فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
لیوان آبی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است
12 عدد فلفل متوسط، 1 فنجان برنج خوش طعم، 1/2 فنجان بلغور، حدود 100 گرم گوشت چرخ کرده، 2.5 ق غ جعفری خرد شده، 1 پیاز ریز خرد شده، 2 حبه سیر خرد شده، 1 عدد گوجه پوست کنده و ریز خرد شده، 1/2 ق غ رب گوجه، نصف لیوان روغن، 1/2 ق چ پاپریکا، 1/2 ق چ فلفل سیاه، زیره نوک ق چ، 1 ق چ نعنا خشک شده، نمک، 6 عدد گوجه گیلاسی
#سس:
550 میلی لیتر آب داغ، نصف ق غ رب گوجه، نصف ق غ رب چیلی، 3 ق غ روغن، نمک
🔴فلفل ها را بشویید. ساقه ها را جدا کرده دانه ها را با چاقو تمیز کنید. با کمک چاقو چند خط تهش درست کنید.
برنج و بلغور شسته و آبکش شده را با بقیه ی مواد خوب مخلوط کنید. داخل فلفل دلمه ای ها را پر کنید و مقداری فضا روی آن ها بگذارید.
روی هر کدام از نصف گوجه استفاده کنید. دلمه ها را در سینی فر قرار دهید و سس را برای روی آن آماده کنید و در سینی بریزید. روی فلفل ها را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه حدود 1 ساعت بپزید. درون قابلمه هم میتوان این غذا رو آماده کرد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو😍😋
کلم یک عدد
برنج ۵ پیمانه
شوید خشک ١پیمانه
پیاز ۲ عدد
چرخکرده ۴۰۰گرم
زعفران،زردچوبه،فلفل سیاه،نمک به میزان لازم
من کلم قمری دسترسم نبود با کلم سفید درستش کردم😉
کلم رو پس از خرد کردن تا حدی تفت دادم که کامل سبک شد و حجمش خیلی کم شد
بعد سرخ شدن کلم نمک و فلفل،زعفران و زردچوبه ریختم
یدونه پیاز رو نگینی خرد کردم و جدا تفت دادم و به کلم سرخ شده اضافه کردم
یه پیاز دیگه رم رنده کردم و با چرخکرده گوشت قلقلی درست کردم
بعد از ابکش کردن برنج:یک لایه برنج،یک لایه کلم،یک لایه شوید دوباره هی تکرار کردم تا برنجم تموم شد و در اخر زعفران باقی مانده را روی برنج ریختم بعد از دم کشیدن با گوشت تزیین کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_ترکیه😍😋
مواد لازم :👇
تخم مرغ 3عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1/5لیوان
روغن یک لیوان
شیر 1/5لیوان
پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دستور تهیه :👇
اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان بر میداریم و کنار میگذاریم.
حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا خوب مخلوط بشه.
بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو با کمی وانیل به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.
قالبمون رو چرب میکنیم و مواد رو بریزید داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه.
وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#کوفته_اناردون ۳ نفر😋😍
🔴۱ پیمانه پلوپز برنج رو که خیس خورده با نمک، آبکش کنید ۲ تا پیاز درشت رو ریز خرد و سرخ کنید و کنار بذارید.
۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده + نصف پیاز داغ + برنج + ۳ ق گردوی ساییده شده + ۱ دونه تخم مرغ + ۳ ق سبزی خشک معطر(نعناع ، جعفری ، مرزه + ترخون) + ۲ ق غ سر صاف آرد نخودچی + ۲ ق زعفران غلیظ دم شده + نمک + فلفل سیاه + پودر پاپریکا رو با هم خوب ورز بدید تا خمیر منسجمی ایجاد بشه دست رو چرب کنید و کوفته ها رو تو دست شکل بدید
در ماهی تابه ای مابقی پیازداغ + ۲ق رب انار + ۱ لیوان دونه انار + نمک + فلفل سیاه رو تفت بدید + ۲ لیوان آب انار اضافه و اجازه بدید سس انار بجوشه. شعله رو کم کنید کوفته ها رو دونه دونه تو ماهی تابه کنار هم بچینید و از سس انار روشون بریزید ۴۵ دقیقه زمان بدید تا با شعله کم و در باز کوفته ها بپزن و جا بیفتن. در کنارش رب انار قرار بدید و با نان یا برنج نوش جان کنید😋
⭕️ کوفته ها رو کنار هم تو تابه بچینید و روی هم قرار ندید
⭕️شعله گاز موقع پخت کوفته ها حتما کم باشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پارفه_موز😍😋
میزان مواد در ویدئو مشخصه
در نظر داشته باشید که همیشه برای جلوگیری از گلوله شدن نشاسته ذرت،ابتدا اون رو در مقداری شیر سرد حل و بعد به سایر مواد اضافه میکنیم.
در اینجا مجموعا 2 لیوان شیر استفاده شده که ابتدا نصف لیوان از شیر رو با نشاسته ذرت مخلوط و نشاسته رو حل میکنیم و بعد مخلوط نشاسته رو به بقیه شیر اضافه میکنیم
برای این مدل دسرها همیشه از نشاسته ذرت استفاده میشه...پس لطفا نشاسته گندم(نشاسته گل)جایگزین نکنید...چون طعم و بافت دسر تغییر میکنه.
در این دستور 2قاشق شکر استفاده میشه...به همراه 100 گرم خامه قنادی
بهتره خامه قنادی رو ابتدا چند دقیقه بزنید تا کمی فرم بگیره و بعد اضافه کنید.
میتونید خامه صبحانه جایگزین کنید ولی طعم دسر با خامه قنادی خیییلی خوشمزه تر میشه
اگه از خامه صبحانه استفاده کردید احتمالا بنا به ذائقه به شکر بیشتری نیاز هست.
در این دستور نصف بسته پودر کرم کارامل استفاده شده که طعم بینظیری به دسر میده...ولی میتونید حذفش کنید که در اینصورت باید کمی شکر بیشتر به دسر اضافه کنید.
با این میزان 4 لیوان دسر خواهید داشت
به جای موز میتونید آناناس جایگزین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ😍😋
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید.
سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم)
سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست.
برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد.
من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم...
اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه
نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای😍😋
مواد بازم :
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
۱ عدد پیاز کوچک رنده شده
۵ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۱ عدد تخم مرغ کوچک
۱ قاشق مربا خوری سس فلفل
۱ قاشق دسر. خردل
۱ قاشق چای خوری. فلفل قرمز
۱ قاشق چای خوری نمک
نوک قاشق چای خوری زیره
۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
جعفری ریز خرد شده
سس:
۱ قاشق غذاخوری. کره
۱ عدد پیاز کوچک
۱ حبه سیر
۱ هویج
- ۶ قارچ
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق مربا خوری خردل
۲ لیوان آبگوشت / آب سبزیجات
(اختیاری آب جوش هم می توانید اضافه کنید)
خامه ۲ قاشق
نمک
جعفری ریز خرد شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_باگت 8عدد😍😋
آرد نان یا آرد همه کاره 400 الی 500 گرم،آب ولرم 1 پیمانه،شیر ولرم نصف پیمانه،روغن مایع 50 گرم،نمک نوک ق چ،خمیرمایه 1 ق س، شکر 1 ق چ
🔴مایه خمیر رو با آب ولرم و شکر مخلوط و اجازه بدین مخمر عمل بیاد.
شیر و روغن مایع و نمک رو مخلوط کنید مخمر عمل آمده رو اضافه و در نهایت آرد. 10 تا 15 دقیقه خمیر رو ورز بدین و اجازه بدین تا 1 ساعت استراحت کنه.
خمیر رو به 8 چانه تقسیم کنید.هر چانه رو با دست باز کنید و رول کنید رول ها رو توی سینی فر با فاصله بچینید و نیم ساعت دیگه استراحت بدین روش یه پلاستیک چرب شده بندازین.در فر از قبل گرم شده با دمای 220 بمدت 15 دقیقه بپزید.
این باگت رومال نداره ولی میتونید با مقداری شیر سطح نونها رو رومال کنید.
من روی نونها رو اسپری آب کردم و کنجد پاشیدم و دوباره اسپری آب کردم تا کنجد خوب بچسبه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاوند_کیک_نارنگی😍😋
۲ پیمانه آرد
یکپیمانه شکر
یکپیمانه کره ی نرم (۲۱۰ گرم)
نارنگیب مقدار لازم
۷ قاشق غذا خوری آب نارنگی
۳ عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
یکدوم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری پوست نارنگی
فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید،فر برقی ۱۷۰ درجه.در یک کاسه شکر و کره رو با هم زن بزنید تا روشن و سبک بشه.تخم مرغ هارویکی یکی اضافه کرده و هر بار یکدقیقه بزنید.وانیل،پوست نارنگی و نمکرو اضافه کرده و کمی دیگه هم بزنیدنیمی از ارد رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید آب نارنگی رو ریخته و ترکیب کنید باقی مانده ی آرد رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مواد رو داخل قالب ریخته و نارنگی ها رو روی مواد بچینید فشار بدید تا کمی داخل کیک فرو بره) داخل فر گذاشته و ب مدت یک ساعت بپزید.کمی ک خنک شد از قالب خارج کنیداین کیک بکینگ پودر نداره.مواد کیک سفت و منسجم ک ایرادی نداره
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای_فوری😍😋
شگرد گوشت شیشه ای کاری میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،از طعمش ک دیگه نگم برات🥰
گوشت گوسفندی کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید
¼پیاز
۱حبه سیر
و باقی موند گوشت هارو بریزید
در آخر ،۱ عدد برگ بو توی شیشه بذارید
و در شیشه رو محکم ببندید
داخل قابلمهی آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه (تو این مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آب بریزید)بعد از ۴ ساعت گوشتمون حسابی آب انداخته و آماده س
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_تست_با_زردچوبه🥪🫚𖦹
↜یه نون تست خوشرنگ با زردچوبه که میتونه بهترین باشه👌
↜برای وعده ی صبحونه یا عصرونه یا اسنک درست کردن برای بچها...🌯
↜بفرستش برا هر کسی که عاشق نون های رنگی هست و دلش میخواد یه نون تست معرکه درست کنه😌
↜مرسی که لایک میکنی عزیزم❤️
•مواد لازم 🍶 :
آرد فانتزی ۳۰۰ گرم
آب ۱۷۰ گرم
زردچوبه ۳ گرم
مخمر فوری ۷ گرم
نمک ۶ گرم
شیرخشک ۲۵ گرم
شکر ۱۰ گرم
روغن ۱۵ گرم
•طرز تهیه🍮 :
۱- اول از همه تمام مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.آب رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع شه.🥣
۲- مقداری ورز میدیم و بعد روغن رو اضافه میکنیم و شروع میکنیم به ورزدهی تا به تست پنجره برسیم.🫗
۳- دقت کنید خمیر باید نرم زیر دستاتون ورز بخوره.به خمیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدیم.🥟
۴- و بعد پف خمیر رو میگیریم و مثل فیلم فرم میدیم و داخل قالب از قبل چرب شده میزاریم.🍥
۵- و اجازه میدیم حدود یک ساعت نیم استراحت کنه تا دو برابر حجم اولیه شه.🍣
۶- و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.🥧
-نوش جانتون باشه...🍽
*نکته ها:
•این نون بوی خاصی نمیده از زردچوبه ، فقط رنگ بسیار زیبایی به نون شما میده.🍋
•اگر خیلی حساس هستین زردچوبه رو ۲ گرم بزنید.🫚
•این نون طعم و بافت بینظیری داره.🥪
↜نشر و پخش ویدیوها و دستورات فقط با ذکر منبع 🙏
︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵
፧ 🌾༉
፧
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_تست_با_زردچوبه🥪🫚𖦹
︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵
፧ 🌾༉
፧
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_کارامل
رسپی ویژه هنده کیک
خوشمزه و پرطرفدار😍
مواداولیه:
شکر ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر یک چهارم پیمانه
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکر دانه ریز داخل ماهیتابه میریزیم با شعله ملایم ( شعله نه باید خیلی کم باشه که خودش باعث گلوله شدن شکر میشه و نه خیلی زیاد که بسوزه )
اصلا هم نمیزنیم
ولی حتما هر ازگاهی تابه رو تکون گهواره ای بدین
✔فعلا قاشق نزنید
🔴 اگر تابه روتکون ندی( حالت گهواره ای) شکر چون رو هم قرار گرفتن سفت میشن
✔وقتی هفتاد هشتاد درصد شکر آب شد
با قاشق سیلیکونی یا چوبی هم بزنید
کره که گرم کردیم داخل شکر کاراملی شده میریزیم
دقت کنید اصلا کره نباید سرد باشه
بعد مخلوط شیر خامه که بن ماری کردیم رو به مواد اضافه میکنیم خیلی مراقب باشین در این مرحله مدام هم بزنید تا یه کارامل خوشرنگ داشته باشین بعد شعله خاموش میکنید
اگر شکر گلوله شده در سس بود به روش بن ماری روی بخار آب قراربدین و اجازه بدین گلوله ها باز میشن
درآخر کار هم سس را از صافی رد کنین.
✔نکته تجربی :
یه ظرف بزرگتر مثل ماهیتابه روحی رو بزارین رو حرارت متوسط
اجازه بدین قشنگ داغ بشه بعد یک سوم از شکر رو همه جا پخش کنین و صبر کنید ذوب بشه
چون از قبل ظرف داغ شده سرعت عمل بالا میره
بعد اینکه ذوب شد مابقی شکر رو اضافه کنین
تا اونجایی که میتونین از قاشق استفاده نشه و بصورت گهواره ای ظرفو تکون بدین
آخرای کار وقتی دیدین بیشتر شکر ذوب شد از قاشق چوبی واسه هم زدن استفاده کنین.
🔴🔴وقتی به غلظت رسید دیگه از رو حرارت بردارین وگرنه خیلی سفت میشه
✔این سس را در شیشه دربسته نگهداری کنین.
در یخچال تا چند ماه ماندگاری داره
در فریزر هم به خوبی میمونه و تا چندین ماه مثل روز اولشه😊
#کارامل
#کلیپ_سس_کارامل در پست بعد👇👇👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_چيزكيك_سمولينا
موادلازم:
شير 1 ليتر
آرد سمولينا 1 ليوان
پودر نارگيل 1 ليوان
وانيل 1 ق چ
شكر 1 ليوان
بيسكويتتت ساقه طلايي 2 بسته
كره 100 گرم
✍️طرزتهیه:
ابتدا كره را ب دماي محيط رسانده تا نرم شود بيسكويت هارو با غذاساز آسياب كرده با كره خوب قاطي كرده تا خميري شكل بشه
كف قالب كمربندي سلفون كشيده مواد را داخل قالب ريخته پهن كرده بعد با پشت ليوان خوب فشار داده تا منسجم بشه داخل يخچال يا فريرز بمدت 1ساعت قرار ميدهيم
داخل قابلمه شير،شكر،آرد سمولينا را ريخته روي حرارت ملايم قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي بجوش امد پودر نارگيل و وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم يك جوش ك زود از حرارت برميداريم
قالب را از يخچال برداشته مواد را داخل قالب ريخته و بمدت 3 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد از قالب در اورده بشكل دلخواه تزيين كرده و سرو ميكنيم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاوند_کیک_نارنگی😍😋
۲ پیمانه آرد
یکپیمانه شکر
یکپیمانه کره ی نرم (۲۱۰ گرم)
نارنگیب مقدار لازم
۷ قاشق غذا خوری آب نارنگی
۳ عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری اسانس وانیل
یکدوم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری پوست نارنگی
فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید،فر برقی ۱۷۰ درجه.در یک کاسه شکر و کره رو با هم زن بزنید تا روشن و سبک بشه.تخم مرغ هارویکی یکی اضافه کرده و هر بار یکدقیقه بزنید.وانیل،پوست نارنگی و نمکرو اضافه کرده و کمی دیگه هم بزنیدنیمی از ارد رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید آب نارنگی رو ریخته و ترکیب کنید باقی مانده ی آرد رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مواد رو داخل قالب ریخته و نارنگی ها رو روی مواد بچینید فشار بدید تا کمی داخل کیک فرو بره) داخل فر گذاشته و ب مدت یک ساعت بپزید.کمی ک خنک شد از قالب خارج کنیداین کیک بکینگ پودر نداره.مواد کیک سفت و منسجم ک ایرادی نداره
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐دریــافــت آرامــش الــهــی
🌹بارالـها از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم
⭐نكند فرق به حالم چه براني ،چه بخواني
🌹چه به اوجم برساني ، چه به خاكم بكشانی
⭐نه من آنم كه برنجم، نه تو آني كه براني
🌹نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم
⭐نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي
🌹در اگر باز نگردد، نروم باز به جايي
⭐پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهی
🌹كس به غير از تو نخواهم
⭐چه بخواهي چه نخواهي
🌹باز كن در كه جز اين خانه
⭐مرا نيست پناهی
🌹شبتون در پناه خدا🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی سیب زمینی😍😋
حدودا برای ۸ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
کره هم در صورت تمایل 1 ق غ
پنیر پیتزا اختیاری مقداری
سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم ، رنده ریز کردم و بهش نمک و کمی کره اضافه کردم . میتونین به جای کره روغن اضافه کنین .
پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی کردم و ریختم داخلش . بعد نمک و زردچوبه و رب ریختم .یه کمی که تفت خرد خاموش کردم .
از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم و توسط یه استکان وسطش رو گود کردم تا به شکل کاسه در بیاد . بعد از مواد گوشتی داخل کاسه ریختم . تا همین جا کار تمومه .
من یه کوچولو روی هر کدومشون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر فقط گریل رو روشن کردم آب بشه پنیر .
بدون پنیر پیتزا هم میشه کاملا اختیاریه و می تونین همین طور سرو کنین و یا کمی سس بریزین .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفله بادمجان 🍆🍆🍆 ۷۰۰ گرم گوشت چرخ 😍😋
۲ تا پیاز رنده شده
۵ ق م خ پودر سوخاری
جعفری به مقدار
۲حبه سیر له شده
۱ق چ خ فلفل سیاه
۱ ق م خ نمک
۱ ق چ خ آویشن
۱ ق چ خ پاپریکا
۱ عدد تخم مرغ
همه مواد رو مخلوط کنید و ورز بدین و به صورت توپک های کوچیک در بیارین بعد سرخ کنید..
۵ تا بادمجان رو سوراخ کنید و بگذارید تو فر با ۱۸۰ به مدت ۳۰تا ۴۰ دقیقه تاکبابی بشه پوستشو بگیرید و خردش کنید ..
مواد لازم سس بشامل
۲ ق غ خ کره
۲/۵ق غ خ آرد
۵۰۰ میلی لیتر شیر
۱ق م خ نمک
۱/۲ ق چ خ فلفل سیاه
کره رو تو تابه اب کنید و بهش آرد اضافه کنید و کمی تفت بدین تا خامیش بره شیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه سس غلیظ درست بشه بعد نمک و فلفل بزنید و بادمجان ها رو بهش اضافه کنید
مواد لازم جهت سس گوجه
۳ ق غ خ روغن
۱ ق غ خ رب گوجه
۲عدد پوره گوجه
۱/۲ق چ خ نمک
۱/۲ق چ خ فلفل سیاه
۱/۲ق چ خ ریحان خشک
اول بادمجان رو که با سس بشامل مخلوط کردین بریزید تو ظرف سرو بعد گوشت های قلقلی شده اضافه کنید و روش سس گوجه رو بریزید و پنیر رنده شده رو و در آخر چند تکه کره بگذارید و تو فر180 بزارین 10 دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ابگوشت_مرغ😍😋
پیاز متوسط ۱ عدد نگینی
آرد ۱ تا ۲ قاشق غ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غ
لپه خیس شده نصف پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه
لیمو عمانی ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
ران مرغ ۱ عدد
آب به مقدار لازم
فلفل تند ۱عدد
مراحل کار تو فیلم مشخصه بازم اگه سوالی بود بپرسین تو کامنتا جواب میدم.
مدت پخت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین دستور کوفته 😍😋
مواد لازم:
برنج نیم دونه🍙 ۱ پیمانه
لپه ۱پیمانه
سبزی معطر تازه ۱پیمانه خرد شده یا ۴ ق غ سر پر خشک🌿
یک عدد تخم مرغ🥚
۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده🥩( نصف چرخ کرده مرغ و نصف گوشت، از گوشت مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کردم می تونید فقط از گوشت قرمز استفاده کنید)
پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد🧅 درشت
زرشک پیاز داغ و گردو برای داخل کوفته ها
ادویه شامل:
نمک🧂زردچوبه،فلفل🌶ادویه پلویی، کاری
برای سس:
پیاز یا پیاز داغ🧅
رب گوجه فرنگی 🥫
ادویه زردچوبه
دو لیوان آب💧
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لوبیا😍😋
• ترشی لوبیا که واسه دورچین هم عالیه کمکت میکنه تا واسه مهمونی مخلفاتِ متنوع داشته باشی👌
لوبیا های پاک شده رو شسته و داخل آب جوش ۵ دقیقه بجوشونید
از آب جوش خارج و بلافاصله داخل آب و یخ بریزید تا بلانچ بشه
داخل ظرف
فلفل
سیر
ترخون و کرفس خرد شده
و لوبیاها رو بریزید
لایه به لایه تکرار کنید تا ظرف پر بشه
به ازای هر دو لیوان آب جوشیده سرد شده یک قاشق غذاخوری نمک
برای ۸ لیوان آب ۴ قاشق غذاخوری نمک بریزید
یک پیمانه سرکه
خوب هم بزنید
ظرف ها رو باهاش پر کنید
نایلون بذاریدُ درش رو ببندید
در محیط آشپزخانه بعد از ۵ روز قابل استفاده هست
با این روش آسون ترشی لوبیاسبز مهمون همیشگی سفرهاتون میشه👍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشکنه_بزباش😍😋
بادمجون ۳ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۷ حبه
سیب زمینی ۳ عدد
عدس ۱/۲ لیوان
سبزی خورشتی ۱۰۰ گرم
نعناع ۱ قاشق غذاخوری
آردگندم ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و آبغوره به مقدار لازم
سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل اشکنه ریخته و با شعله ملایم بدون اینکه غذا را هم بزنیم، حدود بیست دقیقه دیگر می پزیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• سالاد سزار رستورانی 😍😋
نان های تست مکعبی برش بزنید
۲ حبه سیر رنده کنید
چند ق روغن زیتون اضافه کنید
رو نان های تست بزنید
بزارید داخل فر یا تستر تا زمانی که نان هاتون برشته بشه.
۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کنید
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن،پودر سیر، روغن زیتون بزنید.
برای سس:
۲ ق مایونز، ۱ ق سس خردل، ۲ ق پنیر پارمسان، نمک، فلفل، لیمو ترش تازه، سرکه بالزامیک یا سفید ( بهتره بجای سرکه از سس ورچستر استفاده کنید)
۱ حبه سیر رنده کنید، مخلوط کنید.
مرغ داخل تابه گریل کنید.
برش بزنید.
کاهو را برش بزنید و داخل ظرف بریزید
نان های تست شده، کمی پنیر پارمسان، مرغ ها، در آخر سس اضافه کنید و سالاد خوشمزمون حاضره.🤤
تو خونه هم میتونید سالاد سزار رستورانی درست کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛