فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استریپس فوق العاده لذیذ 😍😋
ابتدا سینه مرغ رو به صورت نواری برش میزنیم یا به صورت مربع های بزرگ و نازک بعد اندازه دوقاشق غذاخوری اب میریزیم روش که مرغ ها خیس بشن مقدار یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چای خوری نمک میزنبم خوب مخلوط میکنیم به مدت نیم ساعت استراحت میدیم.
بعد در یک ظرف دو عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و اندازه حدودا یک لیوان اب گازدار یا دلستر ساده میریزیم بعد کم کم ارد سفید اضافه میکنیم تا مواد به غلظت ماست رقیق برسه.
در ظرفی جدا گانه حدود نیم تا یک کیلو ارد سفید و دو قاشق غذاخوری پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل سیاه و پودر پاریکا باهم مخلوط میکنیم.
بعد مرغ ها رو اول در ارد و بعد مخلوط تخم مرغ و دوباره درارد میزنیم و بعد به مدت دو تا یه دقیقه مرغ ها رو درارد خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم ودر روغن داغ داغ سرخ میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گوشت😍😋
مواد لازم خمیرکیک:
۴عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست
۲ لیوان آرد الک شده
نصف لیوان روغن
۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر
مقداری نمک و فلفل
طرز تهیه:
تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد. ✍مواد میانی:
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
قارچ مقداری (من نزدم)
نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
مواد میانی مثل مایع ماکارونی
نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و به مدت ۳۵ دقیقه بادمای 180 درجه تو فر میپزیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کرانچ😍😋
نون تست
پنیر پیتزا
سوسیس پپرونی
کراکف پنیری
برای سس کره و مایونز و نمک فلفل سیاه آویشن
چهارتا نون تست رو طبق فیلم زیرش رو کاملا پنیر ریختم و چهارتای دیگه رو نه و دوباره روی هردو نون رو سس مالیدم و سپس پنیر ریختم و من پپرونی نداشتم از کوکتل پنیری استفاده کردم و بعد روی کوکتل رو هم پنیر ریختم و در اخر من کمی آب پاشیدم که نون خشک نشه و پنیرش کش بیاد چیز کرانچ رو داخل فر از قبل گرم شده بیست دقیقه گذاشتم،کراکف هارو روی تابه جدا گریل کردم و روی چیز کرانچ گذاشتم و با گوجه و خیارشور دیزاینش کردم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو_سوخاری 🍤😍😋
میگو ۳۰۰گرم، شیر یک لیوان، پودر زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل پول بیبر، آرد سفید، تخم مرغ دو عدد، پودر سوخاری ریز، پودر سوخاری درشت
🔴میگو با چاقو یه کم برش میزنیم تا صاف بشه و موقع سرخ کردن جمع نشه
میگو و شیر و پودر زنجفیل و پودر سیر و فلفل قرمز و فلفل پول بیبر میزاریم یک ساعت بمونه و بعد آبکش میکنیم
نمک بهش میزنیم و میگو ها رو داخل آرد سفید میغلطونیم
تخم مرغ رو با کمی پودر سیر میزنیم
میگو رو که داخل آرد سفید زده بودیم اول داخل تخم مرغ بعد آرد سوخاری ریز میزنیم دوباره داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری درشت
داخل روغن داغ حرارت متوسط سرخ میکنیم بیشتر از ۴ ،۵ دقیقه سرخ نکنید .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_حلزونی😍😋
🔻مواد لازم👇
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
ماست : ۵ قاشق غذا خوری
آرد : ۲ لیوان (فرانسوی دسته دار)
بکینگ پودر : ۱/۵ قاشق چایخوری
🔻مواد داخل خمیر👇🏻
عسل یا مربا : ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
شکر : ۲ قاشق غذا خوری
پودرداچین : ۱ قاشق چایخوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، سیب زمینی متوسط۴ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، سبزی معطر خشک ۱ ق غ، پودر سوخاری ۲ ق غ، نمک، فلفل و زردچوبه
🔴سیب زمینی و پیازو با رنده ریز رنده میکنیم آب جمع شده داخل ظرفو خالی میکنیم ( سیب زمینی و پیاز رنده شده رو زیاد فشار ندید که کامل آبش گرفته شه و خشک شه ).گوشت چرخکرده، تخم مرغ، پودر سوخاری ، سبزی معطر، نمک فلفل زردچوبه رو اضافه میکنیم و به خوبی باهم ترکیب میکنیم و با دست ورز میدیم .( حتما با دست ورز بدید که خوب ترکیب شه )
داخل تابه روغن میریزیم تا داغ بشه و بعدش یه مقدار از مواد کف دستمون فرم میدیم داخل روغن داغ میذاریم و با چنگال چندتا سوراخ روش ایجاد میکنیم تا مغز پخت شه وقتی یه طرفش سرخ شد بر میگردنیم تا طرفش دیگش هم سرخ شه .
🔸️حتما زیر شعله گاز کم باشه که کتلت ها کم کم سرخ بشه و وسطش هم بپزه
🔸️سبزی معطر شامل ترخون ، مرزه ، ریحان ، نعنا ، گشنیزه که خشک کردم و پودر کردم و تو غذا ها استفاده میکنم و عطر و طعم خوبی میده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سس مخصوص😍😋
مواد لازم:
مرغ🍗 ۵ الی ۸ تکه
سیب زمینی🥔 ۴ الی ۵ عدد
روغن زیتون🫒 یک فنجان
سیر رنده شده🧄 ۲ حبه
شیر 🥛یک فنجان
سس خردل🥄 یک قاشق چایخوری
مایونز🥣 یک قاشق غذاخوری
رب🥫 یک قاشق غذاخوری
سس سویا یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پودر کاری نصف قاشق چایخوری
پودر سیر🧄 نصف قاشق چایخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری
پاپریکا دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل 🧂🌶به میزان لازم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_کاربونارا😍😋
پاستا نواری…..۳۰۰ گرم
بیکن…..۲۰۰ گرم
خامه……۲۰۰ گرم
پیازچه…..نصف پیمانه
کره…..۲۰ گرم
زرده تخم مرغ……۲عدد
پنیر پارمسان…..۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
ابتدا اب بزارید جوش بیاد.نمک بریزد بعد پاستا داخلش بریزد.تا کاملا نرم بشه .ابکش کنید و با اب ولرم بشورید.
داخل تابه کره بریزد.بیکن را خورد کنید و اضافه کنید ،کمی تفت دهید پیازچه را اضافه کنید.بعد خامه را بریزد.اگه سس پاستا سفت بود می تونید از اب پاستا کمی داخلش بریزد.زرده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا سس نسبتا غلیظی داشته باشید.نمک و فلفل و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.بعد پاستا ابکش شده را بریزد.روشو با جعفری خرد شده و پارمسان تزیین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای کوفته قلقلی 😍😋
برای پای :
گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۵ ق غ
جعفری
فلفل سیاه ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
آویشن ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
برای سس بادمجان :
بادمجان ۵ تا ۶ عدد
کره ۲ ق غ
آرد دو نیم ق غ
شیر دو نیم پیمانه
فلفل سیاه نصف ق چ
نمک ۱ ق چ
برای سس گوجه فرنگی :
ربع گوجهفرنگی ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن ٣ ق غ
فلفل سیاه نصف ق چ
ریحان خشک شده نصف ق چ
نمک نصف ق چ
در آخر هم روی پای پنیر پیتزا و کره میریزیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_شکلاتی_خوشمزه😍😋
مواد لازم :
.
1 لیتر شیر (اگر شیر بزباشه بهتره )
.
1لیوان شکر (200 میلی لیتر)، (میتونید شکر کمتر بزنید)
.
200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه)
. 1 قاشق مرباخوری ثعلب
.
100 گرم شکلات تیره
.
1 قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه
.
. طرز تهیه :
شیر را در قابلمه بریزید. خامه ، شکر و ثعلب را اضافه کنید ، مخلوط کنید و بزارید روی اجاق گاز با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی اجاق گاز بردارید.
شکلات وشکلات صبحانه را اضافه کنید وهم بزنید سپس آن را در ظرف دیگر بریزید وبگذارید در فریزر 1ساعت بماند، دوباره از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و بزارید فريزر، تا 4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هر ساعت آن را از فریزر بیرون آورید مخلوط کنید. در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
💥💥💥 چه خبرتونه اینقدر سراغ این کانال از من میگیرید 🌹
زودی جوین شو تا گمش نکنی 😇
✅#آشپزخانۀنفیسدرخدمتشماست👩🏻🍳
•کیک شکلاتی•شیک شکلاتی
•پاستیل خانگی•فلافل
🔸و کلللی دستورپخت دیگه😍✨
●https://eitaa.com/joinchat/879296526Cb44dcc4638
✅اگه حوصله آشپزی نداشتید هم باز ما در خدمتیم😌💛
تهیه و #تولید نانهای غذایی تازه؛ و انواع کوکی و ناگت و شیرینی🤤🥐
●https://eitaa.com/joinchat/879296526Cb44dcc4638
می خواید پذیرایی ویژه کنید😊با خوشمزه جات نفیس بدرخشید✨ بیا اینجا👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قابلمه ای😍😋
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
آرد 2 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاكائو ۳ قاشق
شکلات آب شده 3 قاشق
وانیل 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پر
تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن 3 دقیقه هم میزنیم تا شکر حل بشه
شیر + روغن هم اضافه میکنیم هم می زنیم
در آخر آرد + پودر کاكائو + بکینگ پودر و الک میکنیم و به مایع کیک اضافه می کنیم و دیگه با همزن برقی نمی زنیم، یا اینکه خاموشش می کنیم بعد به همزدن ادامه میدیم تا مواد یکدست بشه
شکلاتی که به روش بنماری آب کردیم هم میریزیم ؛ داخل پیاله روی سماورم هم بزارید بخارش،باعث آب شدن شکلات میشه و تمام
قالب رو با کمی روغن چرب میکنیم و سپس مواد کیک رو درون قالب میریزیم.قالب های پلاستیکی ژله، یا حتی سوپ خوری هم میشه به عنوان قالب استفاده کرد
برای جلوگیری از ریختن آب بخار شده درون کیک حتما از دم کنی یا پارچه تمیز استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 روش پخت #بلال در ماکروفر و سولاردام😍
روش اول:
با یه دستمال نمدار پوسته هاش رو تمیز کنید. کاکل و دم بلال را با چاقو ببرید. میتونید فقط یک لایه از پوست بلال رو جدا کنید.
حالا یا بلال رو بگیرید زیر آب تا لابه لای پوستهاش نمدار بشه یا مثل من آب اسپری کنید.اینکار برای حفظ رطوبت بلاله.
بلال رو مستقیم بذارید تو ماکروفر یا سولاردام و با سیستم ماکرو (علامتش روی فیلم معلومه) بالاترین توان رو انتخاب کنید.روی سولاردام میشه ۹۰۰ وات و در بعضی ماکروفرها میشه ۷۰۰ وات. ۱۰ دقیقه زمان بدید.
🔴 سر ۶ دقیقه بلال و با احتیاط چک کنید.یه چاقو فرو کنید تو دونه هاش ببينيد در چه وضعیتی هست.اگر لازم بود پخت رو ادامه بدید
✅ روش دوم:
بلال رو با چاقو به تکه های دلخواه متوسط برش بزنيد.
بذارید داخل ظرف مناسب ماکرو.یه فنجون آب روش بریزید و بذارید داخل دستگاه. توان ۹۰۰ وات ۱۰ دقیقه
دوستانی که فر یا توستر دارن میتونن چند حبه سیر رنده شده را در کره یا روغن زیتون بریزن و با برس روی بلال پاک شده بکشن. با فویل بلال را بپیچین نیم ساعت تو فر ۲۲۰ درجه بعد از اتمام با ادویه و نمک و آبلیمو طعمدار کنید.در توستر با دمای ۱۸۰ درجه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم بدون گوشت😍😋
❎اگه دلمه با گوشت میخوایین به مواد ۳۰۰گرم گوشت چرخی اضافه کنین
❎ما آبغوره رو با جوشوندن غلیظتر میکنیم
❎ برای طعم ملس۲ق شکریا دوشاب به مواد چاشنی بزنین
کلم برگ بزرگ۱ عدد، پیاز ۲ عدد برا پیاز داغ، پیاز ۱عدد، رب گوجه ۱ق غ، برنج نصف پیمانه، لپه ۱پیمانه، بلغور 1/3 پیمانه،جعفری.شوید. نعناع.تره. پیازچه ۱کیلو، نمک، زردچوبه،فلفل سیاه،پودر گل محمدی، فلفل پاپریکا، خامه صبحانه نصف پاکت یا ماست پرچرب، نصف لیوان آبغوره، ۳ق شکر
🔴 برگای کلم رو جدا، تو ابجوش میندازیم تا کمی نرم بشن
پیاز رو سرخ کرده، گوشت چرخکرده رو اضافه و تفت میدیم. ادویه، نمک و رب گوجه رو اضافه و تفت میدیم.
برنج ولپه وبلغور شسته، پیاز رنده شده، خامه یا ماست پرچرب بامواد قاطی میکنیم سبزی رو میریزیم مخلوط میکنیم
قسمتهای سفت وسط برگ کلم رو جدا کرده واز مواد گذاشته ومیپیچیم، بین لایه های دلمه چندتا آلو خورشتی میزارم. ابجوش رو دلمه ها بریزید بذارید بپزه آبش کشیده بشه
⬅️آبغوره ی غلیظ وشکر یا دوشاب رو مخلوط وبعد از کشیده شدن آب دلمه روش میریزم درشو میذارم تا طعم بگیره
پیازداغ وزرشک وجعفری برای تزیین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کله_پاچه😍😋
اول اینکه برای تشخیص کله گوسفند از کله بز باید ب کناره های چشم نگاه کنید اگر در کنار هر دو چشم حفره وجود داشت کله گوسفند هست. کله گوسفند حتی اگر تمیز باشد حتما حتما ب روی اجاق کباب کنید تا کمی روی پوست اون برشته بشه و موهای زیر پوست از بین برن بعد ب مدت ۱۵ دقیقه توی ظرف آب بزارید و بعد از این تایم کاملا کله رو بشورید تا زمانی ک آبی ک در آن کله رو میشورید شفاف بشه (صرفا برای شفاف شدن آب کله پاچه و تمیز شدن مجرای گوش و بینی و زبان) بعد در یک قابلمه حدودا ۴ تا پیاز متوسط رو ک نیم خلال کردیم ب همراه ۶ حبه سیر ۳ تکه شده با مقداری روغن تفت میدهیم تا سبک شوند. بعد ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کرده کمی تفت میدهیم. کله و پاچه و نخود و آب جوش رو اضافه میکنیم (آب تا جایی ک روی کله رو بگیره). حدودا ۲ ساعت ابتدا با شعله زیاد تا زمانی ک آب ب جوش بیاد و بعد با شعله متوسط میپزیم. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی هایی ک سوراخ کردیم رو ب همراه ۲ قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرغ_گردو 🥧 😋😍
▫️نان تست...... 1 بسته
▫️سینه مرغ...... 2 عدد ️
▫️سس مایونز....... 1 لیوان
▫️ماست خامه ای ......1/2 لیوان
▫️گردو خرد شده .....1 لیوان
▫️جعفری خرد شده...... 1 لیوان
▫️پیازچه خرد شده .....1 لیوان
▫️خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان
▫️نمک و فلفل...... مقدار لازم
🔸سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ،مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی مرغ و بروکلی😋😍
مواد لازم🔻
650 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
3/4 لیوان پودر سوخاری (یا پودرپانکو)
1 لیوان کلم بروکلی ریز خرد شده
2 عدد تخم مرغ
2 ق غ شوید تازه خرد شده
1/2 ق چ پودر پیاز
1/2 ق چ پودر سیر
1/2 ق چ نمک
1/4 ق چ فلفل سیاه
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه🔻
ابتدا سینه مرغ را چرخ کنید فقط نباید خیلی خمیری شود،(یا روی تخته برش با چاقو تیز مرغ ها را خیلی خیلی ریز خرد کنید)یه قابلمه آب روی اجاق گاز گذاشته وقتی به جوش آمد یک سبد فلزی روی آن بگذارید و کلم بروکلی را تو سبد بریزید و درب ظرف رو بگذارید برای 3_4 دقیقه تا کلم بروکلی بخار پز و مقداری نرم شود،سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و با چاقو خیلی ریز خرد کنید،در مرحله بعد دریک کاسه گود مرغ چرخ شده،کلم بروکلی خرد شده،شوید،ادویه ها،پودر سوخاری و تخم مرغ را کامل با هم مخلوط کنید و ورز دهید،سپس کف دستتان را چرب کنید و از مواد برداشته در
ماهیتابه نچسب با روغن کم روی حرارت سرخ کنید،تا روی کتلت ها طلایی و مغز پخت شوند و با انواع سس سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
لیوان آبی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است
12 عدد فلفل متوسط، 1 فنجان برنج خوش طعم، 1/2 فنجان بلغور، حدود 100 گرم گوشت چرخ کرده، 2.5 ق غ جعفری خرد شده، 1 پیاز ریز خرد شده، 2 حبه سیر خرد شده، 1 عدد گوجه پوست کنده و ریز خرد شده، 1/2 ق غ رب گوجه، نصف لیوان روغن، 1/2 ق چ پاپریکا، 1/2 ق چ فلفل سیاه، زیره نوک ق چ، 1 ق چ نعنا خشک شده، نمک، 6 عدد گوجه گیلاسی
#سس:
550 میلی لیتر آب داغ، نصف ق غ رب گوجه، نصف ق غ رب چیلی، 3 ق غ روغن، نمک
🔴فلفل ها را بشویید. ساقه ها را جدا کرده دانه ها را با چاقو تمیز کنید. با کمک چاقو چند خط تهش درست کنید.
برنج و بلغور شسته و آبکش شده را با بقیه ی مواد خوب مخلوط کنید. داخل فلفل دلمه ای ها را پر کنید و مقداری فضا روی آن ها بگذارید.
روی هر کدام از نصف گوجه استفاده کنید. دلمه ها را در سینی فر قرار دهید و سس را برای روی آن آماده کنید و در سینی بریزید. روی فلفل ها را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه حدود 1 ساعت بپزید. درون قابلمه هم میتوان این غذا رو آماده کرد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو😍😋
کلم یک عدد
برنج ۵ پیمانه
شوید خشک ١پیمانه
پیاز ۲ عدد
چرخکرده ۴۰۰گرم
زعفران،زردچوبه،فلفل سیاه،نمک به میزان لازم
من کلم قمری دسترسم نبود با کلم سفید درستش کردم😉
کلم رو پس از خرد کردن تا حدی تفت دادم که کامل سبک شد و حجمش خیلی کم شد
بعد سرخ شدن کلم نمک و فلفل،زعفران و زردچوبه ریختم
یدونه پیاز رو نگینی خرد کردم و جدا تفت دادم و به کلم سرخ شده اضافه کردم
یه پیاز دیگه رم رنده کردم و با چرخکرده گوشت قلقلی درست کردم
بعد از ابکش کردن برنج:یک لایه برنج،یک لایه کلم،یک لایه شوید دوباره هی تکرار کردم تا برنجم تموم شد و در اخر زعفران باقی مانده را روی برنج ریختم بعد از دم کشیدن با گوشت تزیین کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_ترکیه😍😋
مواد لازم :👇
تخم مرغ 3عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1/5لیوان
روغن یک لیوان
شیر 1/5لیوان
پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دستور تهیه :👇
اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان بر میداریم و کنار میگذاریم.
حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا خوب مخلوط بشه.
بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو با کمی وانیل به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
قالبمون رو چرب میکنیم و مواد رو بریزید داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه.
وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#کوفته_اناردون ۳ نفر😋😍
🔴۱ پیمانه پلوپز برنج رو که خیس خورده با نمک، آبکش کنید ۲ تا پیاز درشت رو ریز خرد و سرخ کنید و کنار بذارید.
۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده + نصف پیاز داغ + برنج + ۳ ق گردوی ساییده شده + ۱ دونه تخم مرغ + ۳ ق سبزی خشک معطر(نعناع ، جعفری ، مرزه + ترخون) + ۲ ق غ سر صاف آرد نخودچی + ۲ ق زعفران غلیظ دم شده + نمک + فلفل سیاه + پودر پاپریکا رو با هم خوب ورز بدید تا خمیر منسجمی ایجاد بشه دست رو چرب کنید و کوفته ها رو تو دست شکل بدید
در ماهی تابه ای مابقی پیازداغ + ۲ق رب انار + ۱ لیوان دونه انار + نمک + فلفل سیاه رو تفت بدید + ۲ لیوان آب انار اضافه و اجازه بدید سس انار بجوشه. شعله رو کم کنید کوفته ها رو دونه دونه تو ماهی تابه کنار هم بچینید و از سس انار روشون بریزید ۴۵ دقیقه زمان بدید تا با شعله کم و در باز کوفته ها بپزن و جا بیفتن. در کنارش رب انار قرار بدید و با نان یا برنج نوش جان کنید😋
⭕️ کوفته ها رو کنار هم تو تابه بچینید و روی هم قرار ندید
⭕️شعله گاز موقع پخت کوفته ها حتما کم باشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پارفه_موز😍😋
میزان مواد در ویدئو مشخصه
در نظر داشته باشید که همیشه برای جلوگیری از گلوله شدن نشاسته ذرت،ابتدا اون رو در مقداری شیر سرد حل و بعد به سایر مواد اضافه میکنیم.
در اینجا مجموعا 2 لیوان شیر استفاده شده که ابتدا نصف لیوان از شیر رو با نشاسته ذرت مخلوط و نشاسته رو حل میکنیم و بعد مخلوط نشاسته رو به بقیه شیر اضافه میکنیم
برای این مدل دسرها همیشه از نشاسته ذرت استفاده میشه...پس لطفا نشاسته گندم(نشاسته گل)جایگزین نکنید...چون طعم و بافت دسر تغییر میکنه.
در این دستور 2قاشق شکر استفاده میشه...به همراه 100 گرم خامه قنادی
بهتره خامه قنادی رو ابتدا چند دقیقه بزنید تا کمی فرم بگیره و بعد اضافه کنید.
میتونید خامه صبحانه جایگزین کنید ولی طعم دسر با خامه قنادی خیییلی خوشمزه تر میشه
اگه از خامه صبحانه استفاده کردید احتمالا بنا به ذائقه به شکر بیشتری نیاز هست.
در این دستور نصف بسته پودر کرم کارامل استفاده شده که طعم بینظیری به دسر میده...ولی میتونید حذفش کنید که در اینصورت باید کمی شکر بیشتر به دسر اضافه کنید.
با این میزان 4 لیوان دسر خواهید داشت
به جای موز میتونید آناناس جایگزین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ😍😋
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید.
سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم)
سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست.
برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد.
من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم...
اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه
نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛