eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خيلي ام شيك و مناسب جشن و مهمونيه خب حالا بايد چيكار كنيم : در ويدئو براي قسمت سفيد اول شير عسلي (٢ليوان)و شير كم چرب(١/٥ ليوان)و پرچرب (٢ فنجان) با هم مخلوط ميكنه و دو ساشه پودر ژلاتين كه در نصف ليوان آب داغ حل شده هم به مواد اضافه ميكنه و كمي وانيل و داخل قالب ميريزيم و ميگذاريم كه ببنده( من هميشه از ژله بستني براي اينكار استفاده ميكنم) مثل ويدئو ژلرو برش ميديم و تكه هايي ازش بيرون مياريم و داخل جاهايي كه خاليه ميوه ميريزيم. حالا٤ فنجان آب داغ رو با نصف فنجان شكر و يك ساشه پودر ژلاتين و كمي وانيل مخلوط ميكنيم و روي ميوه ها ميريزيم كه باز هم من از ژله آلوئه ورا استفاده ميكنم براي اين كار. البته اينم بگم اگه ميخواهيد ژلتون خوشگل تر بشه روي هر ميوه ژله همون ميورو بريزيد و لذتشو ببريد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحاف مواد لازم کیک: لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش تخم مرغ ۴عدد شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان آرد ۳ لیوان پودرکاکائو ۳ ق غ وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ) برای مواد پنیری: پنیر لبنه ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پودر قند ۳ ق غ نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل موم عربی 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل خوشمزه و آسون در ۱۰ دقیقه🤩 مواد لازم: تی تاپ یا کیک ساده شیر یک و نیم پیمانه پودر کرم کارامل ۲ بسته خامه ۱۷۰ گرم بیسکوییت پتی بور ۲۰ تکه پودر نسکافه ۱ ق غ پودر کاکائو برای روش به میزان لازم ‌ طرز تهیه: ظرفتون بهتره مثل کلیپ کوچک باشه و اگه ظرف بزرگ خواستین بردارین میتونین مقدار مواد رو دوبرابر کنین. تی تاپ ها رو از وسط نصف کرده و داخل ظرفتون بچینین. شیر و کارامل رو روی حرارت باهم مخلوط کنید. خامه،مخلوط شیر و کارامل داغ، بیسکوییت و پودر نسکافه رو توی مخلوط کن بریزین تا یکدست شه.یا اگه مخلوط کن نداشتین میتونین بیسکوییت رو به صورت دستی کاملا له کنید و همه ی مواد رو‌ با هم مخلوط کنین. بعد روی کیک بریزین، در آخر روش پودر کاکائو بپاشین و برای ۲ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد سرو کنید. 🔸میتونین از شب قبل درست کنید تا مواد کامل به خورد هم بره. نوش جان ☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با آرد نخود (آبگوشتی) گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم برنج سه پیمانه پلوپزی آرد نخود آبگوشتی ۱/۵ پیمانه پلوپزی سبزی کوفته خرد شده ۲ پیمانه پلوپزی تخم مرغ یک عدد پیاز متوسط یک عدد نمک زردچوبه فلفل آویشن و... نکات مهم؛ *برنج خام را دست کم سه ساعت خیس کرده و سپس با دست آنرا خرد کنید. *آب پیاز را بعد از رنده کردن بگیرید. همه مواد اولیه را با هم کاملا ورز می دهیم سپس به اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم. در قابلمه مناسبی کمی پیاز داغ آماده میکنیم و سپس آب اضافه کرده و بعد از به نقطه جوش رسیدن آب ، کوفته ها را داخل آن میاندازیم . به آب کوفته رب و نمک و فلفل و زردچوبه نیز اضافه میکنیم. مقدار آب باید تا جایی باشد که روی کوفته ها را بپوشاند. با حرارت ملایم میگذاریم تا کوفته ها بپزد و جا بیفتد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
س لااااام دوستای گلم من اومدم با یک مرغ ویژه ۳ عدد سینه مرغ ۱۰۰ گرم کره ۳ ورق ژامبون یک بسته پنیر گودا دو عدد تخم مرغ نمک و فلفل یک کاسه آرد سفید یک کاسه آرد سوخاری ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دو‌طرف با شعله کم سرخ میکنیم ممنون از توجهتون🌈💖 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شکلاتی ایتالیایی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف 😍😍 با خوبان معاشرت كن تا از آنان باشى و از بدان دورى كن تا از آنان نباشى. امام علی (ع) شیر ۲ لیوان شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) شکلات تلخ ۵۰ گرم شکلات شیری ۵۰ گرم پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدود ۲.۵ ق غ) پودر کاکائو ۱ ق غ پودر قهوه فوری ، نسکافه ، کافی میکس ۲ ق غ زرده تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) کافی میکس رو با ۱/۴ لیوان آب جوش حل کردم و کنار گذاشتم . روی ۱/۴ لیوان آب سرد ، پودر ژلاتین ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد کنار گذاشتم . در ظرف دیگر زرده تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ،دور گیری کردم و وانیل هم ریختم و یک کم زدم و کنار گذاشتم . در ظرفی شیر رو ریختم ، شکلات تخته ای تلخ ، شکلات شیری ، پودر کاکائو الک شده ،کافی میکس حل شده ،ژلاتین حل شده رو اضافه کردم . روی حرارت ملایم گذاشتم و هم زدم ،ترکیب زرده و شکررو کم کم اضافه کردم و روی حرارت مدام حدود ۵ الی ده دقیقه هم زدم تا بپزه . در آخر خامه رو با مقداری از مواد دسر ترکیب کردم و بعد کلش رو به مواد دسر اضافه کردم و مخلوط کردم و حرارت رو خاموش کردم . قالب من پلاستیکی هست ، جزیی با روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال حداقل ۶ الی ۷ ساعتی موند و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . دورش رو با خامه گرفته تزیین کردم . ماسوره شکوفه شماره ۱۳۲ هست ،روی شکوفه ها شکلات چیپسی قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد گندم تقریبا 5لیوان شیر 1 لیوان شکر 1/2 لیوان کشمش و گردو 1/2 لیوان(اختیاری) تخم مرغ 1 عدد . پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری کره یا روغن100 گرم نمک مقداری طرز تهیه: خمیر مایه را با مقدار کمی آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 تا ۱۰دقیقه کنار بگذارید. درون کاسه ای تخم مرغ ، کره یا روغن آب شده ، شیرولرم ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید. خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید تا ، خمیرنرمی بدست آورید. خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت یک تا دوساعت استراحت دهید(تا دوبرابر شدن حجم خمیر) ، پس از این مدت زمان خمیر را به دلخواه شکل دهیدو داخل سینی یا قالب مورد نظرقراردهید و دوباره 20دقیقه استراحت دهید.بعداز استراحت دوم رومال بزنید( برای رومال مقداری شیر و 1 زرده تخم مرغ کمی زعفران را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید) ، سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده به مدت 15تا 20 دقیقه قرار دهید ، در پایان میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🔥رفع تيرگي نواحی حساس🔥 💫داشتن پوستي شیشه ای ✨ آرزوی هر زنیه😍💯 🟣درمان لک های پوستی 🟣 جوانسازی دست وپا 🟣روشن کننده کشاله ران 🟣از بین برنده تیرگی دورچشم https://eitaa.com/joinchat/3437822564C8e74e44fe8 زیبایی وخاص بودن اینجاس 👆🥰