یکی از خورش های خوشمزه و عالی که ترکیبی از انواع سبزیجات رو داره ، مقوی و مفید و سالم 😋😉
می تونید هم با گوشت ، هم با مرغ و حتی گوشت قلقلی درست کنید 🤗
#خورش_نخود_فرنگی
زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند. امام علی (ع)
برای ۳ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
آب لیمو ۱ ق غ
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم ، گوشت تکه شده رو ریختم و تفت دادم ، فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین اضافه کردم و بعد از تفت دادن ، مقداری آب ریختم و گذاشتم تا گوشت بپزه .
هویج رو خرد کردم و با کمی روغن کفت دادم ، رب گوجه هم اضافه کردم و تفت دادم ، وقتی گوشت تقریبا از نیم پز کمی بیشتر پخته بود ، اضافه کردم . کمی بعد نخودفرنگی رو ریختم و اجازه دادم که هویج و نخود فرنگی هم بپزه .
سیب زمینی رو خلالی خرد کردم و سرخ کردم .
یک ربع اواخر پخت خورش نمک ، زعفران ، گوجه فرنگی رو نصف کردم و اضافه کردم ، بر حسب سلیقه می تونید کمی آب لیمو و یا چاشنی دل خواه استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_حلزونی
جوجه کباب بزک شده و خیلی راحت و خوش خوراک .
برای ۵ سیخ حدودا ۳ نفر
سینه مرغ ۲ عدد متوسط
پیاز یک عدد
زعفران به میزان لازم
ماست یا سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم .
سینه مرغ رو به درازا و باریک برش دادم . تکه های مرغ رو داخل زعفران دم کرده ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل و یه قاشق ماست مخلوط کردم و گذاشتم چهار ، پنج ساعتی یخچال بمونه و مزه دار بشه .
سیخ های چوبی رو شستم ، تکه ای از مرغ رو روی سینی گذاشتم و با دست رول کردم ، انتهاش رو با دستم نگه داشتم و به سیخ کشیدم . مابقی هم به این شکل.
جوجه ها رو در تابه با روغن کم با حرارت ملایم سرخش کردم .
گوجه رو هم به سیخ فلزی کشیدم و خمون روی گاز کباب کردم.
جای سیخ چوبی از سیخ فلزی هم می تونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی
مواد
2.5 فنجان نخود از یک روز قبل بخیسانید (شما می تونید از نخود پخته شده استفاده کنید اما دستور العمل اصلی اینه)
1عدد پیاز
3 پر سیر
3 قاشق غذاخوری آرد
برگ های جعفری
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری گشنیز
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و
نمک
روغن نباتی برای سرخ کردن
آماده سازی
نخود های خیسانده را داخل غذاساز بریزید وجداگانه جعفری، پیاز، سیر را داخل غذاساز خرد کنید و آن را به نخودها اضافه کنید سپس آرد، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و تمام ترکیبات را کاملا مخلوط کنید. اگراین مخلوط را در یخچال قرار دهید به مدت 40 دقیقه، شما نتایج بهتردریافت خواهید کرد. یک تکه ازمخلوط را بردارید و به اندازه گردو درآورید. روغن روی حرارت بذارید داغ که شد سپس توپ های فلافل را سرخ کنید تا تمام طرفها قهوه ای بشوند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_قارچ
دوستای عزیز یه کوکو خوشمزه و عالی .
در واقع میشه گفت کوکو قارچ و سیب زمینی هم خوش خوراکه و هم خوشمزه .
برای ۹ عدد کوکو ( برای حدودا ۳ نفر)
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری ۱ ق غ
جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ها رو ریز خرد کردم .
سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم .
فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم .
پیاز رو رنده کردم .
سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .
داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پیتزا
برای خمیر پیتزابا سس جدید
آرد 4پیمانه یا 4لیوان
خمیر مایه یک ونیم قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن دوقاشق غذاخوری
پودرسیر نصف قاشق غذاخوری یا کمتر
پودرپیاز یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ارد را یکبار الک کنید با خمیرمایه وشکر ونمک وروغن وپودرسیر وپودرپیاز مخلوط کنید بعد یک ونیم لیوان آب ولرم را کم کم بخورد ارد بدین تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد ارد اضافه بخورد خمیر ندین ظرف را کمی چرب کنید وخمیر را استراحت دهید حدود 45تا 60دقیقه تا حجم خمیر دوبرابر بشه
ادامه کار با خمیر ودرست کردن پیتزای متفاوت وخوشمزه را در پست بعدی میزارم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب تابه اي تركيه اي
٣٠٠ گرم گوشت چرخكرده، ١عدد پياز بزرگ رنده شده كه ابشو گرفتيم،١حبه سير درست، ١ق جعفري خرد شده، يكم فلفل بيبر اگه نبود فلفل قرمز،نمك و فلفل سياه،يكم زيره و زردچوبه ويكمم پودر گشنيز رو خوب باهم مخلوط كنيد روشو بپوشونيد و بزاريد ١ساعت استراحت كنه، بعد سيب زميني رو حلقه اي خرد كنيد بچينيد تو تابه روش هم موادتون رو پهن كنيد، روي موادتون گوجه و فلفل شيرين بچينيد درشو بزاريد زيرشم كم كنيد و بزاريد كباب با آب گوجه و روغن كاملا بپزه و بعد هم نوش جان كنيد
پ.ن: سيب زميني ها حكم زياد شدن غذارو رو داره اگه دوست نداشتيد ميتونيد حذفش كنيد
پ.ن٢: اين كباب رو تو فر هم طبخ ميكنن(طبقه وسط دماي ٣٧٥درجه ٣٠تا ٤٠دقيقه) اما به نظر من رو شعله بهتر ميشه چون تو فر يكم خشك ميشه
عالیه عاشقش میشین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز : یک عدد متوسط
آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
سیب زمینی: سه عدد متوسط
کدو خورشتی: سه عدد متوسط
گوجه: 3 عدد متوسط
روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید.
سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید.
رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خداییش میشه از این کیک خیس کافی شاپی گذشت 😋😋
این کیک یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین کیک هاست ☺️
البته قبلا چندین باره در پیج گذاشتم ، چند روز قبل علیرضا گفت مامان برام کیک خیس شکلاتی میزاری ، منم گفتم دوباره فیلم بگیرم براتون مجدد بزارم 🤗
#کیک_خیس_شکلاتی
هر كس كه خداوند براى او خير بخواهد، دوستى شايسته نصيب وى خواهد نمود. پیامبر اکرم (ص)
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳۰۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
شیر ۳۷۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
روغن مایع ۲۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
پودر کاکائو ۴ ق غ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
جوش شیرین نصف ق چ(جاش بیکینگ پودر هم میشه)
همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره .
شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه . از این مواد یک لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یک لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم .
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو ۳ بار الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم .مواد رو داخل قالب به قطر ۲۲ سانت ریختم (هر نوع قالبی میشه استفاده کنید)
در فر از پیش گرم شده قرار دادم.
👈فر برقی : دما ۱۶۵ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن حدود ۴۵ دقیقه.
👈 فرگازی : دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه دسط ، حدود ۴۵ دقیقه با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه .
👈بدون فر در فر دست ساز ، روشش استوری هایلایت هست و یا در تابه دو طرفه روی گاز .
من چون داخل قالب کفش کاغذ روغنی انداختم ، بعد از پخت کاغذ رو ازش جدا کردم و کیک رو دوباره داخل قالب گذاشتم .کیک که گرم و داغ هستش سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یک لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم .
وقتی کیک خنک شد آماده سرو هست.
من یک مقدار گاناش هم دریت کردم و رویه کیک ریختم ، ۵۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ ق غ) خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده ریختم و وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم و از دما افتاد رویه کیک ریختم .
⬅️ کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز یه دسر خیلی خیلی خوشمزه و آسون داریم
توی این دسر بجای هلو میتونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید مثلاً با طالبی و زردآلو هم امتحان کردم فوق العاده ست یا هر میوه ای که دوست دارید جایگزین کنید
بریم سراغ طرز تهیه ش
دسر_هلو
مواد لازم
هلو نیم کیلو معادل ۶ تا هلو متوسط
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
خامه نصف لیوان معادل ۱۰۰ گرم فرقی نداره از خامه صبحانه یا قنادی استفاده کنید
پودر ژلاتین ۲ ق غ پر
آب سرد ۱/۴ لیوان
طرز تهیه
آب سرد رو داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید
داخل ماکروفر یا روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه
هلو رو پوست بگیرید و خرد کنید
هلو رو به همراه شکر، شیر و خامه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه بعد ژلانین حل شده رو هم اضافه کنید و چند ثانیه دیگه مواد رو مخلوط کنید
و بعد داخل قالب بریزید
◀️من از قالب پلاستیکی استفاده کردم
◀️بخاطر وجود خامه دسر بعداً به راحتی از قالب خارج میشه بنابراین نیاز به چرب کردن قالب نیست ولی اگه دوست داشتید میتونید با چند قطره روغن مایع کمی قالب رو چرب کنید
قالب رو حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا دسر خودش رو بگیره
بعد اطراف دسر رو آزاد کنید و یه ظرف مرطوب روی قالب بزارید و اون رو برگردونید و دسر رو به راحتی قالب خارج کنید.
دسر خوشمزه مون آماده ست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗کوفته بوقلمون🍗
گوشت بوقلمون کالری کم و چربی کمی داره و به علت پروتئین بالا برای افراد رژیمی بسیار مناسب میباشد و حس سیری طولانی مدتی میده
همراه با سالاد میل کنید.
مواد لازم
۵۰۰ گرم سینه بوقلمون
۱ مشت جعفری
نصف پیاز
۱/۵عدد نان تست ( خشک شده یا برشته شده)
یا نان سوخاری
۱ عدد تخم مرغ
نمک، ادویه
کمی روغن زیتون
نکته: اگر سینه بوقلمون را چند ساعت قبل داخل فریزر بگذارید بهتر و راحت تر داخل غذاساز چرخ میشه
.
طرز تهیه:
سینه بوقلمون و نان تست را جدا جدا داخل غذاساز ریز کنید، پیازو جعفری را ریز خرد کنید،
تمام مواد را مخلوط کنید، به سایزی که ۱۱ عدد کوفته داشته باشید ، تقسیم کنید و حالت بدید
داخل ظرف پیرکس بچینیدکمی روغن بزنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
۳ عدد سیب زمینی
۳۰۰ گرم کالسکه گوشت چرخکرده
۳۰ گرم پودر سوخاری
۴۰ گرم پنیر رنده شده
جعفری کمی
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل
۱ فلفل دلمه ای
روغن زیتون
۱ عدد تخم مرغ
پیازچه
دستور تهیه :
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به برش های نازک برش دهید. آنها را با کمی نمک در آب بپزید. وقتی پخته شد ، آنها را با روغن زیتون به کاسه منتقل کنید.
گوشت چرخ کرده را با نمک ، آرد سوخاری ، فلفل ، تخم مرغ ، پنیر رنده شده و جعفری مخلوط کنید. فلفل را مانند ویدئو به شکل حلقه ای برش داده و آنها را خالی کنید.
برش های فلفل ، سیب زمینی و گوشت قلقلی را مانند تصویر در ظرف بچینید. با پیازچه آنها تزیین کنید.
و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترکیه ای
برای ۳ نفر
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه ، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم ، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید ، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم . گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد ، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است .
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت😍😋
مواد گوشتى :
پياز ١ عدد
گوشت چرخ كرده ٣٠٠ تا ٤٠٠ گرم
فلفل دلمه اى رنگى
رب گوجه ١ قاشق
جعفرى و پيازچه كمى
نمك ، فلفل سياه ، پاپريكا ، زردچوبه، پودر سير
سس بشامل :
كره ٢٥ گرم
آرد ٢ ق غ
شير ١ليوان
خامه ٢ ق غ
نمك، فلفل سياه ، كمى جوز هندى
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کرانچ😍😋
نون تست
پنیر پیتزا
سوسیس پپرونی
کراکف پنیری
برای سس کره و مایونز و نمک فلفل سیاه آویشن
چهارتا نون تست رو طبق فیلم زیرش رو کاملا پنیر ریختم و چهارتای دیگه رو نه و دوباره روی هردو نون رو سس مالیدم و سپس پنیر ریختم و من پپرونی نداشتم از کوکتل پنیری استفاده کردم و بعد روی کوکتل رو هم پنیر ریختم و در اخر من کمی آب پاشیدم که نون خشک نشه و پنیرش کش بیاد چیز کرانچ رو داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه گذاشتم،کراکف هارو روی تابه جدا گریل کردم و روی چیز کرانچ گذاشتم و با گوجه و خیارشور دیزاینش کردم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر🥔😍😋
🔺️مواد لازم
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه نصفی
هویچ یک عدد کوچیک
سینه مرغ
پنیر پیتزا
کنسرو نخود فرنگی
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک
فلفل سیاه
زرد چوبه
پاپریکا
🔺️طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی هارو پوست کنده و داخلشو خارج کرده و با آب شسته و داخل روغن سرخ کنید ،حالا پیاز رو سرخ کرده و بعد مرغ خرد شده رو اضافه کرده و بعد فلفل دلمه و هویچ خرد شده اضافه کرده تفت که خورد و بعد نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زردچوبه رو اضافه کرده و کاملا تفت دهید حالا مواد گوشتی داخل سیب زمینی ریخته و روش کمی نخودفرنگی و پنیر پیتزا بپاشید برای سس هم مقداری رب داخل روغن سرخ کرده و نصف لیوان آب آبجوش ریخته و کمی نمک و فلف سیاه اضافه کرده و اطراف سیب زمینی ها ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه تا زمانی پنیر ذوب بشه و سس غلیظ بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد چیز کیک فکتوری😍😋
مواد لازم:
کاهو🥬 ۱ عدد متوسط
بیکن یا ژامبونِ ریز خرد شده و سرخ شده 🥓۶ ورق
پنیرِ فتا یا پنیرِ بلوچیز خرد شده🧀 ۵۰ گرم
آووکادو🥑 یک نصفه
تخم مرغ آب پز🥚 ۱ عدد
گوجه گیلاسی🍅 ۸ عدد
سینه مرغ پخته شده در فر یا گریل شده🍗 ۱ عدد
سینه مرغ رو با کمی نمک و فلفل و پاپریکا و روغن زیتون مزه دار کنین و توی فر با دمایِ ۱۹۰ درجه تا زمانی که سطحش طلاییه بشه بپزید.
من مقدارهارو خودم چشمی ریختم ولی تقریبا برایِ این ظرف که مناسبِ ۲ نفر بود، حدودا همین میزان مواد استفاده کردم.
برایِ سس:
سرکه بالزامیک 🍇 ۲ ق س
سس خردل🥣 ۱ ق س
روغن زیتون 🫒 ۱/۴ پیمانه سرخالی
نمک و فلفل🌶🧂 به مقدارِ لازم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد تن ماهی 😍😋
یک قوطی کنسرو ماهی
یه دونه سیب زمینی متوسط آبپز
یکی دو لیوان خیار شور ریز خرد شده
مقداری پیازچه خرد شده (اگه نداشتین یه دونه پیاز خرد شده)
سه چهار قاشق جعفری تازه خرد شده
مقداری کنسرو ذرت (دلخواه)
برا سس سالاد هم
سه چهار قاشق مایونز(اگه ماست پر چرب داشتین از سس کم کنید و ماست هم بریزید)
فلفل سیاه و پاپریکا و پول بیبر مقداری با آویشن فراوون
آب یک عدد لیمو ترش
❌❌قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه داخل آب بجوشونید و بعدش حتماً حتماً روغن تن ماهی رو جدا کنید فقط گوشتشو میریزیم داخل سالاد
❌❌اگه مثل من از خیارشور فراوان استفاده میکنید نمک نریززد و آخر سر بچشید اگه نیاز بود اضافه کنید و بذارید یخچال تا مزه ها به خرد هم برن
❌❌راستی موقع سرو رو ساندویچ کمی سس کچاپ تند هم بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست سفت،بدون نشاسته😍😋
مواد لازم:
برای تهیه این ماست سفت و کم آب ابتدا شیر 🥛بمدت ۳۰ دقیقه بجوشونید
بعد که خنک شد میزارم یخچال فرداش سرشیر روش میبنده میگیرم
بعد دوباره گرم میکنم تا حدی باشه که گرماش انگششت دست تحمل کنه نه داغ باشه نه سرد
بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید
این ظرف من چهارکیلو بود
هر یک لیتر شیر یک قاشق غذاخوری سرپر ماست بریزید
در انتها روی ظرف با ابکش میپوشونم بمدت شش تا هشت ساعت در درمای محیط باشه درش نزارید چون آب میندازه یا نیمه باز بزارید
بعد از این بمدت هشت تا ۱۲ ساعت بزارید یخچال تا ماست حسابی ببنده و سفت بشه شیر اگه محلی و پرچرب باشه و مایه ماست هم محلی باشه اصلا نیازی به نشاسته نداره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ کلم با سس رب انار😍😋
مواد لازم:
مقداری که میگم برای ۵ نفر هست:
لپه: ۵ قاشق غذاخوری
برنج: 🍙۱ لیوان
(اول اجازه بدید تا لپه و برنج یک ساعت خیس بخورن)
یک عدد کلم پیچ رو با آب و یکم آبلیمو🍋 ۲ ساعت بپزید.
یدونه پیاز 🧅رو خلال کنید، سرخ کنید و ۳۰۰ گرم کوشت چرخکرده🥩 رو اضافه کنید.
ادویهها:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر:🧄 ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه و نمک🌶🧂
سبزی تازه:
ریحون🍃: ۱ دسته
تره:🌱 ۱ دسته
ترخون:🌿 ۱ دسته
گشنیز: 🍀۱ دسته
نعنا:🌱 نصف دسته
سبزی خشک:
مرزه: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
خوب مخلوط کنید، ۱۰ دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید و برنج خیس خورده رو اضافه کنید.
.
مثل من قسمت ریشه و قسمتهای رگ و سفت کلم رو جدا کنید، دلمه هارو با دقت و حوصله بپیچید.
از قسمتهای پاره شده و سفت به عنوان تهدیگ استفاده کنید،
دلمههای پیچیده شده رو بچینید، رب انار رقیق شده و روغن بزنید و روی حرارت ملایم رو به کم اجازه بدید تا ۹۰ دقیقه بپزه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_زنجبیل🎀
مواد لازم :
آرد سفید قنادی2لیوان
نثار1ونیم لیوان
هل یک قاشق مربا خوری
زنجبیل1ق غذا خوری
کره 150گرم
روغن مایع2ق غ
آردمون رو خوب تفت میدیم تا خوب خامیش گرفته بشه و تغییر رنگ نده(باید شعله کم باشه و حوصله کنید تا رنگ آردمون سیاه نشه)آرد که خوب تفت خورد کره رو با روغن مایع اضافه میکنیم تا کره ها خوب ذوب بشن.بعد اون زنجبیل و هل رو اضافه کرده و نثار رو الک میکنیم و شعله رو زود خاموش میکنیم.از یه الک متوسط مودامون رو با پشت کفگیر الک میکنیم(من روغن مایع رو.و الک کردن رو خودم انجام دادم تا حلوام موقع منجمد شدن صفت نباشه و حالت پوکی داشته باشه☺️).در آخر مواد حلوا رو تو تابه با شعله ی خیییییلی کم گذاشتم و زود زود هم زدم تا حلوا کمی گرم بشه و موقع قالب زدم خودشو بگیره.(زیاد رو شعله نزارید که نثارتون گلوله میشه)بعد توی هر قالبی که دوست داشتیم میریزیم و خوب فشار میدیم تا وقتی از قالب در میادیم داغون نشه.اگه خواستین هم قالبی نباشه توی یه سینی پهن کنید و با پشت قاشق روش رو صاف کنید و بعد سرد شدن برشش رو بزنید و با پودر پسته تزیینش کنید که من چون حلوام رو قالبی کردم.پودر پسته رو ته قالبم ریختم بعد حلوا رو ریختم🎀
دوستای خوبم این روش رو حتما امتحان کنید
طعمش که عالی بود و عینه حلوای زنجبیل تبریز بود
امیدوارم خوشتون بیاد❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛