقیقه میجوشانیم سپس مثل فیلم برگ میکنیم .
پیاز رنده شده را تفت میدیم سپس رب و گوجه رنده شده و گوشت را اضافه به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم و در آخر ادویه ها و برنج از قبل خیس شده و سبزیجات را اضافه کرده و داخل برگ کلم میریزیم و رول میکنیم و در قابلمه چیده و سس را روش اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط تا پخته شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقالی😍😋
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف پیمانه شکر
کمی پوست پرتقال رنده شده
یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_خامه_ای، بسیار خوشمزه😍😋
آرد سفید 2 لیوان،آب 1 لیوان و نیم، شکر طبق ذائقه، گلاب 1 استکان چایخوری، کره 100 گرم، روغن نصف لیوان، خامه صبحانه 120 گرم
حتما آردتون رو هم قبل از تفت دادن و هم بعد از تفت دادن الک کتید.
شربت حلوا باید حتما گرم باشه.
حتما از ترکیب کره و روغن استفاده کنید.
آردتون رو با حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت بدین.
اگر حلواتون اون لطافت رو نداشت روغن حلواتون کمه میتونید مجدد روغن اضاف کنید. از حرکت گهواره ای هم که دیگه غافل نشید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#خوراک_مرغ_تنوری_و_سبزیجات😋
۷۰۰گرم مرغ قطعه شده
#سس🔻
۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ زیره، ۱ ق چ آویشن، ١ ق غ رب گوجه، نصف فنجان روغن زیتون، ۱ ق چ نمک، ۱ فنجان آب
🔴همه این موادو با هم مخلوط کنید. و روی مرغها بریزید و مخلوط کنید تا همه قسمتهاش به مواد آغشته بشه و بذارید حداقل ۱ ساعت بمونه.
۳ بادمجان متوسط، ۲ سیب زمینی متوسط، ۴-۵ عدد فلفل سبز، ۱ پیاز متوسط، ۳-۴ عدد گوجه، ۵-۶حبه سیر، نصف فنجان روغن زیتون، نمک
🔴سبزیجات رو ریز خرد کنید. روغن زیتون و نمک اضافه و مخلوط کنید. قطعات مرغ رو از سس دربیارید و روی سبزیجات قرار بدید. سس باقیمانده از مرغ رو با ۲ لیوان آب روی همه مواد بریزید ، روی سینی رو پوشانید یا از فویل آلومینیومی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه و حدوداً یک ساعت بپزید. قبل از خارج کردنش از فر ، فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه در فر قرار بدید تا قهوه ای شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده😋😍
مواد لازم🔻
زیتون بدون هسته یک کیلو
سبزی معطر شمال که چوچاق هست و من دلار ریختم شما اگه ندارید نعناع خشک یک ق غ
گردو ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
رب انار ملس ۴ ق غ
گل محمدی پودر شده رو حذف نکنید چون فوق العاده میکنه حدود دو الی سه ق غ
گلپر هم میریزن من نریختم ایندفعه
شکر در صورت تمایل اگه رب انار ترش بود
روغن زیتون سه الی چهار ق غ
آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم و به دلخواه که من آب انار نداشتم به جاش حدود یک چهارم لیوان سرکه ریختم
نمک ، فلفل به مقدار لازم من نمک نریختم چون دلار که استفاده میکنم خیلی شوره
سیر ساییده شده به مقدار دلخواه من ۴ حبه ریختم.
طرز تهیه🔻
کافیه بزارید آب زیتون بره(که کپک نزنه) و تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین نصف روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره.
ماندگاری این نوع زیتون تقریبا ۵ روز در یخچال هست.
رنگ صورتی بعضی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هستش.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_باپنیر😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
بیکن🥓
پنیر پیتزا 🧀
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرمر😍😋
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری وانیل
2 و 1/4 لیوان آرد
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
200 گرم کره (دمای اتاق)
2 لیوان شکر
1 لیوان آب پرتقال تازه
1/4 لیوان ماست ساده
100 گرم شکلات تلخ (ذوب شده و سرد شده)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
کره را با همزن زده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید.آرد و بکینگ پودر را در آخر اضافه کرده و هم بزنید.نیمی از مخلوط کیک را در قالب بریزید.نیمی دیگر از مخلوط کیک را شکلات ذوب شده و پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید و روی خمیر کیک سفید بریزید و با خلال کمی مخلوط کنید.
(قالب کیک را حتما چرب کرده) در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 1 ساعت یا تا زمانی که خلال تمیز بیرون بیاید بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماست_و_مارمالادی😍😋
3 عدد تخم مرغ
2 پیمانه شکر
1.5 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه ماست
4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند)
2 ق م سر پر. بیکینگ پودر
کمی وانیل
👈برای تزیین
مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید))
خلال پسته
، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس
با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرما قالبی😍😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن کتلت صدا دار😍😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_مرغ_خامه_ای😍😋
250 گرم سینه مرغ
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ادویه ها:نمک، فلفل، پاپریکا، ریحان
200 میلی لیتر پوره گوجه فرنگی
200 میلی لیتر خامه
1 لیتر آب
400 گرم اسپاگتی
مقداری پنیر رنده شده
ابتدا گوشت را با روغن تفت دهید،بعد رب،پیاز و ادویه ها را اضافه کنید آن را با هم تفت دهید، اسپاگتی خشک را اضافه کنید،سپس آب،خامه و پوره را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم برای حدود 15-20 دقیقه ماکارونی پخته شود آخر کار مقداری پنیر پیتزا را روی مامارونی بپاشید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی😍😋
2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند)
🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم).
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ گوجه😍😋
مواد لازم:
گوجه فرنگی 🍅
هویج 🥕
پیاز🧅
سیر🧄
رب گوجه فرنگی 🥫
ریحان و آویشن🌿
کره و روغن زیتون 🧈🫒
خامه صبحانه
کمی شکر🍚
استاک مرغ یا سبزیجات🥘
آبجوش
نمک و فلفل سیاه 🧂🌶
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی خامه ای😋😍
~🧡خمیر کیک:
- تخم مرغ - 7 عدد
- شکر -1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر)
- آرد 1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر)
- کاکائو - 3 قاشق غذاخوری
- دارچین - 0.5 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری
- روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری
- شیر 3 قاشق غذاخوری
~💛خامه:
- شکر - 1.5 قاشق غذاخوری
- آرد - 4 قاشق غذاخوری
- شیر سرد - 650 میلی لیتر
- کره در دمای اتاق - 250 گرم
- وانیل- 2 گرم
~💚گاناش شکلاتی:
- کاکائو - 3 قاشق غذاخوری
- شکر - 3/4 لیوان
- خامه با هر مقدار چربی - 3 قاشق غذاخور
- کره یا روغن نباتی - 50 گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شکلاتی خونگی
3 لیوان آب
3 لیوان شیر
نصف لیوان آرد
نصف لیوان شکر
نصف لیوان پودر نشاسته
رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنین
یک قاشق مرباخوری وانیل اضافه و مخلوط کنید
روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین
وقتی غلظت آن به این حد رسید، شعله رو خاموش کنید
داخل ظرف بریزید و اجازه بدید هم دمای محیط شه
توی این فاصله، یک لیوان شیر
دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو
یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته
200 گرم شکلات تخته ای رو باهم مخلوط کنین
روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مواد شکلاتی رو روی مواد قبل بریزید و همه جای ظرف پخشش کنید مقداری شکلات رنده شده روی دسر بپاشید و 3 ساعت توی یخچال قرار بدید هر اندازه ای که دوست داشتین، برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خورشت آلو مجلسی برای کنار مرغ یا گوشت بی نهایت خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید گزینه ی همیشگیتون میشه👌.
مواد لازم :
آلو مجلسی:یک کاسه کوچیک
زرشک: یک فنجان
پباز :یک عدد کوچیک
شکر : نصف فنجان (سلیقه ای ولی از نظر من حذف نشه خیلی بهتره)
آبلیمو یا آب نارنج: دو قاشق
طرز تهیه هم مطابق کلیپ درست کنید ولی به نکته رو بگم اخر پخت این خورشت آلو در ظرف رو نیمه باز بزارید که قوام بیاد و جا بیوفته👌مدت زمان پخت این خورشت کمتر از نیم ساعته ولی بینهایت خوشمزه ست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو مجلسی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سبزی🥦🥚
گوشت چرخ کرده : 400 گرم
سیب زمینی آب پز : 5 عدد کوچک طور
سبزی کوکو سبزی (تره ، شوید ،گیشنیز و سیر تازه) نیم کیلو
زرشک 100 گرم
👇🏽👇🏽
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به مقدار لازم در ابتدا گوشت چرخ کرده رو تفت میدیم بهش زردچوبه نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم ، بعد سبزیهامون رو خورد میکنیم ، سیب زمینی آبپز رو رنده میکنیم و تمام مواد رو بهمراه زرشک مخلوط میکنیم ، در مرحله بعدش 6 عدد تخم مرغ اضافه میکنیم و باز هم مخلوط میکنیم و میریزیشمون داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سبزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوهان_عسلی
شکر 1/2 لیوان
کره با روغن جامد 15 گرم (2 ق غ)
گلاب یا آب 1 ق غ
عسل 1 ق غ(به هیچ وجه حذف نکنید)
خلال بادام یا مغزیجات دلخواه 1/2 لیوان
زعفران غلیظ 1 ق غ
طرز تهیه
شکر، کره، عسل و گلاب رو توی تابه بریزید.
❌بهتره از تابه چدن استفاده نکید چون ضخیمه شکر دیر ذوب میشه و باعث کدر شدن سوهان عسلی میشه.
تابه رو روی حرارت متوسط بزارید و مدام هم بزنید تا شکر ذوب بشه.
وقتی رنگ مواد کاراملی شد، خلال بادوم و زعفرون رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا رطوبت بادوم گرفته بشه و خیلی کم رنگش عوض بشه (حواستون باشه بادوم نسوزه)
یه کم از مواد رو توی آب یخ بریزید اگه بلافاصله بست و شفاف شد یعنی دیگه وقتشه حرارت رو خیلی کم کنید و زیر تابه شعله پخش کن بزارید.
یه سینی رو کمی چرب کنید و با 2 ق چ که چرب شد مواد رو روی سینی بریزید.
باید سرعت عمل داشته باشید تا مواد سفت نشه.
بعد از اینکه کاملا سرد شد به راحتی از سینی جدا میشه تو ظرف در دار و داخل کابینت میتونید مدت طولانی نگهش دارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛