#خورش_بامیه
بامیه ها رو از ته نزنید تا خورش لیز نشه بشورید وبزارید کنار
عزیزاناندازه مواد تقریبه برای پنج نفر دوست داشتید بیشتر بامیه بریزید دوتا از بچه هام بامیه خور نیستند کمتر زدم
گوشت حدود ۳۰۰گرم
بامیه ۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی چهار عدد پوست گرفته شده و ریز خرد شده
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ سیر رنده شده سه حبه
رب یک قاشق سرخالی
روغن ،نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه و زردچوبه ووابغوره یا تمرهندی به مقدار لازم
پیاز رو تفت داده تا شیشه ای بشه زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وبا هم تفت میدهیم
گوشت را اضافه کرده سیر رنده شده هم همه را سرخ میکنیم وقتی خوب سرخ شدن رب هم باهاش تفت میدهیم گوجه فرنگی اضافه درشو میزاریم تا گوجه فرنگی هم خوب سرخ بشه
وقتی گوجه فرنگی سرخ شد آب به اندازه ای بریزید که روی گوشت رو بگیره درشو میزاریم تا گوشت بپزه
در این فاصله بامیه ها رو با کمی روغن تفت میدیم وقتی گوشت پخته شد بامیه ها رو اضافه میکنیم حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بامیه ها میپزن اواخر پخت کمی ابغوره یا تمرهندی که تو آب خیس کرده واز صافی رد میکنیم به خورش اضافه میکنیم حدود پنج دقیقه با هم بپزن کافیه گاز رو خاموش میکنیم
عزیزان توجه کنید تمرهندی رنگ خورش را تیره میکنه
میتونید بامیه رو تفت ندید مستقیم خامبریزید تو خورش
گوجه فرنگی رو دوست ندارید نریزید فقط از رب استفاده کنید امتحان کنید با گوجه فرنگی خیلی خوشمزه میشه با رب خوش رنگتره ولی با گوجه فرنگی خوشمزه تر
نزارید بامیه بیش از حد بپزه وبه بشه زیرا خورش زیادی لیز وبدمزه میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر #موس_شکلاتی همه کاره😀
که هم میتونی با لایه لایه های میوه و بیسکوییت خرد شده
هم فقط با میوه
هم فقط با بیسکوییت خرد شده
هم فقط با کیک خرد شده
هم تک و تنها سرو کنی😃
مواد لازمش:
بیسکوییت پودر شده : ۱۲ قاشق غذاخوری ( کم و زیادش سلیقه ایه )
برای مواد میوه ای :
توت فرنگی یا رزبری یا شاتوت : ۲۸۰ گرم
شکر : ۳۵ گرم
نشاسته ذرت : ۱۰ گرم
برای موس شکلاتی :
شیر سرد : ۳۵۰ گرم
شکلات چیپسی یا تخته ای ( تلخ یا شیرین فرقی نمیکنه و سلیقه ایه ، من ترکیب تلخ و شیرین استفاده کردم ) : ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت : ۱۸ گرم
حالا اول بیسکوییت و خرد کن و کنار بذار
واسه سس شکلاتی ، میوه و نشاسته و شکر و قاطی کن و بذار رو شعله ی ملایم تا باهم ترکیب بشن و سس مانند بشه
واسه مواد شکلاتی ، شیر سرد و نشاسته و باهم مخلوط کن و شکلات و اضافه کن و بذار رو شعله ملایم مرتب هم بزن تا مثل فرنی بشه
حالا بذار همه مواد به دمای محیط برسن
برا من مواد شکلاتی گرم بود هنوز واسه همین تو لیوان بخار تشکیل شد😀
حالا میتونی به سلیقه ی خودت لایه لایه بچینی
این مقدار مواد دوتا لیوان دسر میشه .
و
تامام😎
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر😍😋
مطمئنم تاحالا ژله رو با لیمو ترش و کرم لیمویی امتحان نکردین😍خیلی خوشمزست
.
مواد لازم:
_
لیموترش ۲ عدد، پودر قند ۱۰۰ گرم، برگ نعنا1 مشت، پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم، پنیرخامه ای ۱۵۰ گرم، ژلاتین ۲ ق غ، آب سرد نصف فنجان، خامه قنادی ۲۰۰ گرم، ژله آلوءورا ۲ بسته، میوه دلخواه
اگر خواستین از میوه ترش استفاده کنید حتما با کمی آب و شکر چند دقیقه بجوشونید.بعد استفاده کنید.
مخلوط نعنا و پودر قند زیاد نجوشونید چون تلخ میشه.
سعی کنید از دو قالب با اختلاف سایز کم استفاده کنید که تمیز تر بشه کارتون. من قالب این سایزی نداشتم به کمک طلق درست کردم و تهش رو سلفون کشیدم.
برای دیزاین کار هم ژله آلوءورا رو ریختم داخل یه ظرف مستطیل و کامل که بست مثل تکه های یخ برش دادم.
من میوه هارو به کمی ژله آلوءورا آغشته و با خلال دندون فیکس کردم و گذاشتم داخل یخچال تا کامل به دسر بچسبن.
پودر ژلاتین و آب سرد مخلوط و روی بخار کتری قرار میدیم تا کامل یکدست بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_گوشت😍😋
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.پس از سرد شدن قابلمه تهچین به راحتی قابل برگشت درون دیس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسنک_تابه_ای😍😋
برای درست کردن اسنک از هر مواد میانی که دوست دارید میتونید استفاده مثل گوشت چرخ کرده که با پیاز و رب و ادویه تفت داده شده
یا سوسیس رنده شده یا مرغ و قارچ
من پیازو تفت دادم بهش ادویه زدم بعد سینه مرغو که ریز خرد کردم اضافه کردم بعد هم فلفل دلمه ای و بعد هم قارچ خرد شده اجازه میدیم با هم تفت بخورن ادویه هایی که استفاده کردم زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر وقتیکه موادم سرد شد بهش خیار شور خرد شده هم اضافه کردم بعد هم طبق فیلم نون تست سس گوجه و مواد میانی پنیر و دوباره نون تست داخل ماهیتابه بزارید بعد یه جسم سنگین روش بزارید و فشار بدید بعد هم روی حرارت ملایم بزارید تا گریل بشه برای هر طرف پنج دقیقه کافیه بعد هم برش بزنید و نوش جان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونی :😍😋
مواد لازم :
پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم)
بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری
آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه
دستور تهیه :
اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه.
وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه)
وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی میخواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی.
وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن.
من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_لاکچری😍😋
مواد لازم براي چهار نَفَر :
١: جو پرك يك و نيم ليوان
٢: يك عدد هويج رنده شده
٣: يك عدد پياز
٤: پانزده شاخه جعفري
٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك
٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان
٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير
٣: ده تا پانزده گرم كره
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛