eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗 این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀 . گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان باگت ۱ تا ۲ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم . نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم . داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ❇️سیب زمینی : ۴ عدد ❇️جعفری و گشنیز خورد شده : ۳ ق غ ❇️تخم مرغ : ۱ عدد ❇️نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم ❇️پیاز : ۱ عدد چجور درستش کنیم 🤔 1️⃣ابتدا سیب زمینی هایی که پختیم و رنده کردیم رو به همراه همه موادی که بالا براتون نوشتم ترکیب کنید 2️⃣یک کاسه آب رو بردارید و دستاتونو باهاش خیس کنید و به کتلت هاتون فرم بدید و بعد در روغن داغ سورخ کنید ✴️👇نکات 🔴اگه مواد کتلتون خیلی چسبنده بود و اگر کار باهاش سخت بود تا پنج ق غ سر خالی ارد رو میتونید اضافه کنید اگه یک مقدار چسبنده بود اون عادی هست و مشکلی پیش نمیاد 🟠تخم مرغ رو اروم اروم اضافه کنید تا دو تا تخم مرغ رو میتونید اضافه کنید ولی دونه دونه اضافه کنید و مخلوط کنید تا خیلی چسبنده نشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم کیک 3 عدد تخم مرغ نصف فنجان شکر (90 گرم) وانیل یک کم نمک آرد یک چهارم فنجان (90 گرم) پودر کاکائو (8 گرم) ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا دوبرابر شود وکرم رنگ بعد پودر کاکائو را به مواد بالا اضافه کرده ومخلوط کنید آرد والک کنید و تو دومرحله به مواد بالااضافه کرده و مخلوط کنید بعد در قالب که کف ان کاغذ روغنی گذاشته میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰به مدت۱۲ تا ۱۵ دقیقه برای ترکردن کیک - نصف فنجان آب (100 میلی لیتر) - 3 قاشق غذاخوری شکر (45 گرم) - 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری مواد را باهم مخلوط کرده و دو تاسه دقیقه روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه وبعد از سرد شدن کیک اماده را بعد از خنک شدن قالب بزنید و در مواد بالا بخیسانید . برای کرم - یک فنجان خامه قنادی(200 میلی لیتر) 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری - نصف فنجان پودر قند (50 گرم) را هم بزنید و بعد یک لایه کیک یک لایه مواد خامه ایی را در ظرف سرو بچینید . وبعد به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد با پودر قهوه تزیین کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پیاز داغ ۳ ق غ، رب گوجه ۱ ق غ، نمک، فلفل و زردچوبه، سبزی معطر خرد شده تازه ۲ ق غ، آب جوش به مقداری که تا روی کوفته ها را بگیرد عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، لپه نیم پز ۱/۲ پیمانه، برنج نیم پز ۱/۲ پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، آرد نخودچی ۱/۳ پیمانه، پیاز داغ ۲ ق غ، سبزی کوفته پیاز داغ، زرشک تفت داده شده، آلو خورشتی، گردو، تخم مرغ آب پز در صورت تمایل 1⃣ ۳۰_۴۵ دقیقه خیلی خوب با همزن یا غذاساز یا با دست حسابی مواد رو با هم ورز بدید تا چسبنده بشه این خیلی مهمه 2⃣موقع گرد کردن مواد کوفته اگر خیلی به دستتون میچسبید یه کاسه آب کنار دستتون بزارید و گاهی دستتون رو مرطوب کنید 3⃣آب کوفته رو اول آماده کنید بزارید تا ۴۵ دقیقه بجوشه تا جا بیوفته 4⃣موقعی که میخواید کوفته ها رو داخل آب بندازید شعله رو کم کنید تا فقط ریز قل بزنه و بعد کوفته هارو آروم بندازید تو آب تا ۳۰_۴۵ دقیقه بمونه و درب قابلمه رو نزارید تا کوفته ها خودشونو بگیرن و بعد درب قابلمه رو نیم باز بزارید تا مغز پخت بشه 5⃣ سبزی مواد کوفته آبدار نباشه میتونید از شب قبل تو هوای محیط توی سینی پهن کنید تا یکم خشک بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨 😋😍 ▫️شیر: یک ونیم لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️پودر ژلاتین: ۲ق.غ ▫️خامه صبحانه: ۱بسته ▫️آب سرد: نصف لیوان ▫️زعفران دم کرده: به مقدار لازم 🔸اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم. داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه. داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌 داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو تن😍😋 تن ماهی رو داخل آبجوش بجوشونید ۱ عدد پیاز رو سرخ کنید چند عدد سیر رو ساتوری کنید همراه با تن ماهی و ادویه ها داخل تابه بریزید و مخلوط کنید (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گوجه،پاپریکا) برنج از قبل خیس شده با نمک رو با روغن بذارین بپزه. برنج رو با چند قاشق شوید ترکیب کنید برای مدل اول ته دیگ زعفرون و کنجد و کاهو بزارید پلو شویدی، تن، و پلو شویدی برای مدل دوم ته دیگ سیب زمینی و زعفرون و کنجد با پلو ساده ، تن، پلو ساده و زعفرون برای مدل آخر سیب زمینی های باقیمانده رو خلالی کنید و با زعفرون و کنجد ته دیگ بزارید یه لایه پلو ساده ، تن، و پلو شویدی. ۳۰ دقیقه رو شعله پخش کن دم بزارید. نوش جان🌺❤️ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه مرغ تکه شده ۳۰۰ گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید لوبیا خرد شده ۲۰۰ گرم برنج چهار پیمانه پیاز یک عدد درشت گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق نمک و فلفل سیاه و قرمزو زردچوبه و دارچین و روغن بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی برنج رو بشورید و خیس کنید لوبیا رو با یک استکان آب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه، که نمیدونم دقیقا اسمش چی هست😁😍😋 مواد لازم: سیب زمینی🥔 ۱۰ عدد پیاز درشت 🧅 ۱ عدد گوشت چرخ کرده 🥩۵۰۰ گرم فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ نمک🧂 ۱ ق م سس بشامل ۴۰۰ میلی لیتر(دستورش داخل کانال هست) پنیر پیتزا ¹•در پخت اولیه که سس بشامل رو ،روی مواد ریختید ظرف رو به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار بدید. ²•در پخت مرحله ی دوم،پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۷۰ درجه قرار بدید تا پنیر طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقدر این غذا خوشمزه ست که مطمئنم اگه یه بار درستش کنی میره تو لیست غذا های مورد علاقه ت سیب زمینی متوسط ۴ عدد، کره ۲ ق غ، شیر 1/4 لیوان، نمک و فلفل سیاه و به دلخواه جعفری خشک یا تازه پیاز متوسط ۱ عدد، گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم، قارچ ۲۰۰-۳۰۰ گرم، ذرت پخته یا فلفل دلمه و انواع سبزیجات به دلخواه، نمک و ادویه دلخواه👈فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه تندوری، کمی دارچین، پودر سیر، آویشن، پول بیبر و زردچوبه : آرد سفید ۲ ق غ، شیر 1 و نیم لیوان، کره ۳۰ گرم، کمی پنیر پیتزا به دلخواه، فلفل سیاه و نمک، پنیر پیتزا 🔸داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود ۱۰ دقیقه تا پنیرش آب شه و ۱-۲ دقیقه آخر میتونین گریل رو روشن کنین که روش هم طلایی شه. 🔸اگه فر ندارین داخل تابه روی گاز درست کنین و دربشو ببندین تا فقط پنیرش آب شه 🔸میتونین از مرغ یا انواع سبزیجات استفاده کنین. 🔸من سس بشامل رو کمی رقیق تر برداشتم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 ۲ کیلو بادمجان،نخود 1 پیمانه،عدس 1 پیمانه، گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم، کشک، نمک و زردچوبه، پیاز داغ، آرد سفید ۴ قاشق، دو حبه سیر 🔴 بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببندید اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه بعد عدس و آب میریزید اجازه میدید تا خوب بپزن داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید وقتی پخت به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید. برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه بعد به آش اضافه میکنید و کشک را داخلش میریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بیسکویت کاکایویی پتی بور کرم: شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر ‌ 1 لیوان سمولینا 1 لیوان پودر نارگیل نصف قاشق چایخوری وانیل سس شکلات: خامه مایع 50 گرم شکلات تیره و شیری برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بامیه😍😋 • هرچی از خواص این خورش بگم کم گفتم،لذت خوردنشُ از دست ندین🤩🤩 یک عدد پیاز رو داخل روغن تفت بدین دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین و تفت بدین کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنین یک قاشق غذاخوری رب بریزین و ترکیب کنین دو عدد گوجه رنده شده اضافه و مخلوط کنین دویست گرم بامیه بریزین و با مواد کمی تفت بدین به مقدار کافی آب بریزین درِ قابلمه رو بذارین و وقتی به جوش اومد کمی نمک اضافه کنین یک ساعت زمان بدین تا خورشت جا بیوفته با برنج سرو کنین و کنار ترشی میل کنین که عجیب میچسبه نوش جان😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری😍😋 لقمه ی بقچه ای خدشمزه و آسونه و طرفداراش زیاده 🥰 مواد میانی رو میتونید به سلیقه ی خودتون با مرغ یا هرچیزی که دوست دارید درست کنید من از مواد گوشتی استفاده کردم یه پیاز و نگینی و بعد سرخ کردم گدشت چرخکرده رو با نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وخوب تفت دادم یک قرب گوجه زدم رنگش باز شد کمی آویشن و بعد خاموش کردم نون های لواش رو نواری برش زدم و دو تیکه رو به صورت بعلاوه روی هم گذاشتم کمی مواد در وسطش و روش کمی پنیر پیتزا در آخر لبه هارو روی هم تاکردم و بعد در کمی روغن سرخ کردم به همین راحتی نوش جونتون 🌺 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ یک عدد(میتونید ازمخلوط ران وسینه مرغ استفاده کنید) دنبه گوسفندی ۱۰۰گرم پیاز یک عدد نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه زعفران سخاوتمندانه😊 نان لواش یکی دوکف دست گوشت مرغ دنبه و پیاز را خرد کرده ادویه ها و زعفران را اضافه کنید هم بزنید و چرخ کنید در آخر نان لواش رو هم داخل چرخ گوشت بیندازید هم چسبندگی کوبیده زیاد میشه هم چرخ گوشت به راحتی تمیز میشه مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید. ۱_برای سیخ گرفتن حتما مرتب دستتان را با آب خیس کنیدوسر وته کباب را جمع کنید ۲_روی زغال را خاکستر بگیرد که کباب نسوزد ومغز پخت شود ۳_مرتب سیخها رو روی آتش زیرورو کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش 😍😋 کوفته ترش یک غذای فوری و خوشمزست که خیلی نیاز به جا افتادن نداره. البته میتونید طعمش رو با شکر تنظیم کنید ولی من همین جوری ترش دوسش دارم مخصوصا اگر یک کته ایرانی کنارش باشه. کی می تونه دلیل اصلی سیاه شدنش رو آخر کار بگه؟ مواد لازم پیاز متوسط: ۲ عدد گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم گردو: یک کاسه کوچیک(نصفش رو برای کوفته نصف دیگش برای سس) زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری پر نمک: ۱ قاشق چایخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری آب: نصف استکان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه وقتی پخت👇 مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد کشمش مقداری آلو مقداری گردو مقداری زعفران نمک.فلفل.پودر سیر مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی 🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم. پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم. 👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم. کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم. داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۶ عدد نان همبرگر کوچک، ۶ تکه ژامبون، ۴ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه اسفناج خرد شده، نمک و فلفل، ۱۲ عدد گوجه گیلاسی، ۱ پیمانه پنیر پیتزا، کمی جعفری 🔴قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم داخل نانها میریزیم. گوجه و پنیر پیتزا ریخته تکه های بریده شده را روی نانها قرار می‌دهیم. نانها را داخل فر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد ميپزيم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه 1 عدد مرغ پخته، قارچ اسلایس شده ۱۰ عدد، پیاز خلالی ۱ عدد، جعفری خرد شده ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد نگینی شده، گوجه گیلاسی برای تزئین، سیب زمینی پخته شده ۲ عدد، هویج پخته شده ۲ عدد، سس سفید، 1عدد تخم مرغ پخته برای تزیین روی سالاد، رینگ یا قالب کمربندی برای سالاد 🔴 مرغ را با اب ونمک بپزین و بعد ریش ریش ریش کرده و کنار بزارین. سیب زمینی و هویج اب پز کنید و داغ داغ رنده و کنار بزارین. قارچ رو گریل کرده و نمک و ابلیمو زده بزارین سرد بشه پیاز را نمک سرکه شکر زده و یک ربع داخل مواد خوابانده و بعد ابکش کرده. تمام مواد را به سس سفید اغشته کرده طبق روال فیلم جلو رفته و رو رینگی که داخل ظرف مورد نظر گذاشتین لایه لایه روهم گذاشته در اخر با جعفری تخم مرغ و هویج رنده شده تزیین و ۲۴ ساعت در یخچال تا قالب ببنده و بعد به ارامی از قالب جدا کنید. ✅این سالاد رو به عنوان عصرونه ساندویچی کرده و میل کنید 😍👌🏻 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید 🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد 🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم 🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی 🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست 🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه 🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛