فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_خونگی
با صدا ببینید🔈
پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه)
گلوکوز ۲قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده بشه
🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هویج_وگردو😍😋
200 گرم هویج پوست کنده
80 گرم گردو
کره 20 گرم
160 گرم شکر قهوه ای (قابل جایگزینی با شکر معمولی)
2 عدد تخم مرغ بزرگ
80 گرم روغن مایع
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
180 گرم آرد
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
برای کرم
130 گرم پنیر خامه
80 گرم خامه ترش 30 درصد چربی یا خامه صبحانه
80 گرم شیر تغلیظ شده آب پز(شیر عسلی کاراملی شده)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_خاکشیر_زعفران
آب .....۴لیوان
خاکشیر.....نصف لیوان
شکر.....نصف لیوان
گلاب.....۲قاشق غذاخوری
زعفرا....به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تا سطح روی دانه های خاکشیر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند و بعد خاکشیر را از صافی رد می کنیم .به اصطلاح ریگ شور کنید.چند دفعه این کار انجام بدید تا گل و لای خاکشیر ارج بشه.داخل پارچ می ریزیم و آب خنک را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود و گلاب را نیز اضافه می کنیم و خوب شربت را با قاشق هم می زنیم و در لیوان می ریزیم و چند تکه یخ به آن اضافه می کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شربت خاکشیر و زعفران👆👆👆#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی رولی آسان😍😋
یه غذای سریع و راحت
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم🥩
پیاز یک عدد🧅
نمک یک قاشق چایخوری🧂
فلفل یک قاشق چایخوری🌶
پودر سیر نصف قاشق چایخوری🧄
رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری🥫
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان🧀
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ٢٨ صفر است
خدايا🙏
هرکس مشكل داره
هركس مريضه
هرکس دلش شكسته
هركس گرفتاره
به حرمت حضرت محمد(ص)
و امام حسن (ع)
مشكلش رو حل كن 🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه دعای قشنگی :خدایا مرا
سبب شکستن هیچ دلی قرار نده
" شب بخیر "🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ٢٨ صفر است
خدايا🙏
هرکس مشكل داره
هركس مريضه
هرکس دلش شكسته
هركس گرفتاره
به حرمت حضرت محمد(ص)
و امام حسن (ع)
مشكلش رو حل كن 🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#کیک اسفنجی تربرشی
تخم مرغ 6عدد
آرد 150گرم
شکر 180گرم
وانیل کمی
بکینگ پودر 1/2قاشق چای خوری
آب جوش صد گرم
خامه ی قنادی 300گرم
آب کمپوت یا آب میوه
.
اول از همه تخم مرغ ها رو به دمای محیط برسونید.بعد فر رو روی دمای 180بذارید تا گرم بشه.
قالب رو کاغذ روغنی بندازید و آماده بذارید. زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا کنید. (اصلا هیچ زرده ای نباید داخل سفیده بشه وگرنه سفیدمون پف نمیکنه)
بعد سفیده ها رو با یک سوم شکر با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزد. بذارید داخل یخچال.
حالا زرده ها رو با مابقی شکر و کمی وانیل آنقدر میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. حالا صد گرم آب جوش داشتیم اونم اضافه میکنیم.
سفیده ها رو کم کم به زرده ها اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کرده بودید رو هم طی سه مرحله اضافه میکنیم و دورانی و خیلی آروم با لیسک هم میزنیم.
مواد رو میریزیم داخل قالب 25در 35 که کاغذ روغنی انداخته بودیم و قالب رو چند بار روی زمین میکوبیم تا حباب های اضافیش خارج بشه.
اینجوری سطح کیک صاف میشه و گنبدی نمیشه.
حالا میره داخل فر 180 درجه به مدت سی دقیقه زمانی که کیک پخت بذارید کمی از دما بیفته و بعد از قالب جدا کنید کاغذ روغنی رو جدا میکنیم. کیک رو میذاریم کنار تا کاملا سرد بشه.
وقتی کیک سرد شد از وسط نصف میکنیم.
با آب و شکر یا آب میوه فرقی نمیکنه کیک رو مرطوب میکنیم. بعد خامه ی قنادی میریزیم روش و تمام سطحش رو با پالت صاف میکنیم. لایه ی بعدی رو هم میذاریم روش. دوباره با آب میوه مرطوب میکنیم. دوباره کاملا سطح کیک رو خامه کشی میکنیم تا صاف و یکدست بشه.
بعد کیک رو میذاریم داخل یخچال برای دو ساعت زمانی که از یخچال خارج کردید دور تا دور کیک رو با چاقو برش میدیم تا صاف و یکدست بشه کیک رو به اندازه های دلخواه برش میدیم بعد دوباره با ماسوره و خامه قنادی تزئین میکنیم من برای تزئین نهایی از میوه استفاده کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کیک اسفنجی تر برشی👆👆👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای پرتقال
آرد ۲ و نیم پیمانه
آب پرتقال طبیعی ۳ چهارم پیمانه
عسل ۲ ق غ+۱ ق غ آب جوش (مخلوط و رقیق میشه)
شکر ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل یک سوم ق چ
رنده پوست پرتقال ۱ ق غ(فقط رنده کردن قسمت نارنجی پرتقال)
اسلایس پرتقال ب اندازه کافی
فر رو روی درجه ۱۸۰ بزارید گرم شه، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار بشه ، حالا عسل رو ک با آب جوش رقیق شده اضافه کنید کمی بزنید، ب ترتیب روغن، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و طی چند مرحله ب مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید، توی قالب ها کپسول قرار بدید و دو سوم از قالب رو با مواد پر کنید، روش اسلایس پرتقال بزارید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ب مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید (شاید زودتر یا دیرتر بپزه، چک کنید بعد ۲۰ دقیقه) در آخر میتونید چند دقیقه بالای فر (گریل) رو روشن کنید تا طلایی بشه، بعد از پخت تا هنوز داغه روش کمی عسل برس کنیدمن از پرتقال معمولی و خونی استفاده کردم هر دوش زیبا و خوشمزه بود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ پای پرتقال 👆👆👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_دنت😍😋
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
دنت توتفرنگی ۲ عدد
دنت طالبی ۲ عدد
دنت موزی ۲ عدد
ژله توتفرنگی نصف بسته
ژله طالبی نصف بسته
ژله موزی نصف بسته
ابتدا نصف بسته ژله رو با سه چهارم پیمانه آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه
بعد بیسکوییت ها رو با غذاساز پودر میکنیم
و تو ظرف سرو میریزیم و دنت رو روی بیسکوییت ها میریزیم و در آخر هم ژله خنک شده رو روی دنت میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ژله ها ببنده
بعد هم با خامه فرم گرفته یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم
نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوپیازه_میگو😍😋
حدود ۲۰ عدد میگو رو با این مواد مزه دار میکنیم:
زردچوبه، پودسیر،تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز ، روغن زیتون
🔺️به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال
.
۳ عدد پیاز
۲ اره سیر
رب گوجه فرنگی
مقداری آب داغ
سیب زمینی
برنج
.
اول کته رو درست میکنیم بعد میریم سراغ درست کردن دوپیازه😍😍😍
.
پیاز و سیب رو سرخ میکنیم بعد فلفل سیاه و رب گوجه رو تفت میدیم بعد میگو ها رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یه مقدار آب جوش هم میریزیم تا خوب بپزه 😋
تو این مدت هم سیب زمینی رو سرخ میکنید و لذتشو ببرید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استیک_پنیری_با_آرد_مخصوص😍😋
1عدد تخم مرغ
100میلی لیتر شیر یا دو پنجم لیوان فرانسوی
1ق چ سر پر کره
50گرم پنیر فتا
100گرم پنیرچدار یا پیتزا رنده شده
جعفری خرد شده
10گرم یا یک ق غ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2پیمانه آرد چندمنظوره
روغن
شیر ،تخم مرغ، نمک و کره را با هم در ظرفی بریزیر و با ترکیب کنید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید .آرد در فیلم به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی ویدئو به دست آورید.
سپس پنیر فتا و پنیر جدار و جعفری خرد شده را اضافه و خمیر را ورز بدید .بعد از آماده شدن خمیر روی سطح کار و خمیر را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را مانند ضخامت ویدئو باز کنید و سپس با چاقو یا کاتر رولی خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و در روغن سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر😍😋
تو قابلمه درست میشه
برای درست کردنش احتیاج داریم به:
۱لیوان شکر
۱لیوان روغن
۱لیوان شیر
۳تا تخم مرغ
پودر کارامل
۱/۵لیوان آرد
۱/۵ ق چ بکینگ پودر
تمام مراحل توی فیلم مشخصه که شیر و شکروروغن رو با هم مخلوط میکنیم یکدست که شد پودر کارمل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و ۱لیوان از مواد رو کنار میزاریم برای روی کیک،بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پور رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک،قابلمه رو چرب میکنیم مواد رو داخلش میریزیم،در و دمکنی میزاریم و شعله پخش کن میزاریم روی شعله ملایم و یک ساعت تایم میدیم تا آماده بشه،آماده که شد برش میدیم و موادی که کنار گذاشتیم رو روی کیک میریزیم و نوش جان میکنیم🌱🌱🌱
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب😍😋
این کیک به جز ظاهر جذاب و خوشگلی که داره طعمشم عالیه مخصوصا با چایی اونم بعد افطار حسابی میچسبه🤤
.
مواد لازمش هم👈یک و نیم لیوان آرد و یک قاشق بکینگ پودر که با هم مخلوط شده و سه بار الک کردیم، شکر یک لیوان، کره ۷۵ گرم، سه عدد تخم مرغ که به دمای محیط رسیده، نصف لیوان ماست، نصف قاشق چایخوری وانیل، پودر قند و دارچین به میزان لازم و دو عدد سیب که نازک برش دادیم😊
مراحل تهیه هم کامل توضیح دادیم حتما تا انتهای ویدئو ببینید😍(قالب کیک رو با روغن چرب میکنیم و در صورت دلخواه کاغذ روغنی بزارید)
فر رو به مدت ده دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد داغ میکنیم و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کیک رو داخل فر میزاریم و در انتها اگه کیکتون پخت از فر دربیاورید و چند دقیقه ای بزارید خنک بشه و بعدشم با یه چای دبش کنار خانواده لذتشو ببرید🤤
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خونگی با این روش بدون کاور خیلی راحت درست میشه و طعمش هم بینظیره فقط کافیه یه بار امتحانش کنید 👌😍😋
کالباس خونگی
مخلوط ران و سینه مرغ ۷۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳ ق غ
شیرخشک قنادی ۳ ق غ
سیر ۵ حبه
تخم گشنیز ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ
جوز هندی ۱/۴ ق چ
اویشن ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱/۴ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید)
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
نمک ۱ ق غ سرخالی
💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید
سس خردل ۱ ق غ
سس کچاب ۱ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
یخ ۶ تکه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_کلم😍😋
مواد لازم
کلم کوچک 1 عدد
سرکه حدود 1 لیوان
نمک 1 ق غ سرخالی
لیموترش 1 عدد یا آبلیمو 2،3 ق غ
🌶️ترشی کلم قرمز با موندن کم کم رنگشو از دست میده به همین دلیل بهتره هر بار به مقدار کم تهیه کنید.
🌶️سرکه سفید باعث خوشرنگ شدن ترشی میشه. اما من مخلوط دو تا سرکه زدم. 2 قسمت سرکه قرمز و 1 قسمت سرکه سفید.
🌶️این ترشی تا دو ماه توی یخچال ماندگاری داره.
🌶️اگه تندی سرکه رو دوست ندارید می تونید نسبت مساوی سرکه و آب بریزید.
🌶️اگه سرکه معدتون رو اذیت می کنه 1 ق غ شکر اضافه کنید.
🌶️شکر يا نبات سردی سرکه رو میگیره.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_کدو_سبز😍😋
سه تا کدو رنده شده و آب گرفته
یه دونه پیاز رنده شده و آب گرفته
سه قاشق جعفری
دو قاشق نعنا
یه حبه سیر رنده شده
سه قاشق آرد
سه تا تخم مرغ
ادویه ها:نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زیره
همه رو با هم مخلوط کردم و بعد با قالب سرخ کردم تعداد تخم مرغ ها رو یکی یکی بریزید به جای آرد سفید، سوخاری بریزید هم ترد میشه هم روغن جذب نمیکنه کدو رو رنده درشت و به یکطرف رنده کنید کمتر آب میندازه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_بادمجان😍😋
طرز تهیه:
1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید.
2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه و بذارید گوشت بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس.
#سس : 1 ق غ رب گوجه تفت داده شده و ادویه ها (1ق چ نمک و پودر گشنیز، نصف ق چ فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا)، 1ق غ رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه رنده شده 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده بذارید جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید .
1 فنجان آب به سس اضافه و هم بزنید. شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید. مواد گوشتی رو با 1ق غ زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_خوشمزه😍😋
2 عدد سینه مرغ
ماکارونی نصف بسته
اسفناج (اختیاری)
برای سس👇
1 پیاز
1 گوجه فرنگی
1 فلفل دلمه
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
3 4 حبه سیر
ادویه جات (دلخواه)
نمک
آب گرم
طرز تهیه: گوشت مرغ ریز خرد شده ماکارونی ها را از وسط نصف کنید هر 2 تکه گوشت مرغ را با فاصله به ماکارونی زده. گوجه فرنگی و فلفل را میکس کرده . روغن یا کره را در قابلمه بریزید پیاز رنده شده را اضافه کنید نمک فلفل سیاه ادویه دلخواه سیر و ماکارونی را ریخته آب گرم به آن اضافه شود نمک ریخته . درب آن را بسته تا به آرامی بپزد وقتی آب کم شد اسفناج اضافه کنید اجازه دهید 5 دقیقه بپزد داغ همراه با پنیر پیتزا سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تندوری😍😋
ران مرغ ۶ الی ۸ تکه
ماست یک پیمانه
رب یک قاشق
روغن نصف پیمانه
سیر ۲ حبه
آویشن یک قاشق چای خوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
زیره سبز یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل به میزان لازم
آب لیمو سه قاشق غذا خوری
پیاز یک عدد
در ابتدا مرغ ها رو با ماست، رب ، روغن، ادویه ها (نمک ، فلفل ، پاپریکا ، زیره، آویشن ) و سیر مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت ۳ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس کف تابه رو چرب کنیدو در ابتدا حلقه های پیاز را ظرف چیده . و مرغ ها را بر روی پیازها قرار داده سپس در ظرف را زده و بر روی گاز با شعله ی ملایم قرار داده بعد از اینکه کمی پیازها نرم شد .نصف استکان آب اضافه کرده و با حرارت ملایم بعد از یک ساعت و نیم غذای شما حاضر است و می تونید همراه برنج یا سبزیجات میل کنیداین مرغ رو در فر هم می تونید درست کنید با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛