#کیک_کدو_حلوایی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی۲۰۰گرم (یک و یک سوم لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم(تقریبا یک لیوان)
ماست ۶۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ)
روغن مایع ۱۱۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
پودر دارچین ۱ ق غ (حتی تا ۲ ق غ هم می تونین بریزین و یا می تونید حذف کنید)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
گردو خرد شده حدودا نصف لیوان (قابل حذف)
برای پوره کدو حلوایی : ۴۰۰ گرم کدو حلوایی خام رو پختم البته بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین . کدوی پخته شده ۲۵۰ گرم حدودا یک لیوان شد .
از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن رو اضافه کردم و ماست رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم و پوره کدوحلوایی رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد رو ۳ بار الک کردم به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم .
مواد آردی رو کم کم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
یه قاشق آرد به گردو اضافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه .بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم .
قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش کمی با کره چرب و آرد پاشی کردم و یا بهترین گزینه ارده و یا روغن جدا کننده برای چرب کردن هستش .
مایه کیک رو داخل قالب ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ، در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک بشه. بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری گذاشتم خنک بشه . و به صورت دلخواه روش پودر قند الک کردم .
پ.ن : داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر😋😋😍
مواد لازم
1 عدد مرغ کامل
2 فنجان برنج
2 لیوان آب جوش
1 عدد پیاز
2 تا 3 عدد هویج
کشمش پلویی (50 گرم)
بادام اختیاری (من نداشتم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن به مقدار لازم 🔘برای سس
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی)
1 قاشق غذاخوری ماست
فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری)
نمک برای دورچین و پخت مرع
1 تا 2 عدد سیب زمینی
1 عدد فلفل سبز
روغن مقداری
نمک
1 فنجان آب 🍗طرز تهیه:
اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رواضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رومخلوط کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_شکلات_ترکیه_ای
طرزتهیه
چیزایی که لازم دارید، قالب شکلات، شکلات و اگر دوست داشتید میتونید با آجیل و خلال تزئینش کنید.
شکلات شیری، شکلات سفید ، شکلات تخته ای رو میتونید از سوپرمارکت هایالوازم قنادیا تهیه کنید.
شکلات ها رو با اصول بنماری(شکلات تخته ای رو ریز خرد کنید واون رو با ماکروفر یاروی بخار کخری اروم بن ماری اش کنید.البته توماکروفر خیلییی راحت تره فقط باید مواظب باشید شکلات نسوزه ومدت زمان طولانی توماکروفر نذارید و ۲۰ ثانیه ۲۰ ثانیه بذارید وچکش کنید) ذوب کنید و سریع توی قالب بریزید.
میتونید تک رنگ و یا دو رنگ( مثل ویدئو) درستش کنید.
من داخل بعضی از آنها سس شکلات و کارامل هم استفاده کردم، اگر دوس داشتید میتونید آجیل خورد شده هم بربزید.
بعد از ۱-۲ ساعت استراحت دادن در یخچال، میتونید سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ مجلسی مخصوص
دوستان گلم.این مرغ فوق العاده لذیذ هست.رژیمی هست و راحت ومتفاوت امیدوارم خوشتون بیاد.
طرز تهیه:
اول تیکه ای از مرغ مثل سینه یا پشت یا ران مرغ که کوچکتر میشه رو استخوان جدا میکنیم نمک و فلفل میزنیم یا طعم دار میکنیم با ابلیمو و...بعد پهن میکنیم داخل از سبزیجات بخار پز مثل هویج و ذرت و نخود ف نگی پر میکنیم و یک تکه پنیر ورقه ای میگذاریم رول میکنیم با خلال دندون فیکسش میکنیم داخل ظرف فر میگذاریم دورش هم سیب زمینی میریزیم و روش گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل دلمه ای میگذاریم.بعد روش هم سس میریزیم که ترکیب رب گوجه فرنگی و ابلیمو ونمک و فلفل هست بعد در فر میگذاریم با دمای 200درجه به مدت 20-25دقیقه روشو میتونید فویل هم بکشید میشه فویل هم نکشید.ونوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دلمه ی برگ انگور👆🏻👆🏻👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸
در این شب دل انگیز
آنچه را که بیصدا✨🌸
از قلب عزیزانم گذر کرده
در تقدیرشان قرار ده✨🌸
تا لذتی دو چندان را
برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸
شبتون بخیر و سراسر آرامش
در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸
🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرمه طلا😍😋
حالا چرا بهش میگن قرمه طلا؟!چون از سبزی نیشابور که خوش عطر ترین و معروف ترین سبزی ایران هست درست شده😍
این سبزی خشک اول سرخ میشه بعد خشک میشه 👌
عطر طعم این خورشت بی نظیره و لعاب فوق العاده داره
از نظر اقتصادی هم خیلی بصرفه هست هر پک این سبزی خشکا برای یک خانواده چهار نفره برای یکسال کافیه(۵۰تا ۵۵) وعده
📍مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم
سبزی خشک ۵ قاشق غ خ
پیاز یک عدد درشت
ادویه زردچوبه
لوبیا یک پیاله کوچک
پرک لیمو عمانی یک تا دو قاشق غ خ
.
ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید بعد با روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خورد زردچوبه بریزید بازم یکم سرخ کنید و در نهایت لوبیا و سبزی خشک رو اضافه کنید وسطای پخت بهش پرک لیمو عمانی اضافه کنید حدودا چهار تا پنج ساعت زمان میبره تا خوب جا بیوفته
این خورشت از نظر عطر و طعم با سبزی فریزری هیچ فرقی نداره حتما امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشید😍
راستی شما لوبیا قرمز میریزید داخل قرمه سبزی یا لوبیا چیتی؟!
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویج خفن و فوقالعاده خوشمزه 😋
برای درست کردن شینسل از سینه مرغ استفاده میکنیم سینه رو از وسط نصف میکنیم وهر نصف رو به چند لایه برش میزنیم
ویک کیسه فریزیر رو باز کرده و رو سینه مرغ میکشیم وبا بیفتک میکوبیم تا بافتش کمی از هم باز شه سپس با برس زعفران دم کرده روش میمالیم با پیاز خلالی ونمک وفلفل مزه دار میکنیم چند ساعتی گذاشتمش یخچال
موقع پخت پیازها رو ازش جدا کنید
سه کاسه بزارید
تو یکی یک عدد تخم مرغ بشکنید وخوب بزنید
دیگری کمی آرد سفید(آرد گندم)
سومی آرد سوخاری
سینه مرغ رو ابتدا در آرد سفید بغلتانید آرد به همه جاش برسه
بعدا در تخم مرغ زده شده سپس در آرد سوخاری بغلتانید
ماهی تابه رو ،رو گاز بزارید وکمی روغن بریزید شعله متوسط باشه دو طرف سینه ها رو توش سرخ کنید
تا یکطرف که سرخ نشده برگردونید (یک طرف که خوب سرخ شد برگردونید طرف دیگه)
من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم
پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
بریم سراغ دستور سیب زمینی
سیب زمینی رو شسته وبا پوست بپزید توجه کنید زیاد نپزه که وا بره سپس سیب زمینی رو قاچ برش بزنید تو ماهی تابه بچینید نمک وفلفل وپاپریکا چند قاشق روغن وپنیر پیتزا روش بریزید وبزارید رو گاز با حرارت ملایم تا سرخ بشه وپنیر آب بشه عزیزان میتونید توی فر بزارید که عالی میشه من بخاطر عزیزانی که فر ندارن رو گاز پختم.برای سس چند عدد گوجه فرنگی رو پوست گرفته ریز خرد کنید، بزارید رو گاز با شعله کم بپزه با گوشت کوب حسابی بکوبید نصف قاشق رب رو با دو قاشق روغن تفت بدهید ،همراه نمک وفلفل وپودر سیر ویک قاشق شکر قهوه ای ودو قاشق سرکه ویک قاشق جعفری خرد شده به گوجه فرنگی اضافه کرده درشو بزارید تا آروم جوش بزنه وسس غلیظی در بیاد.شکر قهوه ای نداشتید نصف قاشق شکر سفید بزنید
نان باگترو تست کنید سیب زمینی و تکه های مرغ روش بجینید واز سس بریزید روش دوست داشتید چند برش خیار شور هم بزنید این ساندویج بسیار خوشمزس #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بیکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱ ق چ
ماست نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه🔻
۱. تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کرده حداقل سه دقیقه با همزن بزنید سپس کره ، روغن ، ماست و شیر را اضافه و مجدد مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود.
۲. آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده و طی سه مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک یا قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.
۳. وقتی مایه کیک یکدست شد، به سه قسمت تقسیمش کنید.(بهتر است در سه ظرف یک شکل بریزید یک قسمت بیشتر باشد و یک قسمت کمتر و آن قسمت سوم مابین این دو)
۴. رنگ ژله ای قرمز به قسمت بیشتر و رنگ ژله ای خوراکی سبز به قسمت کمتر بزنید مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.
۵. کف تابه یا قابلمه ای به قطر ۲۵ یا ۳۰ سانت رو با روغن چرب کنید اوا مایه کیک سبز رو در وسط قالب بریزید، بعد سفید و در آخر قرمز.
۶. سی الی چهل دقیقه با حرارت متوسط(حتما شعله پخش کن زیر ظرف باشه) و در ظرف دمکنی بزارید تا کیک خمیر نشه.
۷. اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه. مقدار کیک نباید از 3/4 (سه چهارم) قالب بیشتر باشد. من از ظرف قطر ۳۰ سانت استفاده کردم.
۸. ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه درشو باز نکنید.
۹. بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.
۱۰. تا وقتی گرم هست با شکلات اشکی تزیین کنید که لوازم قنادی ها دارن البته من خودم تو خونه شکلات تخته ای ذوب شده رو با قیف یکبار مصرف روی کاغذ روغنی به شکل اشک ریختم بعد از سفت شدن از کاغذ جدا کردم.
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛