eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
با یه ساندویچ راحت و خوشمزه اومدم بریم سراغ درست کردنش 😍😊 مواد لازم ؛ سینه مرغ پخته ۱ عدد پیاز چه خرد شده ١/٤ پيمانه جعفری خرد شده ١/٤ پيمانه چیپس خلال ١ پيمانه خيار شور خرد شده ١/٢ پيمانه سس مایونز ١/٢ پيمانه سس خردل ١ قاشق سوپخورى نمک و فلفل به میزان لازم نان همبرگری کوچک ۸ عدد کاهو خرد شده ۲ پیمانه گوجه ۲ عدد . طرز تهیه ؛ سینه مرغ پخته شده رو تیکه تیکه های درشت خرد میکنیم و توظرفی میریزیم بعد خیار شور ، چیپس خلال ، جعفری ، پیازچه ، نمک و فلفل و در آخر سس مایونز و سس خردل و اضافه و خوب مخلوط میکنیم ، نان همبرگری رو باز کرده و مقداری از مواد داخل نون میزاریم و بعد گوجه و کاهو میزاریم و یه ساندویچ راحت و خوشمزه آماده میکنیم به همین راحتی غذامون آماده میشه 😍‌حتما امتحان کنید طعمش عالیه 😋😋 . نکته ؛ از هر نوع نانی میتونید استفاده کنید ، اگه پيازچه تو دسترس نبود پياز هم ميتونيد بريزيد ، ميتونيد ميزان سس و بيشتر يا كمتر كنيد ، حتما بزارید مرغ خوب سرد بشه چون این ساندویج سرده و اگه بعد از آماده کردن ساندویچ کمی تو یخچال هم بمونه خیلی عالی میشه حتماً درست كنيد و از خوردنش لذت ببرين 🤩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوكوى شكم پر اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن. سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش. اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده، راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ناردونی مواد لازم : ران مرغ پیاز سیر آلو جنگلی آلو بخارا ناردون رب انار رب نارنج شکر یک قاشق غذا خوری زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک گردو اختیاری زعفران به میزان لازم . ابتدا تکه های مرغ رو با کمی‌‌ پیاز ، نمک و فلفل سیاه طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رو‌نفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون (انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه . . نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها اینم ویدئو خدمت شما😊🙏🏻 به نکات دقت کنین مواد لازم : کره ۱۲۰ گرم پودر قند نصف لیوان آرد ۲ لیوان روغن مایع ۲ ق غ ماست پرچرب ۲ ق غ بکینگ پودر نصف ق چ کنجد شکلات صبحانه یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها طرز تهیه : کره و روغن مایع و ماست و پودر قند رو با چنگال حسابی هم میزنیم(کره حتما حتما به دمای محیط رسیده باشه و نرم شده باشه)،بعد با همزن دستی حسابی هم میزنیم که ترکیب مواد یکدست بشه،حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و در دو مرحله در مواد الک کرده و حسابی با چنگال یا قاشق یا حالا دست هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد،سرعت عملتون بالا باشه و حسابی هم بزنین،خمیر که یکدست شد یک ساعت داخل ظرف در بسته توی یخچال بزارین تا استراحت کنه ، بعدش که از یخچال دراومد،به اندازه یک مغز گردو یکم بزرگتر،از مواد برداشته و کف دست پهن کرده و یکم شکلات صبحانه وسطش ریخته و طبق فیلم که نشون دادم گردش میکنیم با دست و بعد یکم پهنش میکنیم‌،تابه ی رژیمی دو طرفه رو اون قسمتش که خط نداره رو چرب کرده و کاغد روغنی روش پهن میکنیم و کلوچه هارو توش میچینیم،زرده تخم مرغ رو زده و با فرچه روی کلوچه ها میزنیم و با چنگال روش حالت ضربدر ایجاد میکنیم مث فیلم ، و بعد روش کنجدپاشی میکنیم،واشر تابه رو حتما درمیاریم(نکته مهم)،شعله پخش کن روی شعله بزرگ گاز گذاشته و شعله رو کم رو به متوسط روشن میکنیم،تابه رو میذاریم روش،بهتره قبل از اینکه کلوچه ها داخل تابه قرار بگیره تابه یه پنج دقیقه ای خالی گرم بشه،بعد در تابه رو بسته و نیم ساعت اول اصلاااااا در تابه رو باز نکنین ، بعد از نیم ساعت چک کنین،بعد شعله رو کم کنین و یک ربع دیگه تایم بدین تا جایی که مطمئن بشین پخته ، هر موقع زیر کلوچه ها طلایی شد یعنی پخته و کامله. اگه پاخل فر میپزید دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها پیشنهاد میکنم حتمااااا یبار امتحانش کنید دیونش میشید😋😍 کیک خیس شکلاتی با یه بافت پنبه ای و خیس و شکلاتی و یه عالمه مزه باحال👌👌👌 من که عاشششقشم اصن میمیرم براش🙈🙈 یه دستور بی نقص و عاااالی 💖💖 آرد دو پیمانه تخم مرغ چهار عدد شکر یک و نیم پیمانه شیر یک پیمانه روغن مایع یک پیمانه پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف وانیل شکری یک قاشق غذاخوری سرصاف معادل ده گرم برای سس شکلات هم👇👇 یک پیمانه شیر نصف پیمانه پودر قند یک چهارم پیمانه روغن مایع دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو خوب بریم سراغ طرز تهیه☺ تخم مرغا و شکر و وانیل و خووووووب با همزن میزنیم تا کشدار و غلیظ بشه بعد شیر و روغن و اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم بعدم مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و که همه رو الک کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی آروم هم میزنیم و مخلوط میکنیم من چند ثانیه با دور کند همزن زدم تا خوب مخلوط بشه حالا قالب و با کره چرب میکنیم بعد توش یکم پودر کاکائو الک میکنیم و قالب و تکون میدیم تا همه جاش پودری بشه بعد مایع کیک و میریزم تو قالب و میزاریم تو فر 180 درجه به مدت 45 الی یکساعت(مدت زمان پخت بستگی به حرارت فرتون داره) مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ( لازم نیست بزارید رو حرارت ) وقتی کیک پخت از قالب خارج میکنیم و خلال یا سیخ چوبی رو با فاصله های نزدیک داخل کیک فرو میکنیم تا حفره ایجاد بشه بعدم سس رو میریزیم رو تمام قسمتای کیک اینجوری سس وارد حفره ها میشه و قشنگ جذب کیک میشه بعدم که میزاریم کیکمون خنک بشه و نوش جان میکنیم😋😍 من روی کیکم گاناش ریختم تا دلبریش و بیشتر کنم🙈🙈 برای تهیه گاناش شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید به همون اندازه خامه صبحانه بهش اضافه کنید یه مقدار خیلی کم هم روغن مایع بریزید و بزارید یکم رو حرارت تا یکدست بشه و بعدم بریزید روی کیک تمووووم نکته : فر و یه ربع زودتر رو 180 درجه گرم کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای عزیییزم 😍😍 پیراشکی داریم اونم چه پیراشکی ای.... پیراشکی فوق العاااااده نرم و لطیف و خوش عطر که با مرغ و سس مخصوصش ترکیب خیلی خوبی میشه 👈میدونید . رز مواد لازم برای خمیر ۱۴ عدد شیر ولرم: یک پیمانه آب ولرم: نصف پیمانه روغن مایع: نصف پیمانه تخم مرغ: یک عدد خمیر مایه: یک ق غ نمک: نصف ق غ شکر: ۲ ق غ آرد سفید به میزان لازم( حدودا پنج لیوان تا جایی که خمیر به دست نچسبه) 👈بهتره آرد، خمیر مایه و تخم مرغ رو نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید مواد لازم برای داخل پیراشکی: نصف سینه مرغ کامل آرد: ۲ ق غ شیر: ۱ پیمانه روغن: ۳ ق غ پیاز : ۱عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و آویشن و جعفری تازه . 👈از پیمانه استاندارد ۲۵۰ میلی یا لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید. طرز تهیه ۱.پیاز رو داخل کمی روغن سرخ کنید سپس؛ آرد رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. نمک+ فلفل سیاه+ آویشن+ ادویه های دلخواه+ مرغ ریشه شده+ شیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت بدید تا سس غلیظ و سفت بشه و جعفری رو اضافه کرده وصبر کنید تا سرد بشه ۲. برای خمیر: شکر رو در آب ولرم حل کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و با درب بسته برای ۱۰ دقیقه در جای تاریک بذارید تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه ۳.توی یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو کمی بزنید تا از حالت لختی در بیاد سپس؛ روغن+ نمک+ شیر ولرم+ خمیر مایه عمل اومده رو به تخم مرغ اضافه کنید. ۴. آرد الک شده رو کم کم بهش اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه 👈بیش از حد آرد نریزید که خمیر خشک و سفت بشه؛ سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید(میزان آرد تقریبه) ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید سپس داخل ظرف کمی چرب شده بذارید و با دست کمی هم روی خمیرو چرب کنید. در آخر روی خمیر رو بپوشونید و در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت حدود یک و نیم ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دوبرابر بشه. ۵.پف خمیر رو بگیرید و به اندازه تقریبا یه نارنگی از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده گرد کنید و مثل تصویر ۵ تا برش بزنید و لبه های خمیر رو سفیده تخم مرغ بمالید( خیلی سفیده ضروری نیست😊) و مواد رو وسط خمیر بذارید و بپیچید در آخر روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید ۶. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید و چند دقیقه هم فر بالا رو روشن کنید تا طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان منظور از( پ) پیمانه هست نوشتم آرد:۲پ ب پ:۲ق چ سرخالی شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ روغن مایع:۱پ شکر:۱پ پودر نارگیل:۳_۴ق س وانیل:کمی کمپوت آناناس به میزان لازم تخم مرغ:۴عدد تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود. روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم. شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم. نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و برشی از آناناس رویش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم. نکات خودم: _اسانس نارگیل و آناناس و وانیل استفاده کردم. _روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد) _نصف دستور۶تا پای آناناس داد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 مواد لازم:👇 ارد سفید: 2 و نیم لیوان آب: 2 لیوان شکر: 1 قاشق غذاخوری کره: 1 قاشق غذاخوری آرد سمولینا: 1 قاشق غذاخوری نشاسته:1 قاشق غذاخوری نمک: نوک قاشق چایخوری تخم مرغ:3 یا 4 عدد(بسته به اندازه تخم مرغ) روغن برای سرخ کردن:مقداری شربت: شکر: 3 و نیم لیوان آب: 3 لیوان آبلیمو: 1 قاشق چایخوری طرز تهیه:👇 اول شربت رو درست میکنیم.آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت میذاریم تا بجوشه.وقتی جوشید چند دقیقه زمان میدیم تا کمی غلیظ بشه. برای تهیه خمیر بامیه، آب،شکر و کره رو روی حرارت میذاریم.وقتی به جوش اومد آرد رو اضافه میکنیم و دو تا سه دقیقه با قاشق چوبی هم می زنیم.از رو حرارت برمیداریم و وقتی از حرارت اولیه افتاد تخم مرغ ها رو دونه دونه میشکنیم و به خمیر اضافه میکنیم و هم می زنیم.در نهایت آرد سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و بوی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.خمیر رو توی قیف میریزیم و توی روغن و روی حرارت متوسط میندازیم و سرخ میکنیم.بعد بامیه ها رو داغ داغ داخل شربت سرد‌ شده میندازیم و کمی صبر میکنیم تا جذب بشه.❤️ 😊 .یادت.نره🌟 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 🍶مواد_لازم: ✅آرد سفید:125گرم(یک لیوان سرخالی) ✅ آرد برنج:250گرم(دو لیوان سرخالی) ✅روغن صاف قنادی:190گرم(یک و نیم لیوان) ✅تخم مرغ:1 عدد🥚 ✅شیر یا آب:37گرم(4 قاشق غ خ) ✅گلاب:37گرم(4 قاشق غ خ) ✅شکر:125گرم(3/4 لیوان) ✅وانیل:سر قاشق چ خ ✅رنگ زرد یا زعفران دم کرده(1ق چ خ) ✅مارمالاد هویج و شکلات و پودر پسته و پودر نارگیل به مقدار لازم 👨‍🍳طرز تهیه: ⃣ ابتدا شکر و گلاب و شیر و وانیل و تخم مرغ و رنگ زرد یا زعفران رو در ظرفی ریخته و قاطی کنین تا شکر حل بشه در مواد تا شکر در مواد در حال آب شدن میریم مرحله بعد ⃣ ابتدا آرد سفید و آرد برنج و روغن صاف قنادی رو با هم قاطی کنین و با همزن به مدت حدود ۴ تا ۵ دقیقه زده شه تا حسابی پوک و سبک شه ⃣ خمیر پوک و سبک شده رو به ترکیب اولیه که (تخم مرغ و شکر و...)اضافه میکنیم و بصورت دورانی زیر و رو میکنیم تا یکدست شه بیش از حد قاطی کنین خمیرتون سفت میشه پس حتما طبق ویدئو عمل کنین ⃣ در ۲ روش میتونین قیف بزنین خمیرمون که یکدست شد با ماسوره ستاره دار قیف میزنین توی سینی و کف سینی نه کاغذ میخواد نه چرب کردن چون خود خمیر روغن داره روش دوم بدون ماسوره قیف میزنیم و با ته یک لیوان صاف ...ته لیوان رو در آرد میزنیم و روی خمیر مهر میکنیم تا کمی پخش شه در ویدئو آموزش براتون گذاشتم و حتما حتما برای هر شیرینی یک بار ته لیوان داخل آرد بشه و بعد مهر کنین غیر این بزنین ته لیوان به خمیر میچسبه ⃣ ⏲دمای فر180 ⏰13تا18دقیقه 🔸⏲دمای توستر 150 ⏰زمان پخت 15تا 20دقیقه طبقه پایین هر دو المنت پایین و بالا روشن دوستان توجه کنین دمای فر ها و توسترها باهم متفاوت طبق تجربه عمل کنین ....و وقتی که زیر شیرینی طلایی شد بعد ۱دقیقه در بیارین در فیلم آموزش براتون عکس طلایی شدن رو گذاشتم دیزاین مدل هایی که با ماسوره ستاره زدین میشه شکلات بن ماری کرد و روش خط شکلات برید و مدلی که با روش ساده قیف زدین رو نصفشو برگردون کنین و مثل شیرینی مربایی جفت کنین روی هم و دیزاین با شکلات یا سلیقه خودتون عمل کنین طعم این شیرینی بسیار خوشمزس و حتما امتحان کنین در اعیاد نوروز😋 🎥🎂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کیک رو من درست میکنم خیلی پر طرفداره شکر و روغن مایع و شیر از هر کدام 1/5 لیوان آرد 2 لیوان تخم مرغ 3 عدد پکینگ پودر 10گرم وانیل 1/2قاشق چ پودر کاکائو 4 ق غ سر پر یا 50 گرم فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین که بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه. تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.آردوپکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد .کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود. بعد کیک رو تزیین و سرو کنید. نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فر🍰🍰🍰 مواد لازم : سه عدد تخم مرغ ارد یک پيمانه شیر سه چهارم پيمانه روغن مایع سه چهارم پيمانه شکر سه چهارم پيمانه بکینگ.پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق س طرزتهیه : تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید .. (میتونید بجای خامه شکر و پودر کاکائو را کمی رو گاز بزارید تا حالت کاراملی پیدا کنه من چون کیکم قهوه ای بود از خامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده فقط باید نکته به نکته پیش برین تا نتیجه بگیرین ولی خیلی ساده و راحت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شےر 4لیوان. پودر نسڪافه یا پودر قهوه 4قاشق غ خ. شڪر4قاشق غ خ. بستنی لیوانے به انداز ه ے هر لیوان براے من 6 عدد. گردوی خرد شده و بیسڪوییت رولفر براے تزیین. مراحل:ابتدا شیرو شڪر و پودر قهوه را مخلوط ڪرده و روے گاز مدام هم میزنیم تا شیر ڪاملا بجوشه. سپس بزارید توے یخچال دوساعت بمونه تا خنک شه وبعد توے هرلیوان به میزان لازم از مایه بریزید حالا هرلیوان یه اسڪوپ بستنے یا یه بستنے لیوان بریزید روش پودر گردو ریخته و رولفر واسه تزیین بزارید به همین راحتی😊. 👩‍🍳🧑‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مثل همیشه قالبو چرب کنین بذارین تو فریزر یه بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنین روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژلاتین گاملا حل شه و زله شفاف بشه بذارین کاملا خنک شه و بهش نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین یک بسته ژله موز و یک بسته ژله پرتقال رو هم با روش بالا درست کنین نکته:(طعم ژله زرد دلخواهه) تو خونه هایی که زنبور داره ژله سفید بریزین و تو خونه های دیگه به دلخواه ژله زرد و نارنجی بریزین و بذارین تو یخچال تا نیمبند شه وقتی نیمبند شد بقیه ژله سفید رو اروم با قاشق بریزین تو قالب و بذارین نیمبند شه وقتی نیمبند شد ژله زرد رو اروم بریزین رو ژله سفید بازم بذارین نیمبند شه و ژله پرتقال رو بریزین تو قالب و بذارین یه شب تا صبح تو یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره بعد اطراف ژله رو با دست بکشین به سمت داخل قالب تا ژله از دیواره قالب جدا شه و وقتی مطمئن شدین کاملا آزاد شده برگردونین تو ظرف سرو وقتی از قالب دراوردین با قلم مو و رنگ خوراکی زنبورا رو رنگ کنین آموزش دسر و ژله میخوای بیا👇🍮 💟 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد نخودچی: ۱۵۰ گرم(1 لیوان)،کره یا روغن جامد: ۹۰ گرم، پودر قند : 75 گرم(نصف لیوان)، هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری، شکلات های طعم دار هر رنگ : ۱۰۰ گرم 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 شیر ۲لیوان،پودر ژلاتین ۲ ق غ خ،شکر ۴ق غ خ،خامه ۵۰گرم،پودر کاکائو ۳ق غ خ،شکلات تخته ای ۳۰گرم پودر ژلاتین را در کمی آب سرد ریخته و به طریق بنماری حل کنید،شیر را در ظرف مناسب ریخته و شکر و پودر کاکائو و شکلات تخته ای را اضافه میکنید و هم میزنید تا زمانی که کاملا حل شوند سپس ژلاتین را اضافه کرده و گاز را خاموش کنید و کمی که از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید و در قالب مناسبی ریخته و در یخچال به مدت حدود ۵_۶ساعت قرار دهید تا خنک شده و ببندد نکته:تو قالب پلاستیکی قبل از ریختن مواد داخل قالب رو چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ببین این راحتترین ترشی دنیاست🤭👀 با اینکه تو موادش آب داره اصلا اصلا کپک نمیزنه و خراب نمیشه فقط نکات و رعایت کنین💫 مواد لازم برای یک کلم متوسط👇🏻 کلم بنفش یک عدد متوسط نمک ۲ قاشق غذا خوری فلفل و سیر به مقدار دلخواه آب جوشیده سرد شده یک لیوان سرکه یک لیوان اگر مقدار اب و سرکه کم اومد مجدد به همین انداره و به یک مقدار از هر دو اضافه کنین برای داخل ترشی از یک قاشق شکر و یک قاشق نمک استفاده کنید 🌀حتما حتما کلم خشک باشه 🌀قسمت داخلی کلم که به سمت ریشه هست و جدا کنین 🌀بعد از اضافه کردن نمک که دو ساعت استراحت دادین کلم اب بنداره خوب ابشو بگیرین هرچی بهتر ابشو بگیرین ترشی خوش رنگ تر میشه و کاملا شفاف میمونه و اصلا کدر نمیشه 🌀شکر برای این اضافه میشه که تیزی سرکه گرفته بشه وگرنه اصلا شیرین نمیشه اصلا بعد اینکه ترشی تموم میشه میتونین با رعایت کردن این نکات بازم تو همین اب و سرکه باقی مونده ترشیتون کلم بریزین😍 ک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بااین آش معرکه به استقبال پاییز برید🤩 بلغورگندم دولیوان نخود یک لیوان لوبیا نصف لیوان نمک وادویه به میزان لازن پیاز دوعدد سبزی آش (گشنیز،جعفری،اسفناج،شوید،تره) ۳۰۰گرم آب نارنج یاآبغوره یک سوم لیوان عصاره قلم یک تکه گوشت گوساله ۳۰۰گرم گوجه ۴عدد پیازروتفت میدیم پوره گوجه وفلفل وزردچوبه اضافه میکنیم اجازه میدیم تاگوجه رنگ خودشوپس بده بعدبلغورکه ازشب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه نخود من نخودروازقبل خیس کردم وگزاشتم نیم پزشدوبه آش اضافه کردم بعدتادوسوم قابلمه روآب میریزیم ومیزاریم تابلغورکاملاپخته وشکفته بشه تواین مرحله لوبیای پخته،سبزی آش ،گوشت پخته وریش شده،نمک وآب نارنج،عصاره قلم رواضافه میکنیم اجازه میدیم تاآش ماکاملاجابیفته ودرآخریکم بهش پیازداغ اضافه میکنیم ❤❤❤❤❤👇👇👇👇👇👇 من برای تزیین ازپیازداغ ونعناداغ استفاده کردم ازخوشمزگی این آش هرچی بگم کم گفتم عالیه😋😍 نکته :گوشت روازقبل باپیازوادویه میزاریم تاکاملاپخته بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛