eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم👇 ارد قنادی 2پیمانه 300گرم شکر 1پیمانه 150 گرم شیر 2/3پیمانه روغن مایع 2/3 پیمانه گردو خورد شده نصف پیمانه تخم مرغ 4 عدد بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری پودر نسکافه 1 قاشق غذا خوری پودر قهوه فوری 1قاشق غذا خوری مواد لازم برای سس موکا👇👇👇👇 شیر 1پیمانه شکر 1/2پیمانه خامه صبحانه 50گرم پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه 1قاشق غذاخوری آرد 1قاشق غذاخوری دقت کنید منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی هستش 1.مرحله اول شیر رو همراه پودر قهوه و نسکافه در ظرف می ریزیم مخلوط میکنیم که گلوله توش نباشه بعد ظرف رو میزاریم رو حرارت ملایم و هم میزنیم تا شیر گرم بشه بعد برمیداریم کنارمیزارم 2..بعد که گرم شد میزاریم کنار تا ولرم بشه 3..خب دراین مرحله تخم مرغها رو با شکر می ریزیم داخل کاسه ی همزن و بادور تند میزنیم حدود پنج دقیقه باید بزنید تا حجیم و کشدار بشه این همزدن خیلی مهمه 4-بعد روغن رو اضافه میکنیم بادور متوسط همزن میزنیم تا مخلوط بشه حدود 30 ثانیه باید بزنید دقت کنید به همزدن موادتون خیلی مهمه 5_بعد مخلوط شیر و پودر نسکافه و پودر قهوه که از قبل کنار گرفتیم رو اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن هم میزنیم 6-بعد گردو خورد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم و بعد به موادمون اضافه میکنیم آشپزی خاص 7-بعد مواد خشکمون که شامل ارد بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط شده هست رو به موادمون اضاف میکنیم و بالیسک به صورت دورانی هم میزنیم در یک جهت هم بزنید 8-بعدمواد رو می ریزیم داخل قالب قالب 20 در 10 مناسبه 9_بعد قالبمون رو چندبار روی میز میکوبیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه باز بستگی به دمای فرتون داره ممکنه درجه کمتر احتیاج داشته باشید چون دمای فرها متفاوته حواستون باشه که روی کیک ترک نخوره 10-خب حالا میریم سراغ درست کردن سس موکا برا این سس شیر و شکر و پودرکاکائو پودر قهوه نسکافه و ارد رو باهم مخلوط کنید تا مواد داخل شیر حل بشه بعد قابلمه را رو حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید تا مواد تقریبا به غلظت فرنی دربیا بعد قابلمه رو از رو حرارت برداشته و خامه رو بهش اضاف کنید وخوب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن بعد بزارید سرد بشه بعد که کیکتون پخت بزارید سرد بشه از قالب جدا کنید وقتی سرد شد این سس رو بریزین روش و تزیین کنید یکم سس از بغلا شره میکنه و قشنگ میشه شکلش بعد بزارید یخچال روش یکم سفت تر میشه بعد اگه دوست داشتید مثه من با شکلات سفید ذوب شده تزیین کنید یا با ترافل رنگی تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر پرچرب یک لیترچهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر ۲۰۰ گرمه) ثعلب 5 گرم یک قاشق مرباخوری گلاب نصف استکان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو رو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومد دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد سرد بشه . و میزاریم فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیارید‌با همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود دو الی سه دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی وخوشمزه تحویل عزیزانتون بدیدیآگه خواستیدزعفرانی کیا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید وخوب باهاش مخلوط کنید .بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان هر مرحله زدن 3 ای چهار دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت وکشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر. میتونید مرحله آخر خامه بزنید.من خامه نزدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت بوقلمون کالری کم و چربی کمی داره و به علت پروتئین بالا برای افراد رژیمی بسیار مناسب میباشد و حس سیری طولانی مدتی میده. همراه با سالاد میل کنید. مواد لازم🔻 ۵۰۰ گرم سینه بوقلمون ۱ مشت جعفری نصف پیاز ۱/۵عدد نان تست ( خشک شده یا برشته شده) یا نان سوخاری ۱ عدد تخم مرغ نمک، ادویه کمی روغن زیتون ⚠️نکته: اگر سینه بوقلمون را چند ساعت قبل داخل فریزر بگذارید بهتر و راحت تر داخل غذاساز چرخ میشه. طرز تهیه🔻 سینه بوقلمون و نان تست را جدا جدا داخل غذاساز ریز کنید، پیازو جعفری را ریز خرد کنید،تمام مواد را مخلوط کنید، به سایزی که ۱۱ عدد کوفته داشته باشید ، تقسیم کنید و حالت بدید.داخل ظرف پیرکس بچینیدکمی روغن بزنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته با سس بادمجان مواد لازم برای کوفته: 200_150 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده مواد لازم برای سس بشامل بادمجانی: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری سرپر آرد 1 شیشه بادمجان کبابی شده(600_500 گرم ، بادمجان را داخل فر یا روی اجاق کبابی کنید پوست بادمجان را جدا کنید و بادمجان را خرد کنید) 500 میلی شیر نصف قاشق چای خوری نمک کمی فلفل سیاه کمی پنیر پیتزا برای روی خوراک طرز تهیه: تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید. سپس تیکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بذارید. برای سس بشامل کره را داخل ماهیتابه بریزید و آب کنید آرد را اضافه کنید و 5_4 دقیقه تفت بدید بادمجان را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت بدید. سپس شیر را اضافه کنید و تا وقتی که خوب بجوشد بپزید نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. از سس بادمجان داخل ظرف های سفالی بریزید(یا هر ظرف دیگری که برای پخت داخل فر مناسب است استفاده کنید) و کوفته ها را روی آن بچینید و در آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل سینی بچینید کمی آب داخل سینی بریزید و در فر 250 درجه تا وقتی که پنیر خوب آب شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 👇 ارد سفید قنادی ــــ 150گرم شکر سفیدـــــ115گرم شکر قهوه ای ـــــ115گرم کره حیوانی ـــــ100گرم روغن مایع ــــ 2 قاشق غ خ تخم مرغ هم دمای محیط 60 گرم ـ 2 عدد زرده تخم مرغ ـــ 1عدد بکینگ پودر یک قاشق ق چ پودر کاکائوـــــ 25گرم نمک ـــ یک پنس شکلات چیپسی ـــ70گرم شکلات تلخ ایدین ـــــ60گرم شکلات سکه ای شیری ــــ40گرم وانیل مایع ــــ نوک قاشق چ خ جوش شیرین ــــ نوک قاشق م خ طرز تهیه👇 ۱-اول شکلاتها رو با کره داخل یک طرف بریزید روی بخار کتری بنماری کنید وقتی کامل حل شد پودر کاکائو بهش اضافه کنید مخلوط کنید ۲-تخم مرغها و شکرسفید و قهوه ای و وانیل رو باهم با همزن دستی خوب مخلوط کنید و مخلوط شکلاتها و کره رو که بنماری کردیم همونطور گرم به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و تندتند هم میزنیم بعد روغن مایع می ریزیم و مخلوط میکنیم ۳-آرد و بکینگ پودر و نمک و جوش شیرین را با هم در یک کاسه ریخته مخلوط کنید و الک کنید به مواد اصافه کنید ارد رو تا جایی اضافه کنید که مواد نه سفت باشه نه شل داخل سینی کاغذ روغنی میندازیم و از مواد اندازه قاشق مربا خوری برمیداریم داخل سینی میزاریم و روش توت خشک یا شکلات سکه ای میزازیم چند دقیقه در دمای محیط میزاریم بعد میندازیم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ده دقیقه دقت کنید اول که کوکی رو گرفتی تو فر حرارت بالا باشه بعد چند دقیقه ده درجه کمتر کنید تا پختش کامل بشه اگه موادتون خیلی سفت شد بهش روغن مایع اصافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش ماست مواد لازم برای آش ماست ماست محلی ترش:6کیلو برنج نیم دانه:5لیوان سیر،شویدوپیازچه:نیم کیلو باقله:1کیلو پیاز:فراوون پونه:2ق غ نعنا:2ق غ زردچوبه،نمک،فلفل سیاه وقرمز برنج نیم دانه رو به همراه سیر،شوید وپیازچه آب،زرچوبه،فلفل،نمک وپونه میزاریم رو حرارت تا برنج بپزه و دونش بره،در حین پخت اگر آبش کم شده بود کمی آب اضافه کنیدوقتی برنج حسابی پخت باقله ی پخته شده وماست هم زده رو اضاف می‌کنیم،از وقتی ماست اضاف می‌کنیم تا وقتی که آش به جوش بیاد مدام آشو هم بزنید،اگر هم نزنید میبُره بعد از پخت پیاز ونعنا داغ و کمی فلفل سیاه اضافه می‌کنیم ونوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم. كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم. پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم. پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم. اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم. زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم. من داخل تنور گازى پختم. فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 به دوتا تیکه سینه مرغ ۱ ق م زنجبیل رنده شده ۲ تا ۳ حبه سیر رنده شده ۱ ق م نمک ۱ ق م فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۲ ق غ گرد نون باگت ۱ پیاز متوسط رنده شده این میزان ۳ تا برگر بهتون میده برای خمیر نون همبرگری هم : یک لیوان آب ولرم ۱ ق غ شکر ۱.۵ ق غ مایه خمیر ۱ ق م نمک حدود ۳ لیوان آرد / حتما حتما حتما از آرد مخصوص نون استفاده كنيد. اصطلاحا بهش ميگن آرد گنبد/ حتما حتما از مايه خمير تازه استفاده كنيد. مايه خمير كهنه عمل نمياد و همه زحماتتون هدر ميرهو یک سوم لیوان روغن مایه خمیر رو عمل بیارید (آب ولرم و شکر و مایه خمیر _۳ دقیقه استراحت ) مایه خمیر عمل اومده و نمک و آرد رو مخلوط کنید- پنج دقیقه ورز بدید و بعد روغن رو اضافه كنيد و باز هم ورز بديد، با دستگاه حدود پنج دقيقه و با دست، يكربع ديگه ورز بديد.در ظرف دربسته ۱ ساعت استراحت بدید به خمیر و بعد کل ساندویچ رو به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب😍😋 موادلازم: آرد قنادی🥡 ۱۴۵ گرم ( ۱ پ + ۱ ق چ ) تخم مرغ🥚۲ عدد متوسط شکر🍚 ۱۰۰گرم (۱/۲ پ) بکینگ پودر🥄 ۴ گرم(۱ ق چ ) شیر🥛۴۵ گرم ( ۴ و نیم ق غ ) روغن مایع🥃۸۵ گرم (۱/۳ پ + ۱ ق غ ) پودر نارگیل چرب🥥 ۱۵ گرم( یک و نیم ق غ ) وانیل🌸۱/۳ ق چ سیب 🍎۱ عدد پودر دارچین🪵 (۱ ق غ ) با ۱ ق غ شکر مخلوط بشه و بعد حلقه های سیب رو داخل این ترکیب میغلطونیم . تمام مواد هم دمای محیط و فر حتما بیست دقیقه قبل از پخت روشن بشه. این مقدار مواد ۸ تا پای میشه . سایز قالب پای : ارتفاع ۲ و نیم سانت و قطر ۹ سانت دمای فر برقی : ۱۷۰ درجه دمای فر گازی. : ۱۸۰ درجه مدت پخت : ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بعد از پخت روی کیک ها رو پودر قند الک کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و پنيري😍😋 مواد لازم ٢٠ عدد خمير يوفكا ٢٠ عدد مواد بورك پنيري 👇 پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم پنير فتا ١٥٠ گرم جعفري خرد شده ٤ قاشق غ خ تخم مرغ ١ عدد مواد بورك گوشتي 👇 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم نمك و فلفل و زرد چوبه از هركدوم يك قاشق مربا خوري رب ١ قاشق غ خ پياز ١ عدد فلفل دلمه ١ عدد مواد چسب 👇 تخم مرغ ١ عدد روغن زيتون ٣ قاشق غ خ شير ٣ قاشق غ خ. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی کباب لرستانی 😍😋 ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده مخلوط گوسفندی/گوساله ۱۰۰ گرم‌سبزی(ریحون، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری) ۸۰ گرم گردو ۱ عدد پیاز بزرگ ۲ ق غ آرد نخودچی ۱ عدد تخم مرغ ادویه (زردچوبه، فلفل‌سیاه، پودر‌سیر) و نمک . سس غذا: ۱ عدد پیاز بزرگ(یا یک ق غ پیاز چرخ شده) ۲۰ گرم گردو ۲ ق غ رب انار ۲ ق غ شکر . . - اون گردالی وسط شامی به مغزپخت شدن غذا کمک میکنه!😉 - شکر کاملا بر اساس ذائقه‌س، من این غذارو ملس روبه شیرین میپسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم یه توپک خوشمزه با توفو و سبزیجات یاد بگیریم😍 توفو یه نوع پنیره که با شیر سویا درست میشه☺️ این توپک های دلبر برای کسایی که وگان هستن خیلی عالیه👌😍 البته هواسشون باشه بجای سوسیس،سوسیس گیاهی استفاده کنن✨ اول یه قالب پنیر توفو رو با چنگال له کنید، بعد بهش پیازچه خورد شده،هویج خورد شده،کرفس خورد شده،سوسیس خورد شده و فلفل و نمک و ادویه دیگه اگه دوست دارید اضافه کنید، بعد یه ملاقه کوچیک آرد ذرت و دوتا تخمرغ و یه ملاقه کوچیک سویاسس اضافه کنید و خوب مواد رو مخلوط کنید، آرد باید به قدری بریزید که مواد منسجم بشه، بعد از مواد به اندازه توپک های کوچولو بردارید و تو‌ روغن داغ سرخ کنید، و بعد بذارید تو صافی روغنش بره و نوش جان کنید👌☺️ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 عزیزان این نوع مرغ طبخش بدون آبه خیلی خوشمزس حتماا امتحان کنید یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید(ریز خرد نکنید)یکی دوعدد هویج رو پوست بکنید وحلقه ای برش بزنید پیاز رو کف ماهی تابه بریزید وتکه های مرغ رو رو پیاز بزارید هویج رو هم بریزید مقداری زعفران دم کرده کمی روغن نمک وفلفل وکمی زردچوبه بزنید ودرشو بزارید شعله خییییلی کم باشه میتونید از شعله پخش کن استفاده کنید بزارید حدود دوساعت بپزه وپیاز کاراملی بشه اواسط پخت آگه دوست داشتید چند عدد آلو اضافه کنید اگر ماهی تابه رژیمی نداشتید تو قابلمه هم میتونید درست کنید ولی تو قابلمه نصف لیوان آب بریزید ماهی تابه رژیمی چون درش کیپه آب نمیخواد فقط همون مقدار آب که زعفران رو باهاش دم کردید این نوع مرغ پیازش هرچه بیشتر خوشمزه تر امیدوارم بتونید درست کنید واز خوردنش لذت ببرید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دستور نان رول دو رنگ اوردم براتون عالی با بافت نرم ولطیف🤌 مناسب برای صبحانه یا عصرانه شیر ولرم ۱/۳ پیمانه( ۸۰ گرم ) خمیر مایه فوری ۱ ق چ (۴گرم) آرد نان فانتزی ۲ پیمانه (۳۰۰گرم) از آرد قنادی هم می تونید استفاده کنید نمک ۱/۲ق چ (۲گرم) شکر ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم) تخم مرغ ۱ عدد (حدود ۶۰ گرمی) خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه( ۱۰۰ گرم) پودر کاکائو تیره ۱تا ۲ق س شیر گرم ۲ق س 👈در کاسه ای آرد الک شده ،خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید وسط کاسه حفره ای ایجاد کنید شیر ، خامه و تخم مرغ را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع بشه روی خمیر رو پوشانده و۲۰ دقیقه در دمای محیط استراحت میدیم بعد خمیر را ورز میدیم تا صاف ولطیف و یکدست بشه (حدود ده تا پونزده دقیقه ) خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده یکی ساده و به اون یکی مایه کاکائویی را اضافه کنید ورز بدین تا یکدست بشه (کاکائویی کردن خمیر طول میکشه پس با حوصله ورز بدین ومخلوط کنید تا کاکائو جذب خمیر بشه) سپس خمیرها را در کاسه چرب شده گذاشته و بسته به دمای محیط حدود یکساعت بهش استراحت بدین تا زمانیکه حجم خمیر دوبرابر بشه و ور بیاد بعد با چند ورز پف خمیرها رو بگیرید سطح کار را کمی ارد پاشی کنید و هر چونه رو به شکل مستطیل به ضخامت نیم سانت باز کنید طول خمیر به اندازه قالبمون باشه من به سایز ۲۰ در ۳۰ پهن کردم دو تا خمیر ساده و کاکائویی را روی هم بزارید وچند بار وردنه بکشید تا بهم بچسبند سپس از یک طرف خمیر،برشهایی به فاصله نیم سانت نیم سانت تا یک سانت میزنیم تا نیمه خمیر و هر برش رو به پهلو میخوابونیم خمیر رو رول میکنیم و لبه باز خمیر رو زیرش میبریم و فیکس میکنیم بعد داخل قالب بزارید روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه در نهایت با کمی شیر+روغن رومال میکنیم و در فر از قبل گرم ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می پزیم پس از پخت می تونید با عسل روان یا شربت بار رومال کنید برش بزنید ونوش جان ........
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛