eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه یا سالاد گوجه یا سالاد زمستونی؟ منکه بهش ترشی گوجه ای میگم😋 راحته و خوشمزه اس میدونید تو ترشی گوجه شیرازی از کرفس استفاده میشه و چندتا ادویه داره ولی بنظر من طعم خیار تو این ترشی بینظیره و اصلا این ترشی احتیاجی به ادویه نداره طعم گوجه و سرکه باید خالص بمونه پس حتما امتحانش کن چون مطمعنا عالی میشه😋👌 ✅مواد لازم: گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ خیار ۱کیلو هویج ۱کیلو گوجه حدودا ۵کیلو فلفل تند و شیرین سیر ۶ بوته سرکه نمک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا ۳۰۰ گرم آرد، ۲قاشق چایخوری بکینگ پودر، ⅛ قاشق چایخوری نمک رو با الک مخلوط کنید.دوتا بادمجون رونگینی خرد کنید و سرخ کنید یک پیاز بزرگ (۴تا۶ قاشق غذاخوری ) رو رنده و سرخ کنید یک پیمانه ذرت پخته بدون آب رو با بادمجونها و پیاز داغ، ۸ حبه سیر له شده، ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، ۲ قاشق چایخوری گشنیز یا جعفری خشک و نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد سه تا تخم مرغ ،یک سوم پیمانه شیر و ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون بهش اضافه ،خوب مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست بشه داخل قالب های مافین یا رکین یا ظرف های تکنفره مناسب فر رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلشون به طوری که ۳سانت از سر هر ظرف خالی بمونه روش پنیر پیتزا بریزید بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆 ترشی شکم پر بادمجون جنوبی بادمجان کوچک، تره، سير ۲۰۰ گرم، فلفل عنابی ۵۰گرم ما خیلی تند میپسندیم بیشتر میریزیم، رب انار نصف لیوان، شیره خرما نصف لیوان (جایگزینش نبات)، تمر هندی نصف بسته، سرکه سیب، سرکه قرمز، سرکه سفید، زردچوبه 1ق غ سر پر، نمك، فلفل سبز + يه شكاف روي بادمجان ايجاد ميكنيم در آب جوشي كه سركه ونمك اضافه كرديم مي پزیم داخل يك صافي بريزيد تا شيره اي كه داره خارج و خنك بشه. 4ساعت زمان دادم تا آبش کامل کشیده بشه مواد میانی: سير ،فلفل ،نمك ،زردچوبه، شیره خرماو باهم خوب بکوبید وداخل شکم بادمجانها بذارید بهتره که اول تمام شکم بادمجانها پر بشه بعد داخل ظرف اصلی قرار بدید عصاره تمر هندی نصف بسته تمر هندی رو با سرکه سفید مخلوط کردم و شیره تمر هندی رو گرفتم شیره خرما رو با سرکه سیب و سرکه سفید و سرکه قرمز مخلوط کردم و بعد از اینکه بادمجونا رو داخل ظرف گذاشتم، رب انار روی بادمجونا ریختم و درب شیشه رو محکم بستم و تو جای خنک ۱ هفته گذاشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ شده بدون چربی: ۸۰۰ گرم پیاز کوچک: ۲ عدد سیب زمینی متوسط: ۱ عدد تخم مرغ : ۸-۶ عدد نمک ، فلفل : به مقدار لازم مواد میانی: سس مایونز سیر پخته شده: ۳-۲ حبه خیارشور یا ترشی تمام مواد به جز تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. و مخلوط گوشت را به شش قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح صاف و به قطر ۲۶ سانتیمتر یا قطر ظرفتان پهن کنید و یک طرف آن را آغشته به تخم مرغ همزده کرده و در تابه سرخ کنید سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید.میان برگر سرخ شده را با سیر و سس مایونز، خیار شور یا ترشی پر کنید می توانید با قارچ تازه و گوجه فرنگی یا قارچ سرخ شده را نیز به مواد میانی اضافه نمایید. 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ مرغ با سس خوشمزه رو آوردم. ۲ عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان ۳ حبه سیر آب نصف لیمو ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری پودر کاری ۱۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک ✔مواد برای سس ۴ قاشق غذاخوری ماست کامل خردل ۱ قاشق چایخوری ۱.۵ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه جعفری ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن ✔مواد دیگر؛ پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا پیتا ⬅️مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. مرغ ها در یک تابه داغ بریزید. پس از ۵ دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه کنید. وقتی کاملاً آبش کشیده شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو رو اضافه و خوب مخلوط می شوند پس از کمی تفت دادن ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه ریخته و مخلوط می کنند پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد ابتدا مقداری سس در وسط نان بریزید مرغ پیازگوجه فرنگی و سبزیجات روی آن قرار می گیردسس دوباره روی آن ریخته می شود و مانند یک ساندویچ بپیچانید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍طرزتهیه: برای درست کردن این دسر اول توت فرنگی را ته ظرف میچینیم وروی اون ژله الورا میریزیم وبرای قسمت دوم با ژله آلوورا ژله بستنی درست می کنیم و روی قسمت اول ریخته در یخچال می گذاریم و برای قسمت سوم دو قاشق ژله ساده را با آب جوش بنماری می کنیم و یک لیوان توت فرنگی میکس شده و یک لیوان بستنی و سه قاشق خامه مخلوط می کنیم و خوب بهم میزنیم تا صاف و یکدست شود سپس روی مایع دوم ریخته در یخچال می گذاریم به مدت چهار ساعت تا ببندد نکته:اگر در ظرف آلومینیومی ژله را درست می کنیم ظرف را خیس کرده و یک ربع در فریزر می گذاریم و اگر از قالب پلاستیکی استفاده می کنیم قالب را چرب کرده داخل فریزر می گذاریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر توت فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فسنجون مجلسي شما فسنجون رو به چه شكلي درست ميكنيد؟؟؟؟😄 مواد لازم (٥ نفر) 👨🏻‍🍳 زمان آماده سازي⏰(٥ ساعت) سينه و ران مرغ >> ١ كيلو مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم پياز>> ١ عدد رب انار ترش>> ١ پيمانه رب انار ملس>> ١ پيمانه آب سرد >> ١ ليتر ❄️ زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ شكر>> ٣قاشق غ خ نمك>> ١/٢ قاشق چ خ زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح . . . طرز پخت ✍️👨🏻‍🍳 پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران دراخر اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا چیتی و نخود و عدس(از هرکدوم نصف پیمانه) شب خیس میکنیم (به جزعدس) میزاریم تا صبح بمونه آبشو چندبارعوض میکنیم و میزاریم بپزه. داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز وسیر رو سرخ میکنیم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه ، فلفل سیاه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی ، نصف قاشق نعنا خشک و یه قاشق آرد رو تفت میدیم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلو یا برگه زرد آلو که از قبل شسته و خیس کرده رو اضافه کردم بعدش سبزی آش رو اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه میکنیم برای چاشنی هم از سرکه یا آبغوره وکمی شیره ی انگور اضافه میکنیم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز داغ وسیرداغ هم می تونین استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن این آش من مواد رو چشمی میریزم ولی اندازه تقریبی راواستون مینویسم. ابتدا تو قابلمه چند قاشق روغن ریختم و2عدد پیاز نگینی خرد شده و2حبه سیر رنده شده رو سرخ کردم و1 قاشق غذاخوری زردچوبه و2تا3قاشق غذاخوری رب ریختم ورنگ رب که باز شد 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک وادويه جات(پودر تخم گشنیز وزنجبیل، نمک وفلفل وپودر لیمو عمانی از هر کدوم 1 قاشق چایخوری) ریختم،وحبوبات از قبل خیس خورده و پخته شده (1لیوان لوبیا چیتی، 1 لیوان نخود، 1/2 لیوان عدس) و 15 عدد آلو بخارا اضافه کردم وآب جوش ریختم به اندازه ای که روی مواد بالا بیاد وچند جوش که زد حدود 1لیوان سبزی آش ریختم وچند جوش که زد 1 بسته رشته آشی ریختم وحرارت را کم کردم وگذاشتم تا آش پخته وجا بیفتد. ودرآخر آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 شدیدا توصیه میشه مزه گز و بستنی میده😍 شکلات سفید ذوب شده ۱۳۰گرم، شیر عسلی تغلیظ شده ۱۰۰گرم، پودر هل ۱/۲ق چ، پسته خرد شده، زعفران دمکرده ۱ق، گلاب ۱۵میلی لیتر، بیسکوییت پودر و الک شده 🔴شکلات ذوبشده+شیر عسل+پسته خرد شده و گلاب و زعفران و هل را با هم مخلوط و پودر بیسکوییت اضافه کرده تا خمیر چسبناکی حاصل شود. داخل قالب روی لایه پسته ای ریخته و با انگشت رویش را صاف کنید و یکربع در فریزر قرار دهید. شکلات زرد رنگ برای کاور، پروانه های خوراکی برای تزیین به دلخواه (طرح پروانه ها را میتوانید به دلخواه سرچ و انتخاب کنید و به لوازم قنادی یا قنادی که پرینت خوراکی میگیرن بدین چاپ خوراکی بزنن) _لبه های دیلایت را با عسل مرطوب کرده و در پودر پسته یا گل سرخ خشک شده یا ترافل بغلتانید 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش😍😋 • میدونی فقط با ۴ تا قاشق غله ی مقوی چی میشه درست کرد؟ نتیجش عالیه 😍 ۱ قاشق عدس، ۱ قاشق دال عدس، ۱ قاشق برنج، ۱ قاشق بلغور بریزید توی صافی بشوریدشون بریزید توی قابلمه روش آبجوش بریزید و بزارید بپزه بعد از اینکه پخت، ۱ لیوان نخود پخته شده اضافه کنید، ۲ تا ۳ لیوان هم آب مرغ ۱ عدد تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد، ۱ لیوان ماست اضافه کنید، نمک و فلفل سیاه یک مقدار از آب قابلمه جوشیده بریزید تو کاسه هم میزنم بعد مخلوط برگردونید داخل قابلمه ۱ عدد پیاز خرد شده تفت بدید تا سرخ بشه ۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک و ۱ دقیقه تفت میدم در آخر ۱ قاشق چایخوری پاپریکا مخلوط پیاز بریزید داخل آش و ۱۵ دقیقه با در باز بمونه، دیگه آشمون حاضر به به عجب آشی شد، میریزم تو کاسه سرو و با جعفری تزئینش میکنم ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 300 گرم فیله مرغ(چرخ شده یا میکس شده) 2 حبه سیر 1 هویج رنده شده یک مشت پیازچه 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک،1/2 قاشق چایخوری فلفل 1 قاشق چایخوری شکر(اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز یا پودر پاپریکا و یا هر ادویه دلخواه دیگه 3 قاشق غذا خوری آرد(اگه مواد خیلی شل شد مقدار آرد را 1_2 قاشق را بیشتر کنید) مواد سوخاری کردن آرد سوخاری به میزان لازم 2 تخم مرغ زده ش ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ارد 250گرم کره100گرم پنیر خامه ای 100گرم روغن مایع60گرم تخم مرغ یک عدد پودر سیر یک قاشق چای خوری(من سه حبه سیر تازه رنده کردم) مواد ماكارونى مواد لازم رویه: تخم مرغ دو عدد پنیر خامه ای 200گرم ارد 50گرم ✍️طرز تهیه: ابتدا خمیر رو درست کرده همه مواد خمیر رو در ظرفی مخلوط کرده خوب هم میزنیم تا یکدست بشه، خمیر رو تو قالب دلخواه که کفشو کافذ روغنی یا فویل آلومینیومی انداتیم پهن میکنیم و مواد گوشتی رو مثل مایه ماکارونی اماده کرده روی خمیر پهن میکنیم و بعد پنیر خامه ای و تخم مرغ رو با کمی نمک وفلفل مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه و روی مواد گوشتی ریخته و میزاریم فر با دمای 180 درجه که از قبل روشنش کردیم به مدت یک ساعت طبقه وسط فر تا بپزه و رویه اش طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شير 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان آرد 2/5 ليوان بكينگ پودر 1 ق غ رنده پوست پرتقال 1 ق م شكر 1 ليوان تخم خرفه 3 ق غ ✍️طرز تهيه: ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن بمدت 8 دقيقه هم ميزنيم بعد شير و روغن مايع و رنده پوست پرتقال و تخم خرفه را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم ارد رو بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده و طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه كرده و بشكل دوراني هم ميزنيم بعد داخل قالب كاغذ روغني پهن كرده و مايع كيك را داخل قالب ريخته و بمدت 35 دقيقه با درجه حرارت 180 داخل فر از قبل گرم شده قرار ميدهيم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضمن تشکر از شما دوست عزیز🌹 طرز تهیه رو در پستای قبل توضیح دادم اما برای یادآوری بگم گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با 4 یا 5 پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، (چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ اختیار ی) خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه نوش جان. ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهههه😍😋 نیم کیلو‌گوشت چرخکرده ۱ عدد فلفل دلمه ۳ عدد فلفل سبز نصف دسته جعفری 2 عدد پیاز 3-4حبه سیر 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1.5قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری آویشن 1قاشق چایخوری زیره برای سس: 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن برای موارد فوق 2 عدد گوجه 3فلفل 1 عدد پیاز برای سس پایانی 1لیوان آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رو‌رب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمون‌رو‌ میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم‌ ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳پارت دوم گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۳ حبه متوسط فلفل دلمه ای نگینی شده ۱/۲ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ سرپر نان ترتیلا یا پیتا یا لواش به مقدار لازم آب نارنج یا آبلیمو یا آب غوره به مقدار لازم گشنیز یا جعفری خرد شده یک مشت ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم پنیر پیتزا ( پنیر پارمسان یا چدار) به مقدار لازم سس انچیلادا: گوجه فرنگی ۵عدد آرد گندم یا نشاسته ذرت ۱ ق غ ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 من به خاطر لعاب، کمی رشته سوپ ریختم برای سوپ اصلا از جو زیاد استفاده نکنید فقط باعث سنگینی سوپ میشه و تاثیری در لعابش نداره.کدو از صیفی جاتی هست که بچه کمتر پیش میاد بخورن اما توی سوپ میخورن و متوجه نمیشن.میتونید با توجه به دائقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید مثلا بروکلی و کرفس و شلغم و سیب زمینی و ... من به خاطر بچم اب قلم میریزم حتی تو خورشت هام.پودر جوانه هم برای بچه ها عالیه حتی برای ما خانومها.اگر به عنوان پیش عذا میخواید استفاده کنید سبکتر درست کنید من برای عذا درست کردم.کلی هم ویتامین داره چون سبزیجاتم همه تازه بود ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون برگر😍😋 • پنبه ای ترین نونو درست کن همه عاشقش میشن نون برگر یک پیمانه آب ولرم یک پیمانه شیر ولرم یک قاشق غذاخوری خمیر مایه ۱۰۰ گرم کره یا مخلوط کره و روغن مایع یک و نیم قاشق غذاخوری شکر یک عدد تخم مرغ یک دوم قاشق چایخوری نمک مخلوط کنین پنج پیمانه آرد اضافه کنید اگه لازم بود نصف پیمانه دیگه هم بریزین خمیر رو جمع کنین و خوب ورز بدین روشو بپوشونین و یکساعت استراحت بدین خمیر رو باز کنین و با کاسه کاتر بزنین داخل سینی فر بچینین ،روی خمیر ها کمی سفیده تخم مرغ بزنین و یک لایه دیگه خمیر بزارین روشو بپوشونین و نیم ساعت استراحت بدین روی خمیر ها رو با سفیده رومال کنین داخل فر با دمای ۱۸۰ و ۵۰ دقیقه زمان بدین حتمن این نون خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید. نوش جان ┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
‌ رسپی یک شیرینی شربتی مواد لازم:👇 یک عدد تخم مرغ یک استکان روغن مایع یک استکان ماست یک قاشق مرباخوری سرکه یک پاکت بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری) آرد حدود دو لیوان مواد شربت:👇 دو لیوان شکر دو لیوان آب یک چهارم لیمو طرز تهیه:👇 ابتدا شربت را آماده می‌کنیم شکر و آب و لیمو را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم بعد از به جوش آمدن 20 دقیقه با حرارت ملایم جوشانده و از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا کامل سرد شود. تمام مواد خمیر به جز آرد و بیکینگ پودر را مخلوط می‌کنیم بکینگ پودر و آرد را هم مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر را با وردنه باز کنید و برش بزنید و مانند ویدئو شکل دهید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و در شربتی که کامل سرد شده بیاندازید و خوب با شربت آغشته کنید و از شربت درآورده و در ظرف بچینید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : شیر ۱ لیتر پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری پودر کرم کارامل ۱ بسته شکر ۱ پیمانه سرخالی کره ۵۰ گرم ✍طرز تهیه : ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم می گذاریم تا کم کم کاراملی شود. شیر و پودر کارامل و پودر کاسترد را باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده می افزاییم. کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم می زنیم تا غلیظ شود. (هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود). اگر تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده، مخلوط را از صافی رد کنید بعد بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود. بعد از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا از داغی بیفتد. بعد در قالب ریخته و به مدت ۴ ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✍ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛