فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر ترشی 😍😋
یک کیلوسیر خشک ( میتونین از سیر تازه هم استفاده کنین )
یک و نیم پیمانه سرکه سیب یا انگور
یک و نیم قاشق غذاخوری نمک سنک
یک قاشق غذاخوری جوهر لیمو
چهار حلقه لیمو ترش
دو عدد برگ بو
آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم
انتهای سیر رو برش بزنین و یک لایه از پوست غوزه ها رو بردارین
داخل آب بریزین تا شسته بشه و اجازه بدین خشک بشه
داخل شیشه بچینید و برای هر شیشه دو حلقه لیمو ترش و یک برگ بود بزارین
سرکه سیب و نمک و جوهر لیمو رو با هم مخلوط کنین و داخل شیشه بریزین و بقیه شیشه رو با اب پر کنین
در شیشه ها رو ببندین
بعد از یک هفته استفاده کنین
داخل یخچال نگهداری کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرانچی_مرغ_و_سیب_زمینی_سرخ_شده_در_سرخ_کن_بدون_روغن
#کرانچی_مرغ_و_سیب_زمینی_سرخ_شده_بدون_قطره_ای_روغن
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ تکه کامل
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ لیوان
پودر سوخاری درشت ۱ لیوان(آموزش پودر سوخاری پانکو در پست های قبل گذاشتم)
نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا به میزان لازم
روغن زیتون یا مایع ۲ ق غ
سیر ۱ حبه
سیب زمینی ۳ عدد
طرز تهیه:
سینه مرغ را به صورت نواری برش بزنید.با سیر رنده شده،روغن زیتون،نمک و ادویه ها مزه دار کنید.
تخم مرغ ها را با چنگال بهم بزنید تا از لختگی در بیاد.
مرغ ها ی مزه دار شده را اول داخل آرد گندم بغلتانید. بعد داخل تخم مرغ بغلتانید و در آخر داخل پودر سوخاری بغلتانید.
میتونید کرانچی را داخل روغن سرخ کنید یا مثل من داخل سرخ کن بدون روغن،سوخاری کنید.
دستگاه را روشن کنید.روی گزینه مرغ،فشار بدید.به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سوخاری کنید.
سیب زمینی ها را بشورید و به سایزهای یکسان برش بدید.خشک کنید و بهش نمک و ادویه ها را بزنید.با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۸ دقیقه ،سرخ کنید.
البته زمان و دمای سرخ کن را بر حسب اندازه سیب زمینی میتوانید تغییر بدید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی رولی آسان😍😋
یه غذای سریع و راحت
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم🥩
پیاز یک عدد🧅
نمک یک قاشق چایخوری🧂
فلفل یک قاشق چایخوری🌶
پودر سیر نصف قاشق چایخوری🧄
رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری🥫
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان🧀
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دمپخت_بدون_گوشت😍😋
طرز تهیه :
در قابلمه 3 قاشق غذاخوری ویک تکه دنبه گوسفندی بریزید و 1 دونه پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید وبزارید با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه و 3تا4 حبه سیر هم رنده کنید واونم با پیاز تفت بدین و ادویه جات که شامل(1 قاشق غذاخوری پر زردچوبه +پودر زنجبیل وگشنیز، نمک وفلفل، لیمو عمانی) و1 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وهمگی رو تفت بدید وبوی ادویه که بلندشد، 1 لیوان نخود پخته شده و 1تا 1ونیم لیوان سبزی تازه دمپخت(شوید، ریحان وترخون مه من خشک میریزم ) رو اضافه وآب جوش میریزیم تا روی مواد به اندازه 2بند انگشت بالا بیاد وبعد 2 قاشق غذاخوری پر ترخون خشک و1 قاشق چایخوری پودر پیاز ویه دونه عصاره گوشت گوسفندی اضافه ومیزاریم چند جوش بزنه وبعد 2 لیوان برنج محلی که از قبل خیس شده که آب اونو گرفتید بریزید و بزارید آب برنج کشیده بشه وبعد دم کنی وشعله پخش کن بزارید تا دمپخت با حرارت کم دم بکشه (حدود 1 ساعت) نوش جان
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_لاکچری😍😋
مواد لازم براي چهار نَفَر :
١: جو پرك يك و نيم ليوان
٢: يك عدد هويج رنده شده
٣: يك عدد پياز
٤: پانزده شاخه جعفري
٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك
٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان
٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير
٣: ده تا پانزده گرم كره
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_راحت_اسون😍😋
مواد لازم
برای مخروط ها:
4 بسته بندی
سالاد کوه یخ
پنیر
برای مرغ:
2 سینه مرغ
500 میلی لیتر شیر
100 گرم آرد سوخاری
50 گرم پنیر پارمسان
1 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایخوری نمک
روغن زیتون
برای سس:
خردل
ماست
پنیر خامه ای
طرز تهیه
مرغ را به مدت 30 دقیقه در شیر مارین کنید.
آرد سوخاری را با پارمزان ، فلفل ، نمک و سینه مرغ نان اضافه کنید.
فیله ها را روی کاغذ روغنی بچینید ، یک قطره چکه روغن ریخته و کاغذ را ببندید. در دمای 190 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید.
مرغ را به صورت مکعب برش دهید.
سس مایونز را با خردل و پنیر خامه ای مخلوط کنید.
بسته بندی ها را از وسط برش دهید و آنها را به شکل مخروط در بیاورید. آنها را با سس درست کنید و آنها را با سس ، مرغ ، سالاد و پنیر پر کنید.
مخروط ها را در ماهی تابه با کمی روغن بپزید.
نوش جان 💝
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتف_و_بال_تنوری😍😋
کتف و بال1 کیلوگرم
1 لیوان آب شیر
4 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
روغن 50 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری فلفل کاین، آویشن، زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک
2 عدد سیب زمینی
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
4.5 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری نمک
گوشت را در ظرف عمیقی بریزید و شیر را روی آن اضافه کنید و 1 ساعت به آن استراحت دهید.مواد سس را خوب هم زده و گوشت های استراحت کرده را سس می کنیم و در ظرف فر می چینیم و سیب زمینی ها را آماده می کنیم و لبه های آن را می چینیم و کاغذ روغنی را با آب خیس می کنیم و فشار می دهیم و روی غذا را می پوشانیم و می گذاریم تا بپزد. با دمای 180درجه که از قبل گرم شده و برعکس شده، اجازه دهید تا زمانی که گوشت و سیب زمینی نرم شدند بپزد، کاغذ روغنی را بردارید و بپزید تا قهوه ای شوند
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی ورمیشل😍😋
• غذای بصرفه ای که تورو شیفته خودش میکنه🤤
داخل آب درحال جوش ۲ قاشق غذاخوری نمک بریزید
۲ پیمانه ورمیشل اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان بدید
بعد از آبکش کردن ورمیشل ها،
نصف قاشق غذا خوری نمک
۲ عدد تخم مرغ
اضافه و مخلوط کنید
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده رو با هم ترکیب کنید
کف تابه کمی روغن بریزید
ابتدا نصف ورمیشل ها
بعد پنیر و جعفری
و در نهایت مابقی ورمیشل ها رو بریزید.
در تابه ببندید
وقتی یه طرفش سرخ شد،برگردونید و سمت دیگه رو هم سرخ کنید
مطمئنم طعم این کوکو ورمیشل مخصوص نظرتو جلب میکنه😍
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تک_نفره😍😋
خمیر پیتزا
مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش)
شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه.
پنیر پیتزا
سس سفید یا قرمز
گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده
خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر
فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_های_سیب_زمینی😍😋
* 4-5 سیب زمینی
* 2 عدد هویج
* 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی (برای تفت دادن هویج)
* 2 قاشق غذاخوری روغن (برای ورز دادن)
* 1 قاشق چایخوری نمک
* نعنا نصف قاشق چایخوری
* نصف قاشق چایخوری پاپریکا
* یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
سس ماست:
* 1.5 فنجان ماست (250-300 گرم)
* 1 قاشق غذاخوری سس مایونز
* 1 حبه سیر له شده
* کمی نمک
برای موارد فوق:
* 3 قاشق غذاخوری روغن
* 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید و بجوشانید تا نرم شوند. (در کمی آب با حرارت متوسط جوش آوردم)
هویج را رنده کنید و در دو قاشق غذاخوری روغن نباتی سرخ کنید.
آب سیب زمینی ها را خالی کرده و در ظرفی بریزید. هویج، نمک، فلفل و نعناع را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
قطعاتی به اندازه گردو از سیب زمینی برداشته و در دستان خود گرد کنید و در بشقاب سرو بچینید.
مواد سس ماست را با هم مخلوط کرده و روی گلوله های سیب زمینی بریزید.
فلفل آسیاب شده و روغن را در تابه ای بریزید و روی اجاق گاز بگذارید و روی سیب زمینی ها بریزید.
میتوانید با مقداری جعفری خرد شده تزئینش کنید.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_های_سیب_زمینی😍😋
* 4-5 سیب زمینی
* 2 عدد هویج
* 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی (برای تفت دادن هویج)
* 2 قاشق غذاخوری روغن (برای ورز دادن)
* 1 قاشق چایخوری نمک
* نعنا نصف قاشق چایخوری
* نصف قاشق چایخوری پاپریکا
* یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
سس ماست:
* 1.5 فنجان ماست (250-300 گرم)
* 1 قاشق غذاخوری سس مایونز
* 1 حبه سیر له شده
* کمی نمک
برای موارد فوق:
* 3 قاشق غذاخوری روغن
* 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید و بجوشانید تا نرم شوند. (در کمی آب با حرارت متوسط جوش آوردم)
هویج را رنده کنید و در دو قاشق غذاخوری روغن نباتی سرخ کنید.
آب سیب زمینی ها را خالی کرده و در ظرفی بریزید. هویج، نمک، فلفل و نعناع را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
قطعاتی به اندازه گردو از سیب زمینی برداشته و در دستان خود گرد کنید و در بشقاب سرو بچینید.
مواد سس ماست را با هم مخلوط کرده و روی گلوله های سیب زمینی بریزید.
فلفل آسیاب شده و روغن را در تابه ای بریزید و روی اجاق گاز بگذارید و روی سیب زمینی ها بریزید.
میتوانید با مقداری جعفری خرد شده تزئینش کنید.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_چوبی_آسووون 😍
مواد لازم:
گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم
گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم
سیر.....۱ عدد
پیاز.... ۲عدد
فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری
نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره)
جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد)
گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر
کاغذ روغنی و سیخ چوبی
طرز تهیه:
گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید.
در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدس_پلو متفاوت با کباب تابه ای😍😋
یکی از بهترین نسبتها، نسبت یک به یک عدس و برنج هست. یعنی به ازای هر لیوان برنج، یک لیوان عدس
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نوک ق چ پودر زنجبیل، پودر پاپریکا 1ق چ، جوزهندی خیلی کم، نمک و فلفل سیاه، 1عدد پیاز کوچک رنده شدهذخوب ورز بدید، داخل ماهیتابه شکل بدید و کنار بزارید.
عدس هارو با نمک و چوب دارچین داخل آب بریزید.
۱۵ دقیقه برنج شسته شده رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب بجوشه و تبخیر بشه اجازه بدید روی حرارت کم دم بکشه.
.
ماهیتابه کباب رو روی حرارت زیاد بزارید، روغن بریزید و دو طرف اون رو سرخ کنید.
زمان سرخ کردن هر طرف به ضخامت کباب بستگی داره. اما هر ۲-۳ دقیقه اونهارو بچرخونید تا نسوزه،حرارت رو کم کنید و تمام.
داخل یک ماهیتابه دیگه، کره رو ذوب کنید، زرشک، کشمش و خرما بریزید و یک دقیقه حرارت بدید (بیشتر نشه که بافتش از بین نره)
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_هل_گلاب
موادلازم:
تخم مرغ۴عدد
شکر۱/۵لیوان
وانیل مقداری
روغن ۱لیوان
شیر ۱/۲لیوان
پودر هل ۱ق چ خ
پودر دارچین۱ق چ خ
گلاب۱/۲لیوان
آرد۲/۵لیوان
بکینگ پودر۱ق غ خ
طرزتهیه:
ابتدا شکر تخم مرغ و وانیل رو هم زدم تا کرمی وکشدار بشه
پودرهل ودارچین رو اضافه کردم هم زدم
روغن شیر و گلاب رو به ترتیب اضافه کردم ومخلوط کردم
آرد وبکینگ پودر رو الک کردم کم کم به مواد اضافه کردم
مواد داخل قالب مافین ریختم داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰به مدت ۲۵دقیقه گذاشتم (رویا)
نوش جان
اگه درست کردین راضی بودین فاتحهای برای پدرم بفرستین ممنون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام رفیق 😍😍😍😍
کیک قهوه با سس قهوه
مواد لازم :
آرد ۲لیوان
شیر یک لیوان
تخم مرغ سه عدد
شکر بک لیوان
بکینگ پودر یک ق چ
وانیل نوک ق م
روغن مایع نصف لیوان
نسکافه یا قهوه دو قاشق چایخوری
مواد لازم بابت سس قهوه:
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات شیری ۸۰ گرم
نسکافه یا پودر قهوه یک قاشق چایخوری
مراحل پخت
شکر و تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید و هم بزنید
بعد داخل شیر نسکاغه را بریزید وخوب مخلوط کنید
حالا شیر نسکافه وروغن را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید
حالا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و
کم کم به مواد اضافه کنید
قالب را چرب کنید و مواد را داخلش بریزید
سایز قالب ۲۰ است
قابلمه را از نیم ساعت قبل رو شعله کم گاز بزارید تا داغ بشه
یه دونه رینگ داخلش بزارید قالب را روش بزارید و درش را با دم کنی ببندید
یکساعت زمان بدید تا بپزه
داخل فر اگر خواستید بزارید درجه ۱۸۰
مدت ۴۰ دقیقه
بعد از پخت سس قهوه را روش بریزید
سس قهوه:
خامه را رویه شعله کمگاز بزارید تا فقط و فقط آب بشه
بعد نسکافه وشکلات را اضافه کنید
نکته خاصی نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_کوکو_سیبزمینی😍😋
یکی از پر طرفدارترین کوکوها! کوکوی سیبزمینی هست. هم ساده هم خوشمزه. کامل کننده سفره. هم میتونید با نون به صورت ساندویچ و هم با برنج میل کنید
مایه کوکو:
۲ عدد سیبزمینی خام رو رنده کنید
۳ حبه سیر خُرد شده
فلفلسیاه
نمک
گردو(اختیاری): ۵-۶ عدد
شوید تازه (نصف لیوان)
۳ عدد تخم مرغ
موارد رو خوب مخلوط کنید. و توی ماهیتابه با حرارت متوسط خوب اونهارو سرخ کنید. (هر طرف ۲-۳ دقیقه)
اونهارو خارج کنید.
گوجه گیلاسی بریزید، روغن زیتون، نمک، فلفلسیاه و لیمو تازه بزنید. حرارت رو کم کنید و خوب بکوبید.
کوکوهارو بچینید، اگه دوست داشتید پنیر چدار بذارید و با همراه نون ساندویچ درست کنید و میل کنید.
نوش جونتون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیرنون😋😍😋
خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید
مختص اونایی که تایمندارن
حوصله درست کردن خمیر ندارن
و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦♀️
ی بسته نون لواش
مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید
قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه
نونهارو که برش دادید
کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا
بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه
پیتزا شما به همین راحتی امادس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه 😍😋
۲ پیمانه عدس خیس شده رو داخل آب بریزید تا بپزه
وقتی پخت داخل کاسه بریزید اجازه بدین سرد بشه
۳ عدد تخم مرغ اضافه و با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کنید ( از گوشتکوب دستی هم میتونید استفاده کنید )
نصف لیوان آرد سفید ( همه کاره یا سه صفر )
۳ ق جعفری خرد شده
۱ عدد متوسط پیاز ساتوری شده
اودیه ( نمک، فلفل سیاه، زردچوبه از هرکدام ۱ ق چ سر پر )
اضافه و مخلوط کنید
به کمک قاشق داخل روغن سرخشون کنید ( داخل تابه یه تیکه هم میتونید بریزید )
این کوکو ترد و مقویه
( جذب روغن پایینی هم داره )
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله😍😋
یه آموزش خوشگل و خوشمزه داریم براز تولد و مهمونی عالیه سریع و فوری درست کنید
یک بسته ژله با طعم دلخواهتون
و یک پیمانه آبجوش رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف بشه .
یک بستنی وانیلی روی ژله ها بریزین و اجازه بدین خودش باز بشه اگه خیلی هم بزنین ژله از حالت دوفاز خارج میشه کف یه سینی ۳۵در ۲۵ رو کمی مرطوب کنین و نایلون بندازین و مواد رو بریزین
نیم ساعت داخل یخچال بزارین تا کمی خودشو بگیره بوسیله چاقو دور ژله رو از نایلون جدا کنین برش های موازی بزنین و به این صورت رول کنین به همین آسونی میتونید ژله های به این خوشکلی رو تو مهمونیا و جشن تولدا درست کنید مورد نظر برگردونید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛