یه ساندویچ خوشمزه و راحت که می تونید هم برای شام و هم صبحانه و عصرونه درست کنید 🤗
بچه ها که خیلی دوسش دارن ، یه میان وعده عالی برای کودکان هستش 😊
این ساندویچ رو می تونید با انواع پنیر و حتی چند نوع پنیر ، چدار ، گودا ،موزارلا و همچنین با انواع مواد قارچ ، ژامبون و ... درست کنید😍😋
#تست_پنیری
خوشرویى سر آغاز نیکوکارى است امام علی (ع)
نان تست ۱ بسته
پنیر چدار یا گودا یا موزارلا(پیتزا ورقه ای) ۱ بسته
قارچ ۲ تا ۳ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
نمک و فلفل و آویشن و پول بیبر به میزان لازم
قارچ رو ورقه ای خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، گوجه فرنگی رو خرد کردم و اضافه کردم و بعد فلفل دلمه ای رو خرد کردم و ریختم ، بهش نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ، پول بیبر اضافه کردم و بعد از تفت دادن از حرارت برداشتم .
برای روی نون تست سس مایونز و سس خردل رو ترکیب کردم و روی نون تست زدم ، و روش پنیر ورقه ای قرار دادم و بعد از این مواد میانی و مجدد روش پنیر ورقه ای قرار دادم ، روی نون تست ادن قسمتی که می خوام در قسمت زیرین بمونه سس زدم و روش قرار دادم .
همون طور که اشاره کردم شما می تونید از مواد مختلفی در این تست استفاده کنید ، می تونید از ژامبون هم حتی استفاده کنید و دو لا ژامبون بزارید .
تابه ای رو با کمی کره چرب کردم و در تابه گذاشتم روی حرارت تا پنیر آب بشه ، وقتی پنیر آب شد ، برگردوندم تا طرف دیگه اش هم برشه بشه .
👈 می تونید داخل ساندویچ ساز هم این تست رو درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اون قدر این نون نرم و لطیف و پنبه ای هست که نگم براتون که وقتی از فر بیرون میاد ، دیگه طاقت نداری و دوست داری ازش بخوری😋😍
یک نون عالی و پنبه ای برای عصرونه و صبحانه محشره 😊
#نان
خوشرويى ، كينه را مى زدايد . پیامبر اکرم (ص)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)
شکر ۴۰ گرم (۲ ق غ)
کره ۵۰ گرم
نمک ۱/۲ ق چ
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان)
شکلات چیپسی به میزان دل خواه
در شیر ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و بعد درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
توی یک ظرف بزرگتر ، تخم مرغ ،شکر ، کره نرم ، نمک رو با هم مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم . میزان ارد تقریبی هست با احتیاط بریزید . خمیر رو یا با دست ده دقیقه ورز بخوره یا از دستگاه خمیر زن کمک بگیرید .
خمیر بعد از ورز دادن در ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم ، یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پفش رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم یک مقدار هم به خمیر شکلات چیپسی اضافه کردم . خمیر رو به ۶ قسمت هر چونه ۱۴۰ گرمی جدا کردم . این چونه ها رو براساس اندازه ظرفتون می تونید تنظیم کنید . روی چونه ها رو پوشوندم ۲۰ دقیقه استراحت داشته باشه ، بعد از استراحت هر چونه رو با وردنه باز کردم و بعد رول کردم .
ظرف مورد نظر رو کف و دیواره اش کاغذ روغنی انداختم و خمیرها رو قرار دادم و روش رو پوشوندم ۲۵ الی ۳۰ دقیقه استراحت داشته باشه .
رومال یک عدد زرده تخم مرغ و ۱ ق م شیر رو مخلوط کردم و رومال زدم . در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
👈فر برقی : ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۳۰ دقیقه .
👈فر گازی : ۱۹۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۳۰ دقیقه .
⬅️ظرف حاوی آب هم بابت ابجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نان قرار بدید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خونگی
یک دونه تخم مرغ
دو قاشق سرکه سفید
یک قاشق چایخوری نمک
سس خردل ی قاشق غذاخوری سر خالی که زدنش کاملا اختیاری من دوست داشتم
میدونید پایه سس مایونز روغن مایع هست پس
دویست میلی گرم روغن مایع معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی میتونید روغن بادوم زمینی یا روغن زیتون بدون بو استفاده کنید سس سالم تری خواهید داشت
مواد تون داخل ظرف مد نظرتون بریزید بعد با گوشت کوب برقی یا هم زن به ارامی بزاریر ثابت هم بخوره یعنی هی تکون ندید مخصوصا ده ثانیه اول چون ممکنه ببره یا شل بشه نکته چون مواد نگهدارنده نداره بهتر ظرف دو الی ۳ روز مصرف بشه و داخل یخچال نگهداری کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی بامیه
بامیه نیم کیلو
شوید و ترخون به میزان لازم (ریحان ، مرزه گشنیز ،جعفری هم می تونین استفاده کنین)
سیر ۶ تا ۷ حبه
فلفل سبز تند ۴ تا ۵ عدد
آب جوشیده خنک ۲ لیوان
سرکه ۲ لیوان
بامیه ها رو شستم و گداشتم خشک خشک بشه ابی نمونه اصلا . از بامیه های ریز استفاده بشه بهتره ، اگر خواستین خیلی کم ته اش رو با چاقو بگیرین من نگرفتم ، مواظب باشین و الا لزج میشه داخل دبه و یا شیشه ای لا به لا بامیه ، سبزیجات (شوید و ترخون و ...) سیر و فلفل سبز قرار دادم آب جوشیده شده خنک و سرکه و نمک رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم
می تونین کلش رو سرکه بریزین من خیلی تیز و تند دوست ندارم به نسبت نصف نصف ریختم
سبزیجات هم دست خودتونه هر چی بخواید من شوید و یه کم ترخون استفاده کردم در طرف رو بستم و خوب چفت کردم جای خنک و تاریک نزدیک دو هفته قرار دادم اگر دوست داشتید می تونین یه کم بامیه رو جوش بدین و بپزین و حتما باز باید خشک کنین و بعد داخل شیشه بندازین من جوش نمیدم بامیه رو خیلی نرم میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_شکلاتی
نشاسته ذرت.....۱قاشق غذا خوری
نشاسته گل.....۱قاشق غذا خوری
شیر.....۱لیوان
پودر کاکائو......۱قاشق غذا خوری
شکر.....۵تا ۶ قاشق غذا خوری
خامه.....۴قاشق غذا خوری
ابتدا نشاسته ذرت و نشاسته گل مخلوط کنید.بهش شیر اضافه کنید.کمی هم بزنید تا نشاسته حل بشه.روی حرارت بزارید و مجدد هم بزنید.بهش شکر و پودر کاکائو اضافه کنید.بزارید به غلظت فرنی برسد.از روی حرارت بردارید.خامه را بن ماری کنید یا داخل مایکروفر بزارید تا کمی نرم بشه.به مواد اضافه کنید.تا کامل یکدست بشه.داخل قالب چوب بستنی بزارید،مواد داخلش بریزد.حدود ۵ ساعت داخل فریزر بزارید تا سفت بشه.شکلات تخته ای بن ماری کنید،بهش کمی روغن بزنید تا رقیق بشه.در صورت دلخواه خلال بادام بریزد.بستنی داخلش بزنید.بزارید شکلات اضافشو ازش خارج بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_سیب_زمینی
اول از همه دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کنید.
پوستشو بگیرید.
سیب زمینی ها رو داغ داغ پوره کنید تا کاملا یکدست بشه(من با گوشت کوب سیب زمینی ها رو کاملا له کردم)
بعد همون طور که سیب زمینیها داغ هستن،نصف پیمانه پنیر پیتزا اضافه کنید.
نمک+فلفل قرمز+پاپریکا+پودر سیر رو هم اضافه کنید.
حالا با دست خووووب ورز بدید تا سیب زمینی و پنیر و ادویه ها خوب میکس و یکدست و کاملا لطیف بشن.
این دستور نیازی به تخم مرغ نداره و در اینجا پنیر پیتزا حکم چسب رو داره و باعث انسجام میشه پس لطفا حذفش نکنید
حالا به دلخواه 2 تا 3 ورق کالباس ریز نگینی شده اضافه کنید اگه دوست نداشتید میتوتید 2 قاشق جعفری ساطوری بریزید...یا کلا ساده درست کنید و جعفری یا کالباس نریزید
دوباره مواد رو خوب با هم میکس کنید.
یک تا دو ساعت در یخچال بذارید تا کاملا مواد خنک بشه.
بعد هر بار مقداری از مواد رو بردارید.
وسط گلوله ها مقداری پنیر گودا قرار بدید و گلوله کنید.
من چند ورق پنیر تست گودا رو روی هم گذاشتم و برشهای کوچیک مربعی دادم و وسط توپکها قرار دادم.
توپکها رو در سینی روی کاغذ روغنی بچینید و 1 ساعت در فریز قرار بدید.
مزیت 1 ساعت فریز کردن چیه؟
اول اینکه توی روغن احتمال پاشیدن و ترک خوردن توپکها تقریبا صفر میشه
دوم جذب روغن به شدت کاهش پیدا میکنه و توپکها به هیچ وجه چرب و روغنی نمیشن
بعد توپکها رو در روغن کاملااااااااا داغ و شناور سرخ کنید تا طلایی بشن
دقت کنید کل توپک ها باید در روغن قرار بگیره وگرنه ممکنه ترک بخوره.
روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشه تا ضمن طلایی شدن پنیر وسط توپکها ذوب بشه.
برای مهمونی میتونید از چند ساعت قبل سرخ کنید و برای سرو چند دقیقه داخل فر یا توستر گرمشون کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕
مواد لازم:
500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی
برای مزه دارکردن:
1لیوان شیر
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق غذاخوری سرکه
2 تا 3 حبه سیر
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
زیره و آویشن مقداری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای تزیین:
چند تکه نان بربری
1 لیوان ماست
جعفری خرد شده
مواد لازم برای سس گوجه روی کباب:
2 تا 3 عدد گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی
داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید.
در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید.
گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید).
ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید
و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
نکته:
معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت آلو
برای ۴ الی ۵ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
گوشت (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرم (۸۰ گرم برای هر نفر)
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری (اگه قرمز تر دوست دارید، ۲ قاشق بزنید)
ادویه:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: یک سوم قاشق جایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
آب (مرحله اول) : حدود ۲ لیوان
آلو: ۵۰۰ گرم
آب مرحله دوم: حدود ۲ لیوان
نمک: ۱ قاشق چایخوری(یا بیشتر)
شکر: ۱ قاشق غذا خوری (برای طعم ملس)
.
پیاز خوب طلایی بشه، گوشت که اضافه شد، ۱۰ دقیقه سرخ کنید، ادویه و رب بزنید، ۳-۴ دقیقه سرخ کنید و آب بریزید تا ۱/۵ ساعت بپزه (آلو ها رو در این مدت خیس کنید). بعد از ۱/۵ ساعت، آلو ها، آب و نمک بزنید تا ۱ ساعت دیگه بپزه، بعد از ۱ ساعت، شکر بزنید و ۱۰ دقیقه بعد از شکر خورشت آماده هست.
برای طعم خورشت:
ترش: شکر نزنید
ملس: ۱ قاشق شکر بزنید
شیرین: بیشتر از ۱ قاشق شکر بزنید.
.
کته:
برنج (شسته شده)
آب
نمک
روغن
دقت کنید که به ازای هر پیمانه برنج، حدود ۱/۵ پیمانه آب لازم هست. البته به نوع برنج هم بستگی داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزانان😍😋
1 عدد نان کامل (نان تست یا هر نان دیگری مثل نان باگت)
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر
نصف استکان روغن مایع
برای سس:
1 قاشق مرباخوری رب
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر له شده
از نصف استکان کمی کمتر آب
1 پنس نمک
برای روی نان:
پنیر پیتزای رنده شده
سوجوک خرد شده (سوسیس یا کالباس هم میشه)
به دلخواه فلفل قرمز کاپیا ، فلفل سبز
نان ها را برش بزنید. تخم مرغ و شیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. نان ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ بزنید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 200 درجه حرارت بالا و پایین بذارید و نان ها را کمی سرخ کنید. مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی نان های سرخ شده بمالید، سپس پنیر پیتزا ، سوجوک و فلفل بذارید و مجدد پنیر بذارید و داخل فر بذارید تا پنیر آب شود.
کیک تابستانی
ارد 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
کره هم دمای محیط 60 گرم
روغن نیمه جامد 60 گرم
شکر 160 گرم
ماست 130 گرم
شربت اناناس 30 گرم
ب پ 2 ق چ
وانیل کمی
میوه های تابستانی به میزان لازم
ابتدا کره و روغن و شکر رو باهمزن میزنیم تا یکدست و کرمی بشه بعد یکی یکی تخم مرغارو اضافه کرده و 30 ثانیه هم میزنیم بعد وانیل و ماست و شربت اناناس رو اضافه کرده و باهمزن.میزنیم بعد ارد و ب پ رو الک کرده در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک.مخلوط میکنیم و در قالب پای سیب کپسول میذاریم و 2/3 از قالب رو مواد میریزیم و از میوهای تابستانی بصورت اسلایس روی مواد میذاریم بعد فر از قبل گرم شده 180 درجه مدت 30 دقیقه و بعد از اینکه لز فر دراوردیم روش شربت اناناس میمالیم و روش پودر پسته میریزیم
اگه روش طلایی نشده بود چند دقیقه حرارت بالای فر رو روشن میکنیم تا طلایی بشه از دستورای تن ارا هست
خیلی عالیه پیشنهاد میکنم درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی😍😋
آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه سرخالی
پودر کاکائو رنگ تیره ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
مواد لازم گاناش
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۵۰ گرم
شکلات تخته ای (ترجیحا تلخ) ۵۰ گرم
آرد، پودرکاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. تخم مرغها، شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود. بیش از حد هم نزنید چون بعدا باعث میشود بافت کیک سنگین و خمیری شود. قالب کیک را با روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید ۱۰ دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود برای درست کردن گاناش خامه و شکلات را داخل کاسه روی به هرکاری قرار دهید تا گرم شود بعد هم بزنید تا کاملا یکدست شود گاناش را روی کیک بریزید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_هلو🤗
مواد لازم :👇
هلو ۱ کیلو
شکر ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
دستور تهیه :👇
بعد از اینکه هلوها رو خرد کردین داخل یه قابلمه ۴ لیوان آب و شکر بریزین وقتی به جوش اومد هلوها رو بهش اضافه کنین به اندازه ۲۰ دقیقه بجوشه تا هلوها نرم بشن کافیه.
نکته : میزان شکر به شیرینیه هلوها بستگی داره.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_مرغ_سیر_با_سبزیجات
مواد لازم:
_سینه مرغ ۲۰۰ گرم
_قارچ ۲۰۰ گرم
_کدو سبز ۲ عدد
_پیاز یک عدد
_گوجه گیلاسی ۸ الی ۱۰ عدد
_سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه ( یا پودر سیر )
_لوبیا قرمز پخته یک پیمانه
_آویشن یک قاشق چایخوری
_پاپریکا یک قاشق چایخوری
_روغن زیتون به میزان لازم
_نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا تکه ها مرغ را با پودر آویشن ، پودر پاپریکا، روغن زیتون، نمک،فلفل مخلوط کنید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود ، همزمان گوجه های گیلاسی را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای ۱۸۰ درجه در فر گذاشته(یا در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته شوند،از ماهیتابه در آورده و مقداری روغن در همان ماهیتابه ریخته پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید سپس قارچ ،کدو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_مارس
طبقه اول:
كيك شكلاتي
طبقه دوم:
دو عدد خامه صبحانه و يك عدد دريم ويب و هشت عدد پنير كيبي و كارامل و دو قاشق شكلات صبحانه با هم مخلوط ميكنيم.
طبقه سوم:
دو عدد شكلات مارس با يك عدد خامه به روش بن ماري ذوب ميكنيم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودينگ_خرما
١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم
بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. به همین راحتی به همین خوشمزگی. 😋😋😋.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندويچ_مرغ 🥪
نان تست
سينه مرغ ١ عدد
خيارشور ٤عدد
گوجه فرنگي١ عدد
كاهو ريز شده ١پيمانه
جعفري ريز شده ١/٤ پيمانه
پيازچه ريز شده ١عدد
سس مايونز٣ق غ
🔸همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
44.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه پای سیب👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ