eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با سیبزمینی خوشمزه ترین و متفاوت ترین غذاها رو درست کنید 😍همه عاشق این غذا میشن مواد لازم سیبزمینی گوشت چرخ شده پیاز رنده شده نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا و زرد چوبه . سیبزمینی ها رو وسطش رو خالی کنید و داخل روغن‌سرخ کنید مواد گوشتی رو به صورت قلقلی دربیارید داخلش قرار بدید پنیر پیتزا ما بقی سیبزمینی که خالی کردید اب و رب گوجه داخل سینی فر‌بریزید مقدار نمک اضافه کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه دربیارید پنیر پیتزا بریزید ۱۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه معرکست طعمش حتما امتحانش کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سبزیجات😍😋 نصف کدو، نصف پیاز، یک فلفل تند، گوجه یک عدد، یک حبه سیر، قارچ ۷ عدد کوچیک این برای لایه زیرین املتمون که باید هر کدومشون تفت داده بشه قارچ رو جدا تفت بدین و بقیه مواد رو با هم ایرادی نداره بریم سراغ تخم مرغ که چهارتا رو با کمی نمک و جوز هندی و نصف پیمانه شیر ترویب میکنیم و خوب هم میزنیم مواد تفت داده شده رو که ریختیم یکم پنیر موتزارلا(پنیر پیتزا) روشون میریزیم بعد تخم مرغ ها و شیر هم زده و بعد مجدد پنیر موادرو داخل فر به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدین برای چک کردن پخت بعد از نیم ساعت با یک چنگال یا چوب چک کنید داخل مواد خیس نباشه بعد که بیرون آوردین بهش چند دقیقه استراحت بدین که راحتتر بریده بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای فوق العاده خوشمزه 😍😋 6 بادمجان متوسط مواد میانی👇🏼 500 گرم گوشت چرخ کرده یک قاشق غذاخوری زیره یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری نمک یک عدد پیاز رنده شده دو حبه سیر رنده شده یک تخم مرغ یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی طرز تهیه: همه ی مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب ورز دهیم, از طرف دیگر بادمجان ها را همانطور که در فیلم نشان داده شده برش داده و پشت و رو سرخ کنیم کوفته ها را به شکل یک توپ گرد درست کنید طبق فیلم از سمت چپ شروع به پیچیدن بادمجان به شکل گل کنید برای سس👇🏼 یک لیوان آب گرم ,یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق چای خوری رب فلفل یک قاشق غذاخوری کره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون همه رو مخلوط کرده خوب هم بزنید و در ظرفی که بادمجان هارو چیدید بریزید در فر از قبل گرم شده به مدت 30دقیقه خوب بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۲ لیوان سرپر ((نسبت به آبخور آردهاممکنه بیشتر یا کمتر استفاده بشه)) خمیر مایه ۱قاشق غ شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع ۲قاشق غ نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق م آب یا شیر ولرم رو با شکر وخمیر مایع داخل ظرف ریخته یه کم مخلوط کرده ودرشو میزاریم تا عمل بیاد۱۰دقیقه بعد نمک وروغن رو ریخته و بعد آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم آرد تا حدی اضافه بشه که خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبنده باشه طبیعیه اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل یه کاسه و چرب کنین و بزارین و روشو سلفون وپارچه بکشین و در محیط که کمی هم بهتره گرم باشه ۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 5_6نفر ران مرغ نيم كيلو، سينه مرغ نيم كيلو، پياز١عددبزرگ، سير٢عدد، جعفري خرد شده ۳ق غ، تخم مرغ١عدد، پودرسوخاري ١پيمانه، زعفران دم كرده ٤ ق غ، نمك ١ ق چ، فلفل سياه ١ ق چ، پاپريكا١ ق چ، زرد چوبه نصف ق چ، تخم گشنيز آسياب نصف ق چ، ليمو تازه١ ق غ 🔴گوشت رون وسينه مرغ رو٢بارچرخ كنيد،پيازوسيروچرخ كنيد آبش رو بگيريد. گوشت ،پياز وسيرجعفري تخم مرغ، زعفرون ادويه هاوآب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري اضافه، ٥ دقيقه ورز بديد، دست رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 به سایز متوسط ۲ عدد (اگه رنگ به سبز باشه خوشمزه تر میشه)، پیاز متوسط ۱ عدد، رب گوجه ۱ ق غ پر، گوشت ۱۲-۱۵ تکه خورشتی، آلو ۱۰-۱۲ عدد (۱۵ دقیقه در آب خیس کنید)، نمک-فلفل-زردچوبه، شکر ۲ ق غ (سلیقه ای)، زعفران دمکرده 🔴پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت بدین تا طلایی بشه. گوشت را اضافه و ۲-۳ دقیقه با پیاز تفت بدین. فلفل و زردچوبه بزنید، ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. رب را اضافه و ۲ دقیقه تفت بدین تا رنگ رب خارج بشه. داخل قابلمه آبجوش بریزید و ۲ ساعت یا بیشتر بذارین گوشت بپزه، به رو به اندازه ای که خیلی کوچک نباشه و ضخامت یکسان خرد کنید. در روغن ۴-۵ دقیقه تفت بدین اما رنگش تیره نشه،به گوشت پخته اضافه کنید. آلو خیس خورده و نمک را اضافه و صبر کنید خورشت ۳۰_۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزه. یکربع آخر، زعفران اضافه، اگر خورشت ترش بود شکر اضافه کنید تا ملس بشه. بعد از اضافه کردن به، ۳۰_ ۴۵ دقیقه بعد خورشت آمادس. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی ده روزه😍😋 دستور تهیه :👇 برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتما از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید ۲۵۰ گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره چند عدد فلفل تند چند حبه سیر آب ده لیوان نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو دمای اشپزخانه و تاریک باشه بعد از یک هفته قابل خوردنه بعد از این مدت جاخنک بزارید حتما آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 5_6نفر ران مرغ نيم كيلو، سينه مرغ نيم كيلو، پياز١عددبزرگ، سير٢عدد، جعفري خرد شده ۳ق غ، تخم مرغ١عدد، پودرسوخاري ١پيمانه، زعفران دم كرده ٤ ق غ، نمك ١ ق چ، فلفل سياه ١ ق چ، پاپريكا١ ق چ، زرد چوبه نصف ق چ، تخم گشنيز آسياب نصف ق چ، ليمو تازه١ ق غ 🔴گوشت رون وسينه مرغ رو٢بارچرخ كنيد،پيازوسيروچرخ كنيد آبش رو بگيريد. گوشت ،پياز وسيرجعفري تخم مرغ، زعفرون ادويه هاوآب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري اضافه، ٥ دقيقه ورز بديد، دست رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 طرز تهیه: حدود سيصد گرم سینه چرخ شده(تركيب مرغ و بوقلمون )رو با دوتا پیاز رنده شده،دوقاشق زعفران غلیظ،نمک،فلفل سیاه،پودر سیر،ادویه،کمی پودر گوجه و یک قاشق کره ذوب شده کاملا مخلوط کردم و گذاشتم تو يخچال تا كاملا خودشو بگيره و بعد از حدود يك ساعت دونه دونه سيخ كشيدم.هربار كه كبابا رو سيخ ميكنيم با كمى آب دستمونُ خيس ميكنيم كه چسبناكى مايه ى كباب اذيتمون نكنه يه تابه ى بزرگ روى حرارت گذاشتم كمى روغن و كره و يك قاشق زعفران آبزده داخلش ريختم و كباب ها رو چيدم توى تابه و طرفينش رو سرخ كردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐دریــافــت آرامــش الــهــی 🌹بارالـها از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم ⭐نكند فرق به حالم چه براني ،چه بخواني 🌹چه به اوجم برساني ، چه به خاكم بكشانی ⭐نه من آنم كه برنجم، نه تو آني كه براني 🌹نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم ⭐نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي 🌹در اگر باز نگردد، نروم باز به جايي ⭐پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهی 🌹كس به غير از تو نخواهم ⭐چه بخواهي چه نخواهي 🌹باز كن در كه جز اين خانه ⭐مرا نيست پناهی 🌹شبتون در پناه خدا🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 به ۴ تا کیک نیاز داریم،که باید دوتا دوتا همرنگ باشن،مثلا دوتاش کاکائویی و دوتاش ساده(من از دستور کیک وانیلی که قبلا دستورشو گذاشتم استفاده کردم.برای کیک کامائو هم از مقدار ارد نصف پیمانه کم کردم ،پودر کامائو ریختم.)و همچنین دو تا کاتر بزرگ و کوچکتر از محیط خود کیک.اندازه شون یه جوری باشه که قطر قطعات تقریبا یکسان باشه.(از هر وسیله ای می تونید استفاده کنید.)باید وسط کیک رو دقیق پیدا کنیم و با کاتر کوچکتر وسط هر ۴ تا رو دقیق از یه جا برش بدیم.حواسمون باشه اینور اونور نشه که شطرنجمون کج و کوله میشه. بعد با کاتر بزرگ و مثل مرحله قبل عمل میکنیم. حالا تعدادی کیک برش خورده داریم که باید یکی در میون بین همدیگه قرار بگیرن. اگه دوست داشته باشیم میتونیم بین لایه ها رو از موادی که میخوایم بعدا بین طبقه ها بریزیم،پر کنیم حالا بین طبقات رو با خامه یا خامه شکلاتی یا...پر و صاف میکنیم و طبقه ها رو یکی در میون روی هم قرار میدیم و بعد روشو به طور دلخواه تزئین میکنیم من مابین کیک خامه شکلاتی زدم.کاور کیک گاناش زدم.برای گاناش ۲۰۰ گرم خامه صبحانه و ۲۵۰ گرم شکلات تخته ای . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛ دو عدد سوسیس رنده شده ؛ چند شاخه پیازچه خردشده؛ نصف یک فلفل دلمه‌ای خردشده؛ پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ، کمی نمک و فلفل سیاه، با هم مخلوط کنیدیه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همه‌جای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، چهار قاشق غذاخوری ماست، سه قاشق غذاخوری آرد سفید ، و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا کاملا باهم ترکیب کنین نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترکیه ای😍😋 برای ۳ نفر تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید) پیاز ۱ عدد آرد سفید ۱ ق غ فلفل دلمه ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پونه یا نعنا خشک ۱ ق م چاشنی های آلس پایس من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم . توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه ، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم ، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید ، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم . گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد ، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند . و بعد آماده است . پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل خوشمزه با سیب زمینی ترد و خوشمزه. طرز تهیه: اول سینه مرغ رو برش عای نازک میدیم و خوب میکوبیم تا بافتش باز بشه بعد با نمک و فلفل و زعفران و پیاز و ابلیمو مزه دار کنید.بعد کمی استراحت اول تو ارد سفید و بعد در تخم مرغ کامل زده شده که با دو قاشق شیر یا اب رقیق شده و بعد در پودر یا ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و نوش جان.😋😋😋 طرز تهیه سیب زمینی رستورانی: سیب زمینی رو برش های یکدست بزنید بعد از شستن در اب جوش تا چهار پنج دقیقه بگذارید تا نیم پز بشه بعد بلافاصله با اب سرد ابکش کنید و خشکشون کنید و نمک بزنید ودر روغن سرخ کنید. پ.ن دوستان از ارد یا پودر میتونید برای شنیسل استفاده کنید. میتونید مرغ ها رو فقط نمک و فلفل بزنید. تخم مرغ رو با شیر یا اب حدود یک تا دوقاشق رقیق کنید. برای سیب زمینی هم میتونید بعد خشک کردن سیب زمینی را داخل ارد سفید بغلطونید یه لایه نازک روش باشه کافیه بعد سرخ کنید تا ترد تر بشه. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 شکر نیم کیلو پوست پرتقال 200 گرم آبلیمو 1 قاشق سوپخوری آب دو لیوان قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم. پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم 15 دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم. این مرحله را کلا" 3 بار تکرار می کنیم و هر بار باید 15 دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود. شکر را با 2 لیوان آب حل و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند. بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم (از در قابلمه استفاده نکنید) و اجازه می دهیم 24 ساعت در دمای اتاق بماند. آموزش غذاهای سه دقیقه ای از عکس ایده بگیر وتوی مهمونی هات بدرخش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مایونزی با عطر دودی😍😋 شاید شما اینباربرنده ادویه ما باشی از بین لایک و کامنتها😍✍❤ پس فعال باش هایلایتارو ببین اسامی و نظرات عزیزانی که ادویه دریافت کردن هایلات کردیم 😎👆 ❌🔴اول بگم مرغ من مرغ بدون آنتی بیوتیک بود برای همین پوستشو جدا نکردم چون از جای مطمئن خرید میکنم 😍 . اول ی پیاز متوسط نگینی کنید بزارید ی سر تفت بخور در حدی که سبک بشه و شیشه ای نیاز نیست طلایی بشه بعد تیکه های مرغتونو که برش های عمیق زدین ۵ الی ده دقیقه دو طرفشو داخل همین پیاز سرخ کنید مرغتون الان میتونید نمک هم بزنید برای سسش هم به ازای هر تیکه از مرغتون البته بستگی به بزرگی و کوچیکی مرغتون داره ی قاشق غذاخوری سرخالی خیلی پر نکنید سس مایونز داخل اب حل کنید خیلی اب اضافه نکنید به ازای چهارتیکه بزرگ‌مرغ یک و نیم تا دو لیوان اب کافیه راستی ادویتونم موقع تفت پیازا اضافه کنید بعد که دو طرف مرغ سرخ شد سس مخلوط شده در اب اضافش کنید بزارید رو شعله ملایم خوب سس جذب مرغ بشه و پخته بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه میتونید در اخر کمی زعفرون اب کرده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋😍 مواد لازم: سینه مرغ خرد شده سه تکه روغن مایع سه قاشق غذاخوری ابلیمو دو قاشق غذاخوری فلفل سبز یک عدد ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی سیر یکی دو حبه پیاز دو عدد خلالی خردشده فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده طرز تهیه نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم👇 تخم مرغ: ۳عدد شکر:۱۵۰گرم(سه چهارم لیوان ماست:۳ق.غ بکینگ پودر: ۲ق.چ عسل:۲ق.غ گلاب: یک چهارم لیوان پودر هل:نصف ق.چ(اسانس هل یا عرق هل ۱۰قطره) آرد: ۲۷۰گرم(۲لیوان سرپر روغن: ۱لیوان تخم مرغو با شکر حدود ده دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا وقتی که رنگش روشن بشه و حجمش دوبرابر بشه. ماست رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کنه و حجم ماست زیاد بشه و پفکی بشه. حالا روغن مایع رو همراه گلاب و عسل به مایمون اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم. اسانس هل و ماست رو اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آردو رو مایمون الک میکنیم و با کمک لیسک موادو باهم مخلوط میکنیم. وقتی مایمون کاملا یکدست شد داخل قیف میریزیم تا راحت تر توی کپسولامونو پر کنیم. داخل قالب مافین کپسول میذاریم و با مایه کیکمون داخلشونو با کمک قیف یا با قاشق پر میکنیم طوریکه نیم سانت از سر کپسولا خالی بمونه در آخرم روشو کنجد میریزیم. دستگاهمونو رو حالت کانوکشن میذاریم و با دمای ۱۹۰ درجه از یکربع قبل گرم میکنیم. قالبو داخلش میذاریم و بعد از بیست دقیقه کیکای خوشمزمون آماده میشن😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
👈فروش انواع کوسن و رومیزی 👉 کارم با عشق و علاقه س صدرصد فروشم تضمینه چون صفرتاصدکار باخودمه😊🙃 پارچه هایی که باهاشون کارمیکنم ازالیاف طبیعی وباآسترکشی و قابل شست وشو هستن👌👌 https://eitaa.com/joinchat/3396272386C3ae48dbe20 دیدنشون رایگانه بزن رو لینک👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ کاراملیزه قارچ کاراملیزه قارچ گوجه ۲ عدد پیاز ۲ عدد فلفل دلمه قرمز ۱ عدد فلفل دلمه سبز ۱عدد نمک،فلفل چیلی،زردچوبه ،نعنا،آویشن کره،روغن زیتون آبلیمو ۱ قاشق پنیرپیتزا . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی مشهدی😍😋 موادلازم ۸کیلو گوجه 🍅 دوتا گل کلم بزرگ یک کیلو هویج🥕 یک دسته کرفس🌱 سه بوته سیر🧄 ۵تا۸عدد فلفل تند🌶 برگ کلم یک عدد متوسط سرکه یک لیوان🍇 نمک یک لیوان🧂 طرز تهیه گوجه هارو با خردکن یا هر وسیله ای دارید پوره کنید بزارید بجوشه ازصافی رد کنید یک لیوان نمک و سرکه اضافه کنید سبزیجات رو خرد کنید بشورید و اجازه بدید خشک بشه وقتی خشک شد سیر فلفل وابگوجه هارو اضافه کنید برگ های کرفس رو خرد کنید به ترشی اضافه کنید تو ظرف مورد نظر بریزید نکته ها: من هیچ ادویه ای نزدم شما میتونید به دلخواه اضافه کنید ❌ ❌ظرف ترشی باید خشک و تمیز باشه❌ ❌در ظرف ترشی رو محکم کنید که کپک نزنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی خامه قنادی ۵۰۰گرم موز ۲عدد بیسکوییت پتی بود ۱بسته شیر ۱پیمانه شکلات چیپسی نصف پیمانه پودر پسته وشکلات برای تزیین بیسکوییتهارو داخل شیر میزنیم وروی سلفون قرارمیدیم یه لایه خامه قنادی میزنیم دوباره بیسکوییت ..وسطش موز میزاریم روشوخامه میزنیم وشکلات چیپسی.ومثل تصویر کناره هارو جمع میکنیم وبهش شکل مثلثی میدیم داخل یخچال میزاریم تاخودشو بگیره .بعد اطرافش روهم خامه میزنیم وروشو با شکلات وپودر پسته تزیین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر برشته یا پنیر واویج ممنونم ک با لایک و سیو کردنتون از پیج آشپزی بیست حمایت میکنید🥰😘 پنیر_برشته در گیلان به عنوان نوعی املت شناخته می‌شود.به علت سبک بودن در وعده شام وناهار با کته میل میکنند.سیاهمزگی اسم یکی از توابع شفت، در استان گیلان است. . چی لازم داریم؟ پنیر سیاهمزگی ۲۰۰ گرم 🧀 کره ۲۵ گرم🧈 سیر ۱ حبه🧄 تخم مرغ ۲ عدد🥚 شوید خشک ۴ قاشق غ خ زردچوبه ۱ قاشق چ خ فلفل سیاه ۱ ق چ خ . . چطوری درست کنیم؟ 1️⃣ پنیرها را مکعبی ریز برش زده بعد وقتی که کره ذوب شد یک حبه سیر رنده کن بریز عطرش بلند شد زردچوله رو بریز بعد از یک دقیقه پنیر رو اضافه کن ۵ دقیقه تفت بده تا نرم بشه بعد فلفل سیاه رو اضافه کن سپس نوبت تخم مرغ هاست بریز هم بزن تا سفت بشه و برشته . . 🟢پنیر سیاهمزگی کمی شوره نیاز به نمک نداره،با پنیر فتا و پنیر لیقوان،پنیر تبریزی هم عالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون رو رنده کن و با این دستورِ عالی ببین چی میشه!🤩🤩 پنج عدد بادمجون رو پوست بگیرین و رنده کنین کمی نمک بریزین و ده دقیقه بذارین کنار تا تلخیش گرفته بشه داخل کاسه ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ سه حبه سیر رنده شده نمک، فلفل سیاه و شوید خشک سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده بادمجون هایی که تلخیشونو گرفتین بریزین و با دست ورز بدین تا خوب مخلوط شه به کتلت ها شکل بدین داخل تابه کمی روغن بریزین دو طرف رو با حرارتِ کم سرخ کنین حتی اگه طعم بادمجون رو دوست نداری مطمئنم خوشت میاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک_هویج کیک_هویج_سیب کیک_هویج_سیب_گردو مواد لازم::: هویج رنده شده ۳۵۰گرم موز ۱ عدد کوچک سیب ۱عدد متوسط وانیل ۱/۲ق چایخوری تخم مرغ ۴عدد شکرقهوه ای ۱۰۰گرم شکرسفید ۲۵۰گرم روغن مایع ۳/۴پیمانه پودر میخک ۱/۸ق چایخوری پودرجوز هندی ۱/۸ق چایخوری پودرزنجبیل ۱/۴ق چایخوری پودر دارچین ۱/۲ق چایخوری جوش شیرین ۱ق چایخوری بکینگ پودر ۲ ق چایخوری آرد ۳۴۰گرم گردو ریز شده ۸۰تا۱۰۰گرم طرزتهیه::: تخم‌مرغ و شکرها و وانیل را میزنیم تا کرم رنگ شود. روغن را اضافه کرده و میزنیم تا کامل مخلوط شوند. هویج و سیب رنده شده و موز له شده را اضافه کرده و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و ادویه ها را اضافه کرده و هم میزنیم. گردو خرد شده را افزوده و با لیسک کمی هم میزنیم. داخل قالب به قطر ۲۵سانت ریخته و در فر ۱۷۰درجه به مدت ۴۰تا۴۵ دقیقه میپزیم. ❌❌❌نکات:: شکر قهوه ای قابل حذف است جایگزین آن شکر سفید می باشد. هویج را طوری رنده بزنید که آب نیفتد(من با رنده نایسر دایسر رنده کردم که حالت خلال ریز شد و داخل بافت کیک قشنگ تر است). سیب را با رنده درشت رنده کنید. جایگزین سیب میتوانید یک عدد موز رسیده له شده اضافه کنید،یا از نصف پیمانه کمپوت آناناس که ریز خرد کرده اید استفاده کنید. ادویه ها قابل حذف هستند و میتوانید فقط از دارچین استفاده کنید ولی کل ادویه ها عطر و طعم خاصی به کیک میدهند. جوش شیرین را حذف نکنید،چون کیک های میوه ای بدون جوش شیرین خمیر شده و بافت کیک سنگین میشود. میتوانید داخل قالب مافین یا مینی لوف هم درست کنید،من قالب مینی لوف به اندازه نصف کمی کمتر مواد ریختم،چون این کیک پف خوبی دارد.(۱۳ عدد قالب مینی لوف با ۳ تخم‌مرغ درست شد). گردو قابل حذف است ولی بریزین محشرتره __برای کرم پنیری یا چیزکریم از ترکیب مساوی پنیر خامه ای یا لبنه و خامه فرم‌گرفته استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلبالو پلو اینبار ملس به ازای هر پیمانه برنج نصف پیمانه البالو هسته گرفته و به ازای هردو پیمانه البالو هسته گرفته نصف پیمانه شکر جهت جوشیدن البالو نیاز من شیرین نکردم اگر دوست دارید شیرینتر باشه شکرتونو بیشتر کنید من با گوشت قلقلی درست کردم و گوشتم با ادویه و نمک و پیاز رنده شده مزه دار کردم و تفت دادم میتونید از مرغ تیکه تیکه یا ریش ریش شده هم استفاده کنید کاملا سلیقه ای مرغ بزارید پخته بشه ریش ریش کنید یا سینه مرغ نگینی کنید بعد تفت بدید داخل کمی کره و روغن به همراه پیاز و ادویه بعد البالو هاتونو بزارید با شکر در حد چند ساعت اب بندازه و بعد در حد ده الی ۱۵ دقیقه بزارید ی قل بزنه برنجتون دون ابکش کنید لابه لای برنجتون ی لایه البالو و گوشت و دوباره برنج بریزید و در اخر کمی با زعفرون اب کرده و سس البالو که از حوشیدن البالو مونده اب دم بدید (اب اضافه نکنید که شفته میشه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛