eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار مواد لازم: 2 لیوان آرد 150 گرم کره هک دمای محیط 1 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 2 قاشق غذاخوری آرد فندق ( فندق را با کمی آرد آسیاب کنید ، اگر فندق ندارید به جای آن آرد استفاده کنید ) 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق ) 3 قاشق غذاخوری شیر نصف لیوان پودر قند برای داخل قرابیه: نیم کیلو سیب ترش 250 گرم شکر آب نصف لیمو طرز تهیه: آرد ، نشاسته ، آرد فندق، پودر قند ، وانیل و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. سپس کره ، زرده تخم مرغ و شیر را روی آرد بریزید و سریع ورز دهید. سپس با سلفون بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید با این کار خمیر راحت شکل میگیرد. وقتی که خمیر داخل یخچال استراحت میکند مواد داخل قرابیه را آماده کنید. سیب ها را شسته و پوست سیب و دانه های سیب را جدا کنید. سیب را به تکه های کوچک خرد کنید سپس داخل غذاساز ریز خرد کنید دقت کنید به حالت پوره درنیاید. سیب ها را داخل قابلمه ای بریزید. شکر و آبلیمو را را به سیب اضافه کنید و تا وقتی آب سیب کشیده شود 10_5 دقیقه بپزید. وقتی آب سیب کشیده شد از روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود. (اگر مواد داخل قرابیه را یک روز قبل آماده کنید خیلی بهتر میشود) خمیر استراحت کرده را از یخچال بیرون آورید و به 18 تکه مساوی تقسیم کنید و مثل فیلم خمیر را باز کنید و از مخلوط سیب داخل خمیر بذارید و شکل دهید.(اگر از وسیله داخل فیلم ندارید میتوانید خمیر را به شکل بیضی باز کنید با چنگال به یک طرف خمیر شکل بدید سپس،برگردانید و طرف صاف از مواد داخل بذارید ) قرابیه های آماده شده را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی قرابیه سرخ شود بپزید. (حدود 20_15 دقیقه) سپس از فر بیرون آورید و کنار بذارید خنک شود. پودر قند بپاشید و سرو کنید. نوش جان 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر که خدا را ، آن‌گونه که سزاوار اوست ، بندگی کند ، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا کند. امام حسین (ع) (بحارالانوار) سلام روزتون خوش دوستای گلم این کلوچه خوشمزه با طعم دوست داشتنی ، البته چند روز پیش با همکاری علیرضا درست کردم 😁😂 فقط دوست داره مواد رو بریزه و البته گاهی هم بزنه 😉 کره یا روغن مایع ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) ماست ۱۰۰ گرم (حدود ۳ تا ۴ ق غ) آرد سفید حدود ۲۵۰ گرم (یک و دو سوم لیوان) پودر هل نصف ق م زنجبیل ۱ ق غ بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) مواد به دمای محیط برسه . کره نرم و شکر رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم . تخم مرغ و پودر هل رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . ماست رو اضافه کردم و کمی زدم . پودر زنجبیل رو هم اضافه و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب کردم و الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم . آرد زیادی نریزید که کلوچه سفت نشه . میزان آرد تقریبی . خمیر ورز دادن نمی خواد ، خمیر لطیفی به دست میاد ، یک ساعت در یخچال استراحت قرار دادم . خمیر رو پهن کردم . قطر خمیر حدود یک سانت و بعد با کاتر گرد قالب زدم . در سینی فر چیدم .سینی رو من چرب نکردم چون خمیر به قدر کافی کره داره . برای رومال از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ و نصف ق م پودر کاکائو و۱ ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم . مواد رومال دل به خواهی هست . بعد با چنگال روش طرح زدم و کمی روش کنجد پاشیدم . فر رو از قبل گرم کردم و در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم . نکات : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز میشه . بدون زنجبیل هم می تونید درست کنید. برای من ۱۰ عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیزی که از ارزشتان بکاهد ، بر زبان جاری نکنید . امام حسین (ع) (جلا العیون) سلام عزیزان روز خوبی داشته باشید . یکی از کاپ کیک های بسیار دوست داشتنی 😍 این بار هم براتون بدون فر درست کردم 😜 می تونید توی یه قالب بزرگ بریزید و کیک داشته باشید . (قالب به قطر ۱۸ الی ۲۰ سانت) تخم مرغ ۲ عدد شکلات تخته ای ۶۰ گرم موز ۱ عدد روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) پودر کاکائو ۱ ق غ بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) وانیل ۱/۴ ق چ مواد به دمای محیط برسه ‌. شکلات رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم ، روعن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم . شکلات آب شده که از دما افتاده و گرم نیست رو اضافه کردم و ترکیب کردم . موز رو با چنگال له کردم و ریختم و ترکیب کردم . آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم . برای پخت روی گاز : شعله با حرارت کم روشن کردم ، قابلمه تمیز و خشک رو قرار دادم ، از سبد ، سه پایه ، رینگ ، الک و ... میشه در کف قابلمه استفاده کردم ، در قابلمه رو همراه دم کنی گذاشتم . (اگر در قابلمه تون خوب چفت میشه دم کنی نمی خواد) داخل قالب کاپ کیک از موادم تا نصف کمی بیشتر ریختم ، جا برای پف بزارید بمونه و داخل یک دیس چیدم . قابلمه که یک ربع روی حرارت مونده و گرم شده حالا کاپ کیک ها رو قرار دادم و در قابلمه رو بشتم و تایم دادم تا بپزه . زمان پخت در قابلمه متفاوته و باید خودتون حتما چک کنید ، برای من بین ۵۰ الی ۶۰ دقیقه زمان برد . برای پخت داخل فر : دمای ۱۸۰ درجه ، ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تعداد بسته به اندازه و قالب کاپ کیک شما داره ، برای من ۶ عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیزی که از عهده انجام آن بر نمی آیی ، ضمانت نکن .امام علی (ع) (میزان الحکمه) سلام به روی ماهتون مرغ خوشمزه و مجلسی 😋🤗 دوستای گلم که سراغ یه مرغ راحت و خوشمزه می گشتند این گزینه عالی و راحتی هست و خوشمزه و عالی 😍😋 تکه های مرغ رو داخل تابه با کمی روغن سرخ کردم . کره و زردچوبه هم ریختم و سرخ کردم. از همون تابه خارج کردم . یک عدد پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم ، هویج و فلفل دلمه ای خرد شده و یک حبه سیر تکه شده رو هم اضافه کردم ، یک قاشق رب گوجه ریختم و با ام تفت دادم .کمی آب اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه هم ریختم ، وقتی جوشید تکه های مرغ رو قرار دادم و در تابه رو بستم . اواخر کار کمی زعفران هم ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝 😋😍 ▫️ماکارونی 1 پاکت ▫️گوشت چرخ کرده 150 گرم ▫️پیاز 1 عدد ▫️قارچ 200 گرم ▫️پوره گوجه ▫️خامه یک پاکت ▫️پنیر چدار ▫️فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک 🔸پیاز و گوشت باهم تفت میدیم قارچ و پوره گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ادویه ها داخلش میریزیم،خامه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مقداری پنیر داخلش میریزیم و در نهایت ماکارونی که از قبل داخل آبجوش گذاشته بودیم و آبکش کردیم داخلش میریزیم و مخلوط میکنیم رو سطح موادمون پنیر چدار شده رنده شده میریزیم و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 170 میذاریم(گریل بالا فر) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 قبول داری هرچی غذات خوشگلتر باشه خوشمزه گیش بیشتر به دهن میاد🥰 این دوتا پودری که یاد گرفتی رو تا فصلش درست کنی و یه جای خشک نگهداری که حتما به کارت میاد واسه تزیین پلوها و ماست و لبو ماست و اسفناج و خیلی چیزای دیگه🥰 پودر چغندر را می توان با آب مخلوط کرد تا آب میوه طبیعی درست شود. همچنین می توان به اسموتی ها، سالاد ها ، سس ها یا غذاهای پخته شده اضافه کرد. پودر لبو به عنوان یک مکمل طبیعی تقویت کننده سلامتی بدن می باشد.❤️❤️ پودر اسفناج علاوه بر کاهش وزن باعث هضم بهتر غذا شده و فیبر آن باعث ایجاد احساس سیری در افراد می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد مغزگردو: ۱۰۰ گرم سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 طرز تهیه : شیر ۲لیوان خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ شکلات تلخ به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته شده برای تزیین طرز تهیه : اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊 (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مزه ی اصلی تیرامیسو همینه،هم راحته هم خوشمزه، چند ساعت باید تو یخچال استراحت کنه😍 1بسته لیدی فینگر، 3پیمانه شیر، 3عددتخم مرغ،1پیمانه شکر، 3و نیم ق غ آردالک شده، 1بسته پنیرخامه ای(200 گرم)،1بسته وانیل(۵ گرم) مواد رویی: 1 ق غ پودر کاکائو، میوه دلخواه و بادام پرک 🔴تخم مرغا رو با همزن بزن، یه پیمانه شکر دانه ریز اضافه کن. 3 و نیم قاشق غذاخوری آرد اضافه کن. داخل قابلمه بریز و مدام هم بزن تا غلیظ شن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزن و کنار بزار. بعد از اینکه خنک شد ، پنیر رو اضافه و مخلوط کن، کرم تیرامیسو آماده اس. نصف لیوان آب و نصف لیوان شیر رو توی یا کاسه بریز. 1 بسته نسکافه سه در یک رو اضافه کن. اطراف قالب (میتونین از کمر بندی استفاده کنین) لیدی فینگر چیده، از کرم به اندازه ای که کف قالبُ بپوشونه بریز، بعد لیدی فینگرا رو خیس کن و روی کرم بزار دوباره روش کرم بریز. حداقل 8 ساعت بزار داخل یخچال بمونه بعد توی ظرف سرو برش گردون، پودر کاکائو رو روش الک و تزیین کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ... من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇 کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار قارچ هم همینطور حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه و یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه). یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه. قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 400 گرم کدو حلوایی 30 میلی لیتر ( 2 ق غ) روغن 1 عدد تخم مرغ 2 ق غ شکر 1 ق چ نمک 950 گرم آرد (همه منظوره) 10 گرم (1 ق غ) خمیر مایه خشک ابتدا کدو حلوایی را بجوشانید و بعد کاملا له کنید. سپس روغن، تخم مرغ، شکر، نمک، خمیر مایه و آرد را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند. خمیر را به قسمت های مختلف تقسیم کرده و به صورت چانه در می آورید.با هر چانه طبق تصویر یک پاپیون تشکیل دهید و در روغن داغ سرخ کنید و در شکر بغلتانید. شیرینی پاپیونی کدو حلوایی شما آماده ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفکی و ترد رستورانی رو با آسون‌ترین روش همراه با سس تارتار این مدلی درست کنید مطمئنم خوشتون میاد😍😋 فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 دستور دقیق سبزی شکم پر شمالی که هم برای داخل شکم ماهی هم مرغ استفاده میشه😍 1 لیوان گردو، 4 ق رب انار ترش، 2 ق اناردون سابیده، 7_8 عدد آلو بخارا، 1 عدد پیاز رنده، نمک، فلفل، زردچوبه، سبزی 👈۴ دسته اناریژه(کیجاواش)، ۱ دسته زلنگ (چوچاق)، 2دسته اوجی (خنش)، 1 دسته گشنیز، 1دسته تره، 1دسته جعفری اگه به اون سبزی های معطر دسترسی ندارید میتونید فقط سه مورد آخر رو بریزید. سبزیجات شمالی رو میتونید اینترنتی خرید کنید یا شمال حضوری بخرید 🟣 اصلا در تابه ماهی رو نباید بزارید روغن هم حتما باید داغ باشه تابه نچسب باشه و شعله هم متوسط رو به بالا باشه یک طرفش که سرخ شد حرارت کمتر کنید تا اون طرفش هم مغزپخت بشه هم سرخ بشه در آخر که پشت رو کردین روی ماهی ها رو 1ق رب انار و 1ق آب نارنج تازه هم بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣ شیک و لاکچری😍😋 🌺 ⁣ تخم مرغ ۳عدد، شکر ۹۰گرم⁣، آرد ۹۰گرم⁣، شیر ۳۰میلی⁣، روغن ۲۰گرم، وانیل نصف ق.چ⁣ 🔴 زرده و سفیده رو جدا و سفیده ها رو با شکر هم میزنیم تا پفکی بشه یکی یکی زرده ها رو اضافه و هم میزنیم. آرد الک شده رو اضافه و با همزن می زنیم شیر، روغن و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم ۲ق.غ ازمایع کیک رو به مخلوط شیر و روغن اضافه و هم میزنیم. به مایع کیک اضافه و هم میزنیم تو قالب ریخته در فر 180 درجه ازقبل گرم شده ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم ⁣ ⁣ شیر ۷۵میلی⁣، ژلاتین ۱۰ گرم⁣، آب پرتقال ۱۵۰ میلی⁣، خامه صبحانه ۱۸۰ میلی⁣، شکر ۵۰ گرم⁣ خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا کمی فرم بگیره شیر و ژلاتین رو با هم مخلوط و میذاریم روی بخار کتری تا حل بشه بعد برداشته و آب پرتقال رو اضافه و به خامه اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم ⁣ ⁣ ژله پرتقال ۱ بسته، آبجوش ۱/۵لیوان⁣، بستنی آب شده ۱ق.غ⁣ پودر ژله و 1 ونیم لیوان آبجوش رو هم میزنیم ژلاتین حل بشه وقتی خنک شد بستنی رو اضافه و توظرف میریزیم. میذاریم یخچال تا ببنده⁣ در رینگ‌ متحرک به ترتیب، کیک، ژله و موس میریزیم، میذاریم یخچال تا ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایگزین نمک؟مگه میشه 😍😳 بریم برای درست کردنش که فوق العاده راحته یعنی با یه قلم مواد میتونی آمادش کنین خیلی ام فوریه مواد لازم: همون طور که گفتم فقط به قلم مواد میخواد اونم ترخون که به میزان دلخواه شما بستگی داره😍 . 🧑‍🍳حالا بیا تا خواصش رو بهت بگم👇 ❗قند خون را در بیماران دیابتی کاهش می دهد ❗قلب خود را سالم نگه دارید ❗استخوان را سالم نگه می دارد ❗از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند ❗از مخاط روده محافظت می کند ❗از کم خونی جلوگیری می کند ❗به کاهش علائم بی اشتهایی کمک می کند ❗به رفع اضطراب کمک می کند ❗علائم بی خوابی را کاهش می دهد ❗کاهش علائم التهاب 🔺 کسانی که مشکل خون دارند میتونیم به عنوان نمک توی غذاها ازش استفاده کنن 🔺دقت کنین که توی نور غیر مستقیم آفتاب خشک کنین 🔺توجه داشته باشین که بیش از اندازه ازش استفاده نکنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارانی تو فر مواد لازم 👇 250 گرم ماکارونی جوشانده شده 🔻برای مخلوط گوشت چرخ کرده👇 300 گرم گوشت چرخ کرده 3 عدد فلفل سبز ریز شده 2 عدد پیاز کوچک خرد شده 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی فلفل سیاه، فلفل قرمز 5-6 قاشق غذاخوری روغن نمک 🔻برای سس بشامل( سس سفید)👇 2 قاشق غذاخوری آرد 500 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری روغن نمک 200-300 گرم پنیر چدار رنده شده 🔴 طرز پخت: اول از همه تو ماهیتابه روغن ریخته و گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل رو حدود 10 دقیقه خیلی خوب تفت بدین . رب گوجه فرنگی و ادویه جات و نمک را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید و سپس اجاق گاز را خاموش کنید. ماکارونی را در آب نمک بجوشانید و آبکش کنید و در سینی فر بریزید. کره و روغن و آرد را برای سس بشامل تفت دهید و شیر را اضافه کنید و تفت دهید تا غلیظ شود. می توانید نمک بسیار کمی اضافه کنید. سس سفید را روی ماکارونی بریزید و گوشت چرخ کرده را روی آن ریخته، مقداری پنیر چدار اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و باقی مانده پنیر را روی ماکارونی بپاشید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه با حرارت از پایین و بالا بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نوش جان....❤😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹با این روش چایی رو خوش عطر و مجلسی کن☕ 🍋 اسلایس های لیمو نه نازک باشه نه قطور که یا میسوزن یا دیر خشک میشن. 🍋توی سینی هم میشه بچینین ولی بعد یه روز حتما زیر و رو کنیدکه می چسبن به کف سینی. 🍋بعد 3،4 روز اسلایس آمادس. 🍋خواستی تیره رنگ بشن حدود 2 هفته طول میکشه. 🍋اسلایس ها جای خشک نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اب هویج دو لیوان شیر حدود یک لیوان ونیم شکر دو قاشق سرخالی گلاب دو قاشق هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه صبحش که میخواید شیر هویج درست کنید.شیر رو بزارید رو گاز شکر وگلاب بریزیدنمیخوایم شیر جوش بیاد همینکه داغ شد وشکر کاملا حل شد گاز رو خاموش کنید وبزارید فریزیر حدود دو ساعت تا سرد سرد بشه اما یخ نبنده آب هویج رو با دستگاه آب میوه گیری بگیرید ،سپس مخلوط شیر وشکر رو بهش اضافه کنید وبریزید داخل لیوان سرو تا خنکه نوووش جان کنید. این شیر هویج داخل پارچ در بسته سه روز داخل یخچال ماندگاری داره. خیلی خوشمزس طعم هویج بستنی میده 😋 این روش برای عزیزانی که دستگاه آب میوه گیری ندارن فقط مخلوط کن دارن👇👇 اگر دستگاه آب میوه گیری ندارید هویج رو پوست بگیرید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید چند دقیقه بزنید تا پوره بشه سپس مخلوط شیر اضافه کنید این نوع حالت اسموتی داره وغلیظ تره وبه دلیل پوره هویج کمی دیر هضم تره اگر برای کودکان و افراد سالمند درست میکنید وقتی که هویج رو پوره کردید قبل از ریختن شیر هویج پوره شده رو از صافی رد کنید تا هضمش راحتر باشه سپس شیر اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛